עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כרטיס מסך איכותישירציץ יפה וטוב משחקים חדשים...... ללא מסך גג עד 2000 שקל....... וכרטיס טלויזיה אני רוצה משהו איכותי ושאני יוכל להקליט...תוכניות וכאלה שיראו טוב(לא מבין בזה כל כך (התנסות ראשונה ) ועל הדרך בבקשה עזרה נוספת אני קונה מחר מחשב חדש והחלקים שאני בטוח לגביהם הם..... ספק כוח-ENERMAX LIBERTY 620 W או ANTEC TRUE POWER TRIO 650 W מעבד- 6600INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ זכרונות- KINGSTON DDR2 2048(1024X2) J 667 MHZ CL5 הארד דיסק-WD 250 GB 16 MB SATA2 ועכשיו לגבי השאר... אני צריך עזרה לוח אם טוב וחזק שיחזיק מעמד הרבה זמן מארז יפה וטוב עם מערכת קירור טובה תודה.... דרך אגב התקציב שלי זה עד 7 אלף ללא מסך

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 עדיף שלא לחרוג אם לא חיוני 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. עשיתי חיפוש בגוגל ויצא לי אתר דיי בעייתי. זה אתר לבחירה של סלולרי ואני צריך בדיוק את אותו הדבר פשוט של ניידים http://www.gsmarena.com/search.php3

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. השימושים הם בעיקר סרטים אינטרנט וטיפה משחקים... אני חושב שצריך כרטיס קול טוב צורב דיוידי... אני פתוח להצעות תודה לעוזירם

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. הדרישות: מסך מספיק גדול ללימודים מחשב שיהיה חזק גם שלרוב לא יקרוס חיי סוללה גבוהים אם אפשר אז בבקשה שהמחשב יהיה קרוב לסכום שנתתי שיהיה ניצול מקסמילי של הכסף... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. השימושים הם אינטרנט עבודה עם מסמכים סרטים (כוללHD) משחקים בקטנה (הירוס 5). יצאת HDMI חשובה.(אם לא עז SVIDIO) המחשב הוא רוב הזמן בבית לכן ניידות היא לא מרכיב חשוב אני חשבתי על מסך 15 אינצ' +-. יש לי הנחנה של 10% במחסני חשמל אם שווה לקנות דגם מסויים משם!? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אלה הרכיבים האחרונים בממפרט שאני קונה מחר כרטיס טלויזיה מאוד חשוב שיהיה איכות תמונה טובה והקלטה...עריכה יעני ובנוגע ללוח אם שזה הכי חשוב.... יש לי התלבטות לגבי כמה דגמים....ואני לא יודע מה עדיף אלה הדגמים... Gigabyte GA-P35-S3 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R ASUS P5K 31100 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX חשוב לי להגיד שלקחתי תלוחות האלה מכל מיני ממליצים ואני לא ממש מבין מה יותר טוב אין לי מושג בגלל זה אני שואל פה ואם יש לוח אם שלא כתבתי והוא יותר טוב אז בבקשה תכתבו לי תודה רבה התקציב שלי ללוח אם עד 2000 שקל אבל אם יש בפחות וגם מצוין אז גם טוב המעבד שאני בחרתי הוא INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש

9. יותר מדי קריסות ואיטיות לפעמים. דבר נוסף, המחשב מחמם לי את החדר בצורה קיצונית, הוא יושב בתוך כוך כזה מעץ(יש למארז מאוורר בצידו), ואין לי מושג מה גורם לו לפלוט כמות קיצונית של חום, אני מניח שזה חלק מהקירור(המחשב עצמו מציג טמפ' סבירות לעונה), אשמח להצעת פתרונות קירור אלטרנטיבות לקירור סטוק במחשב שלא יגרום לו לפלוט חום לחדר. כמו"כ אשמח לחו"ד לגבי שדרוג מערכת הפעלה (לשדרג לX64 ? או לעבור ל VISTA?,המחשב שלי יכול לעמוד אני חושב בדרישות של VISTA) המחיר הוא לא פקטור, זה לא שאני הולך לקנות מחשב חדש... חשבתי על הוספת זכרונות לגבי HD אני די מתלבט בין פנימי לחיצוני כרטיס מסך לא יודע, הוא מציג גרפיקה נאה למדי אבל נראה לי הוא מעפן והוא זה שגורם לקריסות. אולי כרטיס קול ורמקולים נחמדים ב…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  10. http://rotter.name/User_files/nor/477ed4ad54560c10.jpg אני מתלבט בין הכרטיס הנ"ל ל ASUS 8800GT 512mb. חוץ מזה איך המפרט

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  11. מחשב AMD מעבד AM2 3500 לוח MSI K9N כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת 10/100 HD 80 GB זיכרון 2 של 512 /400 צורב DVD סי די רום כרטיס מסך GF 6200 ומארז איך זה ניראה לכם לאינטרנט אופיס אולי EMULE סליחה המחיר שמבקשים ממני הוא 1100 שקל בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. מפרט מחשב עבור ילדים בכתה ב - ג מתאפיין בעיקר ללימודים וקצת משחקים באינטרנט . ( לא להריץ משחקים כבדים וכזה כלל - יש PSP ) תודה רבה

13. Started by kvodi,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. ושיהיה מעבד של אינטל בגלל הכפול ליבה הזול 805d או כל מעבד אחר של אינטל שהוא כפול ליבה וחשוב שישאר הכרטיס מסך,הספק,המארז והדיסק הקשיח וזכרונות מgeil זהו תודה AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. המחשב הוא למטרות משרדיות של מעבדי תמלילים ואנטרנט עם אופציה למשחקים ברמה בסיסית. מחיר בין 2000ל 3000 לא כולל מסך מדפסות רמקולים צורב פלופי. זיכרון של 512MB אם אפשר מפרט מבוסס על אינטל וגם AMD תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  18. ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.

19. אני צריך את המחשב למשחקים ,סרטים , אינטרנט לא גיימר אבל אוהב שמשחקים עובדים חלק.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אני רוצה מחשב - המארז ומה שבפנים + מסך... בלי רמקולים עכבר ומקלדת שימושים של המחשב... אינטנט וורד משחקים... צורב DVD וגיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by gshhar,

אין צורך בצורב,כרטיס מסך כמה שיותר טוב למשחקים במסגרת התקציב כמובן. זיכרון - 512MB תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  22. בלי ציוד הקפי בלי מסך.. זיכרון מעבד לוח ומארז וספק וצורב DVD ...וזהו.. איזה 160 גיגה ..וכרטיס מסך משו טוב חזק אמין השקעה חד פעמית אני רוצה למשך תקופה ארוכה 3000 שקל +- ולא להגזים בדברים..

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by TheShadow,

שיהיה רק בלי החלקים האלה: ספק כרטיס מסך כונן דיסקטים CDROM או צורב רמקולים כרטיס רשת אבל שיהיה בזה זכרון של 1GB במהירות 400... ומסך 17 שטוח ושלא יעבור את ה2600 מKSP עשיתי משו אבל זה יצא לי 3330.. וזה לא בשבלי תנו לי חלקים מינימלים בשבל לעבוד עם אופיס ואינטרנט.. לא משחקים או משו... אפשר למשל P4 1000 או משו בסגנון.. לא להגזים ולשים P3.. את הזכרון תשימו כמו שאמרתי של 1GB שרץ על 400 (אני לוקח למחשב שלי ושם בשלה את ה 256 וה512 שרצים על 333)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה יש לי מסך 24 והזולוציית עבודה הרצוייה היא 1920X1200. אני צריך מחשב שידע להתמודד עם תכני HD כבדים. והשקט מאוד חשוב עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. תראו אני לא מבין הרבה בטכנולוגיות החדשות משום שאין לי זמן עם הצבא והכל. אשמח למפרט חזק במיוחד. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש .. התקציב הוא 3000 / 3500 ש"ח . אז ככה . אני רוצה מפרט למחשב AMD ! אז ככה תראו אני "פריק סרטים" זאת אומרת שאני חולה על סרטים כל סרט שיוצא אני מוריד כמובן סרטים חדשים ויפים ( לא כל סרט מעפן ) . עכשיו המחשב יהיה לצורכי .. - לצפייה בסרטים . - משחקים כמו : Unreal Tournament , Red Alert 2 - רק שני אלה בעיקר כי אלה משחקים שאני חולה עליהם ברשת .. - גלישה באינטרנט = צ'אטים , איסיקיו ואינטרנט בעיקר .. עכשיו המחשב יכלול הכל ! חלקים יש לי עדיפות : 1. HD - 120 giga 7200 8MB RPm 2. מעבד , לוח אם וזיכרון שיהיו חזקים אני רוצה !!! 3. כרטיס מסך אני רוצה רדאון לא משהו יקר מספיק לי 9200 ! 4. מסך לא משהו יקר הכי פשוט מצידי 17 אינץ' . 5. וכל השאר מה שצריך ..…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.