עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד שאהיה איתו בחו"ל, ובחדר לא יהיה לי וויפי אלא חיבור בקיר עם כבל רשת. בדקתי בבית לפני שאני נוסע, הורדתי תכנה בשם mhotspot, הגדרתי מה שצריך, אבל כשהסלולרי מתחבר לוויפי של הנייד (כיביתי את הוויפי של הראוטר בבית וחיברתי את הנייד עם כבל רשת ישירות לראוטר), הוא אמנם מתחבר, אבל אמור להיות בנייד (נקסוס) חיבור בצבע לבן, וזה בצבע צהוב - מה שאומר שאין גלישה ואין באמת אינטרנט. האם יש לכם פיתרון? הבנתי שיש פיתרון במחשב עצמו, בלי תכנה צד שלישי, אבל גם מקש ימני על החיבור רשת הרלוונטי ושתף - לא נותן בכלל למצוא דרך הסלולר את הנייד [ATTACH=CONFIG]6487[/ATTACH] לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם!! קודם תרשו לי לפרגן לפורום ולכל המומחים והמשתתפים, שגורמים לאנשים כמוני להיאשם לפורום. כל הכבוד לכם. הגיע הזמן להחליף מחשב (אחרי איזה 5 שנים). לכן בקשה שמהחשב "יספיק" לתקופה דומה. תקציב: 4000 (פלוס מינוס 200 ש"ח) , אין צורך בציוד הקפי וגם במסך (אני מתכנן להחליף מסך בשלב מאוחר יותר). שימוש: משחקי מחשב. (יש גם צפייה בסרטים ושימוש מקצועי פיתוח אתרי אינטרנט + תיכנות) בעיקר משחק במשחקי ירייה מגוף ראשון ברשת. לגבי כרטיס מסך, אני מתלבט... אני לא יודע אם יש צורך לשחק במשחקים ב HD או לא... שזה יהיה גם שיכלול אם לקנות בעתיד מסך עם HD. לכן אבקש המלצה לאופציית HD וללא HD. כמו כן, למסך הנוכחי יש כניסה VGA ישנה, לכן אני מאמין שאצטרך לקנות מתאם עד שאקנה מסך חדש. מארז: …

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם... אני חדש בקטע .. וצריך עזרה... אני מחפש מפרט ל מארז + קירור נורמאלי, לוח אם, וכ.מסך עכשיו זה הפך למפרט מלא .. אבל הבעיה היא שיש כמה תנאים... 1) המחשב צריך להיות שקט מאוד (מאוד מאוד) (המחשב נמצא באיזור חם יחסית) 2) הלוח אם צריך להיות עם: -- 2 כניסות IDE -- SATA עם תמיכה ב RAID (לפחות 2 חיבורי SATA) -- המעבד צריך להיות INTEL (גם לזה אני צריך המלצות..) בוטל... גם AMD יתקבל בברכה -- לפחות 6 חריצי USB 2 (לא כולל האלה מקדימה) - לא צריך FIREWIRE -- זיכרון DDR/DDR2 -- עדיפות ללוח של ASUS -- תמיכה ב SLI -- כולל כרטיס רשת (100 - לא חייב 1G) וכרטיס קול 3) כרטיס המסך לא צריך להיות "מפלצת" משהו באיזור הממוצע ++ 4) לא מעניינים אותי ה…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by belldom,

התקציב הראשוני היה 3500 ש"ח במפרט הזה הוא נמתח קצת. (איפה אפשר לקצץ ?) השימוש העקרי שלו הוא המרות וקידוד וידאו. והשקט די חשוב 8/10 על 3 דברים אני סגור: מעבד- I5 לוח אם- Gigabyte GAP55MUD2 ספק כח- Seasonic S12II (לגבי ההספק לא סגור) כל השאר ניתן לשינוי. מעבד: ‏Core i5 750 1000 ש"ח לוח אם: Gigabyte GAP55MUD2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4559&CatCode=601 590 ש"ח ספק כח: Seasonic S12II Bronze 500W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4171&CatCode=409 370 ש"ח זיכרונות: Kingston דגם KVR1333D3N9/2G 1333MHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=520 260X2= ש"ח 520 כרטיס גרפי: Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט, סרטים, אופיס (בעיקר וורד) ומשחקים קלים עד בינוניים (fifa,pes,gta...) הוא רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח גג, יש לו מסך 19' שטוח, מקלדת, עכבר ורמקולים והוא רוצה רק את המחשב (לוח אם, מעבד, צורב, הארד דיסק, כרטיס מסך,כרטיס קול). ניסיתי לשכנע אותו לקנות amd משום שהיא מציעה יחס גבוה יותר של ביצועים לעומת המחיר, אך הוא רוצה intel ואמרתי לו שזה יהיה יותר חלש מamd. לבסוף הסכמנו לבנות שני מפרטים, אחד של intel והשני של amd, אז אם תוכלו לבנות 2 מפרטים שונים אחד של אינטל והשני של amd ואז הוא יבחר. המחשב אמור להיות שקט, אבל בגלל הסכום הקטן שהוא מוכן להשקיע, אני יודע שהחלקים לא יהיו הכי שקטים שיש. הוא לא משאיר את המחשב דלוק בלילה, וזה רק לכמה שעות ב…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yp3,

יש מבצע לארגון המורים http://www.irgun-hamorim.org.il/content/20686_b.pdf מיני נייד ב 780 ש"ח באופיס דיפו יש למישהו מושג אם החברה הזאת שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by matizami,

היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BlackLight,

המחשב המדובר הוא http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18230&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הצורך שלי הוא אולטרהבוק בעל מסך 14' אשר ישמש לעבודה ומשחקים. התקשיתי למצוא ביקורות על מחשב הנ"ל, אך על הנייר הנתונים שלו ממש מרשימים הן מבחינת כרטיס גרפי והן מבחינת שאר הנתונים. האם מישהו מוכן לשפוך קצת אור (במיוחד לאחר הדיון השנוי במחלוקת לגבי סמסונג סידרה 5 שראיתיבפורום ). התקציב שלח למחשב. עד 4 אלף דרך אגב אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. SP MIDI ATX PRESSCOT 400w - USB AMD ATHLON 64Bit 3000 EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN WD 120GB 7200rpm 8Mb S-ATA LG x52 MITSUMI 1.44 KINGSTON DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL 2 ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר תאמינו או לא כולל מע"מ 4000 ש"ח ואפילו פחות (כי אבא שלי מכיר את המנהל של מרדנית). מה דעתכם? (גם על המחיר) בתודה מראש אלדד כהן.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Flamez,

שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nizzan77,

שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Shablool,

אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by N1_Dawg,

אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידת הצורך בעוד כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בראש ובראשונה שרת מדיה (Plex) ותחנת הורדות. מעבר לכך ייתכן גיימינג מזדמן, אבל זה לא משהו שיוצא לי לעשות הרבה. צריך להיות מסוגל לבצע Transcoding לתכני 4K, וכמובן שימוש משפחתי סטנדרטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא - הכל חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן, לא הייתי כאן מזמן, אשמח לדעות ורעיונות- המחשב אמור להתחבר לטלויזיה שלי בבית (37" 720p) ולהחליף את הBoxee Box. אין לי צורך בכונן קשיח עד שירגעו המחירים. הדגש שאני רוצה לתת הוא פחות על תקציב (אני מבין שהמחשב יעלה בין 1300-1800 ש"ח וזה סבבה) ויותר על צריכת חשמל סבירה. השימושים הם בעיקר תכני HD מקומיים, סטרימינג מNetflix & Hulu בHD (זו הנקודה בה רוב המחשבים הזולים נופלים בה) ולצערי בגלל Netflix זה ישב על Windows, לפחות בשלב הראשון. לא מתוכנן OC, בגלל שהמחשב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית (רעש של ממיר יס מקס נחשב שקט יחסית), אשמח אם המחשב יגיע עם קישוריות חדשה יחסית כי אני לא מתכוון להחליף ולשחק איתו יותר מידי (HDMI 1.4a, USB3 etc) ואשמח מאוד אם המעבד וכרטיס המסך יתמ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (אפשר עוד 500 חריגה אם יש משהו משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות WEB. בעיקר VS CODE, דפדפן כרום עם הרבה לשוניות. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (מ-1 עד 10) 3, לא צריך להיות שקט, אבל שלא יעשה ברבה רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yakir4u,

. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by xtrauser,

אהלן, כמה לדעתכם שווה הלפטופ הזה? מעבד: i3-3110M CPU @ 2.40GHz 4 GB זיכרון דיסק קשיח 500GB כונן DVD * יש 2 בעיות: מדי פעם כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת להבהוב שלא מפסיק עד שמאתחלים, והמטען לפעמים לא עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים