עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Shperb,

שלום, החלטתי לקנות מחשב מסוג ASUS N550JV לאור ביקורות טובות ויתרונות/חסרונות המתאימים לצרכים שלי: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אני מנסה לקנות את המחשב מאילת (עד יום ה', כי לאחר מכן זה לא רלוונטי), אך בשום מקום לא הצלחתי למצוא את המחשב הנ"ל במלאי. מה שכן הצלחתי למצוא זה את הדגם הנ"ל: R552JV-CM246H לטענת החנות, ההבדל היחידי בין הדגמים זה הכונן הקשיח, שבדגם הראשון הוא בנפח 750GB במהירות 7200, ואילו בדגם הזה הנפח הוא 1TB במהירות 5400. זה חיסרון מבחינתי, אבל לאור ההדמנות לקניה ללא מע"מ והצורך במחשב כמה שיותר מהר עקב התחלת הסמסטר, זהו חסרון שאני מוכן לספוג, במידה ואכן זהו ההבדל היחידי. לפי האתר של ASUS למחשבים יש בדיוק אותו מפרט, …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום חברים, המחשב שהרכבתי לאימי מת אחרי 6 שנים של שימוש (לדעתי לוח אם או מעבד) ואני מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש. קודם כל השאלון ובסוף הבקשות המיוחדות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל מלבד תכנות ועיבוד תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

4. אהלן, אני עובד כמתכנת וחוקר אבטחה ומחפש לקנות מחשב נייח חזק שיחזיק לי למספר שנים הקרובות וייתן ביצועים מעולים ותמורה טובה למחיר. לא מבין בחומרה כמעט בכלל, ולכן אשמח לעזרתכם במתן חוות דעת על מפרט שבניתי יחד עם המוכר ב-KSP, והצעות לשיפור אם יש: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000, גמיש מעט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לגמרי לנצל במידה ואכן משתלם בביצועים ובשקט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 שקל, אם אכן הכרחי ויתן boost משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * תכנות - מספר סביבות Visual Studio פתוחות במקביל. * וירטואליזציה עם VMWare ודו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by omri_69,

יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, מתכננת להחליף את הנייד שלי בקרוב, ראיתי שני מחשבים של hp שנראו לי טוב (אין יותר מדי הבדל, רק גודל המסך והמאיץ הגרפי לפי מה שראיתי) ... אשמח לשמוע מה דעתכם. האם כדאי, מבחינת מחירי תמורה וכ''ו. כמובן שאם יש עוד הצעות שיכולות להתאים אשמח לשמוע. תודה https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23194 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23274 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מוסיקה, וידאו וכ''ו. א) במידה והמחשב מיועד…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by matan2411,

אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנט. רוב השימוש במחשב יהיה בתוכנות Office ובאינטרנט. התקציב לרכישה הוא 4,000 שקל. חשוב שהסוללה תספיק ל5-6 שעות, שיהיה 8GB ראם במחשב ואם יש אפשרות גם לדיסק SSD 500GB

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לא כולל מסך לא מיועד ל-OC זה מה שאני בניתי שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 3 שנים ¤ 1,580.00 1 ¤ 1,580.00 גופי קירור למעבדים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER שנה ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 3 שנים ¤ 480.00 1 ¤ 480.00 זכרונות OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 111232 לכל החיים ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 3 שנים ¤ 345.00 1 ¤ 345.00 כוננים אופטיים ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים ¤ 160.00 1 ¤ 160.00 כרטיסי מסך INNOVISION I-Chill Ge…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by AtomiX,

לא בשבילי ! בשביל חבר!! שיהיה כולל 7800gtx ספק כוח שיוכל להחזיק SLI בעתיד.. לא כולל זכרונות ... לא כולל ציוד היקפי.. לא כולל מארז.. לא צריך גם צורב או מסך גוף קירור טוב נחוץ! שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק תודה! =] 8000 שקל זכרו!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לעוזרים. רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי.. אני מעוניין למכור כי קשה לו להריץ משחקים חדשים שיוצאים בימים אלו. מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by roeel,

היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. למחשב שלי (בן 3) הנה המפרט של המחשב שלי מעבד: פנטיום 4 2Ghz (לפי דעתי הוא בסדר) לוח אם:asus p4b266c כרטיס מסך: Gforce 4 420mx 64 MB asus (עושה את רוב המשחקים(אני לא משחק במשחקי פעולה)אבל גרוע בסים סיטי 4 ) דיסק קשיח: 80GB (התמלא רק בזמן האחרון) כרטיס קול: creative sound blaster live רמקולים: 4 רמקולים של winner וסאב וופר אם אתם רוצים עוד מידע תגידו לי יש מה לשפר?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Torian,

המפרט: Intel Core i5-3210M 6GB 1600MHz DDR3 1000GB 5400RPM AMD Radeon HD 7670M 1GB Windows 7 SP1 Home Premium אחריות 3 שנים לבית (חשוב לי) המחיר הוא 4000 ש"ח האם שווה את ההשקעה? מחינת מחיר? האם ישנם מחשבים טובים יותר במחיר זה? האם מחשב זה יריץ משחקים ויחזיק לי מעבד לפחות 3 - 5 שנים? מה שמדאיג אותי שהi5 שלו בעל 2 ליבות בלבד שלא כמו הi5 של המחשבים הנייחים בעל 4 ליבות בתודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל המלצה לפני רכישת טאבלט, להלן הצרכים: -מיועד להצגת טקסט (אין צורך עם יכולות להרצת משחקים/סרטים וכו,) *עדיין רוצה כזה שיהיה מספיק איכותי מבחינת הרזולוצייה ובמיוחד שמדובר בשימוש מקצועי בתחום הארועים...מקומות שבהם יש השפעה של מערכות תאורה....השתקפות...(בהקשר זה אני מניח שעדיף מסך מט ולא מבריק?) -גודל מינ' שמותאם לפורמט דף A4 ז"א 21 על 30 ס"מ (אשמח לדעת בהקשר זה כמה זה באינצ'ים? וגם: האם הגודל שבדר"כ רשום במפרטים, זה נטו של המסך או כולל גם את המסגרת הפיזית של הטאבלט? ) -כזה שמגיע עם מקלדת פיזית (2IN1) שניתנת לניתוק/חיבור -עט מגע יהיה תוספת נחמדה אך לא מחוייבת. -טווח מחיר: עד 3500 ש"ח - כמובן עם העדפה להוזלה במחיר (אפיל…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 1.איזה כרטיס מסך יותר חזק an 9600 או geforce fx go5600 ? 2.האם כדאי לקנות מחשב משוחזר ? refubrished ? או ללכת רק על חדשים ? 3. האם למישהו יש המלצות, או שיודע על חסרונות או בעיות עם חברת gateway ? 4. איך הדגם הבא למחשב שהוא גם תחליף לשולחני, וגם צריך להיות נייד. שימושים של אינטרנט מוזיקה תכנות וקצת משחקים. http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6 הנה לינק למפרט יותר מפורט של המחשב: http://products.gateway.com/products/GConfig/prodcompletespec.asp?system_id=m675x&seg=hm&GCsource=&BOMComplist=|&userpicks= תודה מראש

21. Started by izhak_ba,

אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק.. Intel Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי, לאחר משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך תוך מתן נימוקים הגיוניים מדוע X הזול יותר ולא Y היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מחוץ ללופ, אבל בגדול שיריץ בכבוד כותרים גדולים ב3-4 השנים הקרובות. -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. נתבקשתי להרכיב מפרט, מפני שאיני מעורה כ"כ בכל החידושים האחרונים אבקש את עצתכם. זה מה שיצא לי הכי משתלם Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 932 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 572 ש"ח 1 G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 - I5 590 ש"ח 1 GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL 1,690 ש"ח 1 Xigmatek Thor's Hammer 7 Heat-pipe H.D.T (i7/i5/775/AM2/AM3) CPU Cooler 298 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 299 ש"ח 1 SAMSUNG DVR-S223F x22 (WHITE) DUAL LAYER SATA 119 ש"ח 1 HEC COUGAR 700W ACTIVE PFC Cable management - ספק כח 462 ש"ח 1 COOLERMASTER (RC-932-KKN1-GP) HAF 932 597 ש"ח …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים