ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לשמוע חוות דעת על המחשב הזה דגם: Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV001GIV אני סטודנט לאדריכלות ועובד עם תכנות כבדות כך שחשוב לי שהמחשב ירוץ חלק נתונים: מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core i7-6700HQ 2.6GHz - 3.5GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן קשיח בנפח 1TB משולב SSD בנפח 128GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX-960M 4GB יצרן: Lenovo, דגם: IdeaPad Y700, גודל: 15.6'', מעבד: Intel Core i7 - HQ, נפח: 128GB,1TB, כרטיס מסך: Nvidia, גודל זכרון: 16GB, רזולוציה: 1920x1080, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, אדום, חיבורים: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, מערכת הפעלה: Windows 1…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש בקטע .. וצריך עזרה... אני מחפש מפרט ל מארז + קירור נורמאלי, לוח אם, וכ.מסך עכשיו זה הפך למפרט מלא .. אבל הבעיה היא שיש כמה תנאים... 1) המחשב צריך להיות שקט מאוד (מאוד מאוד) (המחשב נמצא באיזור חם יחסית) 2) הלוח אם צריך להיות עם: -- 2 כניסות IDE -- SATA עם תמיכה ב RAID (לפחות 2 חיבורי SATA) -- המעבד צריך להיות INTEL (גם לזה אני צריך המלצות..) בוטל... גם AMD יתקבל בברכה -- לפחות 6 חריצי USB 2 (לא כולל האלה מקדימה) - לא צריך FIREWIRE -- זיכרון DDR/DDR2 -- עדיפות ללוח של ASUS -- תמיכה ב SLI -- כולל כרטיס רשת (100 - לא חייב 1G) וכרטיס קול 3) כרטיס המסך לא צריך להיות "מפלצת" משהו באיזור הממוצע ++ 4) לא מעניינים אותי ה…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדרך לקנות AMD 64 X2 3800+ אבל......................לאחר בדיקת באנצ'מרקים של משחקים שונים, מצאתי ש דווקא AMD 64 3800 שאינו כפול ליבה ..טוב יותר! מה שמאוד מוריד לי את הביטחון בקנייה הזו... עכשיו השאלה האם להשאר עם ההחלטה לקנות את המעבד (כפול הליבה) הזה או לא ? (בכל זאת בבאנצ'מארקים אחרים הוא כן טוב יותר)
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחותי יש את הנייד הזה: aspire 5741g של ACER. נקנה לפני שנה וקצת מ- KSP ובאופן מפתיע תוך שנה מתה הבטרייה. נתקלתי באתר הזה שהוא תוצאה ראשונה בגוגל: http://www.pcbattery.co.il/laptop_battery_desc.php?id=113197 חושב להזמין לה את הבטרייה החזקה יותר ב-270 ש"ח + 20 משלוח. איך האתר הזה? מישו מכיר? וגם האם באמת יש הבדל בין שלושת הבטריות שבלינק?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Maxtor 40GB 7200RPM Micron 512MB PC266 DDR ALPS FLOPPY 1.44 Gigabye ATi Radeon 9700 PRO Compucase Super Midi Tower CI 6919 AMD ATHLON XP 2000 + FAN Logitech Internet Navigator Logitech MouseMan DUAL optical wheel Gigabyte GA-7VRXP REV 2 Enermax 350W EG 365P VE
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח להעזר בכם להרכיב מפרט למחשב, שכל כולו למטרה אחת בלבד והיא עיבוד צילום בפוטושופ וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 4500 2. מה שימושי המחשב עריכת צילומים בפוטושופ המסך שלי הוא Dell u2412m 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לשיקול דעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא,מרכז הארץ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבוע מהיום בערך 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אשמח שיהיה אפשרות להכניס במחשב עד 32 giga כרגע מעדיף 16 הסבירו לי שכדאי מאוד שלושה כונני Ssd,מערכת הפעלה,קאש,ולכל הקבצים במקרה כז…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מקלדת / עכבר / מסך ( שיש לי כבר ) בסביבות ה- 4,500 ש"ח. אני מעוניין לקנות ב - Zigzag2000 ( מקירבה לבית ומהמלצות בעיקר ), בכל מקרה, המחשב הוא לשימוש תוכנות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ וכו' ), מדי פעם למשחקים ( כך שלא צריך את כרטיס המסך הכי מטורף בעולם ). ושאר תוכנות סטנדרטיות ( Outlook, word , IE )... קודם כל אשמח לדעת את ההבדל בין Socket 754 לבין Socket 939, האם הבחירה בזה משנה לפי השימוש העיקרי של המחשב ? אני מעוניין ב - ג'יגה זכרון DDR. - כרטיס קול - Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL ( שמחירו 199 ) - הארד דיסק של 200 ג'יגה. - צורב NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER ( מחיר 359 ) - מארז בעל איוורור טוב, הבנתי שמעב…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא אוברקלוק, מסך LG 34uc99w , עכבר ומקלדת פחות חשובים לכן לא הגזמתי איתם, לא בשבילי (הייתי רוצה). מתייעץ לחיזוק שינויים או רעיונות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט, סרטים, אופיס (בעיקר וורד) ומשחקים קלים עד בינוניים (fifa,pes,gta...) הוא רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח גג, יש לו מסך 19' שטוח, מקלדת, עכבר ורמקולים והוא רוצה רק את המחשב (לוח אם, מעבד, צורב, הארד דיסק, כרטיס מסך,כרטיס קול). ניסיתי לשכנע אותו לקנות amd משום שהיא מציעה יחס גבוה יותר של ביצועים לעומת המחיר, אך הוא רוצה intel ואמרתי לו שזה יהיה יותר חלש מamd. לבסוף הסכמנו לבנות שני מפרטים, אחד של intel והשני של amd, אז אם תוכלו לבנות 2 מפרטים שונים אחד של אינטל והשני של amd ואז הוא יבחר. המחשב אמור להיות שקט, אבל בגלל הסכום הקטן שהוא מוכן להשקיע, אני יודע שהחלקים לא יהיו הכי שקטים שיש. הוא לא משאיר את המחשב דלוק בלילה, וזה רק לכמה שעות ב…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לצפיה בוידאו (HD), יישומים משרדיים וOC (לא מופרע) המחשב אינו למטרת משחקים כלל! חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3435 כרטיס מסך: 2400HD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לוח אם: מתלבט בין שלושה: א. GIGABYTE GA-P35-DS3 ב. US P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL ג. Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=101 מה לדעתכם עדיף? דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=574560 מארז: מתלבט בין 3: חשוב שיהיה שקט לחלוטין. Antec p180 …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד וחשבתי על hp G62-B50SJ מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® HD Graphics זכרון 3072MB DDR3 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה Linux SuSe SLED11 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer מחשב טוב נכון ? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב ? וגם הכרטיס מסך שלו למה הוא טוב ? לסרטים הוא יהיה טוב ? עכשיו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה של linux. איך אני מתקין במקומה win 7 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בעיקרון ssd אבל זה יכול לייקר את המחיר הסופי לכן אשמח להצעות עם ובלי ssd(אם לדעתכם ssd למחשב עם צרכים כאלה יהיה מיותר אשמח לשמוע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי חזר מהמעבדה של HP לאחר שנשלח בעקבות רעש במאווררים.. הם סידרו את הבעיה ונאמר לי שיש "לנקות את המאווררים פעם בשבועיים" ... איך מנקים את המאווררים ? אוויר בלחץ ? מה הדרך הבטוחה והנכונה לעשות את זה ... ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-