ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של Dell מדגם Inspiron 1000, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איזה סוג של זיכרון יש לו (DDR,DDR,SDRAM) ועד לאיזה גודל אני יכול להרחיב אותו (1GB / 512MB וכו') תודה רבה רבה לעוזרים! בבקשה זה קצת דחוף אני יום ראשון רוצה ללכת לקנות את הזיכרון..
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 5000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך . אך ניתן גם לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אופיס ואינטרנט. האפליקציות הכבדות הן משחקים וגרפיקה (פוטושופ וכדומה) 3. יש צורך במסך (יש לי רמקולים, מקלדת ועכבר ישנים) 4. חשיבות השקט של המפרט - 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב אודה לחוות דעתכם על המפרט הנ"ל המפרט המוצע: 1 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY - ללא קירור אינרנטי למעבד 993 ש"ח 1 Arctic-Cooling Alpine 11 775 / 1156 - Rev.2 65 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA115…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעצב פנים לפרנסתו ומחפש לקנות מחשב חדש, הוא שנים עובד עם MacBook PRO הדיוט לחלוטין בכל עניין הווינדוז (לחלוטין) וגם ממש מקובע בעניין המאק. ניסיתי כל דרך אפשרית לשכנע אותו לקנות PC, כנראה שזה לא יקרה. הוא חדש בתחום ורק נכנס לעולם הזה של עיצוב ואדריכלות פנים. * התוכנות שהוא כנראה איתן יעבוד הן - SketchUP + VRAY, Photoshop, AutoCad * תקציב נראה לי קצת מיותר אבל כעקרון עדיף כמה שפחות (14,500 ש"ח מינימום מין הסתם) * הוא עובד כיום עם Galaxy S5 וכנראה שבעתיד יעבור לאייפון וגם יקנה אייפד כדי ככה שהסנכרון הנוח בין המכשירים חשוב לו, כדי שיוכל להציג שרטוטים תמונות וכו' ללקוחות. (אני מודע לאפשרות לעשות זאת גם עם אנדרואיד, אבל בשבילו זה "מסובך"), ככה שזאת סיבה נוספת…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה למרות שדאגתי להכנס לפחות פעם בשבוע. חבר ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב חדש ולא הייתי סגור על עצמי אם אני מעודכן מספיק אז החלטתי (איך לא?!) לבוא לHWZ... יש כמה דברים שהם כבר סגורים: 1 Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED 299 ש"ח 1 Thermaltake Eureka Black Aluminium 1,063 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi Platinum 1,299 ש"ח 1 LG GSA-4166B® LightScribe Retail 415 ש"ח סה"כ 3,076 ש"ח צריך להשלים את המחשב ולא לעבור את ה 11000 (המחשב לא מתוכנן לעבור OC ולא צריך מסך, מקלדת ורמוקלים. ולא עומד להיות שימוש בשני כרטיסים גרפיים בעתיד). המחשב יהיה ברובו למשחקים. תכננתי ללכת על Dual Core אבל לא הייתי בטוח א…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי למחשב זו גלישה (חבילה של 5 מגה), צפייה בסרטים, המרה וצריבה, וקצת עריכת תמונות, מדי פעם אני משתמשת באופיס. יש לי מחשב ענתיק בן 4 שנים שזוחל ליאטו וגורם לקיצור חיי. מה שהכי חשוב לי, זו מהירות מהירות מהירות - גלישה גם במספר טאבים פתוחים (פיירפוקס ), שניתן יהיה לעבוד במהירות סבירה גם כשיש מספר יישומים פתוחים, נפח זיכרון איחסון גדול, וצפייה בסרטים באיכות טובה (מסך dell רחב שטוח 19 אינץ'). כמובן שמבחינת היציאות, כרטיס מסך לטלויזיה, כל הקישוריות וכד' אני מעוניינת במתקדמים. חשוב לי מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שינה. בנוסף אני צריכה גם מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. לגבי המחיר, כמובן כמו ישראלית טובה אני רוצה כמה שפחות , אבל מו…
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 שווה את הכסף? איך הספק שלו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מפרט [מצורף בתמונה]. זה המפרט הראשון שבניתי לאינטל. השאלה שלי היא איפה אתם הייתם משפרים? מה הייתם משנים? - לגבי המסך: אני לא מעוניין בLCD, ואני מאמין ש17" מספיקים לי כרגע. - לגבי הHD: אני לא צריך כמות גדולה יותר. מחכה להארות שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לבקש עזרה מהמומחים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי/המרת סרטים/אינטרנט ולעיתים רחוקות למשחקים. הרכבתי בעזרת חבר מפרט,אני מניח שהוא לא הכי טוב בעולם,אבל זה מה שיצא.אני אשמח לקבל המלצות ואו מפרט חדש לגמרי. המערכת חייבת להיות מבוססת על מעבד amd 2 ג'יגה זיכרון מסך LCD (עדיפות גבוהה מאוד למסך 19 אינצ') מעבד - Amd Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 לוח אם - Asus A8N5X (יש לי העדפה ללוחות של gigabyte of DFI אם ניתן במסגרת המחיר) זכרונות - (Samsung DDR 512MB 400Mhz (X4 כרטיס מסך - Gigabyte GeForce 7600 GS 256MB PCI-E מסך - Nu Tech W921A *לא הכנסתי למפרט מארז כי אני לא יודע איזה טוב.אני אצטרך מארז בעל ספק של 400 וואט …
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום =] אני צריך מפרט ב3 אלף ש"ח כולל מסך כולל מקלדת רמקולים עכבר ואפילו מדפסת שאם אפשר שגם תהיה סורק לא צריך פקס אבל אם אפשר לדחוף לזה גם פקס זה יהיה נהדר השימושים הם הרבה OFFICE זה לסטודנטית.... מסך 17" LCD לא צריך להיות משהו מיוחד והיא לא משחקת במשחקים.. תודה =]
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות למערכת הבאה. - יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים + כרטיס קול, DVD - לא נראה לי שאעשה OC WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 599 AMD XP 2500, EPOX NFORCE 2 8RDA+, 512MB MUSHKIN 3200 BLUE 2,219 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1,990 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 VANTEC 24'' ATA 133 ROUNDED CABLECopper Shielding 77 Vantec Floppy Cable copper 18'' 66 Antec 80MM SmartFan retail …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מהיר, שיוכל להריץ בצורה טובה את כל המשחקים החדשים + מסך בערך 19 אינצ'. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המ]רט הבא : I7 2600K ASUS P8P67 8GB RAM GSKILL SNIPER GYGABYTE GTX 680 Crossair 950W קירור למעבד NH-D14 מארז של NZXT PHANTOM 410 HARDISK WESTREN DIGITAL צורב DVD של LG הכל נקנה בארץ ב KSP . אני לא זוכר כמה זמן יש אחריות על מה .
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב במחיר של עד 7000 שח (עם חריגה של לא יותר ממאה שח) ללא מסך או ציוד הקפי.. חשבתי על זה: לשלב מ-KSP: Athlon 64 3200+ (S-939) 1150 Chaintech NF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E) 570 Teac/SONY 1.44 40 DVD Teac x16 160 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 יחד עם זה מנועה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB TWINMOS DDR 512MB 400mhz cas 2.5 x2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ ANTEC SLK3700AMB Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN x 2 Thermalright XP-120 סה"ך למזומן זה יוצא 7080.. שווה?? יש עוד הצעות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות מפרט של עד 1600 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות קלות, אינטרנט, תכני FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי אני כנראה נפרד מהמחשב הישן (מאוד... 2001) שלי. הוא הפך להיות איטי מדי וסבא שלי הציע לקנות לי חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב לצרכים סטודנטיאליים כלומר, אופיס ואינטרנט. אני עובד עם לא מעט חלונות פתוחים (מולטיטאסקינג אני חושב) ואני רוצה שהוא לא ייתקע לי באמצע ויעבור במהירות ובקלילות בין החלונות. (ברקע רץ מסנגר ואייסיקיו, ואני עובד במקביל עם אקספלורר בסביבות 3-4 טאבים, אקרובט ווורד או אקסל) ניסיתי לבנות מפרט אבל יש יותר מדי לוחות אם, מעבדים וסוגי זכרונות ואני לא מצליח להשתלט על הכל. אני רוצה לחסוך בעלות כמה שיותר על מנת שביתרת התקציב אוכל לקנות Dell mini 12. מה אני צריך בגדול: יש לי את המארז הישן שאני רוצה לשמור עליו (להחליף כמובן ספק כח כדי שיתאים לחלקים החדשים…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני השבוע הולך לקנות מחשב לפי המפרט הזה . אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה לשיפור : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710501[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1726/1691[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z97-GAMING-5[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z97-GAMING-5 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up t…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני בניתי אותו בשביל חב שלי ואני צריך דעה עליו התקציב הוא 8000 ש"ח למשחקים ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,170 ש"ח Thermaltake SonicTower cl-p0071 221 ש"ח PDP Patriot Dual DDR 512Mb 500Mhz (2x256) 3-3-3-8 PC4000ELK 847 ש"ח Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 742 ש"ח Gainward PowerPack! Ultra/1780PCX TV-DVI GeForce 6600 256Mb 835 ש"ח M-Audio Revolution 7.1 Sound Card 717 ש"ח LG DVD 16x48 Black OEM 215 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 680Watt W00049 915 ש"ח Logitech® Cordless Desktop® LX 300 375 ש"ח Logitech® MX510 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ואני מחפש לפטופ בתקציב של עד 5000 שח חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק כי אני עובד עם תוכנות כבדות , זיכרון כמובן 4 גיגה , כונן קשיח לא חשוב לי כל כך כי אולי אני יקנה חיצוני בנפרד תלוי במחיר שאני יקבל על המחשב אני בין היתר מכור לסרטים אז שיתאים גם לצפייה בסרטים באיכות HD לגבי משחקים לא מעניין אותי כלל תודה על כל העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי: אז ככה אני רוצה לפרמט את הלפטופ שקיבלתי מויסטה לXP. יש לי במחשב 4GB DDR3 ומשום מה קיבלתי ויסטה 32BIT שתומך רק ב3GB... השאלה שלי היא אם אני חייב XP 64BIT או שכול XP שאתקין יתמוך לי בכול הזיכרון? שאל הנוספת - מישהו מכיר את האתר הזה: http://komku.blogspot.com/2008/11/acer-aspire-8930-windows-xp-drivers.html החברה של הלפטופ (ACER) לא תומכת בXP ומפרסמת דרייורים רק לויסטה, באתר הנ"ל קיימים דרייורים ל-XP... יעני אפשר לסמוך על האתר הזה? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-