ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בתהליך איפיון מחשב חדש אני מקבל הצעות לתוכנות אופיס בפורמט של אופיס 365 או תחת שרת אקסצ'יינג' שמסופק על ידי ספק המחשבים/מעבדה שלי. אולי בגלל שמרנות יתר אני שואל האם אין חבילת תוכנות אופיס "כמו פעם" - שמותקנות על גבי המחשב וזהו ללא תלות בשרת חיצוני (למעט האימייל)? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
סופסוף קיבלתי את הלנובו החדש שלי W500. עושה רושם טוב למדיי אבל יחד איתו קיבלתי התקנה של מלא תוכנות. יש למישהו מושג איזה תוכנות צריך ואיזה אפשר להוריד? זה תופס הרבה מקום על ההארד דיסק וגם אלה שעולות באיתחול זוללות משאבים ללא בקרה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהוא יכול להמליץ על תוכנת GPS שניתן להתקין אותה על מחשב נייד. הכוונה להתקין את התוכנה ולחבר מקלט GPS בחיבור BLUTOOTH או USB תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
למה בדיוק היא משמשת..? כדאי להשתמש בה...? היא במצב לא זמין אצלי ובשביל לעשות אותה זמינה אני צריך להכנס לביוס עכשיו נכנסתי וראיתי שפרמטר אחד שלה זמין והשני לא עשיתי אותו זמין ואז הוא עלה לי שוב ולחצתי לו משהוא באנגלית לא זוכר בדיוק ואז המחשב עלהה רגיל עכשיו אני פחד להפעיל אותה ואז הוא יתחי לדרוש ממני ססמאות וכאלה ולא ייתן לי להעלות את המחשב..!? אז מישהוא מכיר ויכול לתת חוות דעת על התוכנה כי הבנתי שזה ממש צ'יפ שמותקן על המחשב..!? יש לי גיגהביט W566N תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת דיאגנוזטיקה לחומרה של הלפטופ.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי , מחשב שנועד לגרפיקה ממוצעת מעבר I5 - 6600 תושבת 1151 מעבד SSD קיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיחזיק משחק פיפא 18 . רוצה להוסיף קירור מים ולהיות רגוע שהמחשב לא מתחמם . כרטיס SSD נוסף שאוכל להתקין עוד תוכנות ולא לגמור את הכונן הקיים אבל ! לא להוסיף יותר מדי כסף אם יש מציאות-או מוצרים שאמורים להספיק ! אז אשמח לשמוע !
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לנובו EDGE 11 שהגיע עם 2GB DDR3 במהירות 1333 כאשר בפועל CPUZ מראה שמהירות הFSB היא 800. זה מתאים לנתונים שלנובו מפרסמת לדגם הזה. מערכת הפעלה WIN 7 HOME גירסת 64 ביט. האם אני יכול להוסיף 2GB נוספים מכל יצרן בהנחה שהמהירות תהייה לפחות 800 או 1066? או שחייבים שהצ'יפ החדש יהיה בדיוק זהה לקיים כלומר 1333.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע על המחשב LG E500 סטיק של A-DATE 1GB DDR2 667MHZ. אני רוצה להוסיף למחשב עוד סטיק. מערכת ההפעלה שלי היא XP , והמחשב משמש אותי בעיקר ללימודים (סטודנט). שתי שאלות: 1) עדיף להוסיף עוד 1GB או עוד 2GB- האם יהיה הבדל משמעותי? 2) במידה ואני והולך על 1GB - מה עדיף KINGSTONE או G SKILL (שניהם עולים 110 ש"ח) או שאולי חברה אחרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מסוג לנובו יוגה 710 , הם בעצם כמעט אותו דבר רק הבדל בין I5 לI7 וגודל SSD http://ksp.co.il/?uin=35519 - זה בעל I7 ו512SSD לבין http://ksp.co.il/?uin=35827 - בעל I5 ו256SSD קונה באילת , הבדל של 700 ש"ח בינהם ! הבדל יחסית גדול שווה את ההפרש ? או להסתפק בזול יותר . שימושים : סרטים , גלישה , הורדות , ומשחק LEAGUE OF LEGENDS בלבד .
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין להוסיף מספר חלקים (חדשים כמובן) למחשב נייד. 1 עוד 256 מגה זכרון 2. כרטיס רש אלחוטי (בנוסף לרגיל) 3. כונן 1.44 מישהו יודע כמה עולה כל חלק כזה למחשב נייד של HP ? (דגם 4523 אם זה משנה...) והאם הוספת של הרכיבים אמורה לפגוע באחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עם E5200 @ 3000 כרטיס מסך HD 4830 @ GPU:675 MEM:985 זיכרון : G.SKILL 4GB 1000MHZ 5-5-5-15 קיבלתי 11775.... אני לא אמור לקבל יותר?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה PCMark04 והפעלתי אותה אבל אני לא יודע מה התוצאות ואם אם טובות איך אני יכול לדעת אם הם טובות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי dell studio 1537 אמרו לי שאפשר להגדיר שהבטריה תעבוד בזמן מסוים ואז החשמל כדי לשמור על חיי בטריה יותר גבוהים המחשב עם vista home premium אם משהו יודע איך לעשות את זה ואם זה בכלל זה עוזר אני יודה לו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעיקרון אני ישמח מאוד לקנות עכשיו את המחשב (כלומר ביום שישי הבאה לבצע את כל ההזמנה) אבל האם שווה לי לחכות, ירידת מחירים, הרי הBARTON יוצא ב10 לפבואר, ואני לא יודע, אולי יש איזה מוצר מבצבץ בפתח... EPOX 8RDA + AXP 2400 + GEIL 256MB X2 PC3200 SK-7 +SF 2 וזהו בערך
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לידידה שלי המפרט שנשלח אלי היה מבולגן מאוד סידרתי אותו קצת אבל עדין הוא מבולגן, בטח לגבי ענין המחירים הקיצר כמו שאתם רואים התקציב נדיב אני פחות צריך הצעות למפרטים אלא יותר חוות דעת לגבי הרכיבים שמופיעים אם אתם מכירים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-