ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
אין צורך להגיב רק לצפות רוצה להודות לכולם מאוד. לא פעם ולא פעמיים קראתי והתיעצתי בפורום לגבי מפרטי מחשב ובכלל. אתם עושים עבודת קודש, המידע שאתם מוסרים הוא מעולה ! וללא ניסיונות שיחוד או "מכירה". הפורום מאוד מיקצועי ועם זאת מאוד "ידידותי למשתמש". שוב תודות. תומר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה בכותרת די ממצה, תוך כמה זמן אתם חושבים שיגיעו ניידים המצויידים בUSB3, וגם במחיר שפוי? אני צריך לפטופ לשנת הלימודים הבאה (אוקטובר), ורציתי לדעת אם יש טעם לחכות עד סביבות ספטמבר, או שזה לגמרי מופרך לחכות לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שבנוסף לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו', אני אשתמש בו לרטרו גיימינג היות ויש לי משחקי מחשב ממש ישנים מהעשור הקודם. הנה המפרט שהציעו לי: Intel core i3-4160 haswell dual-core 3.6 GHz LGA 1150 54W desktop processor Intel HD graphics 4400 ARCTIC Alpine 11 GT rev.2 CPU cooler for Intel GIGBYTE GA-H81M-HD3 LGA 1150 Intel H81 HDMI SATA 6g/s USB 3.0 micro ATX Intel motherboard TOSHIBA DT01ACA050 500GB 7200 RPM 32MB cache SATA 6.0gb/s 3.5 internal hard drive - bare drive SAMSUNG DVD burner 24X DVD+R 8X DVD+RW 8X DVD-R DL 24X DVD-R 6X DVD-RW 16X DVD-ROM 48X CD-R 24X CD-RW 48X CD-ROM SATA model SH-224DB/BSBS -OEM Gigabyte GV-N730D3-2GI GT 73…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.spacenet.co.il/pl_product~1005HA~2~19.htm http://www.spacenet.co.il/pl_product~eeepc1001px-XP-160-6C~2~19.htm איזה מהם עדיף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
אהלן קניתי זה עתה מחשב חדש תהיתי אם יש איזושהי תוכנה ששווה לביצוע "בדיקות קבלה". משהו ששמותחתאת המחשב קצת ומוודא שהכל בסדר, שהזכרונות תקינים והכליושב טוב ? המלצות ואם כדאי בכלל .? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי סוללה למחשב נייד בE-BAY וכעת אני רוצה לבדוק אותה. (9 תאים, 6.6Mah ללנובו N-100.) האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לבדוק ביצועים של סוללה? היות והמחשב שלי לא כל כך חדש (שנתיים וחצי) אני חושב שהוא צורך יותר אנרגיה ולכן הבדיקה הנורמטיבית של זמן עבודה וכו... נראת לא כל כך יעילה... אם אין למישהו רעיון לתוכנה, האם יש דרך מומלצת ומפורטת אחרת כיצד לבצע את הבדיקה? תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שבודקת את איכות הסוללה, האם היא פועל כראוי או לא? כי יש לי מחשב חדש של דל ואני מרגיש שהסוללה נזללת מהר מדי מבלי שאני עושה דברים קיצוניים במחשב.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי! מישהו מכיר אולי איזו תוכנה לחיווי מצב סוללה במחשבי LENOVO 3000 N200 על XP? תוכנה שנותנת חיווי על זמן סוללה עדכני... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש תוכנה למחשב נייד למצלמה שלו, לשלוט על שלל אופציות כולל זום.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת באיזה תוכנה ממולץ להשתמש על מנת לבדוק את התחממות המחשב ? ומה מה הן מידות החום הנורמליות ???
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם יש אפשרות או תוכנה חיצונית אשר תוכל לשנות פורפיל חשמל כתלות בחיבור של המטען שורה תחתונה אני רוצה שכאשר המטען מחובר יעבוד על מקסימום ביצועים וכאשר המטען מנותק יעבוד על מקסימום חיי סוללה איך אני מיישם את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום! אני כבר לא זוכר איזה חומרה יש לי במחשב ? ואני זוכר שיש תוכנה די טובה וחינמית שעושה סריקה ונותנת לי רשימה מסודרת על מה שיש לי במחשב ? האם מישהו יכול לתת לי המלצה או קשיור בבקשה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בתהליך איפיון מחשב חדש אני מקבל הצעות לתוכנות אופיס בפורמט של אופיס 365 או תחת שרת אקסצ'יינג' שמסופק על ידי ספק המחשבים/מעבדה שלי. אולי בגלל שמרנות יתר אני שואל האם אין חבילת תוכנות אופיס "כמו פעם" - שמותקנות על גבי המחשב וזהו ללא תלות בשרת חיצוני (למעט האימייל)? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סופסוף קיבלתי את הלנובו החדש שלי W500. עושה רושם טוב למדיי אבל יחד איתו קיבלתי התקנה של מלא תוכנות. יש למישהו מושג איזה תוכנות צריך ואיזה אפשר להוריד? זה תופס הרבה מקום על ההארד דיסק וגם אלה שעולות באיתחול זוללות משאבים ללא בקרה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהוא יכול להמליץ על תוכנת GPS שניתן להתקין אותה על מחשב נייד. הכוונה להתקין את התוכנה ולחבר מקלט GPS בחיבור BLUTOOTH או USB תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-