עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נחמד לי להשאר עם אותו מחשב 5 שנים עכשיו.

2. מעבד-אינטל E6550 לוח אם-GIGABYTE (g-35) זיכרונות- 2G מהירות 800 KINSTON דיסק קשיח- 250GB כרטיס מסך-Gefors 8800 GT זיכרון 512 MG מארז-THERMALTAKE שחור ספק כוח -450W צורב די וי די- 20X LG המחשב מיועד בשביל משחקים ב4000

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. אורח מאור
    Started by אורח מאור,

יש לי תקציב של 4K אני יורד לאילת יום חמישי הזה ורציתי לקבל המלצה לקניית נייד בKSP או אייבורי לגיימינג קל אשמח להמלצות מחברי הפורום תודה... פשוט ראיתי שבאמזון אין כרגע מבצעים והמחיר באילת אותו דבר אז העדיפות היא אילת כרגע...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. טוב קשה לי להגיד תקציב מדוייק (אז מצטער מראש אם איך שהוא זה עובר על חוקי הפורום) יש לי התלבטות בין מספר מפרטים, העניין שאני רוצה "הכי מהיר" שיש מצד אחד. מצד שני יש עניין של מחיר. יש לי את הכסף והיכולות לקנות גם QX9770 וDDR3 וכול זה, השאלה האם זה שווה את המחיר? ואם לא, אז מה? הרי בכול מקרה בביצועים זה כן פחות. אני מתלבט בין ללכת על משהו בסגנון הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2802&products_id=20889 שזה בהחלט לא תקציב נוראי בשבילי (כמובן אעשה כמה שינוים קטנים כמו מארז מסדרת S החדשה, לוח אם של ג'גהבייט שמעדיף וכו') או לחכות קצת זמן עד שיגיע לארץ QX9770, ולהוסיף לוח אם עם תמיכה בDDR3 ולקחת 4 ג'יגה של DDR3 וכו' כלומר מתלבט בין לבזבז המו…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. Started by izikjzi,

אהלן האשכול שלי די נתקע אף אחד לא עונה לי בו........ אני אשמח מאוד אם תעזרו לי משום שאני הולך היום בעוד איזה חצי שעה שעה לקנות את המחשב אז זה די שחוף הפרטים באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467490.0 *אני מקווה שזה מותר

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  8. Started by yanivox,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by socrtes,

שלום אני מתכנן מחשב שיתחבר לטלויזיה בסלון (32-37 אינץ) המחשב ישמש למשחקים בעיקר SC2 ולראות סרטים ומוזיקה התקציב הוא באיזור ה 2500 אם אפשר שיכלול גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 (3800+) (45w) - [AM2]- RETAIL - 425 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX - 475 זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - 520 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL - 1732 3 שנים אחריות מארז: THERMALTAKE MATRIX - Black Aluminum badge with mesh - 349 ספק כח: Thermaltake TR2 500W - PFC - ATX 2.01 - 420 צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - 230 המחשב מיועד למשחקים בעיקר, וקצת עריכת מוזיקה. אפשר לחבר ללוח אם שבמפרט דיסק קשיח SATA?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. Started by ברוש_דע,

אני קונה מחשב לגיימר והנה המפרט שאלה האם החלקים טובים ומה כדי להחליף ? מפרט : Intel Core 2 Quad Processor Q6600 + THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme + Scythe 120mm MINEBEA ¤1599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1047 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤485 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe ¤2350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1046 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤565 ht…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  12. חבר מחפש מחשב זול למשחקי מחשב לילדים (בני 6-8) שניתן יהיה לשדרגו בעתיד כך שיחזיק מעמד שנתיים שלוש. אין צורך בציוד היקפי. הוא מנסה להשאר בתחום ה 1200 ש"ח אך אמרתי לו שממה שקראתי קרוב יותר ל1500 ש"ח מה דעתכם על המפרט הבא והאם ניתן לוותר בינתיים על כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות? מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤326 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L ¤242 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39125 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤214 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤99 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי…

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. היי חבריה, אשמח לקבל הצעה למחשב בנדון amd ואו אינטל, המחשב מיועד למשחקים בלבד בסופי שבוע. קבלתי כמה הצעות ,אחת מהן נפסלה בפורום. הצעה שניה שקבלתי היא: Cases & Power S CASE BLACK 7004 480WATT 20/24PIN Mother Board ABIT NF-M2S AM2 MCP61S DDR2 800 ATHLON 5600 AM2 D.CORE אוAMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX Memory DDR II 1GB 667Mhz CL5 PATRIOT HDD 160GB 8MB SATA II SAMSUNG CD & DVD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Other Nvidia 6100 O/B Other LAN 1000 O/B אודה לכם על הצעה חדשה ואו לשדרג את המפרט הזה. באופן כללי מה עדיף למשחקים amd או אינטל? תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by רמזול,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500~ מחירי אילת מה שימושי המחשב לימודי מדעי המחשב, גלישה באינטרנט בעיקר גודל מסך 15.6" לפחות משקל בתחום הסביר זמן סוללה לכ-5 שעות לפחות מערכת הפעלה בעדיפות שלא יהיה מערכת הפעלה בכלל ____ מעבד Ryzen5/7 או i5/7 גודל אחסון לפחות 512GB זכרון ראם 12-16GB* (*אם הדגם הבסיסי הוא 8 ואני מוסיף זכרון האחריות תהיה בתוקף?) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קיימת האופציה לרכוש באילת או באמזון** (**אם אני קונה באמזון האם יש אחריות כלשהי) (עדיפות לחברות אמינות דוגמת Dell)

17. מחפש מחשב עד 7000 ש"ח כולל מסך וציוד גרפי ותוכנות חשובות... תודה מראש... עומרי.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by h_a,

היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by danidin1313,

יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by The Corpse,

שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by Jampumby,

קודם כל ברוכים הנמצאים, הבנתי שזה מקום טוב לשאול שאלות של מתחילים ולשמוע תשובות רציניות. אז האמת שאני אדם שעד היום אפילו לא השתמש בכבל HD, אבל החלטתי להכין מחשב שיתן לי לעוף על כל משחק שארצה לשחק עם גרפיקה מצויינת. כבר יש מחשב אבל הוא בן שנתיים ולא נועד למשחקים. אז היום שלי התחיל בלבדוק איזה כרטיס מסך יתאים כדי לאפשר גרפיקה ברמה הכי גבוהה ובמחיר הכי משתלם, אחרי שכבר רכשתי כבל HD (סוף-סוף...). אך מהקריאה נגררתי להבנה שגם צריך ספק כוח שיתאים באיכותו וכרטיס זיכרון מתאים. בקיצור, מפרט רציני... לא צריך מארז, רמקולים או מסך, אבל צריך "איברים" חדשים למחשב, לוח אם... אולי אפילו ברמת מערכת הפעלה חדשה. המחשב עצמו שאליו זה מיועד נראה כרגע ככה: מערכת הפעלה MS Windows XP Pro…

22. Started by Rench,

שנת הלימודים באה לטובה ואני צריכה מחשב חדש... אני הולך ללמוד וידאו- ולכן אני צריכה מחשב שמותאם לעריכה וכו' מה עדיף? פשוט לקנות מק? או להרכיב אחד? קיצור- אשמח להמלצות תודה

23. ללא: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך ומערכת הפעלה. אני אתקין XP. ברשותי מסך sumsong 731b "17 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. מחפש דו ליבתי שיעשה לי את החיים יותר קלים! הרכבתי שני מחשבים בשתי חנויות שונות והגעתי למחירים יותר גבוהים מהרף שהצבתי לעצמי. אשמח לקבל הערות על שני המפרטים המצורפים (במידה ואפשר להחליף חומרות שאינן לוח אם/ מעבד. כי עליהם אני די סגור...) וכמובן- אשמח גם לקבל מפרטים חדשים שעונים על הדרישות תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.