עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dima1987,

אני מתקוון לקנות נייד ולא יודע מה הכי כדי מה יותר איכותי ומה יותר מושלם בכול הנייד להרבה זמן עבודה ?! למשחקים לעבודות וסרטים ועוד ועוד דברים !!!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7K, 7 זה ממש רף עליון 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש לתכנות, בעיקרון זה להתחברות למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה בנוי טוב(כמובן ביחס למחשבים ניידים, למשקל אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חשיבות, גם אילת אופציה 9. מתי מתוכננת…

4. Started by lordtiki,

שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודה ולימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, אינטרנט ומעט סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודות תכנות ב-C וJava. וכמו כן מתכנן להריץ אובונטו על VM. אשמח להריץ את הכל בצורה חלקה למדי. אופן שימוש תדיר (8 שעות ביום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. הי מומחים! כבר כמה שנים שלא שידרגתי וכעת הגיעה ההזדמנות לסדר עצמי מחשב מהיר ושקט יותר. המחשב של הוריי נפל היום סופית, כך שהקומבינה היא שיקחו את הרכיבים שלי למארז+כוננים שלהם, ואני אקנה רכיבים משודרגים למארז+כוננים שלי. יש לי: מארז - ANTEC SONATA III כוננים קשיחים - 5TB של כוננים שקטים כונן אופטי וציוד היקפי - כל מה שאני צריכה. מעוניינת לרכוש: לוח אם - עם המון יציאות, כולל FIREWIRE. כולל מעבד ויציאות סאונד הכי משובחות שניתן, שכן את רוב המוזיקה אני שומעת מהמחשב (קבצים לא מכווצים) שמחובר למגבר ROTEL שמחובר לרמקולים KEF REFERENCE 3. והמבין יבין. מעבד - I7 קירור - שקט!! זיכרון - 16GB לפחות כרטיס…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by dm7,

מעבד- i5 4590 3.3ghz tray לוח אם-asrok h81m -hds זיכרון- adata 8g כרטיס מסך- gigabyte gtx 750 ti (בלי אוברקלוק). מארז- zalman z1 ספק כוח- enermax naxn 450w מאוורר למעבד- zalman דיסק קשיח- seagate 1tb המחשב אמור לשמש למשחקים עדכניים ברמה סבירה. סכום: עד 3300 ש"ח. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tzahi04,

מטרות: 1. המחשב צריך להיות קל מאוד. סבתא רוצה לקחת אותו איתה לכמה מקומות בחו'ל. 2. זיכרון לפחות 1 גי'גה, הארדיסק לפחות 80 ג'יגה, כרטיס רשת אלחוטי, עדיפות למצלמה ומיקרופון מובנים. 3. סקייפ, אימייל, גלישה באינטרנט, האזנה לרדיו, צפייה בסרטי DVD. תקציב: עד 5000 שקל. הסבתא נעולה על המחשב הנייד הזה: LG R400-E.C2 BCE T2450 2.0GHZ אני לא כלכך מבין בתחום המחשבים הניידים, איזה עוד מחשבים ניידים אתם ממליצים לה לשקול? האם מבחינתה זה משנה אם במחשב מציעים Vista Home Basic או pro ? תודה..

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  8. כמה המחשב הזה שווה? אם אני רוצה למכור אותו. או לפחות חלק מהחלקים. אגב אני שמח להיות השני שכותב פה נושא מעבד: Intel DualCore E2180 2.0Ghz /OC 2.7Ghz קירור למעבד: Arctic Cooler Pro 7 Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: 2X1GB OCZ 800Mhz כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 3870 1GB דיסק קשיח: Samsung 80GB 7200RMP ATA (נקנה לפני 4 שנים נקי אחרי סריקת דיסק) ספק כוח:FSP 400W (נקנה לפני שנה וחצי) מארז מחשב: Hec Compucase מסך: LG GSM4435 17" LCD כל המשחקים עובדים בו, אומנם משחקים שיצאו בשנה האחרונה יעבדו על הגדרות נמוכות. אבל שיחקתי גם על הרבה משחקים איכותיים. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב הזה. לעבודה משרדית הוא מצויין ! עד עכשיו השתמשתי בו למערכת ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by WaRez.,

טוב אז ככה, בניתי מפרט ב4700 שקל, ואני צריך חוות דעת. הינה המפרט - http://img111.imageshack.us/img111/4488/memory23qa.jpg שאלות - מה אתם אומרים? יריץ משחקים ? יהיה טוב בOC ? הספק יחזיק לי ת'מערכת? יש משהו לשפר? אני ממש לא יכול לחרוג כי כבר יש חריגה של 200 שקל..

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. שלום לכולם. התקציב שלי הוא בין 4000-5000 ₪ התקציב די גמיש משום שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר ויתן לי את מה שנדרש, אבל שהיחס של יעילות/מחיר יהיה כמה שיותר גבוה. אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה יעלה משמעתית את הביצועים וכמו כן אני מעוניין לחסוך במחיר אם זה מוריד רק בקצת את הביצועים. המחשב מיועד לעסק, בעיקר לעבודה עם תוכנות של עריכת תלת מימד. (הוא ישמש גם לעבודות גרפיקה, תיכנות, עבודה משרדית וגם לצפייה בסרטים ולשימושים ביתיים אבל זה יותר שולי) אני יבצע שימוש בתכנות של AutoDesk (רוויט, אוטוקאד ואולי 3DMAX) בתכנות תלת מימד כמו Rhino ואולי עוד.. גם בתכנות של רינדור (הדמיות) ובתכנות גרפיקה של adobe. אני מאמין שהמסך שאני יקנה בשביל המחשב הזה הוא מסך עם רזולוציה של 1080p…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז כן אבל אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ו שימוש מקיף.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך סטנדרטי 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by CJohnny,

שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Znavo,

תקציב: מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 ש"ח. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?3200 ש"ח. מהו תקציב לרכישת המסך? 1000 ש"ח. שימושים: מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני. במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. לא יודע. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? במה שמומלץ. אני משאר שזו תהיה Windows 7 או XP Pro שימושים מיוחדים: האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא ציוד היקפי: האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 2.1CH חומרה אופציונלית: האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1TB אפשרויות רכישה: האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מנסה לבנות לי מפרט ויש לי כמה אפשרויות שאני יכול לערבב ביניהם. סכום לא ממש משנה, רק בלי amd והחלקים שכתבתי בלבד... מעבד: intel 3ghz northwood 512kb cache intel 3 ghz presscot 1mb cache ולוח אני עדיין לא סגור על איזה כדאי ללכת: asus p4c800 (intel 875p) asus p5gd2 (intel 915p) asus p5ad2-e (intel 925xe) אני נעול על asus מפני שיש להם 3 שנים אחריות... לפי מה שהבנתי יש לי פה כמה שילובים שאני יכול לבנות: northwood + 875p presscot / northwood + 915p presscot + 925xe 1. השילובים האלה נכונים ומתאימים? רצוי לציין שכרגע יש לי זכרונות של corsair 512mb (2x256) במהירות 400. לכן ddr2 אני לא מתכוון לקנות. 2. האם אני יכול להשתמש בזכרונות שלי עם הלוח 925xe? כי עם ה- 915p הבנתי שאני יכ…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by liroyperi,

מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט בסיסי לסטודנטים הדרישות: גולש הרבה באינטרנט - הרבה חלונות במקביל - בערך 7 או 8 חלונות אופיס חיבור ל-LCD מידי פעם רואה סרטים תקציב: לא יקר. איזור 1200 שקל עזרתכם בבקשההההה שאלה: אם יש לי LCD 37" האם כדאי לי לקנות מסך מחשב רגיל או שנוח לעבוד גם עם מה שיש לי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?זה מחיר מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עדיף שהמחשב יוכל להריץ משחקים גם בעוד שנתיים בהגדרות בינוניות או מעל(אם אפשר לבקש כזו בקשה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA, COD ושות' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אז ככה אני צריך שהסוללה שלו תספיק להרבה זמן מעל 6-5 שעות עבודה השימוש לצורך כתיבת עבודות בלבד כאילו בכיתה שהמורה מכתיב וזה אני יכתוב במחשב לא משחקים,לא סרטים,לא עריכות גראפיות רק כתיבה ב-Word ואיטרנט פה ושם... העיקר שהסוללה שלו תהיה חזקה ואני מסכים גם לקנות יד 2 כדי שיעלה פחות מי 2200 כי התקציב שלי עומד על 1400-1600 ולא נעים לי לבקש יותר מאמא או אבא... תנסו להביא כמה שפחות דגמים... יש גם פה דגמים http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?q=%EE%E7%F9%E1%20%F0%E9%E9%E3 המסך מומלץ שהיה 14 ומשו... אם אתם מוצאים משו תגידו...או שרק תביאו דגם טוב

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by skuki1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, תכנות לתואר (לא תכנות כבד) * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא היי, אני מעוניין להביא מחשב נייד מארה"ב 14 אינץ'. כמה שיותר קל יותר טוב (אם יש אולטרה בוק זה אדיר). תקציב - באזור ה1300 דולר. תודה רבה!

21. Started by אליה00,

היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by anri,

בלי ציוד הקפי, מסך מקלדת, צורב, סידי וכו'... כמו בכותרת, שהיה במיוחד למשחקים ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by boris_zin,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz לוח אם: MSI P43 NEO-F צ'יפסט P43 דיסק קשיח: 320GB SATA II 16MB זכרון: Kingston 3GB DDR II 800MHz כרטיס מסך: PCIe 2.0 GeForce 9400GT 512MB ספק כוח: EZcool 450W מחשב לשימוש ביתי ממוצע פחות או יותר עם משחקים סבירים.

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  24. מטרות המחשב: עבודות סטודנטית, גם בבית וגם במוסד הלימודי. ריבוי לשוניות, עבודה בתנאי תאורה משתנים. מסך: בין 12 ל - 14. הגודל פחות קריטי כל עוד נשמר משקל קל במיוחד (יפורט בהמשך). חשוב מסך מט! (ללא מגע). רזולוציה: לא מהווה קריטריון מהותי. דרישות מיוחדות לקלט: מקלדת איכותית ונוחה. שקטה! מקשים שמגיבים ומורגשת הלחיצה. משקל: כמה שפחות. עדיפות לאזור ה - 1.5 קילו. מעל 1.7 זה כבר שובר עסקה זמן סוללה: כמה שיותר בהתחשב בשאר הדרישות.. ברור שלא יתאפשר סוללת 6 תאים מאסיבית בסוג כזה של מחשב.. (מחשב שירוץ 4/5 שעות בשימוש רצוף וללא הטענה זה יפה). יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. כונן קשיח: גודל פחות פקטור - יותר עדיפות לכונן SSD. אופציה גם להיברידי אבל פחות... כונן אופטי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by No_Man,

DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Asus P5VD2-MX 1024MB RAM 232 GB - WDC SATA2 NVIDIA GeForce 7300 LE (512 MB) Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller זהו בעיקרון מחיר (כולל מדפסת נחמדה של HP): 3K סביר ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.