עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Superj3w,

1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by nahonh,

שלום אני שוקל לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע אם לחכות עוד קצת (המחשב עדיין סוחב את הכל)או שכבר עדיף לקנות עכשיו(תקציב עד 5000 ללא מסך) המחשב שיש לי עכשיו: pentium 2.6 512 mb ddr g-force 6600gt לוח-MSI 865PE NEO2 אז עכשיו השאלה אם כדאי לחכות או ששוה לרכוש כבר עכשיו ??

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. מחפש מחשב למשחקים שיריץ משחקים בקלות ולא יעשה לי בעיות שיהיה שקט וטוב שאני יוכל להוציא ממנו את המקסימום גם עוד שנה תודה מראש אורי

4. כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. שלום חברים. רציתי לדעת באיזה רמה מדורגת מערכת זו :- לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 X2 6000+ כ.מסך (עדיין מתלבט אבל נראה לי שבסוף אלך על) NVIDIA 8500GTX 512MB . כ.זיכרון MB2048 KINGSTONE DDR2 667MHZ כ.קול CREATIVE LIVE 5.1 ד.קשיח 320 GB של WD הצרכים שלי ממחשב הן כל דבר אפשרי ! כלומר לשחק משחקים כבדים לשמוע קול איכותי במיוחד אבל לא לשלם על זה אלפים .וספק כוח אני לא יודע מה לקנות אז גם כן אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד וגם איני צריך מסך ולא כוננים אופטיים וחברים תהיו עניינים - אגב סכום זה לא כל כך משנה לי- אני לא רוצה הצעות אלא רוצה את הדעה שלכם על המפרט הזה . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by Itzik1969,

הי יש לי מעבד Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) מעוניין לבנות מחשב רב תכליתי בתקציב נמוך(1200 ש"ח), אשמח להמלצות שימושים - שימושי משרד אופיס ואינטרנט, משחקים לילד בן 12 (משחקי אונליין כמו combat arms וכו), הזרמת מדיה בבית (לא יחובר בסלון כנראה), עיבודי תמונות ווידאו ביתיים. אשמח למארז קטן. תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי. שיהייה הכי חזק, אידיאלי ומשתלם למחיר. ללא ציוד הקפי ומסך ... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לעבודה של Office קצת משחקים ועבודה גראפית המפרט שהרכבתי הוא מעבד Athlon 3600 DUAL CORE BOX תושבת AM2 לוח אם GA-M55S-S3 זיכרון 512Mb KINGSTON Original כונן קשיח Western Digital 160Gb כ.מסך ATI RADEON X1600PRO 256 mb DDR2 צורב LG H10AK x16 Bulk BLACK מארז ג'נרי כלשהו הצעות ושיפורים ?

9. שלום, אם תוכלו לבנות לי מפרט בהתאם לצרכים האלה אודה לכולכם מאוד ! 1. מה התקציב? 2000 2. מטרות המחשב? משחקים עכשיווים בעיקר, אבל לא הכבדים במיוחד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לכלול הרכבת מחשב בבקשה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. במשחקים חדשים אבל לא הכבדים ביותר. רזולוציה רגילה, 1024X768 לא משהו מטורף... מקווה שזה מפורט מספיק תודה רבה !!! D:

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by izir,

צריך המלצה ללפטופ.לשימוש רגיל עם גימינג קל ראיתי שהמעבדים של אינטל דור 11 מגיעים עם מאיץ גרפי מובנה שהוא סבבה לגימיניג קל השאלה אם גם בלפוטופים זה ככה או רק בנייח? כנירא הזמין מאמזון לאמריקה לחבר שלי הביתה והוא יביא לי עוד חודש הוא בא .חוץ מאמזון יש עוד מקומות לקנות בזול בארה"ב ואשמח להלמצה ללפטופ עד 650/600 דולר יכול להיות גם 450 אבל יש הפרש גדול בביצועים בשביל 150 דולר לא קריטי. תודה ומה עדיף ללפטופ ?אינטל או amd הבנתי amd חדשים בתחום הלפטופ ואיזה חברה מביא אחריות בין לאומי אם יש דבר כזה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. אוקי אז ככה אני משוחרר צבא ופעם אחרונה שהתעסקתי באיזשהו מאמר שקשור למחשבים היה כשקראתי על טכנולוגיה עתידית XDR עוד בימי ה ATHLON 64 3000+ PIN 939 כיום אין לי מושג במחשבים, באותה תקופה בגלל שידעתי להכין מפרטים בצורה מהימנה ומדויקת זכיתי למחשב שהחזיק עד היום והריץ משחקים על אף היותו חלש לאחר מספר שנים עד ללפני שנה וקצת את רוב המשחקים (באיכות חרא אבל עדיין הריץ) בקיצור הוא הלך לעולמו, קצר בלוח אם, לא ממש איכפת לי איך זה קרה ולמה, הוא עשה את שלו, 6 וחצי שנים של עבודה נפלאה. בקיצור את ה CD אני משאיר (BENQ 52X היה אחד הטובים באותה תקופה, קניתי אותו כי ידעתי שאני לא אצטרך להחליף בגלל הטכנולוגיה התקועה והוא נחשב לאחד האיכותיים - עד היום רץ מעולה) וגם את הצורב שמקיים את אותו סיפור…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by roey1rg,

למשחקים ועריכת וידיאו.. מעבד דגם: intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43S3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL 2048MBX2 (4GB) CL5 דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD640AAKS מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: Cooler Master Elite 334 ספק כח יצרן + דגם: PCP&COOLING Silncer 470W מחיר: 3200 קניתי בFOXPC

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by GMeg,

המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by adam2900,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, סרטים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cּּ Cֳ PHOTOSHOP MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMOLATOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך משתנה, אבל ביינתים גרוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by chich,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהצעת מפרט למחשב לצורך מסחר ( 4 צגים ) ללא הצגים כרטיס גרפי כבר יש לי דגם :[h=1]NVIDIA Quadro NVS 420 by PNY 512MB GDDR3 PCI Express Gen 2 x16 VHDCI to Quad DVI-D SL or DisplayPort Profesional Business Graphics Board, VCQ420NVS-X16-DVI-PB[/h] מבקש מארז איכותי ושקט ספק ברמה טובה לוח אם שיתאים לכרטיס דור שני של pci-e2x16 לא מיועד לגיימינג זכרון להערכתי 8 גיגה יספיק מעבד 1150 i5 כונן קשיח 1 טרה תקציב סביב 4000 שח גמיש בברכה משה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…

17. מסך דק 19 מקלדת עכבר רמקולים הכול כולל הכול... בלי צורב אני אעביר מהחשב שיש לי עכשיו... תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. Started by Kameha,

שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3500שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3250K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים אבל אפשר להתחשב ), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : NBA2K12, MW3, ASSASIN CREED 3 -מהי הרזולוציה ה…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by sPoiled,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 +- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לרוב עבודה מרדית משחקים פחות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, כל מה שהבאת במפרט למטה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. ה…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. היי, הוצע לי המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/n97galhc אשמח להערות/שינויים קלים. פרטים: 1. אם אין Sonata, נלך על 6A19+FSP450. 2. אין לי בעיה לחכות שבועיים עד שהמעבד יהיה יותר זול, ואז התקציה יהיה הגיוני. 3. רק Intel. 4. רק TMS. תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by tsah1982,

אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שמיועד לשימוש ביתי (אינטרנט ועבודה) b]מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.7GHz G630 - BOX ₪361 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 ORANGE w/o PSU ₪176 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1964 מפרט זה הורכב באתר: www.I…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by tnt95413,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש לרכוש מחשב שישמש לי לאינטרנט (אלחוטי - אופציה), עבודה עם "אופיס". שמיעת מוזיקה אפשרי ורצוי כ' קול מובנה על לוח אם, כמו כן כ' מסך מובנה אופציה טובה. המטרה = מינימום עלויות, ממש ל"עבודה משרדית". הבנתי שבשביל להריץ xp צריך קצת יותר מ- 500 מגה זיכרון, האם נכון? איזה מעבד תקציבי אפשרי לרכוש? מה לגבי סלרונים למיניהם? ראיתי מפרט מחנות גדולה: intel dual core E2140 1.6Ghz 800MHz 1MB board: intel coconut Creek 945GCCRL 533Mhz memory: 512MB DDR 533Mhz hd: SATA2 80GB 7200rpm Samsung כ' מסך וקול מובנה בלוח, רשת 10/100 , מקלדת עכבר, סה"כ = 2200 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים