ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
בניתי מפרט לחבר סביב התקציב של 3500 4000 שקל (כאמור ללא ציוד היקפי וללא צורב) הבקשה שלו הייתה לתמיכה ב-DDR3 וקשיח של לפחות 500GB. במפרט שלמטה התלבטתי עם ללכת על Q6600 או ה-E8400 ובכ. מסך ההתלבטות שלי היא בין ה-9600 ל-3870 של ATI כמו כן בחרתי בלוח-אם של ג'יגבייט התומך גם ב-DDR3 אולי יש מומלצים יותר?? הנה המפרט שהגעתי אליו, זקוק לעצתכם... תודה, ריפר. עריכה: הכיוון שלי כרגע ללכת על Q6600 וכרטיס 8800GT שיניתי גם את הזכרונות לתזמונים טובים יותר 4-4-4-12 כך שהמפרט נראה כרגע כך: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
האם הדגם של HP Pavilion dv5-1250ej נחשב טוב ואיזה חברה יותר טובה HP או TOSHIBA כי אמרו לי שHP יש דגמים ויש דגמים האם הדגם הזה בין הדגמים הטובים של HP? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי. שיהייה הכי חזק, אידיאלי ומשתלם למחיר. ללא ציוד הקפי ומסך ... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט של מחשב גיימינג לנער. תקציב עד 4000 ש"ח (אני הולך לקנות אותו באילת אז אפשר להוריד את המע"מ). המשחקים שהוא משחק בהם: Fortnite, Minecraft, Overwatch, Fall guys, Valorant, Counter strike global offensive, Just cause 4, GTA אני מעדיף מעבד i7 דור 10 תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') (לא משנה אם זה AMD או INTEL) המחיר עד 2600 ש"ח צריך לכלול את עלות ההרכבה. המחשב צריך לכלול את החומרה והציוד ההיקפי הבא: *מסך 17 CRT שטוח *עכבר+מקלדת *רמקולים *צורב DVD אם בעייתי להרכיב מחשב עם צורב DVD אני אהיה מוכן להתפשר על כונן רגיל ולא צורב DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
תראו נתנו לי תהצעה על המחשב הזה Intel Core 2 Duo E6300 LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Maxtor Daimondmax DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - Radeon X1900GT 256MB Compucase CI-6A21+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black/Blue עכשיו מה אתם אומרים עליו האא ואמרו לי שאפשר להוסיף 150 ש"ח ולשדרג לכרטיס מסך הזה X1950PRO 512MB זה כדאי או שבכלל יש לכם מחשב אחר להציע לי
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
צריכה חוות דעת לגבי המפרט. מיועד לעריכה גרפית , 3D . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Leadtek Quadro FX560 PCX ¤ 1151 1 צורבים Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) ¤ 169 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤ 79 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit English ¤ 398 1 הרכבת מערכת …
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב הזה ללא מסך וללא ציוד היקפי צורב כן ללא OC
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך מטרות המחשב הם קצת מכל דבר ... טיפה קולנוע טיפה משחקים וטיפה גרפיקה.. אני מעדיף שהמחשב יהיה בעל יכולת עיבוד גבוהה ובעדיפות למעבדי אינטל (מתוך הרגל.) וכרטיס קול לא מובנה וברמה קצת גבוהה מהסטנדרט גם רציתי לשאל האם כדאי לי להמתין ? המחירים עלולים לרדת ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום רב וחג פורים שמח ! הנה קישור עם הסבר למה ובעיקר עם מפרט מ - א' עד ת' כדי לקבל מחשב לאלה שקצרים בתקציב ועדיין יוכלו לעשות את מבוקשם בצורה סבירה +. נכון שזו לא מערכת החלומות, אבל עדיין, לא תחוו אכזבה מצד אחד ולא תשברו תוכנית חיסכון מצד שני. https://www.youtube.com/watch?v=j79pPHsFMJs
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. לאינטרנט ולאופיס רצוי מסך מבריק רחב כמה שיותר גדול ל משנה לי משקל ואורך סוללה רצוי שיהיה 4 GB ורזולוציית מסך כמהשיותר גבוהה.. אשמח לקבל הצעות למחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש + מסך דק (19 אינץ'). - המחשב משמש אותי למשחקים כבדים, סרטים וגלישה באינטרנט. - אני זקוק לנפח HD של למעלה מ-300G - אין לי צורך בצורב DVD - בעתיד אני מתכוון לחבר למחשב כרטיס קול מקצועי (בתקווה שהוא יתאים למחשב) - יש לי עוד מחשב בבית ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. מה אני אמור לרכוש? (Router וכד') - התקציב שלי הוא 5000 - 6000
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש לעריכת סרטים ב=Primiere ,pinnacle וקצת פוטושופ . משחקים כמו כן אמור להריץ חזק למרות שאני לא גיימר (משחקים כמו warrock ואם אפשר אפילו להגיע לcryses ) שיריץ HD בלי בעיות (תקיעות בתמונה , הפרשים בין קול לתמונה וכו) אין צורך בציוד היקפי וכו. המחשב יחובר למסך LCD 19 +מידיי פעם לטלויזיה שבחדר. מפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/pro…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מחפש מחשב להקרנת 720p על 37 אינץ משחקים בסיסי על 19 אינץ ישומי אופיס חשוב שיהיה איכותי ואמין אם אפשרות לשידרוג מאבד וזכרונות בזמן הקרוב תודה מארז MIDTOWER
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין טוב, אבל פשוט. המחשב הוא למטרת עבודה, תוכנות אשר עוסקות בחשבונאות, וורד וכו'. המסך צריך להיות די גדול, אך לא גדול מדי, לא notebook וכאלה. תודה רבה, נועה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, לא לצורכי משחקים, כולל מסך, ללא רמקולים, מקלדת ועכבר. המסך אני מעדיף שיהיה טוב לצפייה בסרטים ולא למשחקים.. תנו המלצות, כי אני לא מתמצא במפרטי מחשב.. ועדיף שגם תסבירו על ההמלצות ועל החלקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-