עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני ממש לפני הקנייה תראו חברים לפי מה שהמלצתם לי פה, מחשב חזק מאוד לפחות לשנתיים הבאות (אני מקווה). האם שילוב של כל אלו יביאו לתוצאות מקסימליות גם בשנים הקרובות??? הלוח והזכרונות טובים, או שווה להשקיע יותר? ואם לא, האם יש כאן חומרה טובה ל OC??? אם יש לכם תיקונים אחרונים, זה הזמן. תודה. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window VE7000BWS ¤ 573 1 קירור למעבד Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤ 209 1 ספקי כוח Enermax Liberty 500W 32A @ 12V ¤ 569 1 קירור למארז THERMALTAKE 80mm + 120mm KIT (2+2) 4 channel VR + FRONT P…

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  2. רק בגלל שחייבים לרשום תקציב בכותרת.. אז ככה, אחותי משתדרגת לנייד חדש ואני יכול לקבל את שלה. מה הצרכים שלי ממחשב? מסנג'ר, פורומים, מוזיקה וצפייה בסדרות. המחשב שהיא נותנת לי (אין לי דגם מדוייק עדיין לצערי, אשמח אם מישהו יוכל למצוא אותו מהפרטים שאתן עליו עכשיו) הוא של טושיבה (סטלייט משהו), 15.4", סלרון 1700, עם 256MB DDR. בגלל שאני לא מבין בזה דבר, האם יש אפשרות להכניס שני סטיקים של 512MB? או שבניידים של פעם (לפני 4-5 שנים) אין אפשרות כזאת במרבית לוחות האם? מה עוד אפשר לשפר? אשמח להארות בנושא ולדעת אם יש בכלל טעם להשקיע 1000 שקל במחשב הזה או אפילו פחות, רק לצרכים הנ"ל..

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  3. מעבדים Intel Core 2 E6750 ¤ 1049 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 569 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 378 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 404 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1501 1 יש לי מארז THERMALTAKE SOPRANO 1000VBNS וספק אין לי .. תמליצו לי על אחד טוב ולא יקר ;/ תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות נייד הארה"ב ומצאתי משהו שאני חושב שיתאים לי AMD Turion X2 Dual-Core ZM-84 (2.3GHz/2MB L2 Cache) 4GB DDR2 SDRAM 500GB 5400 RPM SATA Hard Drive 13.3 WXGA BrightView (1280 x 800) Super Multi 8X DVDRW w/Double Layer Support ATI Radeon HD 3200 w/Webcam 5-in-1 media card reader, Fingerprint Reader 13.15" (W) x 9.45" (D) x 1.34" (min H)/1.57" (max H) השאלה שלי היא לגבי סוג המעבד? האם הוא טוב ? המחיר שלו 700 $ האם הוא מצדיק את המחיר??

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  5. Started by yonibag,

אהלן, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב (כולל מסך) עד 3000 ש"ח שיהיה בעיקר לעבודה משרדית.. תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  6. שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. אני משתמש בעיקר בתוכנות שמצוינות למטה לעריכת צילומים עיצוב גראפי ועריכה בסיסית . עבודה עם הרבה חלונות בו זמנית . תקציב - 3.5 השתדלתי לרשום על פי הכללים של הפורום 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) לא צריך מסך 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב אבל לא לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא אבל אשמח לדעת מה זה . כמו כן המלצה…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by IAintAShoe,

אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים (כמו GTA IV ו Prototype) על גבוה ובלי בעיה, יש לי מסך 19 אינץ' פתחתי אשכול ולפי מה שהבנתי זהו המפרט הכי מומלץ ל3000 ש"ח: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Palit GeFo…

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by Yizhaki,

שלום, המפרט בעיקר למשחקים סרטים ותוכנות! האם הייתם משנים משהו? מחליפים רכיב כלשהוא? המפרט : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. Started by Liran63,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות (צריך 8gb ram ומעבד i5 ומעלה), גלישה וכו... * גודל המסך? מעדיף 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, usb, חיבור ethernet * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הייתי מעדיף אופציה להוספת ssd בעתיד (או שילוב כיום) ע״י msata * כונן אופטי? לא הכי קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אני רוצה שהחיבור ethernet יתמוך ב1 גיגה ביט לשניה, ראיתי שלא כל דגמי הdell תומכים בזה (למרות שזה סטנדרטי היום)

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  12. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by socrtes,

שלום אני מתכנן מחשב שיתחבר לטלויזיה בסלון (32-37 אינץ) המחשב ישמש למשחקים בעיקר SC2 ולראות סרטים ומוזיקה התקציב הוא באיזור ה 2500 אם אפשר שיכלול גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  14. Started by veredgf,

י

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. מצרף את הקישור לדיון הישן.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by Idanzz,

אני צריך בבקשה עזרה איזה מסך מבין אלו הכי כדאי או אף אחד מהם(אם אפשר לדעת למה) 1. מסך מחשב גיימינג קעור "27 Samsung Odyssey G5 Series Curved WQHD C27G55T 2. גיימינג קעור Asus ROG Strix XG27WQ 27'' WQHD VA FreeSync 3. מסך מחשב גיימינג קעור "27 Asus TUF Gaming VG27WQ1B זה פלוס מינוס התקציב שלי ואני רוצה 2k 120hz ומעלה... ומסך קעור תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by matan16,

שלום לכולם אשמח לקבל ייעוץ לפני בחירת מחשב נייד חדש אין לי שימושים מיוחדים למחשב הזה בעיקר תוכנות אופיס וגלישה מה שכן יש אתר שאני עובד בו ( floor planner) זה בגדול תוכנת עיצוב אבל התוכנה לא על המחשב כל העבודה איתה זה באתר אני ממש לא מבין בזה אז קראתי קצת והצלחתי להגיע למפרט טוב לדעתי ביחס למה שקראתי אבל עדיין יש לי כמה שאלות אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוה אז חשוב לי שיהיה מחשב ש "יחזיק" לכמה שיותר זמן האם מעבד i5 יעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים נגיד? אני מצרף מפרט של מחשב שאני חושב לקנות יש עוד אופציות אבל בשביל להישאר בגבול המחיר שהקצבתי משהו חייב לבוא על חשבון משהו אחר. נניח אם אני רוצה מעבד i7 האופציות האחרות כוללות דגם מחשב אחר כרטיס מסך של אינטל וי…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by topy11,

אני מתחיל השנה ללמוד ורציתי לשקנות מחשב נייד ללימודים אבל המלליצו לי הבה אנשים לקנות טאבלט להחלפת המחברת וכדומה. ראיתי שיש לפטופים 2 ב1 וכאלה שמתנתקים וכל מיני אפשרויות. נאם כדאי לי לקנות טאבלט וזהו אם בכלל להשקיע בלפטופט עם מסך מגע? רוצה לציין שיש לי בבית מחשב נייח מבוסס 5600X וRTX3070 ואני לומד שנה ראשונה קרוב לבית. אשמח לעזרה ו בכללי התקציב הוא בינוני ויש גם אופציה לקנות מחול במיוחד אם אפשר להשיג אחריות.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. היי פורום מה המצב! אני רוצה לקנות לפטופ, וראיתי כאן אחד שאני מתלבט אם לקנות אותו או לא: http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=... אני מחפש מחשב למטרות גלישה באינטרנט, תכנות, ועבודה בכללי, לא למשחקים, ולא מתכוון להסתובב איתו הרבה כך שמשקל לא כזה משנה. הוא יעלה לי 1850 עם משלוח, מה אתם אומרים, נשמע כמו מחשב טוב או שאתם ממליצים על מחשב אחר? תקציב: דיי קמצן, לא מחפש משהו יקר, גג 2500 ש"ח אני ממש לא מבין בנושא וזקוק לדעתכם!! תודה ושבת שלום, דביר

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. שלום רב אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב שישמש אותי לגלישה,צפייה בסרטים ועריכתם עבודה עם תוכנות אופיס ועבודה עם תוכנות גרפיות. התקציב שלי הוא עד 5500k חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל חזק עדיף מרובע ליבה זכרון 4-6 ג'יגה,מה עדיף לקחת זכרונות של ddr2-ddr3 ? יש צורך במסך (מעדיף led ולא lcd ) יש צורך במקלדת ועכבר ורמקולים(מבקש הצעה לרמקולים איכותים ולא יקרים) המחשב לא מיועד לoc ולא לגיימרים, אני מעוניין שהמחשב יורכב ותותקן עליו מ"ה win7 חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש מידיי בסולם 1-10 נניח 7 המחשב לא מיועד לשדרוגים עתידיים,אם אפשרי שיהיו יציאות usb3 וfw תודה רבה לעונים כל טוב שלומי

21. לשימושים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וסדרות ולשימוש בכלי office אני לא כל כך מבין בזמן סוללה. ומעוניין במסך גדול. הבנתי ש15.6 זה הטוב. אין צורך בצורב. מחפש חברה עם אחריות ושתיקון בה לא יקח שנים ויהיה זמין ביותר מסניף אחד באילת. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by amirberner,

שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  24. לא מתוכנן OC. המחשב מיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר. אין צורך בציוד הקפי או במסך. 3000 ש"ח, אך ניתן לחרוג. אם אפשר לתת פירוט על הרכיבים ואת הסיבה שבחרתם דווקא בהם זה יעזור מאוד. תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.