עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cold fire,

יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. Started by yonyl1,

אני פותח נושא חדש ומסודר, מקווה שזה בסדר , בקודם זה כבר היה לא ברור מחשב ראשון : המחשב לאינטרנט,כלי פיתוח תכנה ,קצת עריכת סרטים (עם FIRE WIRE עדיף...) לא צריך מסך,מיקלדת,עכבר,רמקולים צריך צורב DVD כרטיס גראפי לא יקר כי המחשב לא למישחקים כמעט עדיף להשקיע בשאר הדברים ומעדיף ג'יגה זיכרון 4000 זה הסכום ועדיף בהחלט מקום שנותן עם תשלומים, בלי חריגות בבקשה פרט ל 150 שקל של הרכבה . חוץ מזה אני צריך עוד מחשב ב4500 לINTENET וOFFICE בלבד כולל מסך דק ו,מדפסת משולבת וכל הציוד ההיקפי(עכבר,מיקלדת,רמקולים...), המחשב יכול להיות יותר חלש כמובן אבל שיהיה טוב ,אני מניח שאם זה באותה חנות ייתנו לי הנחה או 12 תשלומים במחיר מזומן כי אני קונה שניים. אז בבקשה תנו הצעות תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.

7. מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? ביתי- אופיס, Youtube, גלישה, משחקי Flash, צפיה בסרטים (נדיר). לא לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 (יושב בממ"ד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ודומיה. עדיפות לאיזור נ…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by riguy,

היי אני צריך המלצה לשני מחשבים שונים(אחד מהם לחבר)-אחד ללימודים ואחד לשימושים יומיומיים בבית. זה שללימודים המסך "14 כאשר הדגש הוא על ניידות-משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים. זה שיושב בבית המסך "15.6 הדגש הוא על יכולות מולטימדיה- מסך טוב וחומרה איכותית, אין חשיבות כל כך למשקל וחיי סוללה. דרישות משותפות לשניהם-ללא כונן אופטי, כולל מערכת הפעלה,אחריות לשלוש שנים, זיכרון מסוג ssd, מעבד מדור רביעי של אינטל ואחריות לשלוש שנים. תודה מראש על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך להזמין ביום ראשון שני מחשבים לרינדורי תלת מימד. בהמשך להודעתי מלפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404868.msg3478907#msg3478907 אני בודק אפשרות למחשבים קצת יותר חזקים בתקציב גבוה יותר של 3000 ש"ח. דרישות: מעבד מרובע ליבה לוח אם שתומך ב8GB זכרון זיכרון 4X2GB = 8GB הרד דיסק בודד (250-500GB) כרטיס מסך בסיסי (עצמאי) ספק כח שיחזיק את העסק בעומסים כבדים 100% CPU במשך שעות ללא כוננים אופטים מקלדת ועכבר בסיסיים כולל התקנה תודה מראש לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by *BYZ*,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 אני לא יודע אם השני תומך בויסטה (כי לא כתוב). אבל נראה לי שכן

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חושב כרגע על אופציות הרחבה לרשת הביתית שלי... אני מחפש שני מחשבים: 1. מערכת לאוברקלוקינג אבל שתציג ביצועים מצויינים גם בלי. 2. מערכת לקולנוע ביתי (המשפחה מתכננת על משהו כזה בקרוב). התקציב לראשון הוא כ8500 ש"ח. התקציב לשני הוא כ7000 ש"ח. לאף אחד מהם לא צריך מסך. לראשון צריך צורב, דיוידי, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז + השילוש הקדוש לשני צריך מחשב קומפלט..... תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום ברצוני לקנות שני מחשבים, האחד לאחותי בסביבות ה3000 עדיף כמה שפחות.. והשני בשבילי.. המחשב הראשון הזול הוא למטרה של ישומי אופיס אינטרנט ועבודה משרדית , השימוש של המחשב היקר יותר הוא כל למטרת משחקים ושימוש כולל. יש לי בנתיים כמה מחשבים שאני חושב ללכת עליהם: הזול: Fujitsu Lifebook AH530-4 עם תוספת של 2 גיגה, כללי 4 גיגה . משהו בסביבות ה2800 דיי סגור עליו. איך הוא ? שמעתי שהוא מומלץ. יש הצעות אחרות? היקר: Toshiba Satellite L655-121 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655121 הוא עולה 4000 , ויש לו מפרט מעולה עם i5 450 או מפרט זהה , רק עם i7 של acer ב5000 Acer Aspire 5740G-624G http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems האסר ניראה יותר טוב השאלה אם ש…

14. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 2500 שח למחשב. צריך שניים. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות/פייטון, מסמכים ומצגות, הרבה זום וטיימז. משחקים פשוטים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צג גדול. לפחות 15.6 אינץ'. משקל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי windows 10 . לא קריטי (יכול להשיג בזול ולהתקין לבד) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  17. הציעו לאבא שלי P4 2.4, 512 DDR400, HD60GIGA SATA וכרטיס מסך GF4 MX440. הוא צריך את זה לישומים לא כבדים ולמצלמה מיוחדת לצילום שיניים. השאלה שלי אם הוא צריך כרטיס מסך טוב, משהו בסגנון ATI RADEON 9600 PRO ומעלה או שה GF4 MX מספיק? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Masasa,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 אגב איך המחשבים של ACER? יש מחשב שעדיף?? חריגה עד 3900

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. פעם שעברה ששאלתי היה קצת בלאגן אז קצת סדר מחשב ראשון מיועד לגלישה וקצת מישחקים{קצת מישחקים לא הולך לשבת על המחשב בלי לישון אולי שעה שעתיים ביום לא יותר --מקס פיין -חייל הגורל-וכולי וכולי וכולי} תקציב שלו 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים מחשב שני גלישה וסרטים ומוזיקה תקציב עד 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך רמקולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rofben,

אני צריך מחשב לחבר בלי מסך יש לו מסך 22" FHD יש עדיפות לI5 יכול להיות OC קטן

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  22. בוקר טוב, חבר נוסף ביקש ממני עזרה ברכישת מחשב, וטוב שהוא ביקש כי אחרת המוכר הרמאי שטען שאם הוא ילך על ה"כרטיסי המסך החדשים" (PCI-E) זה מה שמייקר את כל העסק בכ-2000 ש"ח שכן כל החיבורים ומע' החיבורים משתנה!!! שלא נדבר על זה שהוא גם רצה למכור לו זבל ולא פירט את החלקים וטען שזה הכי מעולה. :angryfire: (היו עוד הרבה דברים שיכולים לשגע כל אחד פה) בכל מקרה, התקציב אותו נתן הוא 4000-4500 למחשב, אבל כפי שהבנתי ממנו זה שהמחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) ועוד שימוש בתוכנות שרטוט כגון AUTOCAD וכד'. כמובן יש לו ילדים קטנים שישחקו במחשב אבל הם בסה"כ בני 6-8 כך שאני לא חושב שיהיו להם כאלה דרישות גבוהות מהביצועים.כך שאפשר משהו בתקציב נמוך יותר. בניתי כבר מפרט AMD64 מ-KSP ב…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Tigerin,

היי, אני מחפש שני מפרטים - אחד (עד 6K) למשחקים וOC בקטנה, אם בכלל. חשוב לי שיהיה שקט וקריר. אין צורך בציוד היקפי. צריך יציאות firewire. השני (עד 4K) לילד בן 7. משחקים קטנים, קצת אופיס. יש צורך בהכל כולל מסך. אני יודע שזה קשה, בגלל זה באתי לפה חשבתי על המפרטים הבאים: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 824 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 528 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA …

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  24. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.