ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה זה המחיר הזה??? ועוד לקונפיגורציה עלובה שלא מוכרת על ידי דל ולא קיימת בחנויות בחול? למה אנשים? אני באמת מוכן להשקיע 15,000 ש"ח במחשב נייד אבל לפחות שיהיה בעל כרטיס הגרפי של 512K ומעבד יותר מתקם. בארה"ב זה עולה 11,000 ש"ח ופה מעל עשרים אלף. האם שווה לחכות לירידת מחירים או להביא עצמאית?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אפשר לרכוש שנאי ללפטופ HP? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. אני מבררת בשביל חבר - הלך לו השנאי. דגם: HP PAVILION DV5000. האם רק שנאי מקורי יתאים? היכן מומלץ לקנות? מה טווח מחירים סביר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, שנאי המתח (הקוביה שנמצאת על הכבל בין הנייד לשקע) בנייד של אחי (HP DV6620) רותח, טוב, אולי לא רותח, לגעת בו אפשרי, אבל עדיין הוא חם בצורה משמעותית מהשנאי שלי למשל (DV3). לא יודע להגיד אם זה משהו שהשתנה בזמן האחרון כי הוא רק לאחרונה עבר דירה וזו פעם ראשונה שהוא באמת מזיז את המחשב והכבלים... ולשאלותיי- האם זה מעיד על שנאי שמתקרב לסיום חייו בטרם עת? אפשר לעשות משהו בנידון? צריך בכלל לדאוג? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה (אשמח לרמקולים באיכות סבירה+) וגלישה ברשת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף קל כול עוד לא עולה על חוזק ומהירות המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון לדיון בו בוצע ווידוא מוות לחומרה שלי (למי שיש עוד תובנות מוזמן לשפוך) אני נאלץ לקנות באנדלים חדשים מוצגת כאן למטה טבלה של המחשבים שיש לי (אוי הקצונה הקצונה, אי אפשר לעשות שום דבר בלי טבלאות מסודרות). ככל הנראה שני הלוחות של המחשבים הראשונים מתו ולכן כדי לשדרגם אאלץ להחליף את המעבד+לוח+זכרונות המוזכרים כאן. צרכים: גם אני וגם אחי לא משחקים משחקים. הוא (ערן) כחייל בעיקר "עושה" פייסבוק וגולש באינטרנט. לא משחק. אני (עמרי) גולש באינטרנט, המחשב משמש עבורי גם טלויזיה (כרטיס מסך עד כה הוא VIVO) ולא משחק. יש לקחת בחשבון עמום השחרור אולי יפתה אולי לטיפה משחקים, וכי באוקטובר הבא אני מתחיל לימודי מהנדס אלקטרוניקה (שיקולי תגבור ביצועים\שדרוג) אודה לעזרתכם …
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני פותח נושא חדש ומסודר, מקווה שזה בסדר , בקודם זה כבר היה לא ברור מחשב ראשון : המחשב לאינטרנט,כלי פיתוח תכנה ,קצת עריכת סרטים (עם FIRE WIRE עדיף...) לא צריך מסך,מיקלדת,עכבר,רמקולים צריך צורב DVD כרטיס גראפי לא יקר כי המחשב לא למישחקים כמעט עדיף להשקיע בשאר הדברים ומעדיף ג'יגה זיכרון 4000 זה הסכום ועדיף בהחלט מקום שנותן עם תשלומים, בלי חריגות בבקשה פרט ל 150 שקל של הרכבה . חוץ מזה אני צריך עוד מחשב ב4500 לINTENET וOFFICE בלבד כולל מסך דק ו,מדפסת משולבת וכל הציוד ההיקפי(עכבר,מיקלדת,רמקולים...), המחשב יכול להיות יותר חלש כמובן אבל שיהיה טוב ,אני מניח שאם זה באותה חנות ייתנו לי הנחה או 12 תשלומים במחיר מזומן כי אני קונה שניים. אז בבקשה תנו הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? ביתי- אופיס, Youtube, גלישה, משחקי Flash, צפיה בסרטים (נדיר). לא לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 (יושב בממ"ד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ודומיה. עדיפות לאיזור נ…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשני מחשבים שונים(אחד מהם לחבר)-אחד ללימודים ואחד לשימושים יומיומיים בבית. זה שללימודים המסך "14 כאשר הדגש הוא על ניידות-משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים. זה שיושב בבית המסך "15.6 הדגש הוא על יכולות מולטימדיה- מסך טוב וחומרה איכותית, אין חשיבות כל כך למשקל וחיי סוללה. דרישות משותפות לשניהם-ללא כונן אופטי, כולל מערכת הפעלה,אחריות לשלוש שנים, זיכרון מסוג ssd, מעבד מדור רביעי של אינטל ואחריות לשלוש שנים. תודה מראש על העזרה (:
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להזמין ביום ראשון שני מחשבים לרינדורי תלת מימד. בהמשך להודעתי מלפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404868.msg3478907#msg3478907 אני בודק אפשרות למחשבים קצת יותר חזקים בתקציב גבוה יותר של 3000 ש"ח. דרישות: מעבד מרובע ליבה לוח אם שתומך ב8GB זכרון זיכרון 4X2GB = 8GB הרד דיסק בודד (250-500GB) כרטיס מסך בסיסי (עצמאי) ספק כח שיחזיק את העסק בעומסים כבדים 100% CPU במשך שעות ללא כוננים אופטים מקלדת ועכבר בסיסיים כולל התקנה תודה מראש לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 אני לא יודע אם השני תומך בויסטה (כי לא כתוב). אבל נראה לי שכן
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב כרגע על אופציות הרחבה לרשת הביתית שלי... אני מחפש שני מחשבים: 1. מערכת לאוברקלוקינג אבל שתציג ביצועים מצויינים גם בלי. 2. מערכת לקולנוע ביתי (המשפחה מתכננת על משהו כזה בקרוב). התקציב לראשון הוא כ8500 ש"ח. התקציב לשני הוא כ7000 ש"ח. לאף אחד מהם לא צריך מסך. לראשון צריך צורב, דיוידי, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז + השילוש הקדוש לשני צריך מחשב קומפלט..... תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שני מחשבים, האחד לאחותי בסביבות ה3000 עדיף כמה שפחות.. והשני בשבילי.. המחשב הראשון הזול הוא למטרה של ישומי אופיס אינטרנט ועבודה משרדית , השימוש של המחשב היקר יותר הוא כל למטרת משחקים ושימוש כולל. יש לי בנתיים כמה מחשבים שאני חושב ללכת עליהם: הזול: Fujitsu Lifebook AH530-4 עם תוספת של 2 גיגה, כללי 4 גיגה . משהו בסביבות ה2800 דיי סגור עליו. איך הוא ? שמעתי שהוא מומלץ. יש הצעות אחרות? היקר: Toshiba Satellite L655-121 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655121 הוא עולה 4000 , ויש לו מפרט מעולה עם i5 450 או מפרט זהה , רק עם i7 של acer ב5000 Acer Aspire 5740G-624G http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems האסר ניראה יותר טוב השאלה אם ש…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 2500 שח למחשב. צריך שניים. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות/פייטון, מסמכים ומצגות, הרבה זום וטיימז. משחקים פשוטים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צג גדול. לפחות 15.6 אינץ'. משקל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי windows 10 . לא קריטי (יכול להשיג בזול ולהתקין לבד) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הציעו לאבא שלי P4 2.4, 512 DDR400, HD60GIGA SATA וכרטיס מסך GF4 MX440. הוא צריך את זה לישומים לא כבדים ולמצלמה מיוחדת לצילום שיניים. השאלה שלי אם הוא צריך כרטיס מסך טוב, משהו בסגנון ATI RADEON 9600 PRO ומעלה או שה GF4 MX מספיק? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 אגב איך המחשבים של ACER? יש מחשב שעדיף?? חריגה עד 3900
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-