ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪310 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪194 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪277 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪110 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪2597 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לת…
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני הייתי שמח לקבל ייעוץ עבור מפרט למחשב. מטרתו היא בעיקר גלישה באניטרנט, ושישמושים משרדים. אני רוצה גם לראות בוא סרטים, בנוסף נורא חשוב שהוא יתחבר ויסתנכרן כמו שצריך עם האיי פוד שלי. יש לי כ-40 גיגה של MP3 ולא הייתי רוצה שהוא יתקע בהעברה למכשיר. HD לא נדרש גדול מידי. לא מעוניין ב-OC עיצוב לא מעניין אותי יותר מידי ללא מערכת הפעלה. עם עלויות הרכבה. יש אפשרות לשלם במזומן אני מוכן להעלות את התקציב כדי שהוא יהיה שקט במיוחד ועבור קורא כרטיסי זיכרון. אשמח לקבל מפרטים והמלצות לחנויות באזור המרכז. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהכנת מפרט ל HTPC ב 2000 ש"ח 1. הוא צריך להיות שקט. 2. אין צורל ב HDMI 3. יכול להריץ משחקים (לא כבדים במיוחד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?זה מחיר מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עדיף שהמחשב יוכל להריץ משחקים גם בעוד שנתיים בהגדרות בינוניות או מעל(אם אפשר לבקש כזו בקשה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA, COD ושות' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מפרט עד 3500 ש"ח. אגב המפרט ייקנה בעוד כשבועיים,האם צפויה השקה של רכיב כלשהו? (אעדיף אם תתנו מפרט של AMD וגם של INTEL,כאשר באינטל אקח גם קירור למעבד על מנת שהחנות תעשה לי OC)
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אפשר לקבל הצעות למחשב למשחקים? שיעלו המשחקים החדשים שיוצאים, בעיקר למשחק ברשת... אבל אם אני כבר קונה אז שיהיה חזק... שווה לקנות מחשב עם 4 מעבדים (quad processor) או לא? לא צריך ציוד נלווה תודה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעבד : AMD Dual Core 4400+ Socket AM2 2X512KB Cache לוח אם : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך על הלוח :ATI Radeon X1250 HD Hardware זיכרון : 2X1024MB DDRII של חברת Kingston הרד דיסק : 250Gb with 16MB Cache Sata II WD דיסק שרתים לעבודה 24/7 חמש שנים אחריות צורב: Nec DVD-RW Dual Layer X18 שנתיים אחריות! מארז מוקטן מקלדת עכבר ספק מקצועי 400 WATT אמיתי !!! שלוש שנים אחריות של חברת EZCool
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש מחשב לעריכת תמונות (בפוטושופ) תקציב 2500-5500 * מטרות המחשב: עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטונים (ברמה פשוטה) , עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? לא ידוע * זמן סוללה ממוצע * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120 gb * בעל צורב DVD אופציונאלי כניסת כרטיסי זיכרון מסוג CF * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני ממש לא מבין במחשבים ואינני יודע מה הדרישות שאני זקוק להן תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי בקניית מחשב טוב, שיהיה מפרט בסדר.. עדיף בסביבות 2000 שקל.. מתאים למשחקים... אז תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הטרנטה שלי (משנת 2004), עכשיו הוא 2.8GHz רגיל לחלוטין עם כ. מסך על הפנים. בכל אופן חשבתי על משהו בסביבות 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160Gb או יותר תלוי לכמה יספיק התקציב. רק רוצה להוציא ולזרוק כבר את ה Radeon 9200SE הנוראי הזה מהבית. בכל אופן אשמח להצעות בנוגע לכל, ישמש לרב למשחקים. נ.ב. אם יש סיכוי שהספק הישן לא יספיק אשמח לדעת... (כי אין לי שמץ של מושג איך לוודא את זה)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברים, שימושים עיקריים: משחקים, סרטים אינטרנט ומוזיקה. גודל מסך: עד 15.6 (אפשר גם פחות) ניידות: לא כל כך קריטי המשקל והגודל אבל כמה שפחות עדיף כי אני מתכוון להשתמש בו גם בלימודים בעתיד כרטיס מסך, זיכרון ומעבד: אני לא כל כך מבין אז מה שתמליצו לי תקציב: באזור ה 4000 בעיקרון שמתי עין על המחשב הבא http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2500 מה אתם אומרים?? אשמח לעצות ודעות נוספות תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם , כבר עזרו לי להרכיב מפרט כמו שרציתי מבוסס על AMD SEMPRON ב3500 שקל ואני מודה לכל המשיבים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179573.msg1545450#msg1545450 אבל המוכר בחנות גרם לי להסס , הוא אומר שחבל מאוד לא לקנות מחשב מבוסס 939 וממליץ על 64 ביט כהשקעה לטווח ארוך טובה יותר וכמובן מחשב חזק יותר . אני עכשיו מתלבטת , מחשב כזה יהיה בודאי טוב יותר ויהיה עדכני לטווח זמן ארוך יותר , אבל אני לא בטוחה שזה שווה את ההשקעה הנוספת של כ1000 שקלים .. אשמח לעיצה , בעיקר אם ההבדל כזה רציני בין שני מעבדים עם מהירות זהה , אחד אטלון והשני סמפרון ..
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם כן כן ידוע לי שפה זה לא פורום לוחות אם, אבל לדעתי זה כן קשור כי בסה"כ אנשים באים לפה כדי לקבל את ההמלצה שלכם פירסמתי הודעה דומה גם בפורום של לוחות אם (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337852.0 ) העניין בקצרה - למה אף אחד לא ממליץ על לוח אם של אינטל? אשמח לתשובה אם זה לא המקום להודעה אז אבקש את סליחתכם
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב טוב פחות לצורך משחקים ויותר לצורכי אינטרנט וצפייה בסרטים אני רוצה גם כרטיס טלויזיה טוב במחיר של 3000-3500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה רק מעבד intel והרדיסק 160 בהחלט יספיק לי לא צריך גם צורב . תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1548 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 550 Ti…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן! המחשב שאני מחפש מיועד עבורי ואני סטודנט ככה שאני לא משחק (לא שאני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), אבל סרטים אינטרנט, תכנות ואופיס. ממש צנוע בסה"כ יש לי כ. מסך FX-5200 מהמחשב הישן שאני משתמש בו רק עבור הTVOUT אז מה כדאי? משהו על טהרת הD-805 או 3500+ או משהו אחר? הייתי רוצה 1GB זיכרון ולוח אם מינימלי ואמין - אני לא מתכוון לעשות OC חשוב לי שהעסק לא ירעיש כי כנראה זה יהיה בחדר שינה (מה לעשות..) דיסק של 160 . הצעות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , בחרתי במפרט שיחזיק לפחות לשנתיים הקרובות ללא כל שדרוג, השימושים הם הרצת תכני FHD, פה ושם משחקים (MOH, COD, FAR CRY), וכמובן שימושים רגילים כמו אינטרנט אימייל וכו'. AMD Phenom II X4 940 Gigabyte GA-MA785G-UD3H OCZ 2x2GB DDR2 1066MHz HPC Reaper WD Caviar Green 1TB WD10EADS SAPPHIRE Radeon HD 4870 1GB מה אתם אומרים? שאלות - - האם החומרה מתאימה? ז"א, הכרטיס מסך ללום אם, המעבד ללוח אם וכו'? לפי מיטב הבנתי הכל תואם. - איזה HDD כדי לקחת במידה ואני גם רוצה לשחק במשחקים פה ושם, וגם להריץ תכני HD ? ראיתי שפה בפורום מומלץ ה GREEN מכיון שהוא שקט, אך הוא גם מספיק "ביצועי" בשביל להריץ משחקים? האם עדיף לקחת את ה BLACK או להישאר עם ה GREEN? - יש לי ספק …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
דרישות: מארז של ThermalTake מעבד קונרו אם אפשרי שזה יהיה TOP למשחקים כבדים תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צורב LG GSA-H62N X18 …
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בס"ד שלום! ניסוח מחדש של מפרט שביקשתי כאן קודם, בשינויים קלים אני מעוניין רק במעבד, לוח אם וזכרון, במחיר כולל של 1500-2000 ש"ח ל3 הרכיבים הנ"ל ביחד. הייעוד הוא בעיקר חישובים מתמטיים, וההתלבטות הגדולה היא האם כדאי במקרה הזה ללכת על מעבד כפול ליבה או עם ליבה בודדת? אם מישהו יכול לתת גם קצת הסברים אני אשמח (אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אז אם לא סליחה)
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-