עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין במפרט למחשב עד 2500 שקל המחשב נועד לבית הורי לא נועד למשחקים אלא להשמעת שירים סרטים,גלישה באינטרנט ,וחבילת אופיס אשמח לקבל מפרט מעניין

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. Started by arkadish,

אממ אני רוצה לשדרג ולהחליף לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרון כמובן אז ככה ‏X38T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X38, DDR3 1600 GIGABYTE ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time ‏2GB OCZ Platinum Edition Dual Channel‎ ‏HD 3850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ asus איזה ספק כדי לקחת והאם משתלם לקחת זכרון ddr3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by yoniwein,

שלום. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 Processor 3200 זיכרון - 1 GB זיכרון - אני לא מבין איזו חברה... כרטיס מסך -Nvidia Geforc 6600 GT זה מה שאני מבין מהמפרט עד עכשיו. רציתי בבקשה הצעה למפרט משודרג, אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי וגם מאיפה כדאי לקנות/שירכיבו לי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by mx-3,

שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by War1R,

מעבד QUAD 2.4 כ.מסך -8800GT 512MB DDR3 זיכרון- PLT 2G DDR2 דיסק קשיח 250GB עלה הכול 4500 עם הנחה גדולה מאוד כמובן

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. שלום! אני צריך מפרט לתיכנות סרטים ומשחקים קלים וגם קצת לתלת מימד בלי מסך ומארז שיהיה או ASUS VENTO 7700 או antec p182 שיהיה על המעבד קירור טוב כי מתוכנן אוברקלוק [לדוגמה TR ultra 120 XTREME עם 2 מאווררים] תודה!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by yuval-ofer,

מצאתי באתר שלכם את שני המפרטים המומלצים האלו- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=137602,137603. רציתי לדעת מה עדיף: כרטיס מסך אחד- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 שעולה 1300, או שניים (כפול)- AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 שכל אחד עולה 750. מה עדיף מבחינת ביצועים?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  8. אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה אבל גם למשחקים מידי פעם (כדוגמאת COD למשל). מדובר רק על המחשב עצמו בלי ציוד נלווה (מסך מקלדת עכבר ומערכת שמע כבר יש בנמצא) למחשב צריך להיות צורב DVD כרטיס קול כרטיס רשת והארדיסק בנפח כמה שיותר גדול בתוך התקציב. כרטיס מסך שיתמוך במשחקים, אם אפשר שהמשחב יוכל להסתדר עם VISTA זה יהיה פלוס גדול. תודה רבה, דור .

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. שלום לכולם. אשמח לקבל חוות דעת על מפרט המחשב הבא : 3000 ש"ח Motherboard - Asus P5Q-PRO Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - DDR2 2GB 800Mhz Kingston Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 Graphic Card - G-Force 9500GT 1GB Case - NZXT Hush Silver Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by בלוסטון,

טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. שלום לכולם, אנימחפש מחשב לעריכת תמונות (בפוטושופ) תקציב 2500-5500 * מטרות המחשב: עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטונים (ברמה פשוטה) , עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? לא ידוע * זמן סוללה ממוצע * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120 gb * בעל צורב DVD אופציונאלי כניסת כרטיסי זיכרון מסוג CF * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני ממש לא מבין במחשבים ואינני יודע מה הדרישות שאני זקוק להן תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by omril,

יש לי רעיון למעבד קונרו E6600 אם אתם חושבים שהוא לא משהו, או שיש משהו יותר טוב בבקשה תאמרו לי. בכל מקרה... אני צריך זכרון פנימי, לוח אם וכרטיס מסך טוב... תמליצו לי בבקשה... אני צריך פחות או יותר מפרט מלא אלה החלקים העיקריים שאני צריך... אם למשהו יש זמן והוא יכול לחבר לי מפרט מלא אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by GMeg,

המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by Angello,

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם, אני יודע שיש הבדל לא קטן במחיר ביניהם, השאלה היא אם ההבדל הזה שווה את מה שמקבלים. שימושים עיקריים הם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, לימודים ומידי פעם משחקים. 1. Asus N53sv - sx104v (geforce gt 540m) 2. dell insperion 5510 (geforce gt 525m) 3. acer aspire 5750G-2634G64Mnkk (geforce gt 540m) 4. HP ProBook 4530s LJ475UT (radeon hd 6490m) לגבי הדל אינספריון, קראתי בכל מיני מקומות שהמבנה שלו דיי חלש - אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון... ולגבי הכרטיס גרפי של HP הבנתי שהוא יותר חלש מה540 של ג'יפורס, זה נכון? מה לדעתכם הכי כדאי לקחת?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. מסך דק 19 מקלדת עכבר רמקולים הכול כולל הכול... בלי צורב אני אעביר מהחשב שיש לי עכשיו... תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  16. שלום! אני מחפש מחשב לשימושי עיבוד תמונה (בעיקר פוטושופ) ומשחקים. התקציב הוא 4000 כשאפשר לחרוג עד 200 ש"ח ואני חייב לקנות את המחשב או בחיפה או בירושלים. מקריאה קצרה ברשת בניתי את המפרט הבא (בKSP): מה דעתכם? הספק מספיק טוב? אולי צריך עוד קירור? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by lipact,

צריך מפרט AMD הכי טוב שאפשר למשחקים עם כרטיס די טוב בסביבות 8600GT\1950 מחנות ksp רק ksp תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by -Dudu-,

שלום לכולם! אני צריך שתעזרו לי לבחור מחשב נייד בעל מפרט טוב שיהיה שימושי למשחקים וסרטים - חשוב שהכרטיס מסך יהיה עמיד. התקציב הוא בסביבות ה3500 ללא חריגה. תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by ilan73d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים של כל הנוער שמשחק היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך גיימינג טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by itaisuser,

תקשיבו לא עשיתי עם טופס גם בגלל שקצת בעיה לעשוצ את זה דרך הפלאפון וגם בגלל שאין יותר מדי מה להגיד ראיתי אל המחשב הזה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5816 Hp חברה טובה? חיפשתי עוד הרבה ולא מצאתי תמורה טובה יותר יחסית למחיר חשוב לציין שהוא בעיקר למשחקים קלים.. ואם מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס מסך הזה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by rd32,

שבת שלום , אני ואבא שלי מחפשים כבר די הרבה זמן מחשב. ואנחנו מתקשים למצוא במסגרת התקציב מחשב אינטל חזק שיתאים למשחקים אבל לא ייקרע את הכיס. כרגע יש לנו הצעה של ZED שדי נראית לי ובשיפוצים קלים אפשר לסדר אותה. מדובר על 3999 ש"ח מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית - *להחליף למארז ידוע יותר * אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB DDRII PC8500/1066MHZ-KINGSTON/HYNIX -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-LG DVDRW X18 SATA-הדור הבא לצריבת DVD *שדרוג ללוח אם JOHANNESBURG BLKDQ3…

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  24. שלום אני מעוניין בהמלצותיכם למפרט למחשב עריכה חזק ללא תלת מימד (ללא כרטיס מסך QUADRO ) לאחר בדיקה נראה לי שהמעבד יהיה Q9450 אני מעוניין בלוח אם עם יציאת FIREWIRE וRAID0 4GB RAM עם אפשרות להרחבה (מהירות ?) מעוניין באפשרות לOC עדין (מקסימום יציבות) מה צריך להכניס לקונפיגורציה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by G-Hawk,

דרישות: מארז של ThermalTake מעבד קונרו אם אפשרי שזה יהיה TOP למשחקים כבדים תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים