עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד חדש וצריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר לקולנוע ביתי(שימוש משני ללימודים, עבודה עם אופיס) כזה שיריץ כל סרט ללא בעיה כולל bluray מלא. עם נפח של לפחות 1T. סוללה די חזקה, וחיבור HDMI. תקציב בסביבות ה3500. אם יש משהו שעונה על הצרכים שלי גם בפחות זה יהיה מעולה. ואני מנהריה. אשמח להכוונה והמלצות כי זה ממש לא התחום לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ותכני Bluray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Jampumby,

קודם כל ברוכים הנמצאים, הבנתי שזה מקום טוב לשאול שאלות של מתחילים ולשמוע תשובות רציניות. אז האמת שאני אדם שעד היום אפילו לא השתמש בכבל HD, אבל החלטתי להכין מחשב שיתן לי לעוף על כל משחק שארצה לשחק עם גרפיקה מצויינת. כבר יש מחשב אבל הוא בן שנתיים ולא נועד למשחקים. אז היום שלי התחיל בלבדוק איזה כרטיס מסך יתאים כדי לאפשר גרפיקה ברמה הכי גבוהה ובמחיר הכי משתלם, אחרי שכבר רכשתי כבל HD (סוף-סוף...). אך מהקריאה נגררתי להבנה שגם צריך ספק כוח שיתאים באיכותו וכרטיס זיכרון מתאים. בקיצור, מפרט רציני... לא צריך מארז, רמקולים או מסך, אבל צריך "איברים" חדשים למחשב, לוח אם... אולי אפילו ברמת מערכת הפעלה חדשה. המחשב עצמו שאליו זה מיועד נראה כרגע ככה: מערכת הפעלה MS Windows XP Pro…

5. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד כלשהו ששמש אותי ללימודים בשנה הבאה ובין היתר לשימוש שותף בבית בין היתר אני רוצה למחשב תיהיה אפשרות להעלות משחקים בכל אופן, מצאתי את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו Lenovo G550 92G המחיר שלו הוא 3850 הנה קישור למפרט שלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4560&... רציתי לדעת גם איך הכרטיס מסך שלו אם הוא נחשב טוב ויכול להחזיק משחקים שיש היום בשוק... ואם לא איזה סגנון של משחקים הוא יחזיק?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  6. המטרות הן בעיקר ללימודים, ולשימושים ביתיים רגילים. לא למשחקים וללא OC הדבר היחיד שסגור זה המעבד E6300, ומכאן אני צריך עזרה... אני רוצה לוח אם טוב וזכרונות טובים. אני מוכן לקחת כרטיס קול/מסך מובנים אבל לפי מה שהבנתי מעטים הלוחות שנותנים את האפשרות הזו (או שלא הבנתי נכון) -בחנות הציעו לי ASUS p5dl2-vmse, ומישהו בפורום השכן המליץ על ג'יגהבייט ואם אפשר הסבר קצרצר לגבי ה SATA2 ועד כמה זה משמעותי. תודה רבה מראש!!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by עוד מישהו,

שלום, אז ככה אחרי המוןן זמן של המתנה וגם חיסכון. אני עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, סרטים ומוזיקה. בסה"כ אני רוצה להפעיל את כל המשחקים החדשים על רמה גבוהה ביותר (הרי בשביל מה חסכתי ;D) אמ... עכשיו התקציב שלי למחשב עצמו הוא בערך 6 אלף ושאר האלף זה בשביל עכבר, מקלדת ורמקולים. בקשר לעכבר אני כבר אקנה את ה - MX518 ומקלדת של לוגי'טק אליט משהו. בקשר לרמקולים אני עדיין לא סגור ממש. עכשיו אני צריך מחשב שקט בלי רעש כמו של טרקטור ושיהיה כמה שיותר שקט. בקשר ל OC אני לא ממש מתמצא בנושא אז.. זה לא הכי חשוב לי. בסה"כ אני חושב שהתקציב אמור להספיק למחשב משהו טוב טוב תודה מראש לכל העוזרים (: נ.ב. המליצו לי על אינטל ו.. על לוח אם של אסוס או ABIT ועוד משהו. אני התגייסתי…

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  8. היי, אני צריכה מחשב די פשוט, בעיקר להורדת שירים וסרטים, צפיה וגלישה. קיבלתי מפרט, אשמח אם תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי (אם אני צריכה משהו יותר בסיסי או יותר משוכלל והאם המחיר מתאים או יקר מידי). המפרט הוא: מחשב נייח: HP Pavilion a 6423 מעבד: Intel Core 2 Dou E4600 2.4GHz זיכרון:2048 MB דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כונן אופטי:DVD-WRITER-LIGHT SCRIBE עם תמיכה ב DOUBLE LAYER כרטיס גרפי-NVIDIA GeForce 8400 HD TURBO CACHE עם טכנולוגית PUREVIDEO זיכרון גרפי- 256MB זיכרון יעודי עד 1,023 MB זיכרון גרפי זמין כולל כרטיס רשת: 10/100/100BT כרטיס קול:high definition audio 7.1 מקלדת ועכבר אלחוטים תקשורת אלחוטית 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית:WINDOWS VISTA PREMIUM שנת אחריות במעבדת HP…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ורציתי לשמוע את דעתכם על החלקים. (ללא כרטיס מסך כיוון שעדיין לא החלתתי.) לוח אם GA965GMS2 Gigabyte זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel כונן קשיח HD160JJ Samsung כונן קשיח HD080HJ Samsung צורב DVD AWG170A Sony 18X מסך מחשב 1760TR LG תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל

12. שלום רציתי לדעת כמה שווה מחשב כזה בן 11 חודשיים , בעיקרון הוא עבד ברצוף חודש. מארז Z1 ZALMAN ספר כח A.PFC 80+ VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.5GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4690K מאוורר למעבד BLIZZARD T2 COOLERMASTER לוח HASWELL 1150 H97-PLUS ASUS זכרון HYPERX FURY KINGSTON 8 GB DDR3 1600MHZ דיסק KINGSTON V300 2.5" SATA3 120GB SSD צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מחשב ללא אופיס מחשבללא מערכת הפעלה כרטיס רשת 1G LAN 10/100/1000 כרטיס קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מחשב ללא מקלדת מחשב ללא עכבר מחשב ללא רמקולים בנוסף הורכב כרטיס רשת אינטל 4 פורטים HP Intel NC364T Quad Port Gigabit Network Adapter 436431-001 435506-003 1Gb 4 תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Ro-K,

שלום הלוח אם שיש לי כרגע לא עובד אז אני מחפש לוח אם+מעבד+זכרון עד 900 שח הכל שאר הרכיבים בחתימה תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. תודה,

17. הוא נעול על אינטל והוא רוצה לפחות 3.0GHZ ו1GB זיכרון המחשב מיועד בעיקר למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה מחשב שכמעט כל המשחקים יעבדו בו והוא יהיה נוח לשימוש ומהירר ויציב בעיקר אני רוצה למשחקים כבדים...תודה גג 6000 שקל +מסך

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by jelly,

שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by EITAN4,

שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך ד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים