עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז בגדול המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD לא מתוכנן oc , המחשב יתחבר לטלויזיה 37 אינץ Full HD ההתלבטות שלי היא ככה : התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח, ויש לי 2 מפרטים אחד שהעלות שלו היא 4,900 ואחד שחורג ב 300 ש"ח אבל בו יש חומרה שקשה לי לוותר עליה (לוח אם זכרונות ומארז) מה אתם מציעים לי לעשות? האם החומרה שבחרתי טובה מספיק? מוגזמת? צריך את עזרתכם, תודה לכל מי שיגיב מפרט 1 : מפרט 2 :

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Frik,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 ש"ח. אני בעיקר צריך שהמחשב יהיה מסוגל לבצע הרבה דברים עם הרבה תוכנות פועלות עליו במהירות.. רוב העבודה על המחשב תיהיה עבודה משרדים אבל גם קצת משחקים (הייתי מעוניין שמשחקים חדשים שיוצאים עכשיו יוכלו לפעול עליו בלי בעיות) ** מוכן לחרוג מה 6000 שח למקסימום 6500. אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by visitor,

שלום, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט כיוון שאני לא כל כך מבין במה הולך טוב עם מה ועל מה עדיף להוציא יותר או פחות. המחשב מיועד לעבודה בעיצוב, מפוטושופ דרך אפטר אפקט ועד מאיה. אני יודע שצריך הרבה זיכרון, מעבד חזק וכרטיס גרפי חזק בשביל תלת מימד...אין לי מושג לגבי כל השאר. אז זה מה שחשבתי להתחיל בו, אשמח מאוד לעזרה ממכם. הסכום הכולל (בלי מסך וכוננים) הוא עד 14000 מעבד Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לוח אם ASUS P5WDG2 WS Professional (975X) - ATX זכרונות(4 ג'יגה) 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 X 2 (מה זה אומר -5-5-15 כי ראיתי שיש גם 4-4-4-12) כרטיס מסך Gigabyte RADEON X1950 XTX DDR 512MB VIVO - RETAIL זה בערך יוצא 11,500 ואני מניח…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפשב מחשב נייד עד האיזור של 3.5 אלף. המחשב מיועד ל MULTI TASKING אך לא למשחקים. תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שברשותי. המחשב משמש לצפייה בסרטים (ללא מחייב HD), עבודה באופיס, גלישה באינטרנט ושחקים לילדים קטנים. אני משאיר את המארז, ספק הכוח והצורב. וכן את המסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. צריך בבקשה הצעה ללוח אם, מעבד, זכרונות (נראה לי3-4 ג'יגה), הארד דיסק 1 טרהבייט, קירור מתאים. התקציב הוא כ2000 ש"ח, מבקש שההצעה תהיה מחנות אמינה באיזור המרכז. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. חג שמח קודם כל! צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים לא כבדים מדי אבל גם לא סוליטר התקציב הוא כ4000 ש"ח ועוד שאלה, מאיזה מקום אתם ממליצים לקנות מחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by eyalha,

התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המפרט מKSP בקובץ המצורף. תקציב דחוק, כולל מסך צריך להיות מתחת ל3000₪. אשמח לקבל חוות דעת המפרט, והמלצות לגוף קירור זול ונחמד למעבד ומארז סביר. אני ירושלמי. יש אפשרות לקנות מחנות רחוקה במשלוח אך אעדיף שלא. רק אם זה באמץ יהיה שווה את זה (מבחינת חלקים שאין במלאי בKSP או הנחה כלשהי) תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  13. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ- מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz- זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ- כרטיס מסך -FX9600GT-1024MB/DDR2/HDMI דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. שיהיה מבוסס על CORE 2 DUO, עם 2 ג'יגה זכרון, לא צריך מסך, מקלדת, עכבר... רק מחשב. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים, אין צורך במסך או ציוד היקפי אחר. התקציב הוא עד 6K. תודה נדב.

17. Started by Avi1,

זה רק למשחקים אני לא צריך כונני CD וDVD כי יש לי צורב DVD אני צריך מחנות באזור המרכז תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!11111111 נב אני לא צריך מסך וציוד הקפי..... ועוד משהו אני לא מתכנן לעשות OC!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by godisme171,

רק כונן, שיהיה עם צורב גם..

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  19. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד חדש וצריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר לקולנוע ביתי(שימוש משני ללימודים, עבודה עם אופיס) כזה שיריץ כל סרט ללא בעיה כולל bluray מלא. עם נפח של לפחות 1T. סוללה די חזקה, וחיבור HDMI. תקציב בסביבות ה3500. אם יש משהו שעונה על הצרכים שלי גם בפחות זה יהיה מעולה. ואני מנהריה. אשמח להכוונה והמלצות כי זה ממש לא התחום לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ותכני Bluray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by Jampumby,

קודם כל ברוכים הנמצאים, הבנתי שזה מקום טוב לשאול שאלות של מתחילים ולשמוע תשובות רציניות. אז האמת שאני אדם שעד היום אפילו לא השתמש בכבל HD, אבל החלטתי להכין מחשב שיתן לי לעוף על כל משחק שארצה לשחק עם גרפיקה מצויינת. כבר יש מחשב אבל הוא בן שנתיים ולא נועד למשחקים. אז היום שלי התחיל בלבדוק איזה כרטיס מסך יתאים כדי לאפשר גרפיקה ברמה הכי גבוהה ובמחיר הכי משתלם, אחרי שכבר רכשתי כבל HD (סוף-סוף...). אך מהקריאה נגררתי להבנה שגם צריך ספק כוח שיתאים באיכותו וכרטיס זיכרון מתאים. בקיצור, מפרט רציני... לא צריך מארז, רמקולים או מסך, אבל צריך "איברים" חדשים למחשב, לוח אם... אולי אפילו ברמת מערכת הפעלה חדשה. המחשב עצמו שאליו זה מיועד נראה כרגע ככה: מערכת הפעלה MS Windows XP Pro…

23. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד כלשהו ששמש אותי ללימודים בשנה הבאה ובין היתר לשימוש שותף בבית בין היתר אני רוצה למחשב תיהיה אפשרות להעלות משחקים בכל אופן, מצאתי את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו Lenovo G550 92G המחיר שלו הוא 3850 הנה קישור למפרט שלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4560&... רציתי לדעת גם איך הכרטיס מסך שלו אם הוא נחשב טוב ויכול להחזיק משחקים שיש היום בשוק... ואם לא איזה סגנון של משחקים הוא יחזיק?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. המטרות הן בעיקר ללימודים, ולשימושים ביתיים רגילים. לא למשחקים וללא OC הדבר היחיד שסגור זה המעבד E6300, ומכאן אני צריך עזרה... אני רוצה לוח אם טוב וזכרונות טובים. אני מוכן לקחת כרטיס קול/מסך מובנים אבל לפי מה שהבנתי מעטים הלוחות שנותנים את האפשרות הזו (או שלא הבנתי נכון) -בחנות הציעו לי ASUS p5dl2-vmse, ומישהו בפורום השכן המליץ על ג'יגהבייט ואם אפשר הסבר קצרצר לגבי ה SATA2 ועד כמה זה משמעותי. תודה רבה מראש!!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

שלום, אז ככה אחרי המוןן זמן של המתנה וגם חיסכון. אני עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, סרטים ומוזיקה. בסה"כ אני רוצה להפעיל את כל המשחקים החדשים על רמה גבוהה ביותר (הרי בשביל מה חסכתי ;D) אמ... עכשיו התקציב שלי למחשב עצמו הוא בערך 6 אלף ושאר האלף זה בשביל עכבר, מקלדת ורמקולים. בקשר לעכבר אני כבר אקנה את ה - MX518 ומקלדת של לוגי'טק אליט משהו. בקשר לרמקולים אני עדיין לא סגור ממש. עכשיו אני צריך מחשב שקט בלי רעש כמו של טרקטור ושיהיה כמה שיותר שקט. בקשר ל OC אני לא ממש מתמצא בנושא אז.. זה לא הכי חשוב לי. בסה"כ אני חושב שהתקציב אמור להספיק למחשב משהו טוב טוב תודה מראש לכל העוזרים (: נ.ב. המליצו לי על אינטל ו.. על לוח אם של אסוס או ABIT ועוד משהו. אני התגייסתי…

• 10 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.