עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nwish,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלפי שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (מאוד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Star Citizen, The Witcher, Far Cry, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידועה היות והמסך הוא חלק מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by StrikeEagle,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK SE, Total war, AC origins וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by BobbyMcGee,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by TrueLook,

: * מטרות המחשב? משחקים קלים heroes 3, red alert 2 וכאלה צפיה בסרטים, ורציתי לשאול כמה אצטרך להשקיע במחשב שיצליח להריץ משחקים כבדים ישנים call of duty black ops, crysis, battlefield. Assassin creed וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה ההבדל בין מבריק למט? אני חושב ש14 זה טוב, לא מתחת, אפשר קצת מעל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות Hdmi ושאוכל לחבר למקרן בצבא, אם אפשר לפתור את זה במתאם אז הכל בסדר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500, יותר יתקבל בברכה, אהבתי את העניין של ssd מוטמן, לא יפריע לי להוסיף על זה כסף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם בלי מסך מגע התקציב בתאכל…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות ללפטופ ללימודים בעיקר אבל גם כדי לראות סרטים ושימוש יומיומי (לא משהו רציני). כמו שרשמתי הלימודים הם מדעי המחשב, יש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב כי אני טס בקרוב. כרגע מצאתי Lenovo 730 13" ב810$ עם המפרט הזה (מצורף תמונה) וזה הקישור לאתר https://www.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/700-series/Yoga-730-13-/p/81JRCTO1WWENUS0 אשמח להערות על המחשב הספציפי הזה או המלצות בכללי על מחשבים ועל Lenovo. תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by JC_Denton,

המפרט כולל הכל ואהיה כנה איתכם,אני לא הולך לקנות את המפרט הזה.סתם בתור הצעה למי שיש 12k מיותרים AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [1,400.51] Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [A64/DDR][916.24] GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 400 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Copper Heat Spreader, Dual Channel SPD [1,577.34] Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [1,564.18] Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [1,008.43] Antec Sonata Piano 380W Case TruePower 380Watt ATX12V power supp…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nush,

אני מחפש מפרט למחשב בסכום של 2500-3000 ש"ח, חפשתי בפורום מפרטים, וראיתי שכל המפרטים בסכומים האלה הם עם מעבדי AMD, ואני רוצה מפרט עם מעבד INTEL(מודע לזה שהמחיר משחק לטובת ה AMD). המחשב יהיה לשימוש יום יומי, פייסבוק אינטרנט ומשחקים. לא צריך מסך, לא ציוד היקפי, לא עושה OC תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז זהו המפרט: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 1GB Spectek דיסק קשיח: Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB SATA II צורב:DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E מארז וספק:Foxconn 3TL2-560 Silver/Black USB Front True Power 300W FSP Case אז זהו המפרט, סה"כ 3300ש"ח, בלי ציוד היקפי[רמקולים,עכבר,מקלדת] ובמזומן! נו? מה אתם אומרים גדולי המומחים? אשמח לשמוע כל דעה והצעה. תודה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by nexus2555,

שלום, אני עוזר לאחותי לקנות מחשב חדש לאחר שישן שבק חיים....ואני כבר כמה שנים לא מעודכן במה שקורה בעולם החומרה אז אשמח מאוד לעזרתכם. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,, יישומי Office, סרטים וסדרות שיוצגו בטלויזיה צמודה (HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ambc,

שלום לעוזרים שוקל אפשרות לרכוש נייד חדש. ישנה אפשרות לרכישה בארה"ב כך שאשמח להצעות לדגמים רלוונטים גם שם השימושים במחשב הם : 1. אינטרנט 2. אופיס 3. עבודה מהירה 4. חיי סוללה סבירים פלוס 5. יכולת לצפייה בסרטי HD 6. מסך 13 (חשוב !) בלבד תקציב: מקסימום 500$

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הי, יש לי מספר שאלות לדעת אם הוא מתאים למה שאני צריך . הדגם: NUC :Intel NUC6i7KYK (Skull Canyon) פירוט הגדרות המכשיר למי שצריך : http://www.anandtech.com/show/10152/intels-skull-canyon-nuc-is-official פירוט כרטיס מסך : http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Pro-Graphics-580.160664.0.html (שימו לב יש שני גירסאות P580 והרגיל 580 , מעניין למה לא שמו את הכי חזק P580 ב-NUC , או פשוט אין הבדל ביניהם ?!) אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה 4K LG עם HDMI 2.0 שרשום שיש לו ולנגן סרטי BLUERAY ב-3D מלאים שהורדו מהרשת , השאלה הראשונה: אם הכרטיס מסך שלו יודע להוציא דרך HDMI את 3D ללא בעיות כמו NUC I3 ( דגם הכרטיס מסך:Intel Iris Pro Graphics 580 ) ? שאלה שניה : שאני מנגן דרך POWER…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום חברים, כל מה שרלוונטי כתוב קניה מ BestBuy.com * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, קיובייס, קצת משחקים, ושימושים כלליים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאפשר במסגרת התקציב שלא יבוא על חשבון ביצועים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? חשיבות דיי נמוכה, אבל לא שני טון *…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה, במידה וקונים סוני ואיו מחו"ל, יש מצב שתהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ כי הוא לא מיובא בצורה סדירה? (כמו שהבנתי) תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by h_ittai,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת עריכה גרפית ותכנות, בתקציב שיישב באזור ה 11000-12000, רוב העבודה שלי עוסקת בעיצוב בסביבת VISIO ו- ACAD. מעבר לE6600 ול NVIDIA QUADRO FX1500 אני לא סגור על כלום, יש לי כבר מסך (APPLE LCD 20) (ממש לא מתמצא בהפרשי ביצועים בין לוחות אם זכרונות ובמי מייצר מארזים וספקים איכותיים- זה עיקר הבעיה שלי) זה המפרט שבניתי, לא כולל הרכבה, הצעות יתקבלו בברכה (רוצה להגיע לפחות מ 12K וחשוב שהמחשב יהיה שקט- אני עובד מהבית) Leadtek Quadro FX 1500 PCI EXPRESS - SLI - PCX 3286.63 ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX 1581.30 Intel Core 2 Duo 6600 1998.99 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1885.32 Seagate 400GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 1330.21 …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by MORANMB,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל 1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל) 2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE 3.מתלבט בין i5 ל i7 המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. כעיקרון אני צריך שידרוג למחשב למשחקים בגדול, ושימוש ביישומים רבים באותו הזמן. (בחודש הבא). אני צריך לשדרג כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. מה שאתם רואים במפרט מחשב שלי בפרופיל זה מה שיש לי כרגע עכשיו.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by nico,

שלום לכולם, היום לפני כמה שעות הלך לעולמו ( עוד פעם ) הנייד הקשיש שלי שבן קרוב ל-5 שנים. אמנם, כנראה, מדובר בסה"כ החלפת סוללה ( הוחלפו לו כבר כ-2 סוללות וכ-2 מטענים ), אך עדיין אני סטודנט ואין לי זמן כרגע להיות בלי נייד עד שתגיע סוללה חדשה מאי-ביי, או חשק להוציא כ-500 ש"ח על סוללה בארץ. לכן נראה לי כמו עיתוי טוב לקנות מחשב חדש ( למרות שרציתי להתאפק עד הקיץ ולהביא אחד חדש מארה"ב ). כרגע המחשב שנראה לי המחשב המתאים עבורי הוא ASUS G750 בתצורה הבסיסית שלו, שנמכר כרגע בKSP במבצע סוף שנה שלהם, במחיר של כ-5K בסניף אילת ( במידה ואמצא מישהו שיהיה שם בימים הקרובים ) או כ-6K בסניף הקרוב לבית ( חיפה ). כנראה שבמועד הרכישה אוסיף לו סטיק נוסף של 8 גיגה, ועם מחשבה בהמשך להוסיף לו דיסק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by דורדור,

מתלבט בין שניהם http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23084 http://ksp.co.il/?uin=23945 אשמח לשמוע דעתכם תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …

23. Started by gman18,

אני מחפש מחשב נייד הכי זול שיש עד 1000 ש"ח רק לאינטרנט (מייל וגלישה) אם יש משהו ב-500 בכלל טוב

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. קניתי נייד ASUS A42F הנייד בא עם WIN7 אבל הוא כבר מתקין המון המון תוכנות ואני רוצה התקנה נקייה בלי כל זה. כל מה שהצלחתי לעשות זה RECOVERY ואז הוא עדיין מתקין את כל התוכנות והדרייברים. ניסיתי ללחוץ על כל מקשי ה-F אבל לא מצאתי אפשרות להתקנה שזה לא RECOVERY. האם יכול להיות שפשוט אי אפשר ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by nadav275,

מרכיב מחשב HTPC לסלון המשפחה. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. המחשב ישמש לצפייה בסרטים, להשמעת מוסיקה וגם להקלטה מהטלויזיה (אנחנו לקוחות YES אם זה משנה...) בנוסף אולי יעשו קידודים. לא למשחקים, ולא לאוברקלוק. התקציב, כאמור- עד 3000 ש"ח. אפשר הרכבה עצמית. אשמח לעזרתכם. נדב

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים