עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigdaddy,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ןאני צריך עזרה... 1. 4000 - 5000 ש"ח באשראי 2. מטרת המחשב למשחקים כבדים 3. אין צורך בציוד הקפע בכלל 4. אני מעדיף שתהיה איזה מערכת קירור אבל אני רוצה מחשב שקט 5. מערכת הפעלה חוקית אישית אני מעדיף XP (תקנו אותי אם אני טועה) 6. אני רוצה פאנל נחמד לכרטיסי זיכרון 7. חשוב לי השקט אבל לא עד כדי כך 8. לא רוצה OC 9. אני מעוניין ברזולוציה גבוהה למסך רחב תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום , אני צריך בבקשה מפרט מחשב ב 3000 עד 3500 בערך , עדיף כמה שפחות , כולל מסך. המחשב הוא בשביל אבא שלי שאין לו ממש דרישות מהמחשב , בעיקר לגלוש באינטרנט , משחקים קטנים בשביל אחותי הקטנה והתוכנה הכי "כבדה" שאני יכול לחשוב עליה שהוא השתמש בה היא פוטושופ. אז דרישות אין לו ממש. אבל נראה לי שיותר נוטה לכיוון AMD כי זה יותר זול. אבל שיכלול גם צורב וגם סידי. וגם אם אפשר מסך טוב כדי שלא יהרסו העיניים , ואם ההבדל בין CRT ל LCD הוא לא ממש גדול , אז עדיף LCD (הבדל גדול הוא עד 300 , 400 שקל). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  4. שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אמממ צריך רק את המחשב עצמו,בלי מסך וציוד היקפי. מה שחשוב זה הארד דיסק של לפחות 200ג'גה כי אני עובד עם סרטים והרבה מוזיקה. אני לא ממש מעודכן בדברים החמים בגלל זה אני סומך עליכם(גם המחשב הנוכחי הגיע מהמלצות שלכם ולא טעיתם אז -אני לא חושב שתטעו היום ),תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  6. דיברתי עם המוכר ב SKYPC והוא אמר לי כמה דברים ראשית כול הוא אמר שכדאי לקחת את ה גירסא של ה BOX של המעבד מכיוון שהיא מגיעה עם אחריות לכול החיים ו גירסת ה TRAY מגיעה עם אחריות רק ל 3 שנים. אני בהתחלה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3 אבל אז המוכר אמר שיש כמה בעיות עם ייבוא הסחורה של Sapphire אז הוא מציע לי לקחת את ה CLUB3D. וההבדל בין ה 4850 ל GTX9800 הוא 30 שקל אז כבר עליתי ל 9800. ובהתחלה אני לקחתי את המארז והספק antec sonata iii מה שעליו המליצו פה בפורום. והוא אמר שהמארז הזה הוא כולו עשוי מפח ועם אני רוצה באמת מארז טוב אז ללכת על lian-li + ספק של hiper…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. שלום, ככה זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ (לא תומך 64 ביט) לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (לא תומך בחיבור של כרטיסי מסך pci-express ולא תומך ב ddr2) זיכרון: 1GB RAM DDR (זה 2 סטוקים כל אחד של 512 מגה ראם הלוח אם יש לו 4 סלוטים) כרטיס מסך: GeForce 5200 FX 128 mb נפח הארד דיסק: 80 גיגה ככה מה כדאי לי לשדרג במחשב הזה?! קודם כל חשבתי על קניית הארד דיסק חדש של עוד 200 גיגה ככה שזה בעצם יוצא 500 שקל אני מוכן להשקיע משהו כמו בסביבות ה 2000 שקל ! (לא כולל ההארד דיסק שאני יקנה ב 500 שקל!) אז מה הכי כדאי לשדרג בעצם חשבתי גם על כרטיס מסך חדש (אני משחק משחקים.. לא איזה גיימר מטורף אבל משחק) אבל אם אני ירצה כרטיס מסך חדש אני אצטרך לקנות לוח אם חדש כדי שיתמוך ב pci-…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך שני מפרטים האחד בתקציב של 7000 (חריגות עד 300) השני בתקציב של 7800 (8K מקסימום) אני לא עושה OC ולא צריך מסך בשני המפרטים עכשיו הקנייה מתוכננת לירידת מחירים ב 22.7 ואני רוצה שיהיה בהם את ה Q6600(שאמרו לי שיעלה בערך כמו ה E6700 היום) אז תשימו את ה E6700 במקום ה Q6600 ואני רוצה שיהיה בהם גם 8800GTX אגב החנות חייבת להיות KSP המארז לא חשוב לי בכלל(הכוונה שלא אכפת לי אם הוא יהיה יפה או סתם מארז מכוער) אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למעבד כי שמעתי שQ6600 מתחמם מאוד מהר וזהו תודה ענקיתתתתתת לעוזרים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. שלום !:] הציעו לי מפרט לא מזמן, כאן (ותודה לכם!), בחנות לוג'יק פיסי. אני צריך דעות על החנות ובמיוחד אנשים שהיה להם ניסיון איתם. תודה רבה!:]

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Mr_Eli,

קודם כל מצטער שאני פותח את זה פה לא מצאתי מקום אחר שזה יכול להתאים אליו. יש לאחותי מחשב כזה בערך: intel pentium dual core 2.9GHz 512mb ram וכרטיס מסך מובנה יש כניסת כרטיס AGP והכניסת זיכרון זה SDRAM משהו כזה האם שווה לשדרג אותו? ברשותי תקציב ממש דל.. ואני רוצה לדעת הם שווה לשדרג או להישאר ולחכות עד ירידת מחירים מסויימת או משהו בסגנון. אני שואל בעיקר בגלל שאלו כניסות ממש ישנות ואני לא יודע אם זה שווה את זה..

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום קיבלתי דרך העבודה את הצעה לקנות מחשב בסכום כולל של 4112 ש"ח . להלן מפרט המחשב: צורב NEC DVD זיכרון עבודה 512MB DDR2 MHZ667 כפול 2 דיסק קשיח 160GB 8MB SATA לוח אם אינטל מקורי עם כרטיס רשת מסך וקול מובנים עכבר + מקלדת לוגיטק A4 TECH מעבד אינטל פנטיום 4 3GB עם אחריות מקורית של איסטרוניקס לכול החיים התקנה ושירות ואחריות מארז עם ספק 450W (אמיתי) איכותי וחיבורי שמע ו USB בחזית(מארז מאושר על ידי אינטל) תוכנת הפעלה מקורית של מיקרוסופט XP או VISTA מסך 19" LCD נ.ב כתבתי בדיוק את מה שנשלח אלי... וברצוני שהמחשב ישמש גם למשחקים ... תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  12. אני כרגע משחק Assassin's Creed Odyssey, PATH OF EXILE , אבל אני גם רוצה שהוא יתאים למשחקים עתידיים כמו CYBERPUNK 2077, אה ויכול להיות שמתישהו אני אחזור לWITCHER 3. וגם אני לא צריך ציוד היקפי, אולי מערכת הפעלה וגם אני צריך מסך חדש שיתאים. תודה רבה מראש

13. אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 13.3 אבל אם אןי אז תעשו כמה שאפשר * משקל רצוי?פחות מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?TOSHIBA

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. אז ככה יש לי תקציב של בערך 8,000 ש"ח למחשב נייד. אם הייתי יכול הייתי קונה מחשב רגיל אבל אין לי מקום בדירה. חשבתי על המחשב הזה Toshiba X300-130 ואני צריך את חוות דעתכם ! ותגידו לי בבקשה על איזה איכות הוא יכול להריץ את GTA IV ! תודהה =)

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אין לי מושג בשרתים אז אני פונה אליכם. שהתקציב יהיה מינימלי... במה שונה השרת מהמחשב הרגיל ? (הבייתי)..?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by avinos,

אהלן טוב אני רוצה לשדרג את הפנטיום 3 800 שלי כבר... ואני רוצה רק 3 רכיבים....מעבד, לוח אם ומארז חדש עם ספק התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח פחות או יותר הייתי רוצה שתמליצו לי בקשה על רכיבים טובים תודה.....

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  19. היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב. לפני כ3 חודשים רכשתי מחשב חדש להלן המפרט שלו: מעבד E6400 core duo עם המאוורר המקורי מהחבילה לוח אם GigaByte 945G-S3 כ.מסך PNY 8800GTS 640MB זכרון Kingston 667 1GB ספק Hec ACE480 דיסק קשיח WD 80GB 8mb SATA עכשיו נכנסה משכורת ואוטוטו חג ואני הייתי רוצה לשדרג את הבחור שלי קצת. הייתי שמח לקבל המלצות לשדרוג. חשבתי על קירור אולי, ואין לי מושג על כיוון. או אולי על כרטיס קול... מכל בחינה הייתי רוצה לקבל הצעות לשדרוג.

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by shahar0592,

אני צריך הערכה של המחשב בפעולה אם הוא שווה האם כדי לי לקנות אותו (לקנות את החלקים הלא משומשים כי המשומשים הם שלי) מטרה משחקים ותוכנות "פנאי" מעבד: I5 650 box לוח אם: ga-p55-ud3l זיכרונות: Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe (משומש) ספק: 550 ג'נרי (משומש) הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB (משומש) מארז: CM 690 (שלוש מאווררים)

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by benzitai,

יש לי לפטופ שאני רוצה למכור, החלטתי סוף סוף לעבור למחשב שולחן, זה המפרט הטכני שלו compaq presario 2500 pentium 4 2.4ghz 1gb ram hardisk 30gb כונן דיוידי עם צורב, לא דיודי זה בערך מה שידוע לי עליו. מה יהיה מחיר הוגן למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by devil2052,

שלום אז כה אני מעדיף שזה יהיה מעבד אינטל אבל לא חייב ולא יותר ממהירות של p4 2.0GHz ולגבי המהירות של amd אין לי מושג כי אני לא יודע מה ההבדל בהמיהירויות.....שיהיה גם במחשב צורב וזהו.... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.