ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מתחילה בקרוב את לימודי באוניברסיטה, ולכן ברצוני לרכוש מחשב נייד.. התקציב שלי די מצומצם [רק 3,500] ואני רוצה להוציא ממנו את המירב..לכן אני מתלבטת בין 2 דגמים של מחשב: - מחשב נייד Lenovo G560 0679-3XG: בעל מעבד I5, ונפח זיכרון 2048 MB - מחשב נייד Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD : שכמובן, יש לו מעבד I3, ונפח זיכרון 4096 MB..[אבל..איך אומרים? "יש לו אבא", כי זה בכל זאת של DELL] חוץ מהפרטים שציינתי אין עוד הבדלים משמעותיים בין הדגמים.. הצרכים שלי זה מחשב שאוכל לערוך בו מסמכים בנוחות, לגלוש באנטרנט..אבל מדי פעם גם להתענג על סרט איכותי. תוכלו לעזור לי להחליט מה עדיף..? האם להעדיף את המותג על המשוכלל..?? אלף תודות, מור.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצרכים לימודיים+הרצת משחקים בתקציב של 8000-9000 ש"ח הסתכלתי קצת באתרים באינטרנט וראיתי שהמחירים באתר www.ksp.co.il למחשבים ניידים זולים בלפחות 20% משאר האתרים. האם זהו אתר אמין ? והאם החומרה שהם מציעים באיכות פחות טובה ? תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מח…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גיימר כבד, לא צריך לא מסך ולא שום ציוד היקפי.... עדיפות אם תצליחו לדחוף X800XL ...כמובן מארז סביר וספק סביר... לא מתוכנן כרגע אוברקלוקינג... מחיר כולל הרכב עד 5500...רצוי אף פחות...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט עד 3.5K ללא חריגה עדיפות לחנות במרכז כמו פלונטר, עדיף שלא KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K גג בלי חריגה, עדיף לכיוון ה3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד אשמח לקבל מפרט לילד בן 13 למחשב למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 דש" חריגה עד כ- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: CALL OF DUTY,FAR CRY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך (גדול), מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב היה 4K, עלה ל4.5 עם אפשרות לחריגה.. הוא ישמש בעיקר לעבודות אופיס כאלו ואחרות, אינטרנט ושימוש ביתי, המחשב יהיה בעיקר נייד (מטבעו ) אני מתלבט בין רזולוציה של 15" לרזולוציה של 13", השאלה כמה נוח לעבוד על 13"? אני זקוק למינימום 4.5 שעות עבודה עם המחשב, ומינימום משקל, אבל שלא יבוא על חשבון נוחות עבודה (כי אז המחשב באמת לא שווה הרבה). עדיף שיהיה לפחות 2GB ראם, עם שאיפה ל4. יש הבדל בHD בין 5400 ל7200 RPM? ומסך של 720px או מסך עם רזולוציה גבוהה יותר? מה עדיף? הייתי מזמין מחו"ל אבל אני צריך את המחשב בזמינות של שבוע מקס'. אני אשמח אם במחשב יהיה מעבד מסדרת i3 \ i5, ובעיקרון כמה שיותר חדיש, איכות גבוהה ואחריות, שיהיה מחשב "טוב" גם בעוד שנתיים. מה דעתכם על ה- http://w…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!) אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$. היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור... אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב) עוד דברים שכדאי: wireless bluetooth חיבור eSATA ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח... ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך להיות חזק במיוחד.... בסיבות ה- 1000 Mhz לפחות 128 ראם יציאה לטלויזיה ו\או למסך CRT כונן DVD 20 גיגה הארד דיסק - גמיש עכבר TouchPad, עם אפשרות לחיבור עכבר ומקדלת חיצוניים כ. רשת אפשרות לחיבור לרשת אל-חוטית (לא חובה) מכירים משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים בבקשה לפרסם לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בסכום של כ-1000$ פחות או יותר..ללא צג. מפרט שיהיה בו הכל עד הפריט האחרון, תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-Microsoft Surface pro 4, לשימוש בפוטושופ ואילוסטרייטור במצבים ניידים, בעיקר ברכבת דברים כאלה. אשמח לשמוע את דעתכם אם יש לכם ניסיון עם המחשב הזה, השימוש בעט שלו וכד'.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לי כבר יש מפרט אבל רוצה לראות מה תתנו כאן. ושתיהיה מהחנות סקאי פיסי. המפרט הוא רק חומרה. למשחקים כבדים.סרטים אינטרנט זהו.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-