עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by idolux,

מטרות המחשב? עריכה גרפית (עבודה כבדה עם תוכנות כגון Photoshop, Illustartor) * גודל המסך? 13-15", אפשר גם אחר כל זמן שהמחשב עונה הצרכים. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גמיש, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אך עדיף שתהיה יציאה לכרטיס רשת, אלא אם כן זה ממש ישפיע על משקל המחשב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB + SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנראה שהמחשב יירכש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני יודע שזה מאד כללי, זה פשוט כי אני מאד גמיש בדרישות. גם התקציב אינו סופי ומייצג את הסכום שחשבת…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני צלם חובב ,מבקש חוות דעת על המפרט מ KSP למחשב נייח בעיקר לעיבוד תמונות במיוחד על הכונן SSD והכרטיס רשת תודה מראש https://ksp.co.il/t/unE34J

5. Started by StrikeEagle,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK SE, Total war, AC origins וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by omri_69,

יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by dimka323,

היי, שני הדגמים נמכרים באותם חנויות באותו מחיר עם אותו מפרט (לפחות ככה זה נראה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24275 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24210 מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nadav275,

מרכיב מחשב HTPC לסלון המשפחה. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. המחשב ישמש לצפייה בסרטים, להשמעת מוסיקה וגם להקלטה מהטלויזיה (אנחנו לקוחות YES אם זה משנה...) בנוסף אולי יעשו קידודים. לא למשחקים, ולא לאוברקלוק. התקציב, כאמור- עד 3000 ש"ח. אפשר הרכבה עצמית. אשמח לעזרתכם. נדב

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by !!צפעון!!,

שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by infrequent,

שלום לכולם! תודה מראש על העזרה ! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) לימודים מדעי המחשב, עבודה משרדית, צפייה בסרטים\סדרות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?בין 13 ל 17 מה שיהיה הכי מתאים לדרישות מעדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאים לתקציב בשביל עלות - תועלת גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישה מיוחדת * משקל רצוי…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: אם האשכול אינו מתאים לפורום זה אני מבקש מהמנהלים להעביר אותו לפורום הנכון.תודה. לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש,והוא הגיעה עם WIN8. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19712&txt_search=&buy=&minprice=3062&maxprice=0 אחרי התנסות עם הWIN8 לא ממש אהבתי אותו,ולכן החלטתי לפרמט את המחשב לWIN7,וכאן התחילה הבעיה.. פרמטתי את המחשב והכל בסדר,אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט ,וגם לא עם הקבל. במחשב לא היו שום בעיות מלפני זה,ולכן סביר להניח שזו בעית תוכנה כלשהי. מה אני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים((:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by guy25,

AMD 64bit 3200+ A-DATA 1GB PC 4000 DDR 500 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,SATA/IDE RAID,1394b,5.1 Sound,G-LAN,LAN,USB2 Antec Sonata Piano Black 380W Case True Power Maxtor 120gb s-ata 8buffer 7200 rpm Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800 Ultra 256MB 450/1200 DVD liteon 52-32 Black CDRW liteon 52-32-52 Black Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD LG F900P 19" 1600x1200 85 Hertz Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Microsoft Optical Mouse OEM Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Bl בינתיים אני מרוצה מאד מהביצועים,אתמול רק קיבלתי את הכרטיס מסך(אני בין 10 הראשונים בארץ שקיבלו),ואחרי שהרצתי את 3DMark03 בפעם הראשונה,קיבלתי 13,…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by GreenGlob,

שבת שלום חברים. נתבקשתי להרכיב מפרט מחשב חזק שיתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב לא מוגבל ודי הלכתי לאיבוד. אני לא בקי מספיק בתחום כדי לתת מענה ולכן מבקש את עזרתכם. מנסיונותיי להרכיב מפרט בעצמי הגעתי לסכומים של 10,000 שקלים אבל שוב, אין הגבלה ממשית לתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגדר, נניח 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתפרע בחופשיות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך לתמורה הטובה ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ובדיקת תוכנה, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אתם יכולים לעזור לי אני צריך כמה מפרטים של מחשבים בסכום של 12000 אבל שיהיה מחשב טוב

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by omerha,

שלום, אני שוקל לרכוש חלקים מ https://www.bhphotovideo.com מישהו קנה מהם? על פניו זה נראה 600 ש"ח חסכון כמעט מה אתם אומרים?

16. Started by khali,

תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : מעבד Intel Core i7 4790K Tray בקניית מחשב חדש ₪ 1600 x 1 קירור למעבד: : Scythe Ninja 3 RevB SCNJ3100 ₪ 185 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ₪ 704 x 1 מארז: : מארז מחשב NZXT Phantom 410 ₪ 463 x 1 ספק כוח: : ספק כח Seasonic X-650 650W Modular ₪ 565 x 1 זיכרון: : Corsair 8GB (4Gx2) 1600MHz DDR3 CL9 Vengeance PRO CMY8GX3M2A1600C9 ₪ 480 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital RED 2000GB WD20EFRX ₪ 495 x 1 SSD: : Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW בקניית מחשב חדש ₪ 640 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire R9 290 4G DDR5 TRI-X PCI-E HDMI OC בקניית מחשב ח…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם! זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!) אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$. היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור... אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב) עוד דברים שכדאי: wireless bluetooth חיבור eSATA ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח... ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by efi89,

and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by spider272,

שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

אוקיי אחרי מחשבה רבה ירדתי מהקטע של OC חחח ( מצטער בקשר לאנשים ששיגעתי להם תשכל על זה ) והחלטתי לקחת מחשב באותו מחיר שיהיה פצצתי למשחקי לפני זה אני רוצה להגיד שאני קונה בנועה מחשבים ולכן אני מבקש שכל הצעה שתתנו תהיה בנועה מחשבים ! הגעתי למפרט הבא: A64 3000+ Epox 8kda3j בקיצור יש לי כמה התלבטיות בחירת כרטיס מסך ובחירת זכרונות אני מתלבט בין ה ALBATRON 6800GT לבין ה LeadTek 6800GT לפי מה שהבנתי הALBATRON יותר טוב לOC בגלל שיש לו שני מולקסים ו 4 מופסטים שזה נותם יתרון בOC לעומת זאת לLeadTeK יש קירור יותר טוב ויש לו מהירות שעון יותר גבוהה במקצת אבל רק מולקס 1 ו2 מופסטים ! אני יותר נוטה לקחת את ALBATRON בגלל שהוא יותר זול ב250 שקל אבל עם ההבדל ממש רציני אני מוכן לשלם …

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200£ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא יעבור את ה 1000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50£. ה 200 הנוספים הם בעיקרון לשם ציוד הקיפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים נטו. צריך לרוץ על מינימום HIGH א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי פער של שנתיים-שלוש להשלים ואז כל המשחקים העכשיווים שהם גוף ראשון/שלישי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. שחכתי תדגם…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני שבועיים בערך קניתי מחשב בהמלצה של כמה חברי פורום. המפרט הבא: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4590T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪1011[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-FI11001-CSA01[/TD] [TD=width: 55%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪154[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]GH81MHD3[/TD] […

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים