עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?

2. Started by hananmori12,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט בריבוי חלונות, סרטים באיכות HD * גודל המסך? 15.6 נורמלי יהיה מצויין, מבריק או מט לא משנה רק שיהיה איכותי יחסית * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או D-Port יהיה נחמד, USB 3.0 חובה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות ארוכה חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת מהחברות המובילות, איכות חומרים חשוב * כל דרישה …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by alex257,

מה דעתכם על המחשב הזה? זה לצורך לימודים ואינטרנט ולא לצורך משחקים ותוכנות עריכה כבדות. האם הוא אמין ובטוח? אני רוצה לטווח זמן ארוך http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 בכל אופן אם אתם יכולים להמליץ על משהו יותר טוב בסביבות 5000 ש"ח, אני יודה לכם. יש עוד מחשב שמצאתי בסגנון אז מה עדיף? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 תודה.

4. Started by urich,

יש לי מחשב gigabyte 536 במאפיינים של הסוללה מופיע שם של דגם נכתב כי הסוללה מיוצרת ע"י סוני כשחיפשתי את הדגם בגוגל ראיתי שזה הדגם של כמה מחשבי toshiba האם זוהי באמת אותה סוללה גם בנייד שלי. או שהמידע במאפיינים לא נכון?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה תדירה ב matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3 , skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680, גודל מסך 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by omri55,

יש לי נייד 1557 של DELL ויש לי בעיה עם אלחוטי. המחשב קולט רשתות ואפילו בצורה טובה אבל לא מתחבר לא משנה מה עשיתי.אם אני מתקין ממתאם אלחוטי חיצוני זה תקין אבל עושה לי מסכים כחולים. הבעיה שאין לי אחראיות והמעבדה תקח לי רק 400 שקל על בדיקה. פרמטתי את המחשב ועדיין אותה בעיה. כנראה בעיית חומרה השאלה אם זה אנטנה נדפקה או כרטיס אלחוטי כדי אני אדע מה להזמין. משהו מכיר מקרה דומה אני קצת מבין בתחום לכן לא קשור בעיות קליטה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. בלי ציוד היקפי, רק כונן . מפרט למשחקים, אני הולך לקנות DELL 24 אז אני זקוק למפרט שיכיל 9600GT X2 . ויש מצב ל OC במערכת . תודה מראש =)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. שלום! אז כמו שציינתי בכותרת, המטרה היא מחשב למשחקים. כעקרון, אין לי מושג בקירור ואני לא בדיוק רוצה להשקיע בזה את מיטב כספי, אבל אני אקנה את מה שצריך בשביל שהמחשב לא יעלה באש :] בקשר לכרטיס מסך חשבתי על 8800 של nvidia, לפי מה שהבנתי הGT של 3dclub די איכותי ויחסית זול. כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ובטעות לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את האתר הזה חח. ראיתי שעוזרים פה לאנשים הרבה אז החלטתי לפתוח משתמש ולבקש לבנות מפרט.. אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) ואם אפשר אז גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD בבקשה. תודה רבה ואם אפשר כמה שפחות כי אני קצר בתקציב..משהו כמו 3500 ככה.. תודה.

10. Started by גל נצר,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט למשחקים, חשוב לי שזה יוכל להריץ את המשחקים כמו שצריך, עם גרפיקה נורמלית. וכמובן, זה גם מחשב לשימוש ביתי, ז"א, אינטרנט, וורד וכל מיני שטויות כאלו. התקציב הוא 2.5K אני מבקש ללא חריגות! ואם אפשר שזו תהיה חנות באיזור אשקלון-אשדוד, אני אודה מאוד! תודה רבה!

11. שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by jbbb,

1 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 715 ש"ח 1 LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk 159 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,450 ש"ח 1 Corsair HX Series 520W PSU 646 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 515 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS 450 ש"ח 1 Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512MB PCI-e Retail 1,590 ש"ח 1 NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 425 ש"ח ב6000 שקל שווה?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by CellMe,

אהלן, אנו זקוקים למחשב חדש למעבדת סלולר הדבר הכי חשוב במחשב יהיה מהירות התגובה,נפח ההארד דיסק. כמו כן, חייבים יציאות USB מרובות במהירות המקסימאלית. המחשב ישמש בעיקר לגיבויים, עדכוני תוכנה, צריבות תוכנה על מכשירים וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - 7000(כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, גיבויים בתוכנות ITUNES ו KIES. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).itunes,kies, odin. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by mimzak,

שלום רב האם המפרט הבא יתאים לי? לא מתוכנן OC תקציב -2500+- ספק קולרמאסטר מארז גדול עם 3 מאווררים ציוד היקפי קיים מסך LG19 196TWQ לא רוצה AMD רק אינטל שימושים אינטרנט -הורדות- סרטים ל-TV משחקים קלים (פיפא וכו" לא גיימר GIGABYTE EP41-UD3L Intel P41, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5617 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 SAPPHIRE RADEON HD5750 512MB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6349 Intel Core 2 Quad Processor Q8400 2.66GHZ 1333MHZ 4MB BOX, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5495 G.SKILL DDR2 4096MB (2GB…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. הוצע לי המפרט הזל הבא: מעבדי אינטל Pentium E5400, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ECS G31T-M7 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W אשמח לקבל מפרט חלופי ע"ס הבקשות בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. אני רוצה להחליף את המעבד והלוח אמ,זכרונות ולקנות כרטיס קול חיצוני את כל השאר כבר יש לי.. הכרטיס מסך שברשותי זה 6800GT של לידטק (ג'יפורס מלפני שנתיים + אקבל עדיין נותן ביצואים מרשימים.. אז מה שאני בא להגיד זה שהוא תושבת קלאסית של AGP וסתם חפרתי זה כל מה שחשוב.. אז שיהיה לוח אמ מתאים) תקציב בערך2500 שח... יש לי גם שני זכרונות כל אחד 512 אז אם אפשר לשלב גם אותם זה יהיה נהדר.. (שכחתי איזה סוג אבל אם אני לא טועה לפני שנתיים זה היה נחשב לחדשים נראה לי DDR2 או 3 אבל אני לא בטוח אם אני מתבלבל עם הכרטיס מסך, בסהכ עברו שנתיים ואיכשהו צנח לי כל הידע על המפרטים וכל הרכיבים החדשים שיוצאים..) בסהכ העדיפות לחסכון במחיר אז אם אתה רואים שאפשרי לא לגרד את התקציב אז מומלץ כי אני עובד עם CUB…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by tamirabargel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום רב, קיבלתי מפרט מוכן במבצע ורציתי לדעת אם זה באמת מבצע טוב והאם המחשב עצמו מתאים לשימושים שלי. השימושים שלי הם אינטרנט ומשחקים עכשוויים. מעבד: Intel Core Quad Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-S3L INTEL P43 כרטיס מסך: GIGABYE ATI HD 4650 1GB + DVI/HDMI זיכרון פנימי: 4GB DDR II 800MHZ דיסק קשיח: 640GB SATA II 7200RPM צורב DVD: DVD-RW Dual Layer X20 מארז: ATX 400W מחיר: 2389 ש"ח אשמח לשמוע כל דעה תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לאיזור ה-5,000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 2. מה שימושי המחשב? תוכנות Adobe (ריבוי שכבות), פיתוח ושימושי ביתיים כגון גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. Photoshop, Illustrator, Indesign, Visual studio 2012 - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. // -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 2 מסכים של 23" Full-HD (צריך גרטיס מסך תומך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, לא גיימינג 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by itayram,

אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי חומרה למחשב חדש לצורכי גרפיקה. השימוש העיקרי הוא לתוכנות אנימציה כמו מאיה, זי בראש, מדבוקס, אפטר, פוטושופ, סימולציות וכדומה.. intel core i7 3770k 3.5ghz corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz השאלה העיקרית היא מה מומלץ יותר בין gtx670 לבין ה quadro בשימוש בתוכנות תלת ורנדר (פחות לגיימינג) בנוסף, איזה לוח אם, ספק וקירור מערכת כזו דורשת. התקציב הוא בסביבות ה6 לא כולל מסך.... תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by RL,

אם אפשר מפרט למחשה שיהיה טוב למשחקים.. לא צריך מסך וציוד היקפי ושאלה אחת.. אני מכיר בעיקר לוחות אינטל.. ברוב ההמלצות פה אני רואה שממליצים דווקא על AMD. מה היתרונות של AMD ואם אפשר שבמפרט תכתבו לאיזה דגם זה מקביל פחות או יותר לאינטל... תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים כלליים ווידאו HD. המחשב מיועד לשימוש של המשפחה אני מחפש מחשב שבעיקר יחזיק כמה שנים טובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת …

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. שלום, לאחר קריאת המאמר ההבא: http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ החלטתי, שאני רוצה. אני הולך על E5200 + Asus p5Q pro + 4GB OCZ Reaper HPC edition + Enermax MODU82+ 525W + Seagate 500GB 32mb מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי לי ללכת על הלוח הנ"ל מבחינת האקסטרים אוברקלוק?אני יודע שלוח זול יותר יספיק, היות והמעבד מגיע למקס של 320~FSB, אבל אני רוצה את הHDAUDIO ואת הCF שיש בלוח, ומוכן לשלם עליו מעט יותר, היות ויש לי ניסיון איתו. 2. הזכרונות הנ"ל עולים בKSP 540 שקל, ומצא חן בעיני הקירור שעליהם, האם יש זכרונות מומלצים אחרים? 3. איזה קירור אקנה למעבד?!?! 4. דעות כלליות? אני מוכן לפצל קניה לשתי חנויות למען פריט מיוחד ו/או מחיר טוב (בהתחשב שצריך משלוח לכל החנויות מלבד KSP ירושלים).

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים