עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. להחייאת הפורום פתחתי באתגר : הרכבת מפרט לOc הגבוהה ביתר שאפשר להגיעה אליו בנוסף נכניס לו כרטיס מסך 8800 320mb שגם יעבוד בסטנדרט של המשחקםי החדשים... ללא קירור מים... אוקי זה המפרט הראשוני שחשבתי עליו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 260 1 ספקי כוח Corsair 620W 50A @ 12V CMPSU-620HXEU EPS 12V Modular ¤ 911 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 2 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C ¤ 1181 1 קשיחים…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום. מתעניין בקשר ל Dell Inspiron 7400 עם תוספת זיכרון לקבלת 1Gb האם אני אוכל להתקין בו וינדוס ויסטה? אם לא, יש לכם אלטרנטיבה אחרת לנייד בסביבות 7K שיאפשר לי התקנה של וינדוס ויטסה (עדיפות לגרסה גבוהה של מערכת ההפעלה) תודה!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by mr_t,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים לימודיים+הרצת משחקים בתקציב של 8000-9000 ש"ח הסתכלתי קצת באתרים באינטרנט וראיתי שהמחירים באתר www.ksp.co.il למחשבים ניידים זולים בלפחות 20% משאר האתרים. האם זהו אתר אמין ? והאם החומרה שהם מציעים באיכות פחות טובה ? תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by danielh,

אהלן בתור אחד שבור ועם הארץ בעניינים האלה-לאחר השרשור הקודם שפתחתי הבנתי מי נגד מי ומה אני פחות או יותר צריך. הגעתי לאחר סינון להשוואה בין מספר דגמים ורציתי לבדוק איתכם פה בבקשה. אציין פה שוב שאני יכול ומעדיף לקנות בארהב (בלי שילוח לארץ) ויש מי שיביא לי את זה וככה ייחסך עניין המעמ. אלה הדרישות שלי פחות או יותר מהמחשב,הטווח מחירים הוא הטווח מחירים של הדגמים פה. 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 15.6 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by fc_bunker,

שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. טוב,אז את הפורום הזה גיליתי לאחרונה,אחרי שכבר עשיתי מחקר בעניין ובעזרת פורום באתר אחר(שלא אציין אותו פה כדי שלא ימחקו לי את ההודעה חח) הרכבתי לי 2 מפרטים ששונים במקצת אחד מהשני,ואני צריך את עזרתכם לבחור איזה מהם עדיף. הייתי מבקש גם ממכם להרכיב לי מפרט אבל אני כבר די תשוש מכל הרכבת המפרטים הזאת והשוואת המחירים בין החנויות השונות(פנדה,נעה,TMS ועוד).אך,אם אתם מוצאים פגמים קריטיים במפרטים שהבאתי פה ואתם מאמינים שאוכל להוציא הרבה יותר מתקציבי אז ציינו מה אתם היינו עושים עם המחיר הזה.ובכל מקרה ציינו איזה מהמפרטים שהבאתי כאן עדיפים לדעתכם. אציין את המאפיינים הכלליים בחיפוש אחר המחשב שלי: 1.שימושים למחשב - אינטרנט,סרטים,סדרות,משחקים חדשים(שירוצו כמה שיותר טוב).שום עריכה מכל סו…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ngc224,

שלום לכולם. אני בניתי לדוד שלי מפרט כזה של AMD : AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Corsair 2GB DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪170 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1677 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=498 Cooler Master CMP-350 + 400Watt PSU, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.a…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מסך כבר יש. (23 FHD) מארז: ezcool. (הבסיסי אבל עם 2 מאוורים) ספק כוח: ips550aq3 550w של power man inwin עם מאורר 12, לטענת המוכר ספק real שיעמוד בכבוד. לוח אם: ga-p55-us 3l של gigabyte מעבד: 2.8Ghz 8MB i5 1156 quad 760 זיכרון: 6GB של kingston 1333mhz (שריטה שלי ל6ו לא 4) צורב: LG חרטא כלשהו.. כ.מסך: HD5850 GDDR5 1GB של powercolor דיסק קשיח: westarn digital 1 TB sata2 64MB cash c.g מקלדת: wave logitech (אורוגונמית) עכבר: mx-518 של logitech המחיר: 5300. קיבלתי. סליחה על חוסר התקינות. ייעוד המחשב הוא למשחקים, והכיוון הוא לשחק בהגדרות הכי גבוהות שאפשר. תקציב: אין לי משהו מוגדר ממש. אבל באיזור ה5+-. ניתן למשוך לכיוון ה6. מבחינת O.C: מתוכנן רק בעתיד היחסית רחוק. הרעיון הוא שהמח…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Li()r,

רציתי לדעת את דעתכם על המפרט למחשב שהרכבתי האם הוא טוב והאם יש לכם הצעות לשיפור. תודה לכל העוזרים מעבד- Core 2 Quad Q9450 1635₪ לוח אם - GIGABYTE - EP35C-DS3R s775 1333Mhz 590₪ או- GIGABYTE - EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz 670₪ זכרונות- DDR II 1066Mhz - 2x1GB OCZ 340 ₪ דיסקים קשיחים-Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB SATA II 315₪ צורב- Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 140₪ כרטיס מסך- GIGABYTE - 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 ₪ מארז- Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS 350₪ ספק כוח- HEC Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan- 515₪ סה"כ: 4825 ₪ או 4905 ₪

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ShuBy,

מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864 אני חושב שאני מוותר על הווסטרו ועל הinpiron לטובת מחשב נייד של gigabyte, למה? אחרי קצת חיפושים בזאפ הגעתי לחנות בשם "שניידר"(אם יש לכם פידבק על החנות תביעו את דעתכם בבקשה כי שמתי לב שנותן האחריות שם הוא "Mor Levi Technologies" - מוכר? ) ומצאתי שם את ה גיגהבייט 14.1" 250gb-5400RPM 2gb T7250 והכי חשוב הכרטיס מסך : 8400M GS המפרט הזה מגיע עם תג מחיר של 4,689₪ כך שנראה לי שזאת העסקה הכי משתלמת שאני אוכל לקחת לא? *שימושים: סרטים, אינטרנט וקצת משחקים פה ושם ( פיפא CS PES) די זול לא? ולמה אני לא יכול למצוא ביקורות על שום נייד של gigabyte? מה אתם אומרים? אני צריך את האישור שלכם! עריכה: מצטער על התגובה הכפולה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. תודה מראש!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by foxylady,

היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שבוע טוב, אחרי ששיגעתי אתכם פה עם מחשב נייד לשימושים האלה, אני מתחיל לחשוב אולי בכל זאת להמשיך עם נייח. המחשב הנייח שלי נפח את נשמתי (כנראה לוח האם), ולכן צריך לשדרג (וכן, עדיין שוקל נייד, אבל עכשיו רוצה לראות אופציות אחרות). אז מארז - יש. ציוד היקפי - יש. דיסק קשיח (כולל SSD למערכת הפעלה) -יש. וננסה לצמצם את התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם נותן ערך מוסף גבוה - אפשרקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + פוטושופ + פרמייר - ברמה חובבנית ולא יומיומית. א) במידה וה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אתם יכולים בבקשה לפרסם לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בסכום של כ-1000$ פחות או יותר..ללא צג. מפרט שיהיה בו הכל עד הפריט האחרון, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם!! קודם תרשו לי לפרגן לפורום ולכל המומחים והמשתתפים, שגורמים לאנשים כמוני להיאשם לפורום. כל הכבוד לכם. הגיע הזמן להחליף מחשב (אחרי איזה 5 שנים). לכן בקשה שמהחשב "יספיק" לתקופה דומה. תקציב: 4000 (פלוס מינוס 200 ש"ח) , אין צורך בציוד הקפי וגם במסך (אני מתכנן להחליף מסך בשלב מאוחר יותר). שימוש: משחקי מחשב. (יש גם צפייה בסרטים ושימוש מקצועי פיתוח אתרי אינטרנט + תיכנות) בעיקר משחק במשחקי ירייה מגוף ראשון ברשת. לגבי כרטיס מסך, אני מתלבט... אני לא יודע אם יש צורך לשחק במשחקים ב HD או לא... שזה יהיה גם שיכלול אם לקנות בעתיד מסך עם HD. לכן אבקש המלצה לאופציית HD וללא HD. כמו כן, למסך הנוכחי יש כניסה VGA ישנה, לכן אני מאמין שאצטרך לקנות מתאם עד שאקנה מסך חדש. מארז: …

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by AntiSocial,

אוקיי אז לפני שבועיים עזרתם לי מאוד עם מפרט .. אבל הכל השתנה שגיליתי שאחותי טסה לניו יורק ו... עדיף שתביא לי משם חלקים .. אז הנה מפרט ותגידו לי מה דעתכם : מעבד + לוח אם : Asus A8N-SLI NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core Processor with Fan 2530 שקל . זיכרון : Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory 2 x 1024MB 892 שקל . ספק : Ultra / X-Finity / 500-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / Titanium Blue / Power Supply 322 שקל . עכשיו לגבי כרטיס מסך ... אני מתלבט אם שווה לי להשקיע יותר ב : ATI Radeon X1800 XT 512MB PCIe שעולה 2400 שקל או ללכת על : XFX GeForce 7800 GT Overclocked 256MB PCIe שע…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dylan,

* מטרות המחשב? עבודות תכנות,אם ימשוך גם משחקים חדשים מה טוב =] * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? 1080P בלבד! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפטופ ראשון שלי(כן כן..) אז אין לי ממש עומדן על טווח סוללה רצוי... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם יש USB3 מה טוב =] * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? טרה+8אסאסדי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? נופ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נופ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? המחשב מגיע עם מע' הפעלה כבר לא? (: * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נופ * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה I5 או I7 עם לפחות 8 ג'יגה זכרון כ.מ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים