עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..המחשב שלי כבר מתחיל להיות עגלה.. :-\ וחשבתי לשדרגו עם כסף היום הולדת הנחמד שלי . אז ככה ברשותי 2000 שקל תקציב והמפרט הבא : מעבד - פנטיום 4 2.66Ghz באס- 533Mhz. לוח אם - VIA MainBoard P4PB 266E. כרטיס מסך - גיפורס 4 - inno3D- 64Mb SDR. זיכרונות - 256MB - 400Mhz- לא יודע מה החברה. 128MB- איטי יותר (לא יודע מה המהירות..ואני מאמין שבגלל זה הכרטיס של ה-256MB לא מפיק את המיטב שלו..)- גם לא ידוע החברה. דיסק קשיח - 40GB WD. ספק- 400W ג'נרי.. :-\. (4 מאווררים, סליבים, קתודת UV, פאן באס, LCD [זה לא קשור..חחחח]) עכשיו נכון, אני יודע, צריך להחליף ממש את כל המערכת הדפוקה הזאתי ..אבל התקציב לא ענק מספיק כדי להשקיע הכל.. לכן אני מעדיף להשקיע במשהו ספציפי אחד עכשי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בחנות FOXPC. המפרט: INTEL P4 Prescott 3.06GHZ 524 533MHZ MSI RC410M - יציאת PCI-E , תמיכה עד מעבדי P4 512MB DDR2 533MHZ CL4 GEFORCE NX6200 256MB DDR2 PCI-E HD160GB PSU - EverPower 400w -נתונים על הספק: http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והזכרונות: כרטיס מסך - ATI CONNECT3D HD3850 256MB DDR3 PCI-E 900 ש"ח מחנות FOXPC זכרונות GEIL DDR2 2048MB 800MHZ CL4 ULTRA DUAL CHANNEL KIT 265 ש"ח מחנות FOXPC. עכשיו אני תועה אם הספק כוח שלי יחזיק את המערכת הזאת.. ומה שעוד יותר מוזר שאין לי חיבור בין הספק כוח לכרטיס מסך ונראה לי שחייבים חיבור מהספק לכרטיס מסך ישירות בכרטיסים המתקדמים. אז מה דעתכם הספק כוח יחז…

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by rroonnii,

ברצוני לשדרג את המחשב [ראו מפרט בצד]שזה אומר מעבד,קירור למעבד,לוח אם, זכרונות וכרטיס -מסך. אני צריך מעבד שיתן לי בעתיד [כמובן לא 10 שנים ] לשדרג כרטיסי מסך בלי שהמעבד יגביל אותי לכן הרכיבים שהיו לOC . שאותה חנות תעשה אוברקלוק למעבד. תנו הצעות ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - [כמובן שיצא לי ממש פחות מהתקציב ששמתי] http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849 הוא משתווה ל4870 . והאם הוא יסחוב ככה שנה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by UrielZ,

אני רוצה לשדרג בהשקעה של 1000 שקל, לוח מעבד וזיכרון. אני צריך 4 ג'יגה זיכרון עם מעבד ולוח טובים ל-OC. בנוסף רציתי לדעת אם הקירור שלי , zalman 7700cu, יתאים למעבד... שימושי המחשב הם משחקים בעיקר וסרטים...

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by tal_m9,

יש בידי את החלקים הבאים: WD 80gb בחיבור IDE וכרטים סמך Nvidia geforce fx5600. ומארז כולל ספק פשוט. ברצוני לשדרג את המחשב ב1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אך ברצוני להשאר עם הכרטים מסך שקיים אצלי, אשמח אם תוכלו להתאים לו את החלקים הבאים: מעבד (לא חייב בהכרח Core Due^2), לוח אם, זכרון, צורב DVD, והארדיסק 80 ג'יגה נוסף. *** האם צריך לקנות ספק כח חזק יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by vourt,

הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by asaf20,

היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברים זהוא הלוג של המחשב שלי אני רוצה להתחיל לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימיר ודומיה מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי שהכל יעבוד ככה כמו שצריך . ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. היי חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כי הוא טיפה התיישן עם הזמן.. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי חריגות וזה מפרט חלקי, לנסות לחסוך כמה שיותר. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך,RAM וספק. השימושים שלי הם גיימינג על הגדרות גבוהות, משחקי יריות BLACK OPS וכל החדשים, המסך שלי הוא Syncmaster 226bw , הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050, ספק כוח ג'רני לדעתי 500MW צריך להחליף וזה המפרט: ציוד היקפי לא צריך בכלל,שקט-מ1-10 8 שאפשר לישון איתו בלילה, אוברקלוק קל. אם אתם חושבים שצריך להחליף את כל המחשב-תגידו, ואם אפשר להחליף רק כרטיס מסך בלי כלום זה גם טוב לי. תודה. ד"א תמזל"טו יש לי היום יומולדת.. ;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי תקציב של 1500 אז אני מבקש לא לחרוג תנו לי הצעות בבקשה אני רוצה שgta iv יעלה לי טוב ואני מתכנן oc קטן לעוזרים תודה. המפרט שלי: דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 ג'נרי כרטיס מסך : geforce7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום היקרים! אני צריך ייעוץ לשדרוג המחשב למטרות עריכה וגרפיקה, באזור ה-1.5K. התוכנות שאני משתמש בהן: כל החבילה של Adobe , לרבות Premiere , After Effects ו Photoshop Blender, Real Draw, Sketchup וכו' וכו'. (המפרט הקיים בצד ימין) אני בונה על שילוש של מעבד לוח אם וזיכרון (אני מתכנן גם להביא את הדל 2209WA, אבל זה בנפרד). בינתיים חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EP43 DS3L Geil/Gskill/Corsair/A-Data/Corsair 4GB DDR2 (2*2) KIT עוד דבר, המפרט צריך להיות מורכב או מIQPC או מPANDAS, עם עדיפות לחנות הראשונה. תודה!

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  12. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by BlackTalon,

אהלן ! שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי? פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום. בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום. עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום... אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך) …

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי, אחרי קצת התלבטויות אם לקנות XBOX 360 או להשקיע קצת במחשב החלטתי ללכת לכיוון המחשב.. זה המפרט הנוכחי שלי: DFI Infinity nF UltraII M2 AMD AM2 3000 ATI X1900GT 1GB 633 Memory 160GB SATA Xi-Fi eXtremeMusic קודם כל נראה לי כרטיס המסך דרוש שידרוג, האם זה מספיק? מעבד? לוח? זיכרון?? אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא,תודה! כפיר.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by Radiusss,

איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  16. יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz 32 bit Asus P4P800S-X (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) RADEON 9200 SE SEC Family (Microsoft Corporation) (64 MB) SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 ספק - tzag-elita 500W atx12v (dr-b500e) - ג'נרי? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי , להוסיף עוד זיכרון ל2 ג'יגה(1GB*2 דואל- איזה זכרונות כדאי לי להביא שיספקו ביצועים הכי טובים לאובר??)כדי שגם הויסטה יעבוד לי בצורה חלקה , ולקנות איזה קירור רציני למעבד (bt או משהו בסגנון) כדי לעשות אוברקלוקינג דיי רציני למעבד - כמה שאפשר.. המפרט שלי מתאים לאובר?הלוח אם שלי לא יגביל אותי או שהוא חזק מספיק?הספק שלי יחזיק את זה? או שאני י…

17. שלום התקציב נורא נמוך בגלל שאני לא צריך הרבה : -סטיק זיכרון 512MB DDR2 533MHZ רצוי של GSKILL -מאורר למעבד ניסיתי למצוא בעצמי אבל אני לא כ"כ מבין במאוררים למעבד, ואני גם מחפש תמחיר הכי טוב לסטיק זיכרון אפשר לחרוג קצת תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by mahatef,

מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש המלצות לשדרג את המפרט שלי למשחקים ולפעמים גם סרטים

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by tgen,

שלום אחים שלי... אני רוצה להחליף את הלוח אם, המעבד ואת כרטיס המסך שלי בחלקים חדשים ומפלצתיים ככל שהתקציב שלי יאפשר זאת (3000 +/- ש"ח...) בנוסף אני קונה גם גוף קירור (Big Typhoon) ומארז (Compucase 6A19) אבל לגביהם החלטתי כבר מה אני רוצה והם לא כלולים בתקציב שהצבתי לעצמי... דרך אגב, הזיכרון שלי הוא DDR DUAL והמחשב מיועד במיוחד למשחקים וכהכנה לווינדווס ויסטה אז על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג רק את המעבד לכפול ליבה, ספק, לוח אם ומארז. שידרוג נועד להריץ משחקים חזקים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 775 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11052 Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11917 BFG GeForce® 7600GT OC 256MB PCIe 1,370 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13529 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10796 Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 392 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9647 סה"כ 3,626 ש"ח אני מעיף את הלוח ואת המעבד הכרטיס מסך והמארז וחושב לקחת את זה עוד חודש…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Kappa,

זה המפרט הנוכחי: ו 30 ג'יגה בדיסק הקשיח. ציוד היקפי אני לא צריך , יש לי הכל.. רמקולים , עכבר , מסך טוב.. אני צריך רק את הרכיבים שבפנים.. ! תקציב עד 4000 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  25. אני רוצה משהו שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על דרישות הNORMAL... הייעוד זה למשחקים בעיקר... יש לי מעבד intel pentium d 2.8 GHZ לוח אם:P5VD2-MX כרטיס מסך:NVIDIA GEFORCE 7300 GT 256 MB וזיכרון:1024 DDR 2 MB

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים