ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבטת בין 3 דגמים שונים של אסוס ואשמח לקבל חוו"ד לגבי המומלץ מבינהם * מטרות המחשב? עריכת מסמכים, צפיה בסרטים, מוסיקה תמונות .. הרצה של תוכנות כמו visual studio וeclipse * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15 - נשאר לי סמטר אחד בלימודים ולאחר מכן המחשב יהיה רוב הזמן בבית לכן גם המשקל לא קריטי * רזולוציית המסך? רגילה (בניידים) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא כ"כ יודעת אם מסך מגע הוא קריטי או שזה דווקא חסרון... * משקל רצוי? 1.7-2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA רצוי * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ויותר. אם…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש לבניית מפרט יש משהו בסיסי שאני לא מבין בחיבור מספר כרטיסים גרפיים. התכנון שלי היה לקנות שני כרטיסי HD6870 וכך לקבל במחיר סביר עוצמה שמתחרה ברוב הכרטיסים החזקים שעולים יותר. אבל בדקתי ברשימת המפרטים המומלצים כאן ומצויין לקחת לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H , בדקתי באתר והוא תומך ב CF\SLI רק x8 בכרטיס השני, ואם אתה רוצה לא לאבד מהירות אתה חייב לקנות לוח אם שיתמוך ב x16 שעולה לפחות 500 שקל יותר ואז עם תוספת הכסף על הספק והמארז (אני מודה שמדובר במקסימום מאות שקלים בודדים) פתאום הרעיון של CF כבר לא כל כך נוצץ. האם אני מפספס משהו? האם מבחני המהירות של ה CF נמדדים תוך שימוש בלוחות האם המיוחדים והיקרים יותר? איך PCI Express 3 נכנס לתמונה? הוא אמור לפתור את הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, הרבה זמן שלא כתבתי פה. יש לי מערכת מחשב ישנה שהמפרט שלה הוא- מעבד- [h=3]AMD Athlon II X3 445 [/h]למעבד נפתחה הליבה הרביעית, והוא בOC די מאסיבי, בבאנצ'מרקים השונים הוא מקבל ציון גבוה ב80% מהציון המקורי. לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון- DDR3 8GB ספק כוח- Seasonic ss400et כרטיס מסך- 9600GT 1GB SSD- Crucial m4 128GB המסך שיש לי הוא DELL 2312- רזולוציה של 1920X1080. המחשב הזה כבר לא "סוחב" משחקים חדשים, אבל התקציב לא מאפשר לי לקנות מחשב חדש. השאלה שלי היא האם צוואר הבקבוק היחיד במחשב הוא כרטיס המסך, או שגם המעבד(עם כל הOC שלו) לא מספק את הסחורה וצריך להחליף גם אותו?(מה שאומר כבר החלפת לוח אם) אשמח לעזרתכם בעניין, אריאל
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כבל טעינה שלא מתחבר לשקע בארץ וצריך שנאי ועכשיו השנאי לא טוב ואני מחפש את הכבל הזה בארץ וכל מקום שאני מחפש הוא מראה לי ביחד עם המטען מה שאני לא רוצה אני רוצה רק את הכבל שמתחבר למטען עצמו עם תקע רגיל המחשב הוא מחשב נייד של טושיבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אחרי מחשבה רבה ירדתי מהקטע של OC חחח ( מצטער בקשר לאנשים ששיגעתי להם תשכל על זה ) והחלטתי לקחת מחשב באותו מחיר שיהיה פצצתי למשחקי לפני זה אני רוצה להגיד שאני קונה בנועה מחשבים ולכן אני מבקש שכל הצעה שתתנו תהיה בנועה מחשבים ! הגעתי למפרט הבא: A64 3000+ Epox 8kda3j בקיצור יש לי כמה התלבטיות בחירת כרטיס מסך ובחירת זכרונות אני מתלבט בין ה ALBATRON 6800GT לבין ה LeadTek 6800GT לפי מה שהבנתי הALBATRON יותר טוב לOC בגלל שיש לו שני מולקסים ו 4 מופסטים שזה נותם יתרון בOC לעומת זאת לLeadTeK יש קירור יותר טוב ויש לו מהירות שעון יותר גבוהה במקצת אבל רק מולקס 1 ו2 מופסטים ! אני יותר נוטה לקחת את ALBATRON בגלל שהוא יותר זול ב250 שקל אבל עם ההבדל ממש רציני אני מוכן לשלם …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא כולל מסך לא מיועד ל-OC זה מה שאני בניתי שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 3 שנים ¤ 1,580.00 1 ¤ 1,580.00 גופי קירור למעבדים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER שנה ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 3 שנים ¤ 480.00 1 ¤ 480.00 זכרונות OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 111232 לכל החיים ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 3 שנים ¤ 345.00 1 ¤ 345.00 כוננים אופטיים ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים ¤ 160.00 1 ¤ 160.00 כרטיסי מסך INNOVISION I-Chill Ge…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שני המפרטים מחניות שונות, SKYPC וTMS אבל לא תתייחסו לזה, בחרתי בשני חנויות כי המלאי אצלם שונה. אל תתייחסו למחירים תבחרו לי בבקשה לפי איזה מארז יותר טוב מבחינת כל החלקים ביחד. לא לעשות לי מפרט חדש, היה על זה כבר דיון בפעם האחרונה שהבאתי מפרט. ההבדלים במפרטים : מארז, מאוררים, כרטיס מסך, מחירים. המפרטים : SKYPC : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לעבודה משרדית.. גלישה של אינטרנט וכו וכו איך המחשב הזה? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2854377 אם אפשר לקבל הצעות למחשבים נוספים יהיה טוב שיהיו טובים לעבודה משרדית עד המחיר הנל במחשבים ניידים מה יותר טוב amd המעבדים החדישים שלהם או של אינטל? ומה ההבדל בין המחשב למעלה למחשב הזה: http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1380 למה הוא כולכך זול??? תגובות בבקשה..
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח ניתן לחרוג בגבול הטעם הטוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המרת קבצי וידאו 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא משנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור צפון עד הקריות/חיפה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי את המפרט הישן שהוא מורכב בתוך מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 P4, 1GB DDR, 5200 AGP, ASROCK MATHERBORD שתבינו עד כמה עלוב הייתי במשך 4 אולי 5 שנים . אז אני רוצה לסדר בתוך המארז : מעבד, זכרון, כרטיס מסך ולוח . היעד הוא עבודה ממושכת, צפיה בתכני HD, עיבוד כרפיקה ווידאו במידה לא גדולה במיוחד והרצת פעולות רבות (לעיתים פשוטות) על המחשב בו זמנית. כאשר המפרט הנוכחי לא מצליח לעשות אפילו 2 פשוטות יחדיו. הכרטיס מסך שאני מתכנן הוא HD2400 שיעזור למעבד בפריסת תוכן HD . מחיר מוערך 350 . זכרון 1GB DDR, KINGSTON. אני לא מתכנן OC . מחיר מוערך 200 . מעבד E6320. אולי אפילו E6600. כאשר אני עוד לא סגור . פתוח להצעות . אני מוכן לוותר על כרטיס המסך עבור Q6600. לוח - לא ידוע. …
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בינתיים מצאתי את זה: IBM Thinkpad R40 Intel Pentium-M 1400 MHZ 256MB "15 Screen DVD x8 40 GB HD רציתי לדעת אם יש עוד אופציות מעניינות במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב - 4000 ש"ח. אם יש הבדל ממש משמעותי עבור השימוש היחסית בסיסי, אני אשמח לשמוע. שימוש - בעיקר קריאה ועריכה של מסמכים בoffice עם גלישה סטנדרטית באינטרנט, ומעט (מאוד) צפייה בסרטים. ציוד היקפי - עכבר אלחוטי פשוט. שקט - לא כזה קריטי. מערכת הפעלה - Windows 10 ובנוסף Office (אם יש הנחה לסטודנטים אז אדרבא). חנות - עדיף כזו שעובדת באזור הגולן, אך לא חובה. מתי? - כמה שיותר מהר. חיבורים - סטנדרטי: aux, ethernet, USB, HDMI. שדרוג? לא מתוכנן. כמה דרישות חשובות שלא מצוינות ב"שאלון הרשמי": גודל - 15 אינץ'. משקל - עד 2.5 קילו (רצוי כמה שפחות בתכל'ס). חברה - אין העדפה מיוחדת, אבל כמובן עדיף כמה שפחות bloatware. אח…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות נחודש אני רוצה פנטיום 4 שימו לב למפרט: ותגיבו.. מה טוב מה לא ומה עדיף מעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) זיכרון Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory - שתיים < דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card DVD-ROM Teac 16/48 Bulk מסך 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor רמקולים 4.1/5.1 creative או Altec כונן דיסקטים מאוורר שקט למעבד ולכרטיס מסך מאווררים: 120 mm ו-3 80mm שקטים מודם 56K מקלדת ועכבר אופטיים בצבע …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מסך 15.6 לאינטרנט וסרטים עד 2500 שקל כולל מערכת הפעלה * גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * כולל מערכת הפעלה * מעדיף שיהיה אחריות 2 שנים יש לי נסיון עם דל לטובה אבל לא חייב תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שלא ישמש למשחקים כבדים כלל, אלא רק לאינטרנט, אופיס, ותוכנות כגון מטלב וסולידוורק (למי שמכיר). חשבתי על המחשב הבא: סוג המעבד: Intel ® Celeron-M מהירות המעבד: 2.6 GHz גודל המסך: 15 אינץ כרטיס מסך: 3D 64MB זכרון: 512 MB כונן: COMBO CDRW+DVD ד.קשיח נפח איחסון: 30 GB כרטיס קול: 16BIT רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול מודם 56K פנימי: כלול משקל: 3.1 ק"ג סוג סוללה: Lithium-ion זמן עבודה: 5 שעות מחיר - 4300 ש"ח. דגם המחשב הוא של HYUNDAI ובנוסף מקבלים זיכון נייד 256 מגה. ברור לי שזהו מחשב מעט מיושן, אבל הוא עומד במגבלות התקציב שלי. רציתי את חוות דעתכם על…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-