ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך ליקנות מחשב +- עוד שבוע. אז רק רציתי לדעת עם יש מה לשנות והינה המפרט שלי : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO SOUND CARD ONBOARD BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Samsung 757NF 17 Logitech MouseMan DUAL optical wheel Logitech Internet Navigator סכך הכול:8351 ש"ח טוב אני חושב שכולם מבינים שהמחשב הזה למישחקים ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות: שימושים רגילים, תכנות (Visual studio) ואולי משחקים באיכות בינונית וטיפה עיצוב (Photoshop) גודל מסך: עד '14 עם עדיפות ל - '13.3. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: עדיפות ל-FHD. משקל רצוי : כמה שיותר פחות, אני רוצה שהמחשב יהיה נייד בסופו של דבר, למרות שבבית הוא יחובר למסך '24. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר. י ציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth . כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: הכי אופטימלי כונן SSD אחד של 256. אם זה יוצא יקר מידי אוכל להתפשר על כונן קשיח מהיר (7200 RPM) עם SSD CACHE. כונן אופטי - לא. תמיכה בתחנת עגינה - לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אעדיף אחריות ל-3 שנים אך אם יהיה מפרט מנצח אתפשר על שנה אחת. מע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40707 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 - 1095 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 1 - 780 זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon 2 - 420 כרטיסי מסך GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1 - 1190 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 - 570 צורבים LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 1 - 260 Zalman 9500 Cu LED 1 - 390 מארזים HEC Compucase CI-69U6 400W 1 - 460 מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B +DVI 1 - 2200
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעיקר עבור צרכי עבודה (matlab,VS,android studio) ורציתי להתייעץ. התקציב כאמור הוא סביב 1.5K. חלק מהרכיבים (מעבד לוח ואולי SSD) אני מעוניין להביא באופן עצמאי ורציתי להתייעץ גם לגביהם. הדרישות דומות מאוד למחשב שמישהו אחר חיפש, אבל לא רציתי להשתלט לו על הדיון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים, סרטים, מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab, הרבה תכנות. לא גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למשחקים עד 3000 שקלים, עם ציוד היקפי בסיסי: רמקולים פשוטים ומקלדת ועכבר. מעדיף מפרט מבוסס אינטל, אך אם עדיף בהרבה AMD אשמח גם להצעות וגם להסבר מדוע. חנות: KSP בלבד. הסיבה שהמחשב יירכש בב"ש ואינני מעוניין לקנות במרכז. KSP מבחינתי עדיפים על אייבורי לכן אבקש מפרט משם. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה, עידן.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש שני מחשבים שראיתי שהמליצו עליהם אבל הבעיה שלי איתם זה שיש להם רק 2 ג'יגה זיכרון: HP ProBook 4520s XT988UT מחשב נייד Fujitsu Siemens Lifebook AH530-10 2.4GHzמה מביניהם עדיף? אם יש לכם המלצה למחשב אחר אפילו בתוספת של כמה מאות זה גם טוב, המחשב צריך להיות נוח כי הוא מיועד לילדה בת 14 שתשתמש בו לאינטרנט רוב הזמן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של "Lenovo" מדגם : "ideapad z360". יציאת האוזניות שבמחשב נדפקה: המחשב מסמן שאוזניות מחוברות לשקע האוזניות למרות שבפועל, האוזניות לא מחוברות. כתוצאה מהבעיה אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים המובנים שבמחשב.אני מעוניין לפתור את הבעיה ע"י החלפת שקע האוזניות אשר "יושב" על כרטיס האם של המחשב. (הדגם של כרטיס האם: LL7A MBASSY HM55/N11MGE2 1G/100L", FRU number: 11012402) שאלתי היא : איך אני יכול להשיג את מחבר שקע האוזניות, באותו דגם בדיוק כפי שקיים אצלי במחשב ? (באיי-ביי יש לא מעט דגמים של הפריט הזה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-