ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום לקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזה א. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ? ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבה מישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום. תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הבתלבטויות רבות החלטתי בסופו של דבר ללכת על מפרט מבוסס קונרו,זהו המפרט שכנראה יוזמן מחר : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 780 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 360 ש"ח סה"כ 4,052 ש"ח עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט: 1- האם כדאי לחסוך כ100 שקל על הלוח אם ולקחת לוח של אסרוק שמגיע עם שנה פחות אחריות? 2-האם הכרטיס מסך של XpertVision עדיף על הלידטק? גירסת האקסטרים עולה 20 שקל פחות והגירסה הרגילה עולה 55 שקל פחות,על כולם…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא וזאת השקעה דיי רצינית מה דעתכם ? לוח אם dfi pro ל NFII ULTRA INFINITY מעבד amd 3000 הארד דיסק 120 SATA IDE with RAID sound blaster aoudigy -2 ati pro 9600 Memory samsung 400Mhz 256M X 2 = 54 X 2 צורב dvd אופוטרייט 8 mb תומך גם ב פלוס וגם במינוס מארז מדהים עם ספק כוח מיחוד מקלדת ועכבר logitech אופטיים אלחוטיים מדהימים . וכרגע זהו ! יש הצעות הערות ? אני אשמח
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]אז יללה להציע הצעות , ותודה מראש [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית, HD, עריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג (בשביל חבר). . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 למחשב ומסך ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אך גם לא חייב לבזבז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. משחקי FPS ו MOBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אני מניח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד וחשבתי על hp G62-B50SJ מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® HD Graphics זכרון 3072MB DDR3 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה Linux SuSe SLED11 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer מחשב טוב נכון ? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב ? וגם הכרטיס מסך שלו למה הוא טוב ? לסרטים הוא יהיה טוב ? עכשיו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה של linux. איך אני מתקין במקומה win 7 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו למשחקים ולאוברקלוק. התקציב שלו הוא עד 13,000 ש"ח זהו תקציב יקר אך מכיוון שיש לו הנחה בחנות מסויימת זה לא כל כך בעיה. המפרט מחשב שאני והוא בנינו הוא: AMD ATHLON 64 3200+ BOX (NewCastle) EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3500 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel Westren Digital 120GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM SATA Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA DiamonMax Plus 9 series ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB GDDR3- Retail Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Supertalent Alu…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זמן חגים, זמן להתחדש זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שני המפרטים מחניות שונות, SKYPC וTMS אבל לא תתייחסו לזה, בחרתי בשני חנויות כי המלאי אצלם שונה. אל תתייחסו למחירים תבחרו לי בבקשה לפי איזה מארז יותר טוב מבחינת כל החלקים ביחד. לא לעשות לי מפרט חדש, היה על זה כבר דיון בפעם האחרונה שהבאתי מפרט. ההבדלים במפרטים : מארז, מאוררים, כרטיס מסך, מחירים. המפרטים : SKYPC : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
AMD 64bit 3200+ A-DATA 1GB PC 4000 DDR 500 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,SATA/IDE RAID,1394b,5.1 Sound,G-LAN,LAN,USB2 Antec Sonata Piano Black 380W Case True Power Maxtor 120gb s-ata 8buffer 7200 rpm Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800 Ultra 256MB 450/1200 DVD liteon 52-32 Black CDRW liteon 52-32-52 Black Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD LG F900P 19" 1600x1200 85 Hertz Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Microsoft Optical Mouse OEM Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Bl בינתיים אני מרוצה מאד מהביצועים,אתמול רק קיבלתי את הכרטיס מסך(אני בין 10 הראשונים בארץ שקיבלו),ואחרי שהרצתי את 3DMark03 בפעם הראשונה,קיבלתי 13,…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לראשונה בחיי קונה AMD וזקוק לעיצות. איך המפרט הבא: MOTHERBOARD: ABIT NF7-SL CPU: ATHLON 64 3000 MEMORY: TWINMOS 256X2=512MB ATI RADEON 9550 SE 128MB CASE: COMPUCASE 6129B (HEC 300W) DISC: WD 120GB SATA תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , כיום וכמו תמיד יש לי מערכת מבוססת INTEL , ברצוני לעשות צעד ולעשות מעבר למערכת AMD. תמיד קניתי את מעבדי ה K למרות שלא עשיתי OC אף פעם (כן אני יודע בזבוז של כסף) כיום יש לי: מעבד I7 8700K לוח GIGABYTE Z370 AROUS ULTRA GAMING זיכרונות CORSAIR VENGEANES LED 8X2 DDR4 3000 ספק כוח ASUS 750W קירור NOCUTA DH-15 כ.מסך MSI RTX 3070 TRIO-X מארז COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER ברצוני לעבוד למארז יותר קטן כגון : Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid Tower וחשוב לציין שאני לא רוצה את הטופ אבל לא את הפשוט משהו ביניים. אשמח לעזרתכם :-)
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת מהמבינים. המחשב הולך לשמש לגיימינג בעיקר, כנראה שאוסיף מסך שתומך ב 144HZ. יש לי כמה שאלות בנוגע לכמה רכיבים שבחרתי. האם הכונן קשיח מומלץ? זה נראה מחיר די זול ל 3TB (לא מבין במהירויות שלהם וכו..) אם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר? אותה שאלה לגבי ה SSD, האם מומלץ ואם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר. האם הלוח אם יוכל לשמש בשביל שדרוג עתידי כמו הוספת זיכרון וכדומה? תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרונות RAM: …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת עריכה גרפית ותכנות, בתקציב שיישב באזור ה 11000-12000, רוב העבודה שלי עוסקת בעיצוב בסביבת VISIO ו- ACAD. מעבר לE6600 ול NVIDIA QUADRO FX1500 אני לא סגור על כלום, יש לי כבר מסך (APPLE LCD 20) (ממש לא מתמצא בהפרשי ביצועים בין לוחות אם זכרונות ובמי מייצר מארזים וספקים איכותיים- זה עיקר הבעיה שלי) זה המפרט שבניתי, לא כולל הרכבה, הצעות יתקבלו בברכה (רוצה להגיע לפחות מ 12K וחשוב שהמחשב יהיה שקט- אני עובד מהבית) Leadtek Quadro FX 1500 PCI EXPRESS - SLI - PCX 3286.63 ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX 1581.30 Intel Core 2 Duo 6600 1998.99 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1885.32 Seagate 400GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 1330.21 …
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-