עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vega,

לא צריך להיות חזק במיוחד.... בסיבות ה- 1000 Mhz לפחות 128 ראם יציאה לטלויזיה ו\או למסך CRT כונן DVD 20 גיגה הארד דיסק - גמיש עכבר TouchPad, עם אפשרות לחיבור עכבר ומקדלת חיצוניים כ. רשת אפשרות לחיבור לרשת אל-חוטית (לא חובה) מכירים משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני צריך מחשב נייד לעבודה משרדית.. גלישה של אינטרנט וכו וכו איך המחשב הזה? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2854377 אם אפשר לקבל הצעות למחשבים נוספים יהיה טוב שיהיו טובים לעבודה משרדית עד המחיר הנל במחשבים ניידים מה יותר טוב amd המעבדים החדישים שלהם או של אינטל? ומה ההבדל בין המחשב למעלה למחשב הזה: http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1380 למה הוא כולכך זול??? תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ab14,

בסוף קניתי את זה 3.2 INTEL PRESCOT MSI800MHZ 80GB FX5200 512DDR

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי דיברתי עכשיו עם השכן שלי, והוא מעוניין לקנות מחשב עכשין ב14k הוא מעדיף אינטל כי הוא עוסק בקידוד סרטים ועריכה וכו' והבן שלו גם משחק משחקים גי כבדים אז רצוי שמחש יתאים גם למישחקים. אז תנו מפרט ב14k אפשר לחרוג קצת (לא ניראה לי שצריך :) תודה רבה לעוזרים install אהה ושחכתי במחשב לא יתבצע שום אוברקלוק

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by MANYMAN,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים, אשמח להמלצה למסך טוב, אבל לא להכניס לתוך ה 3.5K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/ גבוהות תלוי בעלויות. 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מעבד - AMD X4 3.0GHZ 64 דיסק קשיח - 500 GB לוח אם - GA-770T-D3L GIGABYTE דיסק - SAMSUNG DVD X22 זכרון - 2G 1333MH2 DDR3 G.SKIL KIT כ.מסך - GEFORCE GT 430 2G HDMI DDR3 128BIT מארז - ATX + ספק מקורי 500W זה המפרט שקיבלתי בחנות בשדרות יצא לי מחיר 2577 כולל מע"מ יש הצעות לשיפור/שימור בטווח מחירים הזה? לגבי שימושים והעדפות - משחקים טובים כמו קול אוף דיוטי 6 ויותר חדשים ושיחזיק לי בקצב העדכונים של השוק לפחות לשנה הקרובה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by MORANMB,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל 1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל) 2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE 3.מתלבט בין i5 ל i7 המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לי כבר יש מפרט אבל רוצה לראות מה תתנו כאן. ושתיהיה מהחנות סקאי פיסי. המפרט הוא רק חומרה. למשחקים כבדים.סרטים אינטרנט זהו.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bati6,

אני עובד עם המחשב(מחשב חדש בן חודש של DELL) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש מהצד השמאלי למעלה והוציא מהצד אוויר חם, לאחר שתי דק הרעש נחלש והוא כמעט נפסק וכך גם האוויר, יצא הרבה פחות אוויר, זה הגיע לרמה שרק אם ממש מקריבים את האוזן שומעים את הרעש ורק אם שמים את היד מרגישים שיוצא אוויר. זה נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית, HD, עריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Connorslayer1,

היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …

16. Started by omri_69,

יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shogi,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by aviaderi,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד ניד בן שנתים (lenovo c100 3000), והסוללה שלו מתחילה לתת את אותותיה. אני רוצה לקנות סוללה חדשה ומבקש ממכם המלצות איפה כדאי. מצאתי מספר חנויות שמוכרות סוללות אבל לא מצאתי מספיק ביקורות על חנויות אלו כדי לרכוש מהן את הסוללה. חשבתי לקנות ב-EBAY בחצי מחיר ממה שעולה בארץ, אבל אני מפחד מהנושא של אחריות. האם למישהו יש המלצה? תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הי, יש לי מספר שאלות לדעת אם הוא מתאים למה שאני צריך . הדגם: NUC :Intel NUC6i7KYK (Skull Canyon) פירוט הגדרות המכשיר למי שצריך : http://www.anandtech.com/show/10152/intels-skull-canyon-nuc-is-official פירוט כרטיס מסך : http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Pro-Graphics-580.160664.0.html (שימו לב יש שני גירסאות P580 והרגיל 580 , מעניין למה לא שמו את הכי חזק P580 ב-NUC , או פשוט אין הבדל ביניהם ?!) אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה 4K LG עם HDMI 2.0 שרשום שיש לו ולנגן סרטי BLUERAY ב-3D מלאים שהורדו מהרשת , השאלה הראשונה: אם הכרטיס מסך שלו יודע להוציא דרך HDMI את 3D ללא בעיות כמו NUC I3 ( דגם הכרטיס מסך:Intel Iris Pro Graphics 580 ) ? שאלה שניה : שאני מנגן דרך POWER…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…

23. Started by makakit,

אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הסיבות: 7200RPM i5 כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל התקציב שלי הוא כ- 4K-5K. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע. בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז אחרי ששגעתי פורום שלם, נולד מפרט סביר שעדיין יש מה לשפר. הינה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 SONY CDROMX52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 CHANNEL WELL TECH 400W ATX V2.0 290 ¤ 1 סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1 כרטיס רשת 10/100 PCMCIA 140 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7035 המחיר הסופי הוא:6865, עכשיו תורידו את המעבד , את המעבד אני קונה מארה"ב ככה שיורד לי 2200 שקל, ובסו…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by GQ4U,

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים