ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
DELL PRECISION T5600XL : N-SERIES 825W BASE * PROCESSOR : TWO INTEL XEON PROCESSOR E5-2603 1.8 GH (8 core) * 16GB (4X4GB) 1600MHZ DDR3 ECC RDIMM * HARD DRIVE : 500GB 3.5INCH SERIAL ATA (7200) * OPTICAL DRIVE : 8X SLIMLINE DVD+/-RW * GRAPHICS : 2 GB NVIDIA QUADRO NVS 510 (4 Output) * BROADCOM 5722 SINGLE PORT GIGABIT ETHERN * מקלדת ועכבר מקוריים של DELL + 4 מתאמים ל DP עבור הכרטיס מסך * ללא מערכת הפעלה - חדש בקרטון
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוננין לקנות 2מחשבים ניידים. המחשב הראשון: (מיועד לנשיאה בתיק) - משקל קל -DVD-RW מובנה במחשב ולא חיצוני לו! -גודל מסך12"+ -גודל דיסק קשיח 60GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: עד 7500 ש"ח המחשב השני: (מיועד למחשב משרדי+משחקים) -משקל לא חשוב במיוחד -גודל מסך 15" -גודל דיסק קשיח 120GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: כנ"ל- עד 7500 ש"ח 2 המחשבים כנראה ולא יקנו בכלל בארץ, אלא בארה"ב. אז אנא תעזרו לי לבחור את הנייד שהכי יתאים לי. תודה, ניב
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי ככה אני לא שיחקתי הרבה זמן במשחקים ואני רוצה להנות מGTA החדש וNFS החדש וCOD וכל המשחקים החדשים שהשתחררו ושיישתחררו, כך שאני צריך כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה טוב בביצועים.. אני יוצר בקיובייס והתוכנה החדשה של קיובייס תומכת ב4 ליבות לכן עדיף מעבד QUAD. (אינטל בלבד לא של AMD) 4 GB RAM אני צריך גם בשביל הקיובייס ובכללי שיהיה.. לוח אם - אין לי מושג אשמח אם תעזרו לי להרכיב. כרטיס קול - לא ממש צריך, אני יכול להסתדר עם מה שבא בלוח אם. יש לי גם כרטיס קול (לא מובנה, כרטיס נפרד) שתומך ב 5.1 אז לא צריך. מקלדות, רמקולים, ציוד חיצוני וכו' - לא צריך. כוננים קשיחים - 320x2 GB של WD או משהו אחר שתמליצו קירור אם צריך לא מבין בזה.. וזהו בעיקרון אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מדוייק …
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בזיוני מוח (זה מה שהרכבתי עד כה) אם יש לכם הצעות א…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ב אוטוקאד בתלת מימד איך המפרט מומלץ? לוח-GIGABYTE GA-Z270P-D3 MB BOX מעבד- -I5-7600K CPU TRAY כרטיס מסך- GIGABYTE GV-N105TD5- 4GD VGA דיסק קשיח- 240GB SATA ssd זכרון ראם- 2133 DDR4 8GB 1.2v ספק כח- HUNTKEY APFC 600W PSU מארז- COOLERMASTER K280 USB3 BLACK קירור למעבד- DEEPCOOL GAMMA ARCHER CPU FAN כונן צורב- LG DVD-RW H24NSD1 SATA BK מערכת הפעלה-10 WIN PRO
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היום המחירים את המחשבים הניידים מאוד זולים ועם תמורה לא רעה בכלל אני צריך מחשב נייד לצרכיי אינטרנט, לא יזיק גם שיוכל להפעיל משחקים אבל בעיקר לעבודה מול אינטרנט, סרטים, הרבה מוזיקה. המליצו לי בעיקר על מחשבים של IBM, LG, NEC, DELL יש מיליון ואחר דגמים וסוגים. טעיתי לעצמי מה לבחור מה כדאי.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך האינטרנט.. להזמין אותו למישהו שאני מכיר בארה"ב... ושמשם במאי, חבר שנוסע, יביא לי אותו.... השאלה היא, כצפוי... איזה מחשב?! אני מעוניין במחשב עד 1500$... נראה לי DELL או LENOVO... אני סטודנט... ולפעמים יש צורך בציור של קצת גרפים.... בגלל זה חשבתי על ה- lenovo x61 tablet שניתן לראות פה: http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=868 אם אני אלך על DELL כלשהו, הוא בטח יהיה יותר חזק בביצועים שלו (לא?)... ואז יהיה לי יותר נחמד אם ארצה להפעיל עליו דברים כבדים, משחקים וכאלה.... (שמעתי שיש להם אחלה מבצעים... איפה אני רואה את זה?) או על כל דבר אחר שתציעו לי... אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.... אני חושש להזמין את הלנובו כי רצות באינטרנט ש…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמו במחשב נייד או שמא שמוצע בחנויות השונות כמחשב שלם זוהי האופציה היחידה ופשוט צריך לבחור. פרט לכך, באופן כללי אני מעוניין במחשב לגלישה ולשימושי אופיס השונים. מבחינת חומרה, מעבד 3! זיכרון 2 גיגה עד 3000 שקלים. איזה כדאי, מבחינת החברות . תודה ???
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה .יש לי מחשב פנטיום4 שמשרת אותי כבר שש שנים. המחשב עצמו כבר עומד למות ולכן אני חושב לקנות חדש. המחשב לא מיועד למשחקים אבל רצויי שיהיה בעל יכולת כזאת כי מי יודע אולי אם אני ינסה זה ימצא חן בעיניי . המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (לכן המסך צריך להיות 19 רחב),אופיס,וכמובן שיתוף קבצים 24 שעות .התוכנה המועדפת עלי היא אימיול שלוקחת המון משאבים מהמעבד וגורמת למחשב להיות איטי מאוד (לכן בחרתי מעבד קונרו ). המחשב לא מיועד לOC ( מסתפק בביצועי סטוק טובים ולא ממהר לאף מקום). הדברים שאני סגור עליהם זה המעבד ,הצורב ,ו2 גיגה זיכרון(לא חייב להיות של GEIL אבל חייב להיות 800 ). הלוח אם לא צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך אבל חשוב שיהיה לו יציאות IEEE 1394a וגם למארז מקדימה. בדיסק…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בידי סכום של כ- 2100 שקל. ומצאתי את החלקים הבאים: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem Genius SW-5.1 Value 5.1 Channel Value Systems Speedlink True Voice Microphone RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black Logitech QuickCam Communicate ובידי יש את המעבד הבא: intel pentium® 4cpu 2.40ghz אני מעוניין לקנות את כל החלקים המצויינים למעלה. האם יש לי בעיה מסויימת בלקנות משהוא? אם כן מה? אני מחכה לתשובה מיידית! בתודה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ כרטיס מסך-FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI-(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II כונן -DVDRW X22 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי קישור לאתר - http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 השימוש העיקרי - ביתי - קצת סרטים, אינטרנט, אופיס. לפעמים משחק או שניים - גם לא ר…
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המפרט שלי כיום הוא: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos X2 WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB WESTERN DIGITAL 250 GB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6919 400W ATI X8000 GTO2 אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך למשהו חדיש וכמו כן גם את הלוח אם והמעבד. כרטיס מסך מסדרת 8800 נראה לי הכיוון. על מה אתם ממליצים לי ואיזה חלקים נראה לכם שאני צריך להחליף?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב בן 7 שנים. אני מעוניין לשדרג את החומרה שלו כיוון שהוא התחיל להיות איטי בזמן האחרון. הפרטים שאני יודע עליו: WIN XP זיכרון 2GB DDR2 700 GB HDD לוח אם חדש של ASUS מארז של TERMALTAKE עם 3 מאווררים כרטיס מסך של הלוח אם מעבד ??? לא יודע איפה אני יכול לראות במחשב את כל החומרה שיש לי וכך אוכל לכתוב פה ולהיעזר בכם איזה חומרה כדאי לשדרג? תודה מראש תמיר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אך קשה לי להחליט איזה לקחת. אני צריכה אותו בעיקר לצרכים ביתיים, אני לא משחקת במשחקים התלת מימדיים, אך מורידה לפעמים סרטים. הלהן הההצעות שאני מתלבטת, מועתק מהאתר של KSP: הצעה ראשונה: ------------- מעבדי ?AMD Athlon XP 2600+(333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 333 256MB Xtron דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 60 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM MSI x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 2580 ¤ הצעה שניה: ------…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני צריכה דעה של כמה אנשים שמבינים עניין, בניידים. אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב וחשבתי ללכת על DELL או פוגי סימנס אבל יש גם את LENOVO LG ועוד רבים וטובים.... נתקלתי באינטרנט בחנות שיש שם כמה מחשבים ואחד מהם של פוגי סימנס http://www.mcl.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1041223 יש לו שלוש שנים אחריות והרכיבים שלו נראים לי בסדר???? (לא יודעת) :s05: אני צריכה בבקשה אנשים שמבינים שימליצו .... תודה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי שמי רעות! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, והתקציב שלי נע בין 3000-3700. המחשב הוא למטרות ביתיות ובעתיד צבא. הדברים החשובים: *סוג מעבד Core 2 Duo (לא פחות, אין בעיה שיהיה יותר) *גודל דיסק קשיח 320GB (או בסביבה לפחות) *מהירות דיסק קשיח (7000 RPM לפחות) *רשת אלחוטית N *כרטיס מסך של NVIDIA GeForce או ATI (אחרי הכל אני גם קצת משחקת הדברים שלא כלכך חשובים: *משקל *גודל מסך (עדיף שלא יהיה פחות מ14") *נפח זיכרון תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי amd 3200+ s-939 512mb ddr לוח של ג'יגה בייט k8nf-9 הארד דיסק 80 ג'יגה של wd צורבי דיוידי...זה כבר לא כל כך משנה... 6600gt 128 mb כרטיס מסך אז ככה חשבתי להחליף את המעבד ואם אני מחליף מעבד כמובן שאני צריך להחליף גם לוח ולהוסיף עוד זיכרון לא סגור אם ג'יגה או עוד 512 מה אתם ממליצים?אני לא רוצה משהו יקר מדי אבל גם עם ביצועים יותר גבוהים. המעבד שלי הוא לא כפול ליבה שזה בזבוז, היום הכפולי ליבה הם זולים מאוד ואפשר למצוא במחיר סביר לפי דעתי משהו טוב מיכוון שאני כבר לא כל כך בענינים כמו פעם אני מבקש ממי שמבין שיענה לי מה כדאי לי והאם עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים ככה שכדאי לי לחכות קצת עם זה שירדו המחירים תודהההה רבה אריהה!!!
-
- 14 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!
-
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב שיהיה נחמד שיהיה לו סניף בנתניה חברה אמינה עדיף אם זה נכנס במחיר גם כרטיס מסך תודה מראש נ.ב לא סלרון ושאלה קטנה מה אתם אומרים על אייבורי כדאי לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז חתמתי ככה הכול בסכום של: 3500 שח זה שווה מבחינת הכסף? בבקשה .. דחוף.. אני כבר חתמתי אבל אני רוצה לדעת יותר.. מביאים את המחשב ביום שני... and athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512 MB 400MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256 MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW אז כמה נראה לכם הוא שווה? אני יודעת שהכרטיס מסך די ישן.. אבל זה מה שיכולתי להרשות לעצמי... אז מה נראה לכם שווה.?
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן.. אמא שלי מוכרת לאבא שלי את הבית ב-80,000$, ושכנעתי אותה לתת לי 5,000 שקל לכבוד המכירה (ולכבודי). אני מתלבט אם כדי לי לקנות לפטופ, לשדרג את המחשב, לקנות דסקטופ חדש (או שניים). מה אתם חושבים? אם היה לכם 5,000 שקל, מה הייתם עושים איתם? ד"א, המפרט שלי: Gigabyte 7avrxp (משהו כזה) AMD Athlon XP 1900+ 256 DDRAM GEFORCE 4 MX 440 Western Digtal 7200 40 Gigs Western Digtal 5400 40 Gigs Burner, DVD
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מקבל את המעבד ורוצה לבנות מחשב חדש. יש לי כבר 8800GT ללא אוברקלוק ואני רוצה לקנות עוד אחד למערך SLI אז אני צריך: - ספק+מארז - יש בנועה דיל ב850 שח של CM690 ו OCZ 600 שנראה לי טוב, תגידו לי אם יש לכם רעיונות יותר טובים -זיכרונות - עדיף 4 גיגה -כרטיס 8800GT נוסף -לוח אם לSLI. חשבתי על 750I אבל הוא בבאס של 1333 ואני לא יודע אם אני יכול להפעיל את המעבד עליו (אם הוא יעבוד בדאון קלוק אין לי בעיה כי אני ימהיר אותו ל1600 בלי בעיה) -צורב DVD -HD אני יעשה אוברקלוק למפרט. תודה
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-