ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני לקבל הצעת מחיר וחלקים עבור מחשב שנועד בעיקר לאיסיקיו מסנג'ר ואולי עבודות בית ספר פלוס כל הציוד ההיקפי, רמקולים צורב דיוידי, מקלדת וכו'. מחשב לבנות אפשר לומר, הדרישות הן מסך LCD, הארד דיסק די גדול וזהו. אני יעדיף משהו זול בסביבות ה3-4 אלף כי אני לא מאמין שצריך מחשב ממש יקר לדרישות נמוכות, אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן מבחינת התיישנות החלקים כלומר שעדיין יפעל בסדר לדרישות שיגיעו עוד שנתיים שלוש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לגיימינג בלי שום ציוד היקפי בטווח של 2500 שקל בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 -35000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - שיוכל להריץ משחקים כבדים . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא חייב , אבל אם יש הצעה למסך טוב אז אפשר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מפרט ב3.5K או 4K עם מערכת הפעלה השימושים למשחקים כבדים אין חריגה רק ב100 ש"ח מקסימום. אני יודע שיש כאן בלי סוף דיונים על זה אבל בכל מקרה. יאללה תפציצו
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 מקסימום, משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים הכי טובים שיבואו בתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט וקריר, לא אכפת לי מעיצוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כזה חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב (ללא ציוד הקפי) בתקציב של כ- 3000 שקלים, ללא OC. השימושים שלי הינם עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, מולטיטסקינג משמעותי ביותר, צפייה בסרטי DVD (דרוש שכרטיס המסך יתמוך ב HDMI), האזנה למוזיקה. איני משחק במשחקים. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ביום מן הימים ארצה לעבור לויסטה ולכן דרישת סף היא 2 ג'יגה זכרון. ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
צריך מחשב למטרות עבודה * מטרות המחשב? התחברות מרחוק למחשב(למטרות עבודה ניידת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג(כמה שיותר קל). * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר בגבולות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?מומלץ HDMI. * Bluetooth? עדיף שכן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מומלץ SSD לטעינה מהירה של מערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מומלץ מודם סלולארי. תוגה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי את המחשב שלי לא ביקרתי פה ואני מאוד הייתי מרוצה מהיחס והתגובות שלכם..אז הים דוד שלי התקשר אליי וביקש ממני לברר לו על מחשב בייתי/משפחתי כזה כולל מסך דק שישמש אותם לאינטרנט ומשחקים של הילדים שלהם (ילדים קטנים) ודוד שלי הוא לא כל כך מתמצא במחשבים אז כמובן שלא יעשה אוברקלוק או יריץ דברים כבדים על המחשב. אם אפשר מפרט תקציבי כזה לא יקר שישמש אותם לטווח הרחוק. ואם אפשר בניפרד מחיר למעבד ומסך דק טובים לאותם שימושים? תודה,אלעד
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, מחפש נייד עם 3 שנות אחריות(עדיפות לDELL), לא צריך יותר מ8GB זיכרון ו256GB קשיח לצורך שימוש ביתי, בנית אתרים. חשבתי על המחשב הבא - https://ksp.co.il/web/item/184361 האם כדאי ללכת עליו? ואם לא, יש עדיפות למשהו אחר בתקציב של עד 2500 ש"ח כולל וינדוס 11. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤969 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 ¤499 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1884 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160815AS ¤320 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤556 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤445 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4679 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם יש משהו לשפר אז תציעו תודה
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תקציב 3000+- יש לכם רעיונות לשיפור\ שינויים ?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של 6000 שקלים ללא ציוד היקפי , כאשר אני מעוניין לרכוש את כל המפרט ממקום אחד כולל הרכבה. יעוד המחשב הוא בעיקר לעבודה בתלת מיימד (סוליד,3DMAX -לא צריך להתחשב ברינדורים מסיבים) ועבודה עם תוכנות גראפיות כמו פוטושופ. מערכת ההפעלה העתידית תהיה ווינדוס 7 (לא קשורה לתקציב). אני לא בקיא ברמת הפרט של חומרת המחשב ואשמח לקבל מפרט סגור ככל הניתן כדי לבצע קנייה ישירה. דברים שכדאי להוסיף, חשוב לי שהמחשב יעבוד בתנאי קירור טובים כדי שלא אשמע אותו מתאמץ . זיכרון גבוה ודיסק קשיח בעל נפח של 1000GB תודה רבה לכולם! מלאתי את הפרטים הבאים אם צריך: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.7K 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המפרט לפני קניה: Intel Core 2 Quad Q6600 - תיהיה המהרה מ-2.4GHz ל-3.5GHz. ABIT IP35, P35 - לוח אם מצויין, אין מצב שאחליף אותו. ניתן לשנות את התדר FSB בין 200 לבין 600MHz ככה שזה טוב להמהרה. Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (DDR2-800) - יעזור לי מאוד ב-OC להגיע לתדרים גבוהים מאוד עם יחס 1:1. BFG GeForce 8800 GTS OC, 320MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe - אחלה כרגע. Enermax Liberty 400W ATX 2.2 (ELT400AWT) - ??????? Thermaltake Soprano Midi-Tower Window Black (VB1000BWS) - מספיק בשבילי Thermalright Ultra-120 eXtreme (Socket 754/939/940/AM2/775) - כן כן.. SilenX iXtrema Pro, 120x120x25mm, 1200rpm, 71.32m³/h, 11db(A) (IXP-74-11) - הכי שקט שיש וגם יקר. Western Di…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי אלופים אשמח לעזרה, מחפש מחשב נייד משתלם ביחס של תמורה מול עלות בדגש ועל פי הצרכים והנתונים הבאים ותודה רבה : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר לחרוג ב500₪ או יותר במידה ומשתלם משמעותית, *ארכוש באילת בלבד יש צורך להוסיף 17% לתקציב הנוכחי שנקבתי.* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לעריכה גרפית ועיצוב אדריכלות שימוש בתוכנות Sketchup Autocad פוטושופ ושימוש יום יומי שוטף כמחשב לעבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בס…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למשחקים ללא כונן קשיח. עד כה בחרתי כבר מעבד, כרטיס מסך וצורב dvd מעבד ie 7200 כרטיס מסך ati 4850 צורב משהו פשוט אך איכותי לא זוכר את הדגם המדויק מחיר 1550 (אבא שלי טכנאי מחשבים ולכן הרכיבים יוצאים לו זולים יותר) אני צריך לוח אם + מארז וספק (משהו סביר העיקר שיסחוב) + 2 gb זכרונות ב-1150 ש"ח לגבי הדיסק קשיח אבי יסדר לי משהו. אני מבקש את עזרתכם בבחירת רכיבים אלו ללא חריגה ואני מקווה כי תצליחו לסייע לי. תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז ככה מחשב לחבר שהרכבתי [ פעם ראשונה דרך אגב אז לא לצחוק ] המחשב הוא למשחקים [הרוב לקאונטר סטרייק סורס, וגם למשחקים קטנים והוא מקווה להריץ כמעט כל משחק היום] הוא לא מתכוון לעשות OC, אבל לשדרג את המחשב בעוד כמה שנים כן. אממ.. לא כולל מסך וכונן דיוידי\צורב . אז הנה מה שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38420 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI …
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום וברכה, עד שחשבתי שאני סגור על מחשב בסוף התחרטתי, ורציתי לשאול על איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה בסביבות ה5300 ש"ח. הדרישות: -כ.מסך יותר מבסיסי -ביצועים טובים -מהיר זה הכל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט עד 4.3K לשימוש עיקרי - משחקים לא כבדים אבל טובים ואינטרנט - שיתוף (שרת FTP על המחשב יהיה וגם eMule) זהו כעיקרון.. תודה מראש אמממ מעדיף כרטיס מסך - G88 או משהו בסגנון אפילו הגירסא הפחות טובה ומעבד AMD לא אינטל בכלל ...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הלפטופ אמור לשמש להורדות ומוזיקה. שמע איכותי רצוי. אם אפשר יהיה לבצע עריכת וידאו ושימוש תוכנת פרימייר- מה טוב.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-