עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד : AMD Dual Core 4400+ Socket AM2 2X512KB Cache לוח אם : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך על הלוח :ATI Radeon X1250 HD Hardware זיכרון : 2X1024MB DDRII של חברת Kingston הרד דיסק : 250Gb with 16MB Cache Sata II WD דיסק שרתים לעבודה 24/7 חמש שנים אחריות צורב: Nec DVD-RW Dual Layer X18 שנתיים אחריות! מארז מוקטן מקלדת עכבר ספק מקצועי 400 WATT אמיתי !!! שלוש שנים אחריות של חברת EZCool

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by RaZ^MaN,

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T 1 מארזים WING RS 101 Front mesh grill, Tooless , BLACK 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 זיכרונות CORSAIR 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail 1 צורבים SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK 1 מסכים LG 19" L1970HR 2MS 1:2000 DVI 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L 1 קשיחים למחשבים שולחניים 1 Western Digital 160G 1600AAJS (Single Platter SATA Power only) המפרט הזה בול בתקציב, במקרה ואתם מתבססים על המפרט הזה תנסו לא לחרוג מעלה. המפרט למטרות משולבות משחקים עבודה וסרטים. שאלה: מה זה ה"Single Platter SATA Po…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב של 3500 שקל במיוחד למשחקי מחשב כבדים. מעבד אינטל,אני לא עושה OC. חשוב שיהיה 2GB זיכרון. אם זה יעזור לא ממש חשוב לי שקט (אבל שאני יוכל לישון ^^),לא חשוב מארז,וקירור מתאים שלא יתחמם. ובבקשה המלצה על המקום הכי זול והכי טוב במרכז כי שמעתי שIVORY לא משהו באמינות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב לצורך תיכנות ועבודה משרדית בכ 1500 - 2000 ש"ח. אני גר בירושלים. רציתי לקנות ב KSP כי הם נמצאים בי-ם. בצעתי הזמנה דרך האתר, והם לא חוזרים אלי. התקשרתי והם כבר מספר ימים אומרים שיחזרו אלי. לא מראה על שירות טוב. אז אני זקוק לעצה בנושא חנות מחשבים. האם לקנות אולי באייבורי כי גם הם בי-ם? לנסות להמשיך לנדנד ב KSP? מה לגבי IQPC? הם באשדוד והמחירים שלהם קצת יותר יקרים, אבל שמעתי שהם לא רעים? מה לגבי נעה מחשבים? אולי כדאי לקנות מחשב חלש יותר בגלל שהם יקרים יחסית, אבל הם חנות מצויינת? יש חנויות נוספות לא רחוק מירושלים שכדאי להתעניין בהן? תודה לעוזרים, שיעשו קצת סדר בבלאגן.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by naory159,

אני צריך מפרט טוב, שיחזיק לי הרבה שנים, מכיוון שלא מתוכנן שום oc, עד 3,000 ש"ח.... אני רוצה מחשב למשחקים, תוכנות, אינטרנט... לא מחשב לעבודה משרדית... אלא מחשב יותר חזק... שיוכל להתאים למשחקים וכו'... התקציב: 3,000 ש"ח.... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by rotemf88,

שלום אשמח אן תעזרו לי למצוא מחשב דק קל ומתאים לצרכי, מילאתי את השאלון. תודה רותם תקציב- רצוי פחות מ-3000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משרדי, אולי גם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 13.3 מקסימום 14, רצוי מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?- 1.5 עד 1.7 * האם נדרש ז…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. שלום מחפש מפרט מחשב ללא מסך לשימוש עיקרי בתוכנת פוטושופ ודומיו. התקציב עד 4000 שח הדגש העיקרי שלי הוא באמינות מאשר בביצועים תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Razer Blade החדש בעל אורך של 0.66 אינץ’ בלבד מתיימר להיות “מחשב הגיימינג הנייד הדק ביותר בעולם”. חברת Razer הכריזה היום על התוצר האחרון בשורת מחשבי הגיימינג הניידים, מחשב הגיימינג הנייד Razer Blade בעל תצוגת ה-14 אינץ’ הדקה במיוחד בעלת התואר “מחשב הגיימינג הנייד הדק ביותר בעולם”, Blade Razer מודד 0.66 אינצים’ לאורך,והוא נאמר לתכונה “כוח לכל אינץ’ מעוקב יותר מכל מחשב נייד אחר בעולם.” המחשב הנייד הזה יהיה זמין להזמנה מוקדמת ב-3 ליוני במחיר של 1800$ ובישראל היקרה מעניין כמה הוא יעלה ? הכתבה המלאה: http://pcgalaxy.co.il/razer-blade-ultra-thin/

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Shad0w,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני צריך מפרט למחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל רמקולים 2.1 אבל לא משהו רציני אני צריך את המחשב למשחקים סרטים מוזיקה ואינטרנט אם אפשר גם לעשות מפרט כולל מסך ואחד לא כולל מסך תודה מיראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. היי, ברצוני לקבל הצעת מחיר וחלקים עבור מחשב שנועד בעיקר לאיסיקיו מסנג'ר ואולי עבודות בית ספר פלוס כל הציוד ההיקפי, רמקולים צורב דיוידי, מקלדת וכו'. מחשב לבנות אפשר לומר, הדרישות הן מסך LCD, הארד דיסק די גדול וזהו. אני יעדיף משהו זול בסביבות ה3-4 אלף כי אני לא מאמין שצריך מחשב ממש יקר לדרישות נמוכות, אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן מבחינת התיישנות החלקים כלומר שעדיין יפעל בסדר לדרישות שיגיעו עוד שנתיים שלוש.

11. Started by RonTwins,

שלום! אני רוצה מחשב עד 5000 ש''ח כולל מסך,רמקולים,ושני סטים של עכבר ומקלדת. המחשב מיועד למשחקים,אך גם לOC. לא ללכת על כרטיס שפחות מX1650XT. 1GB זיכרון יספיקו בהחלט. הארדיסק לפחות 160GB. תודה לעוזרים. לא ניתן לחרוג מהתקציב.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by redead,

מעבד : Q9450 לוח אם : ASUS P5QL-E זיכרון : 4GB DDR2 800 כל אלה בתקווה יתווספו למה שקיים כבר במחשב הנוכחי וזה : כרטיס מסך : GEFORCE 8800 Gts 320mb הרדיסקים : WD 160GB , WD 230GB ספק כוח : אנרמקס ליברטי 400 מארז : GIGABYTE AURORA 3D והשאר השטויות :-) מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.

14. Started by m1209,

אני מחפש מיפרט למחשב עד 1500 שח ללא מסך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס מה דעתכם על המיפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4200+ Socket AM2, 89W, 2.2GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit לוח אם דגם: Asus M2N68-LA תיאור: nForce 430, Socket AM2, AM2+, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI Express, microATX זיכרון : 2G DDR2 667MH דיסק קשיח Western Digital / Samsung / Hitachi נפח ומהירות: SATA2 250GB 7200RPM 8MB כרטיס מסך משולב: nVidia GeForce 6150SE מארז , ספק כוח מארז : Foxcon S-808 ספק כוח: 300Wat כרטיס קול 8 channel high-definition audio Audio CODEC: ALC888S שמתי לב כי לא קיים פירוט לגבי ספק הכוח. לאיזה ספק כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by DMS,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  16. הי חבר'ה, אני מחפש מחשב אשר אני מייעד אותו לעבודה משרדית. התקציב שלי הוא:1500 גמיש לא כולל מסך מה דעתכם על המפרט הזה: פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty 350 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD800JD - 3Y Warranty 250 צורב DVDRW BLACK LG H42N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 185 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול …

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. ההצעה מ- KSP עם קצת שדרוגים: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך eVGA 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים None ספק ?Spire RockeTeer II 400W Silent מחיר 3473 ¤ תודה מראש כמעט שכחתי: השימושים הם ביתיים לגלישה + office ושימוש בו"…

18. Started by Lior4543,

1. מה התקציב? 2500 מקסימום, משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים הכי טובים שיבואו בתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט וקריר, לא אכפת לי מעיצוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כזה חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. Started by maccabita78,

מארז-מארז ללא ספק GIGABYTE TRITON-180 ספק כח-ENERMAX LIBERTY 400W מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - קירור למעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO FOR INTEL 775 לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון פנימי-CORSAIR DDR2 2048MB (1024MBX2) 800mhz CL5 כרטיס מסך-ALBARTON NVIDIA GEFORCR 8800GTS 320MB PCLE דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- SONY NEC-OPTIARC AD-7173A X18 רמקולים-CREATIVE INSPIRE M2600 2.1 מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  20. Started by ofer3112,

שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מנסה לחפש מחשב נייד שיתאים לסטודנט (יותר שימוש ביתי ופחות הקטע של הניידות באוניברסיטה, אבל חשוב שהסלולה תהיה טובה), כרגע העבודה נעשית מול X60 של IBM שעושה את העבודה אבל מאחר ויש כוונה לקנות מחשב חדש, הייתי שמח לשמוע את דעתכם. עקרונית אני יודע שחלונות 7 צריך לצאת בזמן הקרוב והשאלה אם שווה לחכות (המחשבים הניידים מגיעים עם ויסטה ולפי דעתי עדיף לחכות), לגבי המפרט, צריך מחשב שיריץ סרטים\אופיס\אינטרנט בצורה חלקה ללא הפרעות, עם דיסק קשיח סביר (מעל 150 ג'יגה), בתוספת זיכרון של 2-3 ג'יגה, לגבי המשקל עדיף משהו לא מפלצתי בגודל אבל זה משהו שאפשר להתפשר לגביו, גודל המסך הרצוי הוא 15-17 (לא קריטי). אם יש הצעות והמלצות לגבי חנויות (נושא האחריות מאוד חשוב), אשמח לדעת, תו…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by BloodFist,

שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים בעיקר וסרטים שיהיה מבוסס אינטל ללא oc וללא ציוד נלווה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by codeMonkey,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 12,000 ש"ח עד 15,000 ש"ח, החריגה רק עבור שיפורים משמעותיים בביצועים או באיכות רכיבים (המטרה היא שהמחשב יחזיק בלי צורך לשידרוג לפחות 5 שנים אם לא יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא קריטי אם הוא רועש קצת בזמן שהכרטיס מסך עמוס, אבל …

24. Started by Gliding,

הנייד מיועד לסטודנט, אבל גם נייד 15.4 ששוקל 2.7 יהיה מספק לגמרי. אם בטווח המחיר יש משהו קטן יותר, ברור שעדיף. שימושים יהיו WORD, מוסיקה, וסרטי HD. האם לסרטי HD יש צורך ממשי בכרטיס מסך חיצוני, או שגם סדרת ה 4500 יכולה לספק? מבחינת דרישות, חשוב לי שהמעבד יהיה מסדרת P, המחשבה מאחורי היא שאת שאר הרכיבים אני יכול לשדרג, מלבד כרטיס המסך, כמובן, שממנו הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות (חוץ מסרטי HD). אם יש דעה אחרת אני אשמח לשמוע, אבל את 400 הש"ח הנוספים שבין T ל P אני מעדיף להשקיע במעבד. לגבי HDMI המחשב יחובר רוב הזמן למסך חיצוני 2209WA של DELL ולכן נראה לי ניצול נכון לחבר אותו ל DVI של המסך ולא להסתפק ב VGA הרגיל. מבחינת מחיר, יש אפשרות לחרוג למעלה, מתוך הנחה שתהיה הנחת מזומן ו…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, מעדיף לא לעלות יותר במחיר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה בתוכנת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.