ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה מראש עלהעזרה מכל מי שמוכן לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4 כולל הכל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4 חריגה מקסלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משרדי ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מכיר עדיין, מי שמכיר תכנות ללימודי מדעי המחשב... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכ חוץ מרמקלים. חשב מאוד מסך גדול שנוח לעבוד עליו הרבה שעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשבתי לא לקנת כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200£ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא יעבור את ה 1000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50£. ה 200 הנוספים הם בעיקרון לשם ציוד הקיפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים נטו. צריך לרוץ על מינימום HIGH א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי פער של שנתיים-שלוש להשלים ואז כל המשחקים העכשיווים שהם גוף ראשון/שלישי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. שחכתי תדגם…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב 4000$ מיועד לעריכת וידאו בזמן אמת עבור סטודיו לצילום. לא דרוש כרטיס עריכה, כבר קיים כרטיס על PCI רגיל. (לכן חובה שני חריצי PCI רגילים לפחות) נא לבסס את המפרט על DUAL AMD OPTRON או DUAL XEON במידה והוא עדיף לצרכים אלו. דיסקים קשיחים יהיו במערך הבא: למערכת ההפעלה: DUAL RAPTOR 74GB RAID 0 (ואל תאמרו סתם בזבוז זה חובה) לאיחסון מידע: שני מערכי RAID 1 בעלי 400GB כל אחד סה"כ 4 דיסקים 400GB. (גם כן חובה) כמובן שהלוח צריך לכלול לפחות 8 יציאות SATA II. שני ספקי כוח, או אחד חזק כגון OCZ 600W ללא תוכנות. לא מויעד ל OC בשום אופן. את כל השאר אתם צריכים לבנות... בנוסף אם אפשר מפרט למקינטוש מבוסס DUAL G5 2.5GHZ לאותם צרכים בתקציב של עד 5000$. כולל מערכת הפעלה TIGER החדשה. תודה …
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ואני מחפש לפטופ בתקציב של עד 5000 שח חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק כי אני עובד עם תוכנות כבדות , זיכרון כמובן 4 גיגה , כונן קשיח לא חשוב לי כל כך כי אולי אני יקנה חיצוני בנפרד תלוי במחיר שאני יקבל על המחשב אני בין היתר מכור לסרטים אז שיתאים גם לצפייה בסרטים באיכות HD לגבי משחקים לא מעניין אותי כלל תודה על כל העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי נייד ASUS A42F הנייד בא עם WIN7 אבל הוא כבר מתקין המון המון תוכנות ואני רוצה התקנה נקייה בלי כל זה. כל מה שהצלחתי לעשות זה RECOVERY ואז הוא עדיין מתקין את כל התוכנות והדרייברים. ניסיתי ללחוץ על כל מקשי ה-F אבל לא מצאתי אפשרות להתקנה שזה לא RECOVERY. האם יכול להיות שפשוט אי אפשר ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קורא המון טקסטים ישנים ושבורים בנייד שלי וזה מוציא לי את העיניים פניתי לחבר שמבין קצת והוא כתב לי אתזה "הבעיה אינה חדות\טיב, מה שאתה צריך זה מסך שגודל הפיקסל=הנקודה שבונה את האותיות תהיה קטנה ככול האפשר מתחת ל 0.25 הממוצע בשוק 0.31~0.23, גודל פיקסל מתחת ל0.20 נחשב איכותי ובמסכים לא LCD בעבר גודל 0.17 היה די מקובל,כיום במסכי LCD יידרש חיפוש טוב לגדלים כאלה ומטה." יש את הדבר הזה http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1739394 שקראתי אבל לפי הבנתי זה עוד בחיתולים... שמעתי על משו שניקרא קינדל שאולי גם שייך לקטגוריה הזאת אז הדבר החשוב ביותר במחשב הוא המסך כרטיס מסך גם קשור לעניין? אני מאמין שאם יהיה לו מסך טוב אז לא צריך לדבר על שאר המפרט.. ללא הגבלת תקציב הואיל וזאת העבוד…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור למשפחה של חבר לקנות את המחשב הראשון שלהם . הצרכים שלהם די בסיסיים, להעסיק את הילדים,אופיס ואולי קצת משחקים יותר "רציניים" לאבא (הוא לא הולך להיות גיימר או משהו אז לא צריך להסחף עם הדרישה הזאת) אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק עם כל האילוצים של המחיר והציוד ההיקפי שצריך להיות כלול, שיעבוד בלי מאמץ יתר ויחזיק לכמה שנים טובות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשפחה,סרטים בצפייה ישירה, שיריץ משחקים לילדים ( הכי גדולה בת 7, אין לי מוש…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, במידה וקונים סוני ואיו מחו"ל, יש מצב שתהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ כי הוא לא מיובא בצורה סדירה? (כמו שהבנתי) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. אי אפשר לחרוג מהתקציב. אשמח לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית וסרטים, לפעמים אני משחק בleague of legend. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני צריך גם מסך מחשב למרות שזה לא כלול בתקציב. אשמח להצעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שכרטיס מסך לא צריך - פתוח להצעות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~6. המחשב יהיה בחדר אבל הוא יהיה כבוי רוב הזמן בלילה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? העדפה ל Windows 7. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומתלבט בין hp pavilion 14-al003nj http://ksp.co.il/?uin=33474&select= ל lenovo ideapad 510s 14 http://ksp.co.il/?uin=33287&select=.268..271..159..3382..3472..2183..2639. אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת מי עדיף מבין השניים ולמה, מוכן לקבל גם הצעות לניידים אחרים (עם נתונים דומים) 1.תקציב מקסימאלי- 3300 א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: ל לנסות לחסוך ב. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 200 2. שימושי המחשב: גלישה,סרטוני וידאו,תכנות א.תוכנות ספציפיות: visual Studio , אופן שימוש - תדיר ב.משחקים לדוגמא:פיפא, minecraft,NBA. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין 5. עד כמה חשוב …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות נחודש אני רוצה פנטיום 4 שימו לב למפרט: ותגיבו.. מה טוב מה לא ומה עדיף מעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) זיכרון Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory - שתיים < דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card DVD-ROM Teac 16/48 Bulk מסך 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor רמקולים 4.1/5.1 creative או Altec כונן דיסקטים מאוורר שקט למעבד ולכרטיס מסך מאווררים: 120 mm ו-3 80mm שקטים מודם 56K מקלדת ועכבר אופטיים בצבע …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
<p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב אז ככה, הנה המפרט מחשב שלי, יש לי אלף שקל לשדרג אותו, תנו הצעות. Intel p4 2600 mhz Radeon 9200 se 128MB 256X2 DDR + 512 DDR KINGSTON Intel motherboard, support 6 pci slots, agp HD Samsung 160 GB ATA 7200 RMP 8MB cache מארז חדש של COOLERMASTER, קירור סוף הדרך אין צורך להשקיע בכיוון הזה קיצר זה המפרט, אני רוצה לשפר תמחשב ב 1000 שקל, תציעו לי מה כדאי *דברים שאני עושה במחשב הם בדרך כלל debugging, ולא הייתי מתנגד להריץ עליו משחקים כמו BF2 למרות שלא נראה לי אפשרי *
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא וזאת השקעה דיי רצינית מה דעתכם ? לוח אם dfi pro ל NFII ULTRA INFINITY מעבד amd 3000 הארד דיסק 120 SATA IDE with RAID sound blaster aoudigy -2 ati pro 9600 Memory samsung 400Mhz 256M X 2 = 54 X 2 צורב dvd אופוטרייט 8 mb תומך גם ב פלוס וגם במינוס מארז מדהים עם ספק כוח מיחוד מקלדת ועכבר logitech אופטיים אלחוטיים מדהימים . וכרגע זהו ! יש הצעות הערות ? אני אשמח
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. בחנתי את המפרטים המומלצים ושמתי לב להמלצות השונות למעבד AMD לעומת אינטל. אני תוהה מה עדיף לשימושים שלי מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמעבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000. אפשר גם בפחות אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. המחשב יעבוד בחדר 24/7. 6. האם מתוכנן או…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-