ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנא הביאו את כל הסוגים, מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל גם משהו קל מאד אבל יקר בא בחשבון. חיי סוללה טובים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש CPU עם מעבד גרפי פנימי ולוח אם עם 2 יציאות (עדיף HDMI אבל אפשר גם DP, DVI) לחיבור לשני מסכים ללא כרטיס מסך נוסף. בגדול אני משדרג מארז אינטרנט/יוטיוב ישן - מעיף כל דבר שיושב על הלוח אם כולל כרטיס מסך ישן שעושה לי צרות. משתמש במארז, דיסקים קשיחים וספק כח. לא מעוניין בכרטיס מסך בכלל - לא משחק/לא עורך וידאו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם(: אם האשכול אינו מתאים לפורום זה אני מבקש מהמנהלים להעביר אותו לפורום הנכון.תודה. לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש,והוא הגיעה עם WIN8. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19712&txt_search=&buy=&minprice=3062&maxprice=0 אחרי התנסות עם הWIN8 לא ממש אהבתי אותו,ולכן החלטתי לפרמט את המחשב לWIN7,וכאן התחילה הבעיה.. פרמטתי את המחשב והכל בסדר,אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט ,וגם לא עם הקבל. במחשב לא היו שום בעיות מלפני זה,ולכן סביר להניח שזו בעית תוכנה כלשהי. מה אני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים((:
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סופסוף קיבלתי את הלנובו החדש שלי W500. עושה רושם טוב למדיי אבל יחד איתו קיבלתי התקנה של מלא תוכנות. יש למישהו מושג איזה תוכנות צריך ואיזה אפשר להוריד? זה תופס הרבה מקום על ההארד דיסק וגם אלה שעולות באיתחול זוללות משאבים ללא בקרה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים. נתבקשתי להרכיב מפרט מחשב חזק שיתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב לא מוגבל ודי הלכתי לאיבוד. אני לא בקי מספיק בתחום כדי לתת מענה ולכן מבקש את עזרתכם. מנסיונותיי להרכיב מפרט בעצמי הגעתי לסכומים של 10,000 שקלים אבל שוב, אין הגבלה ממשית לתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגדר, נניח 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתפרע בחופשיות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך לתמורה הטובה ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ובדיקת תוכנה, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק). מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( : תודה מראש! עידו
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאחד מבוסס על כרטיס מסך ואחד מבוסס על מעבד אני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים שיותר כדאי למשחקי רשת וגיימינג כבד (כעיקרון אני משחק COUNTER STRIKE SOURCE לרוב - שעובד על המעבד) אבל גם משחק בדירט וCOD ועוד כמה משחקים 1 - כרטיס מסך : מפרט הורכב מRSM : שילוב מנצח MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET + AMD athlon 2 X3 450 + Crucial DDR3 2GB - שקל 689 עוד 2 גיגה Crucial 2GB DDR3 1333Mhz CL9 CT25664BA1339 - שקל 92 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - שקל 188 צורב LG GH22 SATA x 22 Black - שקל 116 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת - שקל 705 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt - שקל 379 סה"כ - 2169 שקל. או 2 - מע…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עריכה גרפית (עבודה כבדה עם תוכנות כגון Photoshop, Illustartor) * גודל המסך? 13-15", אפשר גם אחר כל זמן שהמחשב עונה הצרכים. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גמיש, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אך עדיף שתהיה יציאה לכרטיס רשת, אלא אם כן זה ממש ישפיע על משקל המחשב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB + SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנראה שהמחשב יירכש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני יודע שזה מאד כללי, זה פשוט כי אני מאד גמיש בדרישות. גם התקציב אינו סופי ומייצג את הסכום שחשבת…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על הקוספא של הקירור לא מצויין תאימות ל 1150 אבל באתר שלהם כן מצויין יש מצב שהאחד המתאמים שמגיעים יחד עם הקירור פשוט מתאימים גם ל 1155 וגם ל 1150 וזה פשוט רשום ככה על הקופסא כי אולי לא היה עוד בזמנו את 1150 בכלל?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב! האם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שלא להמליץ על כרטיס המסך שבכותרת. אני מתעניין במחשב נייד Dell Precision m4700 ואני רואה שהוא מופיע הרבה עם הכרטיס הנ"ל. ראיתי כאן בפורום שממליצים דוקא על Quadro K2000M אשמח לשמוע! (המחשב מיועד לעבודות גרפיקה כבדות, לעובד שאין לו רגע סבלנות לחכות לתגובה מהמחשב...)
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חייל , ומחפש מחשב נייד חזק , למשחקי מחשב. התקציב שלי הוא עד 5 אלף , אפשר לחרוג מעט. מה שחשוב לי זה רק שהכרטיס מסך לא יהיה onboard המחשב שמצאתי הוא זה :http://ksp.co.il/?uin=16036 אך אני לא יודע אם הוא הטוב ביותר שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. אשמח מאוד לעזרה , תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, זה לא סיפור להחליף עצמאית מדובר במחשב נייד lenovo שנקנה לפני כ5 שנים (את הדגם המלא אשיג בקרוב) איזה הארד דיסק אני צריך? ומה העלות? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו למשחקים ולאוברקלוק. התקציב שלו הוא עד 13,000 ש"ח זהו תקציב יקר אך מכיוון שיש לו הנחה בחנות מסויימת זה לא כל כך בעיה. המפרט מחשב שאני והוא בנינו הוא: AMD ATHLON 64 3200+ BOX (NewCastle) EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3500 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel Westren Digital 120GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM SATA Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA DiamonMax Plus 9 series ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB GDDR3- Retail Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Supertalent Alu…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-