ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי . שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו . בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש. שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows. כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את : use windows to configure my wireless network setting. זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה. אשמח לעזרה תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את המפרט הזה מאחד מחברי הפורום ולי הוא נראה בסדר ועומד בתקציב (6000). אני לא מבין כל כך בעניין ולכן אני צריך את דעתכם. ואם צריך שינוי אז איפה לשפר ועל חשבון מה. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6267 Thermaltake VB1000SWS Silver SOPRANO + Window Case 489.00 ₪ 1 489 ₪ 1 7650 NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 255.00 ₪ 1 255 ₪ 2 7217 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 860.00 ₪ 1 860 ₪ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ₪ 1 59 ₪ 4 7383 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 49.00 ₪ 1 49 ₪ 5 6964 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00…
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד מסוג DELL Vostro 3500 i5-430M GMA HD. הפרמטרים של המחשב: מעבד : מעבד Intel Core i5-430M מהירות 2.26GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner כונן 8X DVD+/-RW עם יכולת כתיבה בשכבה כפולה DVD+/-R מסך : סוג High Definition Wide LED Anti-Glare Display מסך מט (לא מבריק) כן גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית כולל תקשורת : כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Dell Wireless 1520 גרפיקה : כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר... אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן! ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4.. אז בבקשה ותודה!
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי יוצאת לפנסיה, וחשבנו לקנות לה מחשב. התקציב הוא 4000 שקלים חדשים. צריך שיהיה הכל, ואם אפשר אז גם להכניס איזה מדפסת בתקציב הזה. עדיף שיהיה מסך דק. המחשב ישמש כנראה גם למשחקים קלים (נכדים שבאים לשחק - אני הכי גדול אז לא נראה לי שיהיו דברים כמו BF2...) ואם מותר לפרסם, אז גם את שם החנות שממנו המפרט (כדאי שתהיה במרכז אבל זה לא חשוב כל כך...) תודה, איתי
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 - 1095 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 1 - 780 זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon 2 - 420 כרטיסי מסך GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1 - 1190 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 - 570 צורבים LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 1 - 260 Zalman 9500 Cu LED 1 - 390 מארזים HEC Compucase CI-69U6 400W 1 - 460 מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B +DVI 1 - 2200
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיפוש בארה"ב אני מוצא די הרבה, אבל פה אני מוצא ממש חנויות בודדות והמחירים נראים כאילו לא עדכנו אותם הרבה זמן. למישהו יש רעיון איפה אפשר להשיג?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש דרך דוד שלי שמגיע מלוס אנג'לס (USA) את המחשב : http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/t-series/t450s/ המחשב מגיע עם אחריות לשנה, אבל הבנתי מדוד שלי שהאחריות תקפה רק בארה"ב. האחריות חשובה לי. אני רוצה אפילו 3 שנות אחריות. מה עלי לעשות על מנת לרכוש אחריות בארץ ? האם עלי לרכוש את המחשב כפי שהוא (עם שנה אחריות) ולהביאו לארץ ואז לקנות אחריות בארץ מאחד הספקיות (ולהרחיב אותה ל 3)? ואם כן איך, איפה, מה מו מי ? האם ישנה אפשרות דרך האתר של לנובו לגרום לאחריות להתקבל בארץ? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA 5, Watch Dogs 2, Mafia 3 (אלו הכי כבדים שלי בינתיים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עפ"י Speccy אלו נתוני המסך שלי: Current Resolution 1600x900 pixels Work Resolution 1600x860 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1600 Monitor Height 900 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 H…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב 1. אין צורך בביצועים מתקדמים, אלה בתצוגה של 4 ממשקי מידע, כלומר הגרפיקה היא הבסיסית ביותר. אני מעדיף להתקין את הכרטיסים על תחנת עבודה של יצרן מותג כמו DELL, אך דרישות החומרה לספק הכח לא מתאימות. יש לי שאלות שכל החנויות / תמיכת יצרנים לא מספקים תשובות שאפשר לסמוך עלים אלא יותר השערות. אם למישהו יש את הידע ו/או הניסיון, זה יהיה מצויין. האם חיבור של 2 כרטיסי מסך פשוטים, לדוגמא Asus Nvidia GeForce GT710 יאפשר את העבודה? הדרישה של כרטיסי מסך אלו היא ספק כח מינימלי 300W, הספקים שמגיעים עם תחנות מותג הם של 180 ו240 (לדוגמא Dell OptiPlex 7040) האם נדרש שדרוג והאם אפשרי בכלל להחליף ספק כח? אם אני מתקין 2 כרטיסים עם דרישה…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד כמתכנת וחוקר אבטחה ומחפש לקנות מחשב נייח חזק שיחזיק לי למספר שנים הקרובות וייתן ביצועים מעולים ותמורה טובה למחיר. לא מבין בחומרה כמעט בכלל, ולכן אשמח לעזרתכם במתן חוות דעת על מפרט שבניתי יחד עם המוכר ב-KSP, והצעות לשיפור אם יש: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000, גמיש מעט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לגמרי לנצל במידה ואכן משתלם בביצועים ובשקט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 שקל, אם אכן הכרחי ויתן boost משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * תכנות - מספר סביבות Visual Studio פתוחות במקביל. * וירטואליזציה עם VMWare ודו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר חזק an 9600 או geforce fx go5600 ? 2.האם כדאי לקנות מחשב משוחזר ? refubrished ? או ללכת רק על חדשים ? 3. האם למישהו יש המלצות, או שיודע על חסרונות או בעיות עם חברת gateway ? 4. איך הדגם הבא למחשב שהוא גם תחליף לשולחני, וגם צריך להיות נייד. שימושים של אינטרנט מוזיקה תכנות וקצת משחקים. http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6 הנה לינק למפרט יותר מפורט של המחשב: http://products.gateway.com/products/GConfig/prodcompletespec.asp?system_id=m675x&seg=hm&GCsource=&BOMComplist=|&userpicks= תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד 5500 שקל! 1 Corsair CMX512-3200C2 1,158 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 686 ש"ח 1 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 238 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 159 ש"ח 1 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW 105 ש"ח 1 ARCTIC SILVER 3 64 ש"ח 1 ABIT AT7 - MAX2 VIA KT400 1,274 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 557 ש"ח 1 Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB 1,309 ש"ח סה"כ 5,550 ש"ח מתוכנן OC רצחני! *מארז וספק ישופרו בעתיד!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-