ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחשב מחשב למטרות לימודים בתקציב של עד 5500 שח... מסך רחב זאת אופציה אבל ממש לא חובה .. אני רוצה צורב dvd לא חובה daul layer זיכרון לא פחות מ 512 מב HDD 60 גיגה.... כרטיס מסך כמובן עדיף לא משולב אבל תמליצו לי אתם.. המחשב הוא אינו למשחקים, מקסימום אני אריץ DIABLO 2 .... חח עכשיו לגבי המעבדים אני ממש מבולבל.... מה עדיף, מה משתלם ... תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: כרטיס מסך Intel Extreme 64MB DDR הוא טוב (אם אפשר לרשום מקבילה לGeForce זה יעזור לי מאוד) שאלה שנייה: מציעים לי מחשב נייד במפרט הבא: Pentium 4 2.8 DDR 258MB מסך 15" XGA LCD Intel Extreme 64MB DDR 100MB Internal Ethernet card 56K Modem DVD משולב עם צורב CDRW Win XP Home עם שנה אחריות ב-6000 שקל שווה לי? עריכה: אני צריך אותו למשחקים ולעבודה
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב בעיקר לעבודה אני צריך שהמחשב יוכל לפתוח המון דברים ביחד ושעדין יעבוד מהר למשל אימיול וורד אקסל 4-5 תוכנות שונות למיניהם אינטרנט ושעדין יהיה אפשר לעבוד איתו שלא יתקע וכאלה. למשחקים הוא פחות חשוב למרות שאני רוצה שמשחקים יעבדו עליו לא המשחקים חדשים חדשים שיוצאים עכשיו אבל משהו בסגנון warcraft 3 וכאלה אני רוצה שיעבדו עליו חלק. אביזרים נלווים: מסך 17 שטוח עכבר ומקלדת לא צריך אלחוטיים וגם לא צריך שיהיו טובים משהו זול שישאיר כמה שיותר כסף למחשב עצמו רמקולים - משהו פשוט מאוד לא צריך משהו טוב. אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם חג שמח ושנה טובה וכולם [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 23:42:25 אהה ושחכתי להגיד רצוי מאוד שויסטה יוכל לרוץ עליו בלי בעיו…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM , AC REVELATIONS ,MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אממ אני לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תודה רבה!!!! בעיקרון אני אשמח למחשב שהוא קצת יותר קל, אבל לא עם מסך 12 אינץ' בהכרח. אני אשמח גם לזיכרון פנימי של ג'יגה ושלוש שנות אחריות. אם אפשר במסגרת המחיר גם מעבד כפול טוב, אז בכלל טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
- 2 followers
-
-
על שניהם תהיה התוכנה אוטוקאד (AUTOCAD) אז צריך מחשב דיי חזק. לא צריך הרבה נפח אחסון לשניהם. יש משהו ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות תגובות לגבי מפרט: מעבד E6600 לוח אם אינטל D975XBX2 או לוח אם DS4 של GIGABYTE המלצה לזיכרונות המלצה למארז כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 7900GT GV-NX79G256D יש כמה דגמים ואין לי מושג מה ההבדל HD-250 Gb 16Mb 7200RPM צורב DVD וכו' המחיר עבור כל המערכת הוא בסביבות ה-7 לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש מחשב דיי ישן : P3-800 256 SDR LEADTEK G4 4200 128 VIVO ASUS CUV4X ועוד שטויות כמו צורב ,ה.דיסק ,מארז ועוד... אני חושב שאתם כבר הבנתם מהנ"ל שאני זקוק בדחיפות למעבד חדש זיכרון מהיר ולוח עמיד מאוד... אני מיתלבת בין הP4 2.4 לבין AMD 2400 ,זיכרון לפחות 333 MHZ ולגבי הלוח אין לי שמץ מי מה ולמה אשמח לקבל תגובות בתודה THE GYVER
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני בונה מחשב מולטימדיה לסלון ואני יש לי כבר מארז קטן שאני יכול לעשות לו שינויים לפי הלוח אם שאקנה חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט ושהכרטיס מסך יעביר צמונה באיכוצ טובה לטלויזיה, המחשב לא יהיה מחובר לזג כלל אלה רק לטלויזיה. תקציב?! הממ.... כנראה שיקבע לפי איכות מול מחיר ובמה אני מוכן או לא להתפשר תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מעונין להריץ משחקים על רזולוציית fhd באיכות אולטרה על fps גבוה. התקציב מוגבל ל4700 כולל מסך אני קונה באילת ללא מעמ. מפרט שהרכבתי שעונה על הדרישות שלי.. אני רוצה חוות דעת עליו לפני קניה.. 4689₪ אחריות:5 שנות אחריות לדיסק קשיח WD3 שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון ולכרטיס מסך מארז: מארז איכותי מותג Silverstoneדגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: Corsair CP-9020097-WW VS550 VS Series 550W ...מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח:Wastern digital Caviar blue 1 זכרון:Kingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש רצוי מראשון לציון הכיוון לעבוד מול חנות אחת ... אבל ניתן לפצל את הכרטיס מסך לחנות אחרת (אם ההפרש מצדיק מהלך כזה) כללי לסרטים אינטרנט ,מוזיקה לא משהו רציני אבל שהיה לאורך זמן ולא רק לשנה em, פרטים : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,הורדות,משחקים בבסיסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט הבא : סדרת HP Pavilion החדשה עם Windows Vista מצויד בטכנולוגיה ובתכונות איכותיות כדי לספק ביצועים מעולים במחיר משתלם. מעבד Intel Core 2 Dou 2GHz , זיכרון 1GB DDR2, דיסק קשיח SATA 320 גיגה,כרטיס גראפי מקצועי Geforce Vista Premium ,. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 1GB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 7500 LE TorboCache זיכרון גרפי: 256MB Dedicated & up to 512MB עם טכנולוגיית PureVideo (יציאת VGA/DVI, TV-out) כונן אופטי: Double Layer ± R/ ± RW- ו DVD SATA DVD RAM תומך בטכנולוגיית LightScribe (פטנט ייחודי של חברת HP - צריבת תוויות/כיתוב/תמונות בלייזר על גבי התקליטורים) קול: High Definition Audio 7.1 קורא 15 …
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב P 3 450 MHZ 256 RAM 100 MHZ VOODOO 5500 מה כדאי לי לרכוש כדי לשפר את המחשב שיחזיק לאורך זמן והביצועים ישתפרו בצורה הטובה ביותר? תקציב:עד 700 שח
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-