ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מכירים יש מגן מסך - שזה יריעה כזאת שאפשר לשים על גבי המסך. עכשיו על הפלאפון ועל מצלמה (על המסך) יש לי מגן כזה, האם כדאי גם לשים על המסך של המחשב הנייד שיאפשר ניקוי יותר טוב וכו', האם התקנתם יריעה על נייד? האם המסך שהוא מתחמם תהיה לו בעיה עם יריעה כזאת? ומה דעתכם גם על מגן סיליקון למקלדת? אשמח לדעת אם כדאי לרכוש דברים כאלה לנייד, כי אני מאוד אוהבת לשמור על המכשירים שלי.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם הכנה לSLI, ב-6000 K , מוכן להתגמש. אנא עיזרו לי עם בחירת לוח M טוב ושיכלול כרטיס קול טוב עליו. מסתמן שהמעבד 805 כפול ליבה של אינטל הוא מה שאני הולך עליו, אני אעשה לו כנראה oc מתון - אנא הפנו אותי להסברים מפורטים ותנו לי עצות איך למזער את הסיכויים לתקלות מצערות ושלא אסכן את המעבד. תודה מראש לעוזרים הנה מפרט התחלתי, אנא שפרו אותו ומשו נוסף : האם נחוצים 2 ג'יגה זיכרון? ואיך אוכל לדחוף את זה ב6000 K. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II 650 1 650 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Tw…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי LAPTOP (נייד), של HP דגם ZE2055EA. פתאום... ללא שום סיבה מיוחדת, המסך הוחשך לרמה כזאת שאני לא רואה כמעט כלום על המסך... למזלי הגדרתי מראש אופצייה למסך חיצוני אז ניצלתי את העובדה ורציתי לשלול תקלת תוכנה במקום חומרה ואכן לצערי זאת תקלת חומרה כי עם צג חיצוני הוא עובד שיגעון... :'( עכשיו אני תקוע עם LAPTOP שעובד כמו שולחני... מה ההצעות ? האם משהו פתאום רופף ? האם יש דרך כלשהי אחרת ?.. אגב ב- DOS הוא גם חשוך כך שבוודאות של 100% זאת תקלת חומרה כלשהי.... אשמח לעזרה כי זה די חשוב לי ליום ראשון הקרוב..... תודה :'(
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤243 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 2 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤2615 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blac…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ב 23 חלק המחלקים אמורים להגיע וב24 הכול יהיה מוכן טוב אז הנה המפרט- (החלקים שיש להם * הם מאמריקה) AMD 64BIT 3400+ 1440* CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM- 1030* MSI R 9800 PRO- 880* EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 650 TT 480 WATT PS 450 RAIDMAX COBRA 460 CREATIVE T5400 690 COOLERMASTER COLD CATHODE X2 150 TT LED FANS X2 100 MICROSOFT KEYBOARD AND OPTICAL MOUSE 120 LG F700B 900 WD 160 GB SATA HARD DRIVE 640 ZALMAN 7000B AL CU 180 צורב דיוידי אני אקנה מתי שיהיה משתלם... הכול הכול יוצא בסוף 7820 שקל... אם יש הצעות שיפור אז בבקשה תגיבו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב htpc זול, שעדיין יאלץ להתמודד עם תוכן HD (אבל לא הקלטות ודברים כאלה). התקציב מבחינתי הוא באיזור ה-2,000 ש"ח. ראיתי את המחשב הזה באיבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471&CatCode=142 הוא מבוסס AMD 780G שאמור להיות אחלה צ'יפסט למיטב הבנתי, ומעבד AM2 5200X2 Dual Core 64BIT המחיר שלו הוא 1,590 ש"ח, שיצא אפילו פחות כי אני יכול להוריד ממנו את הכונן הקשיח המיותר. הבעיה שלי היא שלוח האם הכלול שם מכיל אומנם יציאות VGA/DVI/HDMI, אבל הוא לא כולל יציאת s-video פשוטה.. ואני חייב כרגע גם אחת כזאת. יש לזה פיתרון? אולי עדיף לבסס את המחשב על צ'יפסט אחר (אין לי בעיה גם לעבור לאינטל) ולהוסיף כרטיס מסך חיצוני, שכולל גם s-video ? יש כאלה בכלל, בשוק…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל/לחסוך אם ההפרש בביצועים משמעותי אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפייה בסרטים (יחובר דרך חיבור HD לטלויזיה חדשה 32 אינצ' לפחות), גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). TRAKTOR באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים אשר יוצאים כל הזמן בשאיפה לגרפיקה מקסימלית דוג': BF…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והאם בכדי להחליף USB צריך להחליף את כל הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
Amd Athlon Xp 2000 Motherboard - Gigabayte GA-7VTXH Hardisk - WestrenDigital 40GB Floopydisk - Sony Cdrom - 50X memory - 256 DDR בלי כרטיס מסך וללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, ללא מודם מארז לא יודע 2 מאווררים. הכל בכ2200 ש"ח כדאי? עריכה- מחפש גם המלצה למארז טוב.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה =] אז בקיצור המחשב שלי מאוד ישן(מלפני איזה 6-7 שנים), ואני מחפש מחשב חדש. אז מישהו יכול לתת לי מפרט טוב של מחשב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות? למקסימום ביצועים? תקציב: עד 5k מטרות: משחקים ותוכנות כבדות ומקסימום ביצועים מסך: לא הארד דיסק: כמה שיותר גדול עדיף 300G+ חברה עדיפה(מעבד): Intel חברה עדיפה(כרטיס מסך): nVidia מערכת הפעלה עדיפה: Vista Enterprise או XP Pro חוקי! אוברקלוקינג: לא ציוד הקפי: מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים) ורמקולים(2.1) עיצוב: שיהיה מארז יפה עם קירור טוב ולא משנה השקט תודה לכל העונים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן-6,000. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא • עד כמה חשובה לך רמת השקט מ1-10? 8 • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? לא. ציוד היקפי: • האם ברצונכם לרכוש מסך עם המחשב? לא חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא): כן • מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): כן, מתלבט בין 1T. • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן …
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב?צפיה בתכני HD, גלישה, אופיס, אולי תכנות בסביבת Visual. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא משהו שעולה לי בראש - בכל מקרה המחשב Core2Due שלי הספיק לכל דבר שהשתמשתי בו בעבר אז אני לא צופה פה לבעיה - גם שעבדתי עליו עם מטלב וסימולציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 32 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, בתקציב נפרד (אשמח להצעות על מקלדת אלחוטית ועכבר טובים למדיה סנטר). 4. האם …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא מ-NEWEGG: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz LGA 775 95W Processor ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS2 DHX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory BFG Tech GeForce 9800 GTX(G92) BFGE98512GTXE Video Card אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל. כמו כן אני צריך גם המלצה לספק ומארז מהארץ. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמי יוגה של לנובו 720,730 https://ksp.co.il/?uin=47746&select=.268..271..159..5220. או https://ksp.co.il/?uin=43198&select=.268..271..159..4035..211. השאלה שלי היא כמה משמעותי ההפרש בביצועים בין המעבדים 7700HQ לבין 8550U ביחס לחיסכון הצפוי של השני בסוללה? מעבר לזה אני נוטה להעדיף את הדגם החדש (730), כי יש בו חיבור HDMI מלא. אשמח לתגובות, תודה.
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמשרת אותי נאמנה כבר 6 שנים (מצ"ב מפרט). הספק כח הלך ואני מחפש ספק חדש, המחשב משמש לדברים סנדרטיים ביותר ולא לגיימינג ולכן אין דרישה למשהו מיוחד מלבד העובדה שהוא מריץ 6 HDD. אשמח להמלצה בדגש על אמינות. בתודה מראש, שאולי
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, בזמן האחרון ניסיתי להפיח רוח חיים חדשה במחשב המזדקן שלי, אבל רעש צרצור מוזר שהופיע אתמול מהספק שלי גרם לי להבין שהגיע הזמן לשדרוג מסיבי. המחשב המקורי היה: מעבד: AMD Phenom II 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz ספק: seasonic s12ii-520 bronze מארז: Antec 300 בזמן האחרון שדרגתי את כרטיס המסך ל-HD7950 ואת הזיכרון שדרגתי ל-G.Skill 2x4GB Ares 1600Mhz. אני מעוניין במפרט למחשב חדש שיכלול לוח אם, מעבד, קירור למעבד, דיסק קשיח, מארז, ספק ואולי הרחבה לזכרונות ל16GB אם יש צורך. אין צורך במסך או ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. התקציב הוא עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם היא מוצדקת. בגדול אני מעדיף לחסוך ככל שניתן. ש…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לחבר מפרט ב3.5. זה יהיה מפרט לOC, למשחקים שיקנה מזיגזג [רק משם]. ויש בעיה, צריך לקצץ את המחיר ל3600. חשבתי על להוריד את הלוח לDS3 או להוריד את הקירור ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro זה יחסוך בערך 300 שקל שניהם. מה אתם אומרים? המפרט הוא כזה: תודה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לעזרה בהרכבת מפרט לחבר שלא יכלול ציוד הקיפי , את התקציב ניתן למתוח ל4500 בתנאי שזה אכן נצרך המערכת מיועדת למשחקים לא יבוצע בה אובר קלוק אולי משו קטן אבל אין מה לקחת זאת בחשבון יש צורך במעבד לוח- לגביו אין צורך באף פייצ'ר מיוחד אין צורך בפייר וויר למשל זיכרון מינימום 1024 כרטיס מסך-מן הסתם המערכת היא למשחקים יש צורך במשו טוב ולשם אני חושב שילך רוב התקציב מארד +ספק - יופי המארז אינו משחק פקטור כנ"ל לגביי גודלו יש צורך בספק אמין אבל גם לא משו מפוצץ תודה מראש על העזרה ....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. שלום לכולם . כאמור מפרט למשחקים בתקציב של 6.5-7K ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים (50%), שימוש כללי ואינטרנט (30%) וסרטים (20%) 3. ציוד היקפי? מסך בלבד. אני דיי נעול על המסך של DELL 2408 שעולה 2900 ש"ח ככה שזה משאיר פחות כסף למחשב עצמו אבל מקווה שעדיין זה מספיק. אבל עדיין, אם לדעתכם עלות המסך היא בזבוז משווע אז אפשרי להציע מסך אחר במקום. (אבל שיהיה גם איכותי) 4. קירור/עיצוב/שקט לא חשובים לי במיוחד. 5. לא עושה OC תודה
-
- 15 תגובות
- 931 צפיות
-