ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאד מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל...שניהם בתקציב שלי 3500 ש"ח למטרת משחקים בינוניים + מולטימדיה שניהם אותו מעבד I5 ל-אסר כרטיס מסך GF540M ואילו לדל GF525M (כמה ההבדל משמעותי ביניהם?) מצד שני לדל יש בלוטוס ול-אסר אין לדל אומרים שיש איכות בנייה יחסית זולה בנוגע ל-אסר אני לא יודע מה אתם אומרים? לשניהם יש כניסות USB3 אבל רק לדל יש כניסת ESATA. המפרטים של שני המחשבים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1077&cPath=29 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שורה תחתונה, לכל מי שיש חוייה מאחד המחשבים או המלצה על מה ללכת מוזמן לכתוב את דעתו. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם זה לא גורע מאוד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, קול, גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIER החדש, CUBASE ועוד כמה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים ברזולוציה FULL HD עם אפקטים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רצה שאני יבנה לו מפרט למחשב גיימינג. הוא רוצה אינטרנט ושיעבדו לו משחקים חדשים כרגע. חשוב לו שהמחשב יהיה שקט ויריץ משחקים. זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪565 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪545 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לציין שחשבתי כמה שיותר לקצץ בכסף אז ככה: מעבד אינטל Intel Core i3 2130 3.4Ghz s1155, 3MB, GPU Core, L3 Cache לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 בעקרון אלה שלושת החלקים המכרזיים! שבחרתי! שווי שלהם 1370 שח! עכשיו לגבי ארדיסק יש לי חדש 1 טרה ששוי שלו כ 600 700 ! ארדיסק ברמה! אז אני לא צריך לקנות חדש! ספק שברשותי הוא..enrmax liberty 400w 30a 12 v חשבתי להשאיר אותו גם! כרטיס מסך חשבתי למצוא מציאה ויש ביד 2 ת6870 כמובן עם הוא יספיק לי לספק ולמחשב עצמו? אם כסף חסכתי כמה שיותר וזהו בעיקרון מה חסר צורב יש לי מיקלת עכבר…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אשמח לחוות דעת על המחשב שבניתי מTMS .. מחר אני מזמין אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪207 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪326 כרטיס מסך: MSI GTX 660
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד לפי מספר קריטריונים: *עד 4 אלף שקל(לא תוסיף עוד 300 ולא 500). *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סתם שימוש יומיומי כמו העברת קבצים בין תיקיות, סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה(שלא יתקע כשיש מספר תוכנות שפועלות בו זמנית כמו בראוזר, תוכנת מדיה כלשהי ואופיס למשל) -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס *המחשב לא לגיימינג או לתוכנות גראפיקה כבדות, סה"כ שימוש בסיסי בבית בעיקר. *בבקשה לא להציע DELL, לפי ביקורות של מספר חברים, שאני סומך על מה שהם אומרים, הם לא משהו בכלל ואיכזבו אותם. בנוסף לכך, המחשב הוא לחברה שלי באוקראינה ושם היא טוענת שלא ראתה אף פעם DELL בחנויות, כך שגם השירות יהיה בעייתי. *שלא תיהיה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ה Alienware X51(הקונפיגורציה הגבוה) מתאים לצרכים שלי מכל הבחינות כולל גודל המארז הבעיה היא להביא את הנ"ל לארץ, זה הופך את הענין ללא כלכלי בכלל ומה גם שאני בטוח שבמחיר המקורי אפשר להשיג מפרט טוב יותר ופה אני צריך את עזרתכם... המפרט אליו אני מתכוון הוא האחרון במחיר של 1149$: http://www.dell.com/us/p/alienware-x51/fs ~שימושים: גרפיקה דו מימד ותלת מימד, עריכת וידאו(לא מקצועי), משחקים ושימוש שוטף. ~תקציב: 3800ש"ח חריגה במקרה של רכיב "חובה". ~ציוד הקפי: אין צורך, מחשב בלבד. ~ללא OC. ~ללא SLI. ~חייב להיות שקט עד כמה שניתן. ~כרגע יחובר אליו מסך 21" ובהמשך dell 27. מפרט על פי ה X51: 1. מארז-מחפש משהוא דומה בממדים לנ"ל. 2. לוח אם- כזה שמתאים ל i7 ולמארז שיבחר-חי…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט 1: מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם - MSI H61M-P20 DVI VGA מארז - Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic זיכרון - Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 (2) דיסק קשיח - Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כונן אופטי - SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK מפרט 2: מעבד - INTEL Core I5-3450 3.1 6M לוח אם - INTEL BEARUP LAKE DH67BL HDMI+DVI 1333 מארז - CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z ספק כוח - ENERMAX NAXN 450WATT כרטיס מסך - GALAXY GEFORCE GTX550Ti 1GB DDR5 192BIT VGA/DVI/HDMI ז…
-
- 15 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪249 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 3 - מחיר: ₪39 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪420 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seag…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-