ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט ב-3500 שקל טוב למשחקים מבוסס AMD לא צריך צורב
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא מתכנן o.c אולי בעתיד ואני צריך גם ציוד היקפי בבקשה אני צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. העכבר צריך ליהיות MX518 2. צורב DVD 3. לא כולל רמקולים 4. מסך LCD של LG רצוי 17" תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אני מחפש לקנות מחשב לשימוש כללי (עבודה, קצת למשחקים ולקולנוע בייתי) תקציב 4000 שח שיחזיק לי 4 שנים פלוס מינוס המפרט מעבד של אינטל E6320 מחיר 955שח לוח אם של ASUS P5K עם chipset החדש P35 מחיר 855 שח זכרונות 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 מהירות 667MHZ מחיר 700 שח (האם כדאי להשקיע?? ) כרטיס מסך 2 אופציות: 1) HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של SAPPHIRE מחיר 580 שח 2) 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של gigabyte מחיר 725 שח דיסק קשיח WD 160GB 8M מחיר 265 שח מה כדאי מארז לקלנוע ביתי או מארז רגיל? תודה רבה על העזרה אבי
-
- 9 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 3500 עד 4000 שקל ללא מסך. המחשב לשימוש: סטודינטאלי (אינטרנט, אופיס, מתלאב ואוטוקאד) צפייה בסרטים משחקים קלים (לא מחשב משחקים) אשמח לעזרה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב להורים שלי לשימוש משרדי ללא ציוד הקיפי, בתקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה אז אני לא כ"כ בטוח שזה המקום הנכון להודעה זאת אז תודיעו לי אם צריך להעביר אותה פולדר... אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים וגם כמחשב קולנוע ביתי, אז הוא צריך לתמוך גם ביציאות וידיאו מתאימות וגם אני ישמח ליציאות אודיו מתאימות. בכל מקרה אני מתכוון לרכוש מעבד Q6600 (לא אני לא משוגע, אני פשוט עובד באינטל ומקבל הנחה נכבדת...) ולכן אני מחפש לוח אם מתאים (פה נכנס גורם האודיו ודרושה תמיכה ב- DD או DTS ) אני כנראה ירכוש את ה-8800GTS 640MB ככרטיס המסך (האם יש בעיה לרכוש אותו בחו"ל?? והאם יש כבר כרטיסי HI-END בעלי יציאת HDMI?) זכורונת כנראה 2G עם 800MHZ, דיסק קשיח של 250GB. ועכשיו לעוד דילמה, אני ישמח אם המארז יהיה של HTPC אבל האם תהיה בעיה ב…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני זקוק לעצה בבניית מפרט למחשב בשימוש ביתי (בעיקר גיימינג) בתקציב של 5000-6000 שח'. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שדרוג קטן למחשב שלי - עד 1000 ש"ח הכולל אחד משני הכרטיסים הללו -רדאון X1300 או GEFORCE 7300 + החלפת מעבד פנטים 4 מ 1400 ל 3400 + הכפלת הזכרון מ 512 ל 1 GB (מהירות 133) האם בכלל שווה לעשות זאת בהשקעה זו , האם יהיה שיפור בבצועים עד כמה יתרום כל אחד מהרכיבים הללו ? כמו כן לגבי הכרטיס מסך , מה עדיף רדאון X1300 או GEFORCE 7300
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤512 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤3120 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. ת…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה לא מחשב חדש (יד שניה) אבל זה מה שחבר שלי רוצה: amd athlon 64x2 3800 dfi lanparty ut ultra-d ocz 1GB winfast 7800gtx 256MB WD 200GB sata PIONEER DVD-RW DVR-111D FS-710B - ENERMAX PSU 350W מה דעתכם? לקנות? קחו בחשבון שהוא מתכוון לקנות מחשב שיחזיק לפחות שנה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום שנה טובה חג שמח אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לצרכיי הבסיסים אני סטודנט ואתם המומחים פה אני צריך את עזרתכם דרישות למחשב שלי: אני רוצה מחשב לתכונות (כמו OFFICE סרטים ואינטרנט facebook ), אין צורך בגרפיקה למשחקים חשוב לי ,שאינטרנט יהיה מהיר ,הייתי רוצה שיהיה יציאה במקביל לשני מסכים מסך טלווזיה ואחד מחשב רגיל (המסכים שיש לי אחד זה ASUS והשני זה METZ יש כניסות של VGA ו HDMI) הייתי רוצה מחשב שקט שמאוררים לא ירעישו (אני יודע שצריך לנקות אותם מידי תקופה ) ואם אפשר מארז קטן יציאה למיקרופון רמקול ו USB נוחים מהמארז ואין צורך : בDVD איני משתמש בדיסקים חיצוניים , רמקולים אני משתמש במערכת במחבר הסטנדרטי ו מסכים כבר יש האינטרט שיש לי בבית הוא אינטרט קווי ת…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעבד , לוח אם משולב כרטיס מסך משולב כרטיס קול משולב כרטיס רשת , מארז , זכרון 512 עבור : אינטרנט + סרטים בלבד
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חברה.. צריך מפרט לחבר ישחק בו מישחקים דיי פשוטים אבל עדיף שיהיו לו יכולות גרפיות טובות לא מתוכנן OC אני חושב מעבד-E5200 לוח-P35 או P43 כמו שלי... 2 גיגה זיכרון פנימי קשיח-500-1000 GB תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי קרס, ואני צריך בדחיפות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט אינטל טוב וזול ללוח אם,מעבד וזכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך למחשב המיועד לעריכה בפוטושופ,סריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ותכנות לא מיועד להמהרה! ושהרכיבים לא יעברו את ה-1500 ש"ח שיהיה ליבה כפולה,זכרון 1 או 2 גיגה עוד לא החלטתי,תעזרו לי וכרטיס מסך של 128 או 256 מספיק לי אם אפשר לכתוב לי על מה לא כדאי להתפשר,אודה לכם ואם אפשר,אולי זו בקשה מוגזמת כבר..אבל שויסטה יוכל לעבוד עליו בעתיד אני מתכנן לקנות באייבורי, אם זה יעזור לכם על מנת לפרט מחירים ובדגמים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי חברים !! תקציב הוא 4 אלף שקלים עם חריגה של 500 שקלים 2. מטרות המחשב?למשחקים בונוניים עד כבדים למשל PES08 FIFA SPLINTER SWAT4 וכאלה מהסוג הזה... וגם להורדות ואיסי וגלישה וכאלה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן מסך עדיף שיהיה LCD ושיראו טוב ת'משחקים ולא שחור מהצד 4צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב חזק שיפעיל משחקים כבדים לא הכי כבדים אב משחקים ממש טבים משהו של ליבה כפולה משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מבקש מס הצעות למפרט מחשב בסביבות 4500 עם אפשרות לOC למשחקים, סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. רצוי שיהיה שקט. סאונד טוב למוסיקה (לא לעריכה). אפשרות לOC אין צורך בציוד היקפי. קירור שיהיה טוב גם לOC בעתיד. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט מבוסס AMD שצירפתי? השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה ואולי קצת MATLAB ותכנות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח עם חריגה של גג 200 ש"ח. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי זה מעבד:8400 *קרור למעבד:ac7 לוח אם:ep45-ds3 *זכרון:2 גיגה gskill ארדיסק:600 גיגה *כרטיס מסך:4850 *קרור כרטיס מסך *ספק:400 seasonic אז ככה אני רוצה למכור את מה שמסומן בכוכבית ולשדרג מה אתם ממליצים?מחיר בין 1500-1000(המחיר לא כולל את הסכום של מה שאני מוכר זה תוספת אז תעשו חישוב)
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, תואר במדעי המחשב, תכנות, שיהיה מחשב סבבה גם לשימוש יום יומי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי ? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-