ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
רוכש כי מחשב נוכחי כבר בן 6 ולא תקין המחשב נועד - לשימוש משרדי מאומץ: אקסלים כבדים הפתוחים + עשרות חלונות כרום במקביל לקולנוע ביתי - המחשב יחובר למגבר באמצעות HDMI לצורך ניגון קבצי MKV כבדים (20GB+) באיכות 4K וכמו כן נטפליקס ב-HDR ו-dolby vision הרכבתי את המפרט הבא על סמך המפרטים המומלצים (מניח שיש מקום לשנות שכן עודכנו לפני 8 חודשים): Intel Core i5 10400F 6-Core CPU Antec CPU Cooler A400 Asus PRIME B460M-A DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 Western Digital Red 2TB WD20EFAX Geforce GTX 1650 4GB Be Quiet Pure Base 500 ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB Corsair RM750x 750W 80+ GOLD א…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי אז ההתלבטות שלי זה בין שני מפרטים למחשב ליצירת מוזיקה וגיימינג. כרטיס קול חיצוני ברשותי אז לא הכנסתי אותו למפרט. אני מאוד לחוץ על זה המחשב הנוכחי שלי כבר לא עובד ואני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז בבקשה תודה רבה </blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ויצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מוזיקה CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב הדילמה פה היא ספק +מארז וכמובן האם לרדת במארז למשהו כמו 6a19 בשביל להכניס q6600 מה אתם אומרים שימושים: הורדות עובדה עם כמה תוכנות בוא זמנית ומשחקים במקביל חשוב שקט אפשר גם לרדת בכרטיס מסך כי הזמן למשחקים רק הולך לרדת בעתיד ... חשבתי בהתחלה על P150 כתושבה למארז +ספק אבל בtms שינו את המספר שנות האחרויות למארז או משהו כזה והמחיר עלה ל1K במקום 800 שהיה לפני זה ... לא צריך מסך וציוד היקפי .. הולך להתחבר לזה כרטיס קול אם זה משנה משהו טוב מפרט ראשוני שבוא בחרתי את האופצייה של כפול ליבה ועליה במארז ... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 B…
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד Q9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R 2X1G DDR3 OCZ WD 320X2 WD 500X2 gigabyte 9800gx2 THERMALTAKE TOUGHPOWER QFAN 650W W0163 samsung 226bw 2m panel s יש לציין כי המערכת כבר מורכבת אצלי
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב שלי מת. אני מחפש מחשב עד 1000 שח ללא מסך וללא צורב ( יש לי את צורב ה DVD של המחשב הישן). השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. מה שחשוב לי זה לוח-אם עם כרטיס מסך ( כדי לא לרכוש כרטיס מסך), ספק איכותי ומארז שקט. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב המיועד לצפייה בסרטים (יחובר לטלויזיה עם כניסת HDMI), משחקים (אבל לא ברמה גבוהה במיוחד ולכן לא נדרש כרטיס מסך מטורף) וכמובן לאינטרנט. אין צורך בצורב ובדיסק קשיח. לא מתוכנן ביצוע של OC בכלל. לגבי המסך - מחפש מסך 19 או 20. חלוקת התקציב (כמו שאני רואה אותה כרגע) היא בערך 3500 למחשב וכמעט 2000 למסך (מעוניין במסך איכותי שיחזיק הרבה זמן). גר באזור השרון ולכן מעדיף הצעות מחנויות באזור (כלומר לא iqpc).
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה נשרף לי הלוח אם. אני נמצא כרגע בלבטים האם כדאי לי רק לקנות לוח אם חדש, או אולי לשדרג טיפה את המערכת. זה המפרט שלי: מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core +5200. הלוח אם שהיה לי Asus m2n-e זכרון G.Skill DDR2 2 GB כרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ספק כוח Crossair 520W אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וסרטים HD. אני לא כל כך מתעניין בOC. ההתלבטות שלי היא כזו, אם אני רק משדרג את הלוח אם, חשבתי על ASRock 770DE+ אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות לוח אם חדש עדיף לי לשדרג טיפה את המערכת. משהו בכיוון של: מעבד AMD Phenom II X4 965 לוח אם ASUS M4A87TD EVO וזכרון DDR3 איזשהו אני מוכן להשקיע עד 1500₪. אני צריך עזרה בעיקר להחליט האם לפי דעתכם כדאי לי לשדרג או להשאר עם אותה מערכ…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי אני צריך הצעה למחשב משחקים (ברמה טובה לא מכי טובה אבל שיחזיק משחקים) ומה שחשוב לי במיוחד במחשב שיהיה שקט וגם קריר אני לא מתכוון לעשות OC. בנוסף עם אפשר להכניס במפרט HD 250 גי'גה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט המצורף בתור תמונה להודעה זאת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 - 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipse…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
- 1 follower
-
-
יותקן עליו vista media center. המחשב יחובר ל- hot אנלוגי , ויתחבר לרשת בצורה אלחוטית. ישמש לצפייה בטלויזיה , הקלטה , צפייה בסרטים (כולל איכות HD). אין צורך במקלדת או עכבר. רצוי מארז שקט מאוד ולא גדול במיוחד (אם כי אין צורך במשהו מאוד קטן) - אולי nzxt duet או דומה לזה. תקציב : 5000 שח.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני צריך מפרט חזק וממש טוב ב 15k... לגיימינג ועריכת מוזיקה... (creative xfi elite pro נראה לי יעשה את זה). עם מסך LCD שטוח דק...בקיצור שיהיה מחשב פצצה. או שאני יחכה קצת כי אולי עומד לצאת איזה משהו מהפכני?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה למפרט מחשב לזוג סטודנטים פעולות אופיס רגילות מעט photoshop ותיכנות לא כבד, ללא מסך סביב 3000 ש"ח בנוסף המצלצות לחנויות מחשבים אמינות בירושלים תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת צעירה אני די חדש בפורומון הזה האמת..אני די לא מבין במחשבים האמת וקניתי ניד של HP מדגם DV5 1060eJ הניד מגיע עם ווינדאוס וויסטה דבר אשר גורם למחשב לעבוד בצורה יותר איטית אני מאמין וגם ממש אין לי צורך בכל הדברים שהוכנסו בו.. לשאלתי, אני ממש רוצה להתקין וואינדוס XP אך בחנות מחשבים הם אומרים שזה בלתי אפשרי כי HP לא הכינו דריברים לXP דבר אשר נראה לי לא הגיוני רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין XP על מחשב מדגם זה? אשמח אם תיתנו את דעתכם האם כדאי בכלל להתקין XP במקרה שאפשר... תודה רבה ואשמח לקבל תשובה יום טוב לכולם(:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי. שיהיה שקט! (עדיפות על ביצועים), בכל זאת המחשב נמצא כמה סמטימטרים מהמיטה. 160GB הארד דיסק יספיק לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן כמו שהבנתם מהכותרת זה מה שאני מחפש המטרות העיקריות צרכים לימודים וגלישה באינטרנט ואם איפשר גם עוד מפרט למחשב ב2500 אותם צרכים וכמו ששכחתי לציין בהתחלה כולל הכל ממקלדת ועכבר ועד מסך ורמקולים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הייתי מעדיף לחסוך קצת במחיר, אבל לשמור על הביצועים... מאיףה אני מוריד 800 ש"ח?!? מה אתם ממליצים לשנות, להוסיף, להוריד? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946 945 ש"ח לוח אם ASUS P5KPL-CM Intel G31 LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21080 280 ש"ח זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz KTH-XW4400C6/2G http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23754 115 ש"ח כונן קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19658 325 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce 9400GT 512Mb DDR2 GV-N94T-512H …
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב מיועד לעבודה גרפית שעיקרה Photoshop אך הוא יצטרך לדעת גם להתמודד עם תלת מימד בתוכנות כמו Google Sketchup ו- 3Dmax. כמו כן המחשב מיועד להריץ משחקים. האם המפרט הזה משרת את מטרתו? האם עדיף מחשב מבוסס AMD? או אולי מבוסס על מעבד ה- I5 החדש? תודה מראש לכולם... מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤906 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤406 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤326 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤679 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤146 מארז: [..] ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU …
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט בכ-2000 ש"ח עד 2500 ש"ח גג ללא ציוד היקפי למטרת אינטרנט, מוזיקה ומשחקים קלים (פיפ"א 09 וכד'). שהמחשב יהיה מהיר, אמין, ובעל יכולת שדרוג בעתיד. אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD ככה שיהיה אפשר לבחור מה עדיף, בנוסף צריך שהלוח יכלול גם חיבור IDE.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-