ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כ-5000 שקל למחשב (רצוי כמה שפחות אבל זה כרגע)...עכשיו עבדתי בכנס של vgames בחנוכה וקיבלתי עלון מהחברה tmax על מחשב אז עשיתי בירורים וב-4500 אני יכול לקנות את המחשב הזה: מעבד- Q6600 2.4 ghz 8mb קירור למעבד - zalman cnps9500 led לוח אם- intel dragontail peak זיכרון - 2G dual layer 800mhz דיסק קשיח - 320G sata2 16mb כ.מסך- gainward 8800gt 512mb צורב dvd X18 מארז פשוט.. ספק zalman 460watt (הספק כנראה של זלמן) + הרכבה ובדיקה עולה 4500 עכשיו למה לקנות דרכם: *בניתי בדיוק מפרט כזה ויצא לי יותר מ-5000 *זה בכפר סבא וזה ממש לידי ככה שנוח לי לקחת יותר.. *אמרו לי שמחשבי tmax טובים האתר של ספקי המחשבים tmax הוא pcdepot.co.il מה אתם חושבים??? שווה?? ומה ההבדל בין 8800gt ל-radeon h…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל את האפשרות לקנות מחשב HTPC ולהציבו בסלון, ולכן אני זקוק לכם כדי להתייעץ. ראשית, כל האשכול יהיה מיותר אם אני לא אקבל תשובה מדוייקת לשאלה: האם אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש לי בסלון? זאת טלוויזיה של Sony, שטוחה, 29 אינץ', נקנתה לפני כ-3 שנים. כשאני אומר לחבר, אני מתכוון לזה שאני רוצה לראות את מערכת ההפעלה על הטלוויזיה. במידה והתשובה לשאלה למעלה היא כן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מפרט טוב (למחשב HTPC כמובן) בתקציב של עד 3000 ש"ח. במחשב אני מתכוון לצפות בסרטים, לשמוע מוסיקה ואולי לגלוש באינטרנט (אם זה אפשרי, שמעתי שלא רואים טוב את האותיות), בקשר למשחקים - אם זה אפשרי ונכנס בתקציב וכמובן שאם זה יהיה שווה את זה. חובה לכלול צורב DVD, סט אלחוטי של מקלדת וע…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כשאני בונה מפרט: 1)איך אני יכול לדעת שהחברה שמייצרת את הכטיס מסך,זיכרון וכו' היא אמינה ואיכותית? 2)איך אני בודק לגבי מארז אם הקירור שלו מספיק לאותו מחשב, אם הוא יהיה שקט ואיפה ממוקמים המאווררים שלו. 3)מה ההבדל בין לוחות האם השונים? האם כדאי להשקיע שם הרבה כסף? כשאני קונה מחשב אני מעדיף בעצמי להבין איך הכל עובד ולהיעזר במפרטים מהפורום ולא ללכת בעייניים עצומות אחרי מפרט שמישהו הציע לי. ואיזה חנויות אתם ממליצים לקנות מחשב באיזור המרכז? מבחינת אמינות, מקצועיות, שירות ומחיר. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות את המחשב הזה, הייתי די סגור עליו.. אבל בכללי אף פעם לא ראיתי נטבוק (רק ביוטיוב) ומה הוא מסוגל/לא מסוגל לעשות.. וביוטיוב אומרים שהוא לא מסוגל להריץ אופיס ופוטושופ.. בוא נגיד שהמחשב לצורך גלישה, מסנג'ר, עריכת תמונות בפוטושופ, אופיס, סקייפ, בבילון סרטים ומשחקים פשוטים.. בעיקרון מחשב שאני יכול לקחת אותו לטיסות לחו"ל, ובגלל זה חשוב לי כל הדברים האלה, וקורא כרטיסים מובנה גם מאוד יועיל.. לפי מה שהבנתי הוא גם על תקן N שבחלק מהמוקות בעולם יכול להיות די שימושי.. עוד כמה דברים שאני לא יודע.. המעבד של המחשב הוא N280 1.66Ghz, סינגל קור.. פנטיום 4 2.4Ghz חזק ממנו? ולאיזה כרטיס גרפי אפשר להשוות את הכרטיס שמגיע עם המחשב geforce fx 5200?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... דבר ראשון שרציתי לשאול, איך אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד של הנייד? speed fan אמורה לעשות את העבודה? (המעבד הוא t9300) שאלה שניה, האם אפשר למדוד את טמפרטורת כרטיס המסך? ושאלה אחרונה, שהיא ספציפית לגבי הדגם שלי, קיימת אופציה של "ניהול חכם" של הסוללה (תוכנה קטנה שמגיעה עם הנייד) לאחר שמתקינים אותה, ניתן לבחור מתוך 3 אופציות לגבי טעינת הסוללה: טעינה מלאה, טעינה 75%, טעינה 50%. כאשר בוחרים טעינה חלקית (75,50) הטעינה נעצרת לאחר שהיא מגיעה לאותו מצב. לטענת היצרן, טעינה של 50% אמורה לשמור על חיי הסוללה לזמן ארוך יותר, מכיוון שאינה גורמת לטעינת יתר. כאשר שמים אותו על מוד של 75 או 50 ניתן בלחיצת כפתור (כפתור מיוחד שקיים בחלק העליון מחוץ למקלדת) להתחיל תהליך של טעינה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ומתלבט בנוגע לזכרון שלו. המחשב ישמש אותי להרצה במקביל של תוכנות אופיס רבות (כמה חלונות של WORD, EXCEL ו-POWERPOINT), הרבה לשוניות של דפדפן וכן תוכנה סטטיסטית כבדה (SPSS, למי שמכיר, ואולי עוד כמה). חשבתי לרכוש את המחשב הזה: http://www.night-net.net/product/מחשב-נייד-dell-inspiron-15-5567-n5567-7340/ אלא שאני מתלבט בנוגע להרחבת זכרון. בהמלצות להרצה של SPSS נכתב שמומלץ 8 גי'גה של RAM. אבל מאחר ובמקביל אצטרך להריץ גם הרבה דברים אחרים, אני חושב שאולי זה לא יספיק ושאולי כדאי לרכוש עוד 8 ג'יגה. השאלה שלי היא האם זה באמת ישנה. כלומר האם רכישה של צ'יפ נוסף תוביל לשיפור משמעותי בביצועים? להבנתי צ'יפ נוסף מאפשר הרצה יותר חלקה…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך המחשב הזה , אם הוא טוב , יש לו מערכת מובנת משלו להקלטה והכל .. רציתי לשאול דעות איך הוא , מישהוא קנה ?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לפטופ נוסף קטן, לצרכים בסיסיים אבל קצת יותר מגלישה/אופיס (לא למשחקים). חשבתי על הנטבוק Asus Eee PC 1015PEM, עם מעבד חדש Atom Pineview N550 1.5 Ghz Dual Core, שעולה בסביבות 2000 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11164 אבל שמתי לב שי ב-2400, יש את ה-Lenovo ThinkPad Edge 11 NVZ3BIV, מחשב שנראה יותר מתקדם, עם מעבד AMD Athlon™ II Neo על-1.7 Ghz (יש גם גרסה יותר יקרה עם i3-380um). http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11140 שאלות: - איך הביצועים היחסיים של ה-AMD? הוא מתקרב יותר ל-netbook או ללפטופ בינוני? - איך הביצועים של ה-N550? מרגישים הבדל משמעותי בינו לבין N450 ממוצע? (שניהם עם אותו זיכרון, וכו'). - אפשר להגיד שה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה Intel Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz pga 423 INTEL D850GB 384 MB RDRAm 800 mhz geforce fx 5200 128 bit 128 mb cretive soundblaster audigy אני מעוניין להליף את המעבד לוח אם והזיכרון בתקציב של 2500 שקל וזה מה שאני הרכבתי כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 891 ש"ח מה ההבדל בין הE6 לרגיל? 1 MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 676 ש"ח 1 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 719 ש"ח 1 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 166 ש"ח אין לי תקציב לכרטיס מסך טו אז אני מעדיף לקנות לוח agp ועוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה כגון 6800אולטרה א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: 829 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 359 ₪ - * בלעדי בסטארט * - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 519 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-