עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by harfar,

שלום לכולם לפני כחודש שאלתי כאן בפורום לגבי מפרט למחשב ב5000 ש"ח לשימוש יומיומי, הורדות ומעט משחקים. קיבלתי את ההצעה הזאת שנראתה הצעה די טובה והתאימה לי מבחינת הדרישות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1747 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מחיר: ¤707 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1065 אחריות: שנתיים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤417 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SIL…

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by potassium,

שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אנשים , אני בתהליכים מתקדמים של קניית מחשב חדש (סוף סוף) . צרכי המחשב הם מכל הבא ליד ..כלומר גם למשחקים/סרטים/תוכנות עריכת גרפיקה /ועריכת וידאו ברמה ביתית++ בפריימר ואפטראפקט חשוב לי מאוד שהוא יוכל לעשות מולטיטאסקינג עצבני כמו : PHOTOSHOP/WINAMP/דפדפן עם כ 10 טאבים פתוחים/VS2008/SQL SERVER וכל הדברים הרגילים שרצים ברקע.. נוסף לכל אלה אני לא נוטה להחליף מחשב כל יומיים לכן הוא אמור לשרת אותי נאמנה ל4-6 שנים הקרובות כמובן שיהיו שידרוגים בדרך של זיכרון ומקום אחסון בעיקר אבל בגדול זו המטרה הראשונית.. המחשב הנוכחי שלי שורד בכבוד כבר אוטוטו 6 שנים . ודבר אחרון שחשוב זה שיש לי מסך 24 אינץ של DELL וכמובן שאני שואף לנצל את יכולות הHD שלו למשחקים וסרטים ברזולוצייה טב…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by law89,

היי חברה אני לא בטוח אם זה בדיוק הפורום הנכון כי יש לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ואז אני אנסה למצוא דגם שיתאים. קודם כל, רציתי לשאול עד כמה דור 14 של המעבדים הוא חסכוני בחשמל? האם זה משהו משמעותי ששווה בשבילו להתאמץ ולרכוש דור 14 (חשוב לי הזמן סוללה). בכללי אני מחפש כבר תקופה מחשב חדש. משהו דומה למה שהיה לי: מסך 16 אינץ' ומעלה מסך טוב עם 500 ניטס וקצב רענון טוב (נדמה לי שהיה לי 144 הרץ) משקל 2.3 ק"ג (מעדיף פחות אם יש) כרטיס מסך 3050ti מעדיף יותר כי הוא די גמגם עם משחק לא ממש חדש הטענה - היתה 230w או 300w. עדיין היה לוקח לא מעט. היה איזה מחשב של אסוס שתכננתי לרכוש אבל תודה רבה ל-A-10 שסייע לי וחסך לי עוגמת נפש …

5. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודות תיכנות אתרים, בניית אתרים, מעט גרפיקת אינטרנט (כלומר- לא משהו בסגנון של 3dsmax או מאיה). המחשב לא אמור להיות מכונת משחקים... מקסימום שולה מוקשים פעם בשבוע המחשב כן צריך להיות חזק, מבחינת גלישה באינטרנט, מבחינת הרצת שרת חזק והרצת אלגוריתמים מסובכים. ובנוסף כל מיני תוכנות משרדיות כמו אופיס ושטויות כאלה... המפרט של המחשב שיש לי נכון לעכשיו מעבר centrino 1.4 זיכרון 512 DDRAM (DDR SDRAM - 266 MHz) מסך 15" 1024 x 768 / 24-bit (16.7M colors) כרטיס מסך INTEL 855GM UPTO 64MB 40GB UDMA - HD פנימי DVD+CDRW כרטיס קול 3 D S.B STEREO מודם פנימי 56K כרטיס רשת פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN עכבר - משטח עם 2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם לפני מס' ימים רכשתי את המחשב נייד Lenovo IdeaPad Y510p עם כרטיס מסך SLI . התחלתי קצת לקרוא וראיתי שלאחר עדכון וינדוס 8.1 יש הרבה אנשים בעולם שחוו בעיות עם הSLI, כלומר יש אנשים שבהגדרות NVIDIA הראה להם שהכרטיס אינו זמין (השילוב של שני כרטיסי מסך) צירפתי לכם תמונת מסך שממחישה את הנושא, כשאני פחתתי את ההגדרות ההגדרה הייתה על "הגדר ממש SLI כבלתי זמין". העברתי אותו למצב "הפק ביצועי תלת מימד מרביים", ולאחר כניסה למשחק הרגשתי בשיפור. רציתי לדעת האם הבעיה הזו היא מוכרת בקרב האנשים עם אותו הדגם/כרטיסי SLI. *שאלהמאוד חשובה- האם ההגדרה שעשיתי, היא בעצם ההגדרה הנכונה? הכוונה שלי, אני לא רוצה שה SLI יעבוד באופן קבוע במחשב גם במצב וינדוס. מישהו אמר לי שה SLI מתחיל לעבוד רק כ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Lavender,

לראשונה בחיי יש לי נייד כך שאין לי יותר מדי מושג ורציתי לשאול 1. אם אני עובדת על הנייד שהוא מחובר לחשמל (בהטענה) והסוללה סיימה להיטען אני יכולה לנתק את המחשב מהחשמל שהוא דלוק? 2. מה עדיף להוציא קודם את הכבל מהחשמל או מהנייד? 3. מה קורה אם הנייד במצב שינה כל הלילה ונגמרת לו הסוללה? יקרה לו משהו? או נגיד אם שכחתי אותו דולק והסוללה נגמרה? תודה רבה לכל עזרה :s05:

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 10K ורציתי עצה בנוגע לטכנולוגיה ולחברה של המעבד האם כדאי סנטרינו, NAPA, AMD או משהו אחר? האם רק AMD תומכים ב64 ביט? (כי אם כן אני רוצה להיות מוכן למערכת ההפעלה ויסטה שתצא בעתיד) תודה!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by iliam,

שלום לכם אני מתכוון לקנות מארז : Codegen SP6079 Midi Tower 400W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9407 ולקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים : Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e ehttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 האם לספק תהיה בעיה "לסחוב" אותם ? כמו כן מה דעתכם על הלוח אם הבא שישולב עם AMD 3800 DUAL(המערכת הולכת לשמש אותי לשימוש כללי וגם למשחקים) : Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143&pro…

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  11. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by headg,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty Socket939 - nVIDIA nForce4 DFI LANPARTY UT Ultra-D Twinmos 512MB DDR400 PC3200 Westren Digital SATA 160GB 8MB 7200 RPM WD1600JD Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk Compucase 6A19 Black - NO PSU - 1x120mm fan אולי אקנה שני זכרונות של 512 שאלתי: 1. מה דעתכם על המפרט ? האם כדאי לשנות ולמה? 2. האם הספק המובנה מספיק או שאלי להחליפו? ואם כן באיזה מתח? 3. האם אפשר/כדאי לקנות זכרון 512 בSIM אחד ובעתיד לקנות עוד SIM של 512 מאותו סוג? 4. האם צריך/ חובה להוסיף מאוררים ? …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ShayP84,

לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ShayP84,

אם לדייק יותר, Dell Inspiron 7520 IN-RD33-6745 המחשב בעל מעבד i7-3632QM מצאתי את הדגם הנל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844057) אבל יש לי שאלה קריטית לגביו שאין לה תשובה חד משמעית בגוגל לכן אולי פה מישהו שמבין יעזור לי. האם הדגם הוא עד 8GB זיכרון פנימי מקסימלי או עד 16GB? לפי חלק מהאתרים זה עד 8GB אבל חלקם מציעים לשדרג עד 16GB.. מצאתי את הדיון הזה http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19459264.aspx?PageIndex=1 באתר של דל שלפי אנשים אין בעיות לשדרג ל16 אך דברים מסויימים של אינטל לא יעבדו, אם אפשר לשפוך על זה אור זה יהיה מצויין. עוד כמה שאלות בנושא, מה מגביל את הנפח המקסימלי של הזיכרון? האם זה המעבד או הלוח אם עצמו או בכלל מערכת ההפעלה? שאלו…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 6100 BULK 480 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 270 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 295 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2550 המפרט אמור לשמש לצרכים בסיסיים - מוסיקה, סרטים, תמונות, גלישה באינטרנט וכו', ואולה גם קצת משחקים. יש לי מספר שאלות בקשר למפרט הספציפי שבניתי: 1. האם הביצועים שלו בעבודה בסיסית יהיו שמים וארץ לעומת המחשב הנוכחי שלי (במפרט הנוכחי, כאשר אני גולש במספר אתרים למנסה להכנס לכונן D - לוקח למחשב לעשות את הפעולה כ-3 שניות מעצבנות) 2. האם הכרטיס מסך המובנה בלוח שבחרתי יכול להריץ משחקים בצורה כלשהי (על איכות מינימלית)? 3. במידה וארכוש כרטיס מסך חד…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by PsyDream,

יש לי כ-5000 שקל למחשב (רצוי כמה שפחות אבל זה כרגע)...עכשיו עבדתי בכנס של vgames בחנוכה וקיבלתי עלון מהחברה tmax על מחשב אז עשיתי בירורים וב-4500 אני יכול לקנות את המחשב הזה: מעבד- Q6600 2.4 ghz 8mb קירור למעבד - zalman cnps9500 led לוח אם- intel dragontail peak זיכרון - 2G dual layer 800mhz דיסק קשיח - 320G sata2 16mb כ.מסך- gainward 8800gt 512mb צורב dvd X18 מארז פשוט.. ספק zalman 460watt (הספק כנראה של זלמן) + הרכבה ובדיקה עולה 4500 עכשיו למה לקנות דרכם: *בניתי בדיוק מפרט כזה ויצא לי יותר מ-5000 *זה בכפר סבא וזה ממש לידי ככה שנוח לי לקחת יותר.. *אמרו לי שמחשבי tmax טובים האתר של ספקי המחשבים tmax הוא pcdepot.co.il מה אתם חושבים??? שווה?? ומה ההבדל בין 8800gt ל-radeon h…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…

20. צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. שלום לכולם, אני שוקל את האפשרות לקנות מחשב HTPC ולהציבו בסלון, ולכן אני זקוק לכם כדי להתייעץ. ראשית, כל האשכול יהיה מיותר אם אני לא אקבל תשובה מדוייקת לשאלה: האם אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש לי בסלון? זאת טלוויזיה של Sony, שטוחה, 29 אינץ', נקנתה לפני כ-3 שנים. כשאני אומר לחבר, אני מתכוון לזה שאני רוצה לראות את מערכת ההפעלה על הטלוויזיה. במידה והתשובה לשאלה למעלה היא כן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מפרט טוב (למחשב HTPC כמובן) בתקציב של עד 3000 ש"ח. במחשב אני מתכוון לצפות בסרטים, לשמוע מוסיקה ואולי לגלוש באינטרנט (אם זה אפשרי, שמעתי שלא רואים טוב את האותיות), בקשר למשחקים - אם זה אפשרי ונכנס בתקציב וכמובן שאם זה יהיה שווה את זה. חובה לכלול צורב DVD, סט אלחוטי של מקלדת וע…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.