עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב שיחזיק מספר שנים ויוכל להריץ בעיקר משחקים כמו דיאבלו 3 ומשחקי 3d shooter ברמה גבוהה. ראיתי בנושאים שונים בפורום שאנשים מחפשים מחשבי גיימינג בתקציבים שמתחילים ב3000 ש"ח ומגיעים ל7500 ש"ח ללא מסך. מהו תקציב סביר להשקעה במחשב כזה, כולל רוב הציוד ההקפי (מסך בעיקר), על מנת לקבל מחשב חזק ואמין ובלי לשפוך כסף "סתם"? יש לי כסף להשקיע במחשב, אני רק לא בטוח כמה כסף נחוץ כדי לקבל מה שאני מחפש... אודה לכל מי שיביע דעה ezb2co

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by TheMagicKiller,

שלום חברים יקרים. קבלתי אישור לכתוב בכיתה על מחשב נייד ויש לי הזדמנות להביא את ה-Asus Eee 1005AH בכ-600 שקל במצב חדש מחבר טוב של אחי. קראתי עליו ביקורות והבנתי שהוא טוב אבל לכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1. איזה מערכת הפעלה עדיפה למחשב הזה ? 2. איך הוא לעבודה משרדית ומשחקים קלילים - לאינטרנט, סקייפ, קונטר סטרייק (משחק לחימה משנת 2000 בערך) 3. וכמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בתכלס ?

4. Started by kurt80,

יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. בחלק מהמפרטים אתם מציעים את הלוח MSI K8N-F NEO 4 אבל אני לא מוצא אותו באף אתר חוץ מפנדה לא בלוגי'ק פי סי , זיגזג או גלובנט איפה אפשר למצוא אותו ? תודה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  6. יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד, לצורך בייתי, לא למשחקים. זה הפירוט שלו : http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=732640 אשמח לשמוע תגובות לטוב / לרע. תודה מראש למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. היי, לאחרונה חיפשתי לעצמי מחשב נייד שישמש אותי גם בין היתר למשחקים. לכן חיפשתי מחשב עם כרטיס מסך כמו 9600 או משהו בסגנון. לפניי כמה ימים גיליתי שמכר שלי טס לארה"ב אז חשבתי שזוהי הזדמנות נפלאה לקנות משם מחשב. יש לי כמה שאלות לגביי זה: 1.) איך הולך העניין עם המכס? כמה אחוזים? האם צריך לשלם? (או איך אני גורם לזה שאני לא צריך לשלם...) 2.) מה אתם אומרים על המחשב הבא? http://www.amazon.com/Pavilion-HDX16T-16-0-Inch-Brightview-Fingerprint/dp/B000GLCMV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1236182637&sr=8-1 אשמח גם להצעות חלופיות...אולי למחשבים יותר "משתלמים". 3.) מה העניין עם האחריות? האם ניתן לקבל אחריות על המחשב הנ"ל גם בארץ? אם כן, כיצד? אם לא, על אילו מחשבים אני כן מקבל אחריות ואי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, לפי מה שהבנתי ה ASUS EEE מגיע עם לינוקס או עם WIN XP HOME עכשיו הבנתי ש הXP מותאם במיוחד למחשב הנייד כלומר הXP מגיע בגרסה "מיוחדת". הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון שכן מחשבים שמגיעים עם לינוקס עולים פחות(הבדל של 300-400 שקל). ולי יש וינדוס XP חוקי עם רישיון עדיין בקופסא שלא יצא לי להשתמש בו. ואני שוקל פשוט לקחת את הASUS EEE עם הלינוקס ולהתקין לו את הXP של. השאלה היא מה ההבדל והאם יש בכלל הבדל בין XP רגיל שקונים בחנות לבין הXP שמגיע מותקן מראש על הASUS EEE? ועד כמה ההבדל משמעותי?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל : Intel Quad, 2.2 Ghz Q8200 Intel Trinity Vally Board BOARD Tower ATX 500W Case -FoxConn 1 CASE 4096 MB DDR2 RAM (4GB) 500 Gb Sata Hard Drive 7200 8Mb LG/Nec DVD-RW Drive Digital Sound Card On Board 10/100 Mbit Network Card On Board GF 8400 GS 512 MB Multimedia Keyboard , Optic Mouse 2400 ¤ תודה מראש לעוזרים! אשמח לקבל טענות / מענות וכו'.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by ofir123456,

שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by gidonmar,

בחרתי מפרט למשב שמשמש בעיקר למשחקי מחשב לא תובעניים מבחינת גרפיקה ולצפייה בסרטי HD שאני מצלם במצלמה שלי אשמח להתייחסות המפרט: מארז SOURCE ELITE 210 NZXT שחור לוח אם A75A-G55 FM1 AMD MSI מעבד A-SERIES A6-3500 HD6530D T.C FM1 AMD ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC זכרון XMS3 CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD מחיר סופי 2020 שח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. זה משנה אם אני שם כרטיס מסך בשווי 1500 שח או 3000 שח? מעבד כמובן I7 סוקט 1155 זה משנה אם אני שם לו לוח של ג'יגה בייט ב400 שקל או ב1000 שקל? מה ההבדלים? לגביי זכרון 4 ג'יגה מספיק? - ולמה בכלל קיים 16 ג'יגה? לגביי מארז זה משנה ? אם אני שם יותר יקר יותר טוב? לגביי ספק אפשר לשים ג'נרי 550 וואט? או שאני אצטרך כמובן של thermaltake או enermax 700 וואט? ובכלל איזה הצעות יש לכם? לגביי תקציב זה ממש לא משנה - אבל אם לא צריך להשתגע בשביל מחשב טוב למשחקים אז עדיף

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום,המחשב נייד צריך להיות חזק ואמין, שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות.כמו כן איזה ווינדאוס מומלץ לשים עליו ובקיצור לדעת שהקניה תיהיה משתלמת. קיבלתי 2 הצעות לגבי שתי מחשבים שונים, הייתי שמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת עליהם, והאם יש טובים מהם בשוק באותו טווח מחירים 3500-4000. (כולל אחריות של החברה למחשב לפחות לשנה) hp pavilion dv6-1230ej או hp probook 4510s בתודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by Cons,

מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד העניין הוא שהשימוש העיקרי הוא להורדות וסרטים המחשב יהיה פעיל בלילה אין בעייה שהוא יתחמם? האם עדיף לרכוש נייח לפי הדרישות שלי?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  17. היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  18. סתם שאלה שעלתה בראשי, ראיתי לפי הבנצ'מרק של וינדוס 7 שהמעבד שלי מקבל ציון 5.7, T6600, לעומת המעבד השולחני 6.3 או שזה אולי כי השולחני על OC ל 2.7GHZ?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  19. השאלה היא סתם לידע כללי... בכל מקרה אני מדבר על כמה זמן בפועל ולא מוצהר, ויהיה נחמד גם לדעת מהו הנייד עם הכי הרבה זמן סוללה בכל מחיר.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב שנועד בעיקר לעריכת סרטים בתקציב של עד 5000-6000. כמובן שאשמח גם לפחות מזה. (יותקנו עליו תוכנות כבדות כמו אפטר ופרימייר, פוטושופ ותוכנות קידוד לסרטים). משחקים לא כל כך מעניינים אותי. אני פשוט כבר לא בקטע.... אשמח לעזרתכם המלומדת! זה המפרט שחשבתי עליו: Q9450 לוח אם ASUS P35 P5KC - לא בטוח שהוא תומך בRAID...צריך לבדוק. מארז - לא סגור עדיין, אולי אנטק 300? לא רוצה להתפרע בתקציב עם אנטק 182. 4 גיגה זכרון, 800 מגה. ויסטה 64 ביט כרטיס מסך HD4850 הארד דיסק 500 גיגה, 32 מגה חוצץ, סטה 2. אני חושב להתקין RAID ולא סגור על זה. קראתי המון על זה באינטרנט. יש כל כך הרבה סוגים שכבר איבדתי ידיים ורגליים... האם מישהו יכול להמליץ על RAID טוב (קראתי שרמה 5…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by sababchik,

מתי יעודכנו המפרטים המומלצים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אהלן, זה הולך להיות קצת ארוך אז מקווה שתשרדו. יש לי לפטופ דל וסטרו 1310 שהתחילה לו בעיה בתאורת המסך. המסך היה כבה כשהייתי מזיז אותו כלפי חוץ והיה נדלק בחזרה כשהייתי מזיז אותו חזרה כלפי פנים (כיוון סגירת המסך) תוכלו לקרוא על הבעיה כאן בפירוט. (מסתבר שזה כנראה "מחלה" של הדגם הזה) הבעיה היתה שהכבל שמחבר בין הלוח למסך עצמו היה שחוק מעט - מה שגם הסביר מדוע המסך נכבה ונדלק כשהייתי מזיז את המסך. בכל אופן ובהתאם למה שהומלץ בלינק, קניתי מאייבי שני כבלים שמחברים בין הלוח למסך. (אחד קניתי ספייר) כשחיברתי את הכבל הראשון והדלקתי את הלפטופ המסך נדלק אבל התחיל לרצד במצב הזה למי שלא הבחין בסרטון שצירפתי, המסך נדלק והתצוגה עובדת (רואים את הלוגו של דל ואחר כך את הלוגו של הוינדאוס) אבל כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש בהקדם. הצרכים שלי: - ניידות רבה (משקל קל, פחות מ-2 קג), מסך של 14 יספיק - שימושים בדר"כ "משרדיים" בלבד (אינטרנט, אופיס, סרטים מקסימום), אבל אני נוהג לפתוח חלונות רבים מאוד, כולל סרטונים ופלאש, ורוצה שהמחשב ירוץ מהר. - זמן סוללה כמה שיותר ארוך (מעל 5 שעות) השאלה: בהנחה שאני קונה מחשב עם מעבד מסדרת i5 חדשה ועם RAM של לפחות 4GB - (חשבתי למשל על Lenovo ThinkPad E450 או על Lenovo Ideapad G40-80) - לטענת מוכרים בחנויות מסוימות, גם ההארד דיסק הוא צוואר בקבוק, ואני חייב SD ולא כונן מיכני, אחרת אתבאס מהמהירות. האמנם? אני ארגיש איטיות ותקיעות עם הארד דיסק רגיל? האם אני חייב SD? תודה, ליאור

25. AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪827 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 LanCool PC-K60WB W/o PSU ללא ספק כוח כולל…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.