ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
יש לי נטבוק הדגם: samsung n102sp הוא מגיע עם זכרון של samsung ddr3 1g 1333mhz השאלה היא עד כמה נפח זכרון הוא תומך? חיפשתי קצת בגוגל מצאתי שכתוב 2 ג'יגה אבל בכמה מקומות גם 4 ג'יגה אז אני רוצה לוודא, כמובן שאני מעדיף לשים 4 ג'יגה אם כבר תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860. יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב. עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה. הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בכוונה לא כתבתי תקציב בכותרת כי אני לא מעוניין בדעות של עדיף לי לקחת X כי זה יותר זול וכו'. לצורך העניין המפרט הבא לא עלה לי כסף. אני רק מעוניין בדעתכם המקצועית לגבי איזון המפרט (חלקים "חלשים" מדי בהשוואה לאחרים או ההיפך). והאם יכולה להיווצר בעיה של אי תאימות. במידה וכן יהיו בעיות במפרט (לא פיננסיות) אעדכן עם תקציב - מקווה שזה בסדר מבחינת החוקים, לא מצאתי דרך אחרת לנסח. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מחשב נייד יוצר בחודש אוגוסט זה אומר שהלוח אם יוצר בחודש זה(בחודש אוגוסט)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שמעתי שהתוכנה של win vista לחפש רשתות אלחוטיות (hot spots) לא אידאלית בלשון המעטה. יש לכם המלצה לתוכנה אחרת שתעזור לי להתחבר לרשת אלחוטית עם אות חלש? תודה! איתי
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש תיק גב לנייד .. יש איזה חברה שעדיף לחפש או שזה לא משנה? עדיף שלא יהיה יקר ויחסית גדול כך אפשר יהיה להכניס לשם גם ספרים נגיד..
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי נייד מסוג DV6515 פביליון עם צ'יפסט 965. בדקתי במס' תוכנות וגם באתר של אינטל אבל לא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם אוכל להתקין מודלי זכרון של 2X2GB בתדר 800MHZ או בשם אחר PC6400. כרגע יש לי במחשב 2X1GB מסוג 5300 או 667MHZ. פשוט חשבתי אולי לשדרג ל4GB בעקבות מחירי השפל ובתור מחשב לעתיד,גם ככה הויסטה קצת זוחלת לפעמים עם 2 ג'יגה,וכן ידועה לי המגבלה של ה32ביט. אשמח למישהו שאוכל לתת תשובה חד משמעית,אולי PIKA,נתקלתי פעם נראה לי באיזה דיון שהמלצת למישהו לקנות את המערך הנ"ל מנועה כי המחירים היו ברצפה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיחזיק מספר שנים ויוכל להריץ בעיקר משחקים כמו דיאבלו 3 ומשחקי 3d shooter ברמה גבוהה. ראיתי בנושאים שונים בפורום שאנשים מחפשים מחשבי גיימינג בתקציבים שמתחילים ב3000 ש"ח ומגיעים ל7500 ש"ח ללא מסך. מהו תקציב סביר להשקעה במחשב כזה, כולל רוב הציוד ההקפי (מסך בעיקר), על מנת לקבל מחשב חזק ואמין ובלי לשפוך כסף "סתם"? יש לי כסף להשקיע במחשב, אני רק לא בטוח כמה כסף נחוץ כדי לקבל מה שאני מחפש... אודה לכל מי שיביע דעה ezb2co
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. קבלתי אישור לכתוב בכיתה על מחשב נייד ויש לי הזדמנות להביא את ה-Asus Eee 1005AH בכ-600 שקל במצב חדש מחבר טוב של אחי. קראתי עליו ביקורות והבנתי שהוא טוב אבל לכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1. איזה מערכת הפעלה עדיפה למחשב הזה ? 2. איך הוא לעבודה משרדית ומשחקים קלילים - לאינטרנט, סקייפ, קונטר סטרייק (משחק לחימה משנת 2000 בערך) 3. וכמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בתכלס ?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בחלק מהמפרטים אתם מציעים את הלוח MSI K8N-F NEO 4 אבל אני לא מוצא אותו באף אתר חוץ מפנדה לא בלוגי'ק פי סי , זיגזג או גלובנט איפה אפשר למצוא אותו ? תודה
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד, לצורך בייתי, לא למשחקים. זה הפירוט שלו : http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=732640 אשמח לשמוע תגובות לטוב / לרע. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיפשתי לעצמי מחשב נייד שישמש אותי גם בין היתר למשחקים. לכן חיפשתי מחשב עם כרטיס מסך כמו 9600 או משהו בסגנון. לפניי כמה ימים גיליתי שמכר שלי טס לארה"ב אז חשבתי שזוהי הזדמנות נפלאה לקנות משם מחשב. יש לי כמה שאלות לגביי זה: 1.) איך הולך העניין עם המכס? כמה אחוזים? האם צריך לשלם? (או איך אני גורם לזה שאני לא צריך לשלם...) 2.) מה אתם אומרים על המחשב הבא? http://www.amazon.com/Pavilion-HDX16T-16-0-Inch-Brightview-Fingerprint/dp/B000GLCMV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1236182637&sr=8-1 אשמח גם להצעות חלופיות...אולי למחשבים יותר "משתלמים". 3.) מה העניין עם האחריות? האם ניתן לקבל אחריות על המחשב הנ"ל גם בארץ? אם כן, כיצד? אם לא, על אילו מחשבים אני כן מקבל אחריות ואי…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי ה ASUS EEE מגיע עם לינוקס או עם WIN XP HOME עכשיו הבנתי ש הXP מותאם במיוחד למחשב הנייד כלומר הXP מגיע בגרסה "מיוחדת". הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון שכן מחשבים שמגיעים עם לינוקס עולים פחות(הבדל של 300-400 שקל). ולי יש וינדוס XP חוקי עם רישיון עדיין בקופסא שלא יצא לי להשתמש בו. ואני שוקל פשוט לקחת את הASUS EEE עם הלינוקס ולהתקין לו את הXP של. השאלה היא מה ההבדל והאם יש בכלל הבדל בין XP רגיל שקונים בחנות לבין הXP שמגיע מותקן מראש על הASUS EEE? ועד כמה ההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל : Intel Quad, 2.2 Ghz Q8200 Intel Trinity Vally Board BOARD Tower ATX 500W Case -FoxConn 1 CASE 4096 MB DDR2 RAM (4GB) 500 Gb Sata Hard Drive 7200 8Mb LG/Nec DVD-RW Drive Digital Sound Card On Board 10/100 Mbit Network Card On Board GF 8400 GS 512 MB Multimedia Keyboard , Optic Mouse 2400 ¤ תודה מראש לעוזרים! אשמח לקבל טענות / מענות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בחרתי מפרט למשב שמשמש בעיקר למשחקי מחשב לא תובעניים מבחינת גרפיקה ולצפייה בסרטי HD שאני מצלם במצלמה שלי אשמח להתייחסות המפרט: מארז SOURCE ELITE 210 NZXT שחור לוח אם A75A-G55 FM1 AMD MSI מעבד A-SERIES A6-3500 HD6530D T.C FM1 AMD ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC זכרון XMS3 CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD מחיר סופי 2020 שח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
זה משנה אם אני שם כרטיס מסך בשווי 1500 שח או 3000 שח? מעבד כמובן I7 סוקט 1155 זה משנה אם אני שם לו לוח של ג'יגה בייט ב400 שקל או ב1000 שקל? מה ההבדלים? לגביי זכרון 4 ג'יגה מספיק? - ולמה בכלל קיים 16 ג'יגה? לגביי מארז זה משנה ? אם אני שם יותר יקר יותר טוב? לגביי ספק אפשר לשים ג'נרי 550 וואט? או שאני אצטרך כמובן של thermaltake או enermax 700 וואט? ובכלל איזה הצעות יש לכם? לגביי תקציב זה ממש לא משנה - אבל אם לא צריך להשתגע בשביל מחשב טוב למשחקים אז עדיף
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום,המחשב נייד צריך להיות חזק ואמין, שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות.כמו כן איזה ווינדאוס מומלץ לשים עליו ובקיצור לדעת שהקניה תיהיה משתלמת. קיבלתי 2 הצעות לגבי שתי מחשבים שונים, הייתי שמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת עליהם, והאם יש טובים מהם בשוק באותו טווח מחירים 3500-4000. (כולל אחריות של החברה למחשב לפחות לשנה) hp pavilion dv6-1230ej או hp probook 4510s בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד העניין הוא שהשימוש העיקרי הוא להורדות וסרטים המחשב יהיה פעיל בלילה אין בעייה שהוא יתחמם? האם עדיף לרכוש נייח לפי הדרישות שלי?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-