עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Michael Markov,

1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by ilay22,

מה דעתכם על המפרט הבא: יש לי כבר מארז הארד דיסק וצורב. E5200 2GB kingstone intel pearl creek HD 4850 (מסך "19 1280-1024) ספק עוד לא סגור (אשמח להמלצות) לא מתוכנן שום OC או שדרוג האם המעבד יכול להוות צוור בקבוק? אולי עדיף להעביר קצת תקציב מהכרטיס מסך למעבד? מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by retlol,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5,000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…

4. אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. התקציב שלי הוא : 1600 אבל הגעתי למסקנה שאני צריך טיפה לחרוג, ואני חושב על המפרט הזה : אני מתלבט אם להחליף לכרטיס מסך - והאם להחליף לספק הזה -Power – 530W Power Supply הזהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by nonick10,

אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by mazam,

בלי OC בלי מסך בלי מקלדת ועכבר מחשב למשחקים כבדים NFS pro strrer crysis bioshock cod4 +פיתוח 1000 GB חובה {אל תשאלו למה אני ממלא תמחשב} עכשיו אני לא כול כך מבין בזה יש לוח אם עם 6 חריצי זיכרון? אם כן אז 6 GB זיכרון כול אחד של 1000 ראיתי שיש 2 גיגה זיכרון ב 256 שקל אם אין אז 4GB כרטיס מסך שיהיה חזק + קרר מחשב שקט קרר מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל לא לשמוע תמחשב בכלל מארז קר {הרבה מאוורים} אהה שיהיה בו 2 צורבי DVD נחמדים אני עושה איזה 4-5 צריבות ביום תודה מאור

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Orionized,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להישאר באזור ה-6.5K, אפשר להגיע עד 7.5K אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש לשימוש משרדי יומיומי (קריאת חומר אקדמי וניהול עסק), ולגיימינג ברמה גבוהה עד בינונית ל-5 שנים הקרובות בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

9. חברה שלום, אני מעונין להרכיב מחשב HTPC לסלון. היעוד העקרי הוא לצפות/להקליט תוכניות מYES וכן לראות סרטים ב-HD או FHD, אבל אני מעונין גם שיהיה אופציה לשחק משחקים בצורה סבירה חשבתי על המפרט הבא: מארז : THERMALTAKE DIGITAL HOME SERIES DH101 VF7000BNS - 800 ספק כוח: Thermaltake toughPower 600W four rails - 475 לוח אם:730 - ASUS P5K-E מעבד: E6700 - יש לי ממחשב אחר (0) קירור מעבד: 150 - Thermaltake Golden Orb II זכרון:500 - DDR2 2x2048MB 800MHZ CLI4 OCZ כרטיס גראפי:800- Sparkle nVidia 9600GT 512Mn PCIe כרטיס קול: On Board (8 channels) (0) כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR150 MCE - יש לי ממחשב אחר (0) דיסק קשיח:413- WD 500GB (WD500AAKS) 7200 RPM 16MB SATA2 DVD: ASUS DRW-2014…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by Nmr13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, תכני מדיה (סרטים,תמונות,שירים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. * לא צריך ציוד היקפי כלל. * אוהב fpsים אבל לא רק. * גר בדרום ומוכן לאסוף רכיבים מאילת. * יש כבר כרטיס מסך RTX 3060 TI

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by RS4,

יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by itaygilady,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by liavna,
    • 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Q6600 GA-P35-DS3R 8800GT 512MB 2GBRAM 800MGHZ WD 250GB 16MB FREEZER 7-PRO הייתי היום ב-SKYPC נכנסתי לתור חחח אני מקום 31 ברשימה לקבלת כרטיס 8800GT הקיצר מה אתם אומרים ? המארז כנראה SONATA II או SONATA III. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. שלום מחפש מחשב נייח (יש לי לפטופ HP pavilion - 14-ce3006nj אבל אין לו אפוציה לשתי מסכים ולכן אני מתכוון לקנות גם נייח אני לא ממש מבין מבחשבים ולכן חשבתי שאולי משהו פה יכול לעזור לי קצצת:) הדרישות שלי דיי פשוטות אני רוצה מחשב חזק (אני לא משחק) אבל מתשתמש בתוכנה בשם ABBYY שהיא דיי כבדה לא חייב מלא זיכרון 256 SSD נראלי ממש ממש סבבה מה שחשוב שלי שאני יוכל לחבר 2 מסכים מבחשב ונראלי 16 RAM כי זה המינימום היום ... אם למשהו יש איזה המלצה למחשב כזה אני ממש אשמח לקישור אם זה אפשרי פה בפורום ... אם לא בפרטי (האם עדיף לי יד 2 או מחשב חדש )

19. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by gs500,

אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: כן ואני יודע שאין כוננים קשיחים וכונני דיסקים, אני לא צריך כי אני מביא ממקום אחר... המחשב מיועד בעיקר למשחקיםיש עוד כמה שאלות בסוף...) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤412 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1216 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-GTS882DD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤633 כמות:1 http://…

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  24. שלום, הרכבתי לעצמי מחשב בסך 1580 ש"ח שמשמש אותי לגלישה באינטרנט והפעלת תוכנות. הינה תצלום: לוח האם כולל כרטיס מסך וקול בתוכו - לפרטים. אשמח להצעות ולחוות דעת. אתם רואים לנכון לשפר משהו? תודה רבה.

25. Started by t-mac1,

אהלן... יש לי את המפרט הבא כבר משו כמו 5 שנים: AMD 3700 64BIT GIGABYTE K8N SLI 1.5 GB DDR400 160 GB gigabyte 6600gt 128mb אני גיימר בינוני-קטן, והמחשב הזה כבר כמעט ובכלל לא סוחב משחקים ולדעתי אין טעם לשדרג אותו.. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ובעיקר לסרטים בתקציב של 1500 שקל (אפשר עם חריגות)... יש לי כבר הארד דיסק וצורב DVD.. כך שלא צריך להוסיף אותם בהרכבת המפרט.. תודה רבה ושבת שלום לכולם..!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.