עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adiR-Y,

שלום אני חדש כאן. אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב והתקציב שלי הוא 1800 רק למחשב עצמו(לא כולל מסך) נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G אתם יכולים בבקשה לתת לי דעה עליו? אם שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? אני צריך מחשב בעיקר למשחקים ותוכנות. ושאלה קטנה: איך פנטיום D משתווה לפנטיום4 ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה ATI RADEON XPRESS 200 קאונטר סטרייק סורס יפעל בו?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  3. האם המאוורר הבא : http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=80320-100-35 מתאים למעבד הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i3-540ay שניהם מתאימים לפי ה socket LGA1156 אבל משום מה לא מזכירים בכלל את המעבדים מהסדרה של ה i3\5\7

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. יש לי מעבד 1.5 MHZ ולוח אם תומך AGP*4 רציתי לדעת אם אני יוכל לשים כרטיס מסך של AGP*8 ואם כן אז איזה הכי משתלם למחיר 400 והאם הכרטיס יוכל לנצל את עצמו עם המערכת שלי עד 100% ואם לא אז כמה מהניצול? תודה לכל העוזרים זה דחוף לי

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by dj asaf,

שלום.... אני מתכנן לקנות מחשב ליצירה(מוזיקה) ב6000 שקל.. עכשיו אני רוצה להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עוד 1500 שקל השאלה שלי היא.. אני רוצה לקנות מחשב רגיל אז באו ואמרו לי אז תקנה כבר מחשב נייד טוב... אמרתי וואלה צודק אבל אני לא בטוח שהוא לצרכים שלי.. אז עכשיו אני שואל אותכם.. האם מחשב נייד יכול לסחוב תוכנות כבדות של מוזיקה? אני רציתי לקנות מעבד אייאמדי כפול ליבה.. אני מוכן להתפשר במחשב נייד באייאמדי משהו איכותי וטוב.. ברמה של האייאמדי3500+ בערך.. וזיכרון 1024.. מישהו יכול לבנות לי מפרט טוב במקרה ומחשב נייד יכול לעשות עבודה טובה כמו מחשב רגיל..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by Jahid,

אני מאוד מעוניין לקנות מחשב אך חברים ממליצים לי לחכות לסוף אוקטובר על מנת לקנות מכיוון שWINDOWS 7 הולך לצאת והם טוענים שמחירי המחשבים ירדו מהותית... האם זה נכון ועדיף לחכות עד סוף חודש אוקטובר או פשוט לקנות כי לא יהיה הבדל משמעותי?

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  7. הסתכלתי על שני המפרטים הבאים: הראשון: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1749 השני: http://www.officedepot.co.il/(qii2him1is3tgpr2ipflm1v4)/catalogFamily.aspx?ID=593507&CID=100 במחשב הראשון "לנובו" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7300 ובמחשב השני " hp" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7400 מכיוון ששני המחשבים בערך אותו מחיר, יש לי עדיפות ללנובו... רציתי לדעת האם הכרטיס מסך שבhp משמעותית יותר טוב מהלנובו.... זאת אומרת האם אני ירגיש הבדל ממשי בין הכרטיסים... תודה רבה לעוזרים.... :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני. ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק. http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 או זה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול? תודה, רונן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nikon,

שלום חברים ! רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה? מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס? וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2 תודה על העזרה ויום טוב לכם

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by Genom_g,

חבר שלי מתווכח איתי שעה והוא אומר שמחשב של Alienware הוא הכי טוב בעולם והוא גם יותר טוב מהמפרט הזה ואני מנסה לומר לו שזה יותר טוב בהרבה מאליין וור AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX 5855 ¤ 1 DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR 1450 ¤ 1 OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum 2450 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 WD 74/10000 RAPTOR SATA 1180 ¤ 1 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E 3580 ¤ 2 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Kandalf VA9000SWA 1300 ¤ 1 ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI 1150 ¤ 1 VIEWSONIC P225F 4230 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 3000 870 ¤ 1 Logitec…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שלום, לפני שבוע - שבועיים התנהל כאן דיון האם אפשר להחזיר מחשב נייד לאחר שנפתח בגלל חוסר שביעות רצון ממנו. המסקנה שהגענו אליו הייתה שאם מזמינים דרך האינטרנט, אפשר תוך 14 יום עם תשלום של 5% או עד 100 שקל. מסקנה זו הוכחה בדרכים שונות כמו למשל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595787,00.html אני רוצה לקנות נייד חדש, התקשרתי ל-2 חנויות שנראות רציניות, ביניהם אחת שהייתה ב"קנייה נכונה" בזאפ. את שניהם שאלתי האם אפשר להחזיר אם לא אהיה מרוצה, ושניהם אמרו לי בניסוחים כאלו ואחרים שלא. אחד אמר שאפשר בניכיון של 30%, ואחד אמר שפשוט אי אפשר. מה זה אומר? או שהם לא מודעים לחוק בכלל. או שהם כן מודעים אך הם חושב…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Jetway,

אני קונה מ-NEWEGG המפרט בקצרה : Intel Core i7 920 Msi Pro X58 G.skill 3X2GB 1333MHZ CL9 Evga 260GTX SLI WD 500GB SAMSUNG DVD 22X CM HAF932 CORSAIR 650W ASUS SCREEN "22 עולה פחות מ-5000 ש"ח עכשיו לשאלה, כמה יעלה לי כולל מכס והכל ? NEWEGG עושה משלוחים לארץ ?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  13. טחנתי את הנושא הזה מכל הכיוונים האפשריים ולכאורה לא מצאתי מידע מדוייק באתר המיסוי בחיפוש באתר מצאתי דעות חלוקות בנושא ?? אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה תודה ניר

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by darko101,

הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  16. רציתי לדעת: מעבדי I3 ו I5 החדשים- לאילו מעבדי אינטל אני יכול להקביל אותם? CORE2DUO , SU, ATOM, DUAL CORE וכו' ולאיזו מהירות שעון? תודה.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by devek,

יש לי מחשב עם המפרט הבא מעבד : E6300 DOUL CORE כרטיס מסך : X1950 PRO 512 MB זיכרון: 2GB 667 מערכת וינדוס 7 ומסך T220P של סמסונג מה שקורה זה ככה הלך לי הכרטיס מסך נכון ללפני חודשיים המפרט הזה לא הריץ לי שני משחקים ספציפיים בצורה מספקת.. מדובר באססין קריד ובאטמן ארקיים השאלה הנשאלת היא האם אני יכול לקבל ביצועים טובים רק ע"י שידרוג כרטיס המסך על המפרט הקיים שלי? ההתלבטות היא בעצם כזו הרי אני חייב לקנות כרטיס מסך אז השאלה אם לקנות משהו מעפן שלא יסחוב לי כלום או כבר להשקיע את ה500 -600 שבכל מקרה הייתי משקיע בשביל לקנות את המשחקים האלו לסוני 3 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. שאלתי לפני כמה ימים לגבי כדאית קנית נטבוק לידידה, ויש לה עוד שאלה: שאלו אותה עם היא מעדיפה להוסיף 500 שקל על נטבוק ולקבל את אותו מפרט עם מסך 12 אינצ' במקום 10.1. המחשבים שמדובר עליהם הם לנובו S10 עם מעבד - אטום N280 , מסך 10.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-1500 שח לנובו S12 עם מעבד - אטום N280 , מסך 12.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-2000 שח שאר המאפיינים זהים בין המחשבים על מה הייתם הולכים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asafco12,

הי אני ASAFCO12 האח הגדול של PSYCO17 כמו שהבנתם הוא מקבל מחשב חדש העניין הוא שיש לנו מחשב די עגלה (המחשב הישן) השאלה היא האם שווה לי לנסות לשפץ אותו כי יש לו מעבד פנטיום 3 ואני צריך מחשב בשביל גג WORD אקסל SPSS קאזה ואימיול . העניין שהכול על המחשב און בורד ו והכרטיס מסך גמור . אני שואל האם שווה לנסות ולהשקיע ? האמת שיש לנו עוד כול מיני גרוטאות בבית ואם אפשר לקחת אותן כולן יחד ו בתשלום מסויים לנסות ולאחות אותם למחשב אחד נורמלי . אם כן ואם יש מישהו שמעוניין לעשות קצת כסף באזור הקריות אני אשמח לשוחח .

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by barak_i,

למצלמות דיגיטליות למשל יש אתרים שבהם אתה מתמקד למצלמה שאתה רוצה: לדוגמה http://www.dpreview.com/products/search/cameras אתה יכול לעשות שם feature search >> Show advanced search filters וככה להתמקד לכמה דגמים הבודדים שמתאימים בדיוק לדרישות שהגדרת. יש כזה אתר למחשבים ניידים?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lioryb,

אני רואה הרבה מפרטים לניידים עם 3GB זכרון. האם קיימים סלוטים של 1.5GB ? איך זה מסתדר עם DUAL CHANNEL?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. Started by mz237,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו או בעוד חודשיים שלושה כאשר המעבדים החדשים יכנסו לשוק. וכמה אמורים לעלות המעבדים החדשים אם כדאי לחכות? ובבקשה אל תגידו שאם מחכים לדבר החדש ביותר אז אף פעם לא נקנה מחשב. זו שאלה רצינית..

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by ORLY9992,

מערכות מחשב מומלצות ב-KSP ,אני יכולה אפילו לשנות שם את כלללללללל הרכיבים? כי יש מצב שזה יחסוך איזה 200 ש"ח , לעומת האופציה שבאתר להרכבה עצמית? אבל מה זה אומר יש להם במעבדות מחשבים מוכנים כאלה , והם מורידים רכיב אחד או שניים או כולם , לפי דרישות הקונה? מישהו יודע אולי,ממי שאתה מכיר שקנה ב- KSP בסכום גבוה. אם העלות שלי היא 5500 משהו כזה, והתשלום במזומן ,יש מצב שהם יורידו ל- 5000 ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.