עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shabo,

נכון יש את הלוח הזה שמתפקד כעכבר? איך מנטרלים אותו? הוא מציק, כל הזמן שאני רושם אני בטעות לוחץ על הלוח והסמן בורח ממקום למקום יש דרך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by computer_freak,

למה בעצם אי אפשר במחשב נייד לבחור חלקים כמו ב pc?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  3. רציתי לדעת איך המחשב הזה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143 המעבד בסדר ? (והאם הוא 2 ליבות?) אני רוצה מחשב אם מסך של 10 אינץ' עד 2500שקל ושהסוללה תהיה 6 תאים לפחות. ודיסק קשיח 80GB + זיכרון 1GB +

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by matanf,

יש אפשרות שהמחשב לא תומך ב - XP האם זה הגיוני בכלל ?! ועוד שאלה : מה נותן חיבור HDMI ומה נותן חיבור VGA ...!? בתודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי . היא צריכה בכללי רק בשביל אינטרנט ואולי עבודות גרפיקה בעתיד (פוטושופ וכאלו..) יש איזה משהוא ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אני רוצה לקנות נייד 13' ואני שם לב שלרובם אין כונן דיסקים השאלה היא איך ניתן להתקין עליהם ווינדוס ? (אם אני ארצה לשנות את המערכת שאיתה מגיע המחשב) תודה

7. Started by eranmor,

חשבתי על קניית מחשב נייד לאחותי הסטודנטית. הרעיון בגדול הוא לקנות חלקים איכותיים אך עם זאת במחיר נמוך יחסית. ראיתי בעיתון מודעה למחשב נייד ב3999 ש"ח בשקם אלקטריק. מעבד סלרון 1.4 GHZ 256MB זיכרון 40GB HD כונן צורב COMBO מסך 15" TFT יש כרטיס רשת מובנה + מודם וכרטיס מסך של INTEL EXTREME כולל מערכת הפעלה XP HOME אין תמיכה בWIFI או תקן אלחוטי אחר וגם המותג סנטרינו לא מופיע פה מה שאומר זמן עבודה יחסית נמוך השאלה שלי היא אם זה שווה את המחיר ומה בקשר לחנות, האם כדאי לקנות מחנות שמתעסקת בעיקר במוצרי חשמל ולא במחשבים? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by markony,

שלום חברים, היום הזמנתי מחשב נייד של HP מארה"ב (את dv5t). לאחר ההזמנה נזכרתי שמתח החשמל שלהם שונה משלנו. השאלה היא לגבי המטען - איך הופכים אותו ל"ישראלי" ? יש מתאם שמולבש על התקע או משהו בסגנון? ועוד שאלה... יש עוד דברים שלא לקחתי בחשבון חוץ מהאחריות והמקלדת בעברית? הסוללות עצמן לא מושפעות מהמתח השונה? תודה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן... אני רוצה לקנות לפ טופ ב6000 גג 6500 אם זה ממש שווה... רצוי שיהיה פנטיום 4 עם אינפרא עם פיירוויר עם כרטיס רשת עם USB 15 אינץ' אז מצאתי משו ממש אחלה ב6500 http://buy4less.co.il/product.asp?f=42 אבל האם זה באמת שווה???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by westra,

יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר למחשב נייד- אני רוצה לקנות מחשב נייד משומש, אבל אני ממש לא יודעת, מה המפרט הטכני שמתאים לי... אני סטודנטית, גולשת הרבה באינטרנט, רוצה גם לראות בו סרטים, ו.. זהו, בעיקרון. הכי חשוב לי גלישה מהירה, וזיכרון גדול. אני רואה באתרי יד שנייה פרטים כמו מעבד, גודל זיכרון, וכו' ומאבדת את הראש.. אז תודה מראש!

12. Started by neoyun,

שלום, קניתי מחשב נייד. יש ברשותי מחשב, אך ללא כונן דיסקים , והיני רוצה לפרמט אותו ואיני יודע איך. אפשר עזרה[?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by r3dr4gon,

איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by direwolf,

שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by E-non,

היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. Started by frustrated,

קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by prince2,

קודם כול הם אמינים ? מה היתרונות והחסרונות שלהם? הבנתי שהם זולים יחסית למתחרים אבל דווקא נורא חזקים איך הם בקשר למשחקים? ותוכנות גרפיקה? ומה ההבדל חוץ מבמחיר בין HP Pavilion dv6-3070ej WR754EA ל HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA שתיהם אותו מפרט רק אחד יותר יקר השני יותר זול http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=125050 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=4824 זה לינקים למפרטים

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by gofmarat,

מה בעצם ההבדל בין R61 ל T61? נכנסתי לאתר שלהם וההבד היחידי שראיתי זה שבדגם T אין אפשרות למצלמה מובנית.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by YardenHazoot,

כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב שיסחוב המון אפליקציות במקביל בעיקר לגלישה באינטרנט (הרבה ממנה) ובמקביל עבודה מסיבית על אופיס, ותוכנות ברקע למינהם. אני לא יודע על איזה מעבד ללכת כלומר או INTEL או AMD, יש הבדל במחיר אבל השאלה אם אני ארגיש את זה בביצועים או בזמן סוללה.? כי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב כמה שנים טובות....ואני מעדיף לקנות מעבד טיפה חלש או מעבד של AMD (כי הוא יותר זול) ולהשקיע את ההפרש בזיכרון פנימי וכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ משחקים מידי פעם על המחשב ב איכות בינונית..... עכשיו בנוגע למעבדי INTEL מה ההבדל בין CORE DUO לבין CORE 2 DUO ? אשמח מאו להמלצה שלכם, והסברים בנוגע למעבדים......ולחברה שממנה כדאי לקנות כי אני חושב על DELL. אה, ומה דעתכם על המ…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  24. היי, תמיד רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה והטובה ביותר לחבר את המטען של המטען הנייד שקניתי מחול לחשמל בארץ? האם מתאם פשוט יספיק (צד אחד עם חיבור של 110V וצד שני עם חיבור 220V...) ותגידו אם קונים מחשב נייח מחול ומביאים אותו לארץ, אז איך מחברים את הספק כח? גם ען מתאם או שיש מכשיר מיוחד לדברים האלו? אשמח לפרטים בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by matanefrat,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL 1520 אך שמעתי מחבר שלי שמתעסק במחשבים שאמר של DELL ישנם הרבה בעיות במחשבים שלהם מצד שני אני רואה שבפורום הזה יש הרבה אנשים שממליצים על המחשב הנ"ל אז אני מעוניין לדעת האם במחשב הזה באמת טוב כמו שהוא או שכדאי לקנות אחד אחר ואם אתם לא ממליצים עליו, אז איזה מחשב חדש אפשר לקנות בסביבות ב-6000 שקל, עם מעבדי santa rosa החדשים (ראיתי גם מחשב של LG E500-S.AP3DE http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=E500-S-AP3DE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9792&aff=Zap〈=he וגם מחשב של HP DV6515EJ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1355 האם אתם ממליצים עליהם במקום???) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.