עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by ronaldo12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by Numi1989,

בניתי לחבר שלי מפרט, איך הוא מה כדאי לשפר או לשנות ? אני יכול לקנות רק ב ksp כי יש להם חנות ליד לבית שלו ! ואני צריך לשאוף למחיר של 2800... מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945) 1 795 795 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ABIT כמות מחיר סה"כ IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 1 410 410 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 240 480 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ X1650 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 1 600 600 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 310 310 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 175 175 מארזים‏ כ…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. כמו שרשמתי בנושא מפרט לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט חשוב שיהיה שקט מאוד תקציב עד 2K ללא OC חשבתי בערך על מפרט : מעבד e7500 q2d/e8400 לוח M - סדרה 43 של אינטל gigabyte fsb 1333 זכרון 1000MHZ DDR2 2/4MB דיסק קשיח 500GB צורב DVD אני אשמח אם תיעצו לי איך לשםר ובאיזה חנויות כדאי לי לקנות (אני מראשון)

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by ASAGIH,

מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by davidez2,

היי אני צריך מפרט לחבר שהולך ללמוד הנדסת מחשבים כך שכנראה יצטרך להריץ כל מיני תוכנות מתמטיות כבדות יחסית. כמו כן הייתי רוצה מפרט שיאפשר גם להריץ משחקים ברמה סבירה (לפחות בהגדרות נמוכות). אין העדפה מיוחדת לאינטל או AMD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by edbd,

המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by rino,

מה דעתכם על ההצעה הזו ב2600 ש"ח לשימוש ביתי - לא למשחקים , קצת עיבוד וידאו,קצת פוטושופ http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8708092

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by RTTW,

שלום לכולם... לאור העובדה שהמפרט שלי הוא מאוד מאוד מאוד ישן... כנסו למפרט שלי ותראו למה אני מתכוון אני מבקש מפרט ב-5K ובבקשה שיהיה בתשלומים 12 תשלומים אם אפשר שיהיה שם 8800GTS 320 אני מבקש את השילוב הטוב ביותר של מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך וגם שיהיה הרד דיסק,צורב,מארז,ספק,עכבר ומקדלת

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. מעבדי -?AMD Sempron 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי -?AMD ABIT KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA זכרונות- DDR 400 512MB 400MHz Spectek דיסקים קשיחים -Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך -64MB Shared DDR כרטיסי קול- 5.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM CD-ROM 52x ציוד רשתות- On Board 10/100 מארזים- RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות- 2 Lang. עכברים- MOUSE PS2 + roll רמקולים- 400 W מסכים- None זה המפרט והמחיר הכולל הוא 1462 ש"ח.המחשב אמור להיות בעסק בגלב בלי משחקים ואולי אינטרנט עם מערכות וינדואס XP.מה אתם אומרים?מה כדי לשפר או שזה מספיק? תודה

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  12. מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by sdqw,

תקציב של כ-2,000 ש"ח לקופסא (ללא מסך, ציוד הקפי ותוכנות) שימוש למשרד (אופיס) ותוכנת אוטוקאד 2007. כיום עובד על AMDX2 +3800, ASUS M2A-VM ובגדול ניתן להגיד שעובד טוב אך הגיע הזמן להחליף. אין חנות ספציפית (קניתי בעבר ב-KSP ובאייבורי ולא נכוויתי......). עדיף חנות בתל-אביב. ייתכן שארצה להוסיף מערך גיבוי של RAID אז אם יש לוח תומך אז עדיף.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Psy,

[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by roei86,

דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by מאור247,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש של hp..... התחלה הכל עבד טוב ויפה אבל פתאום המתען לא טוען לי ת'סוללה.... דיברתי עם כמה אנשים....אמרו לי ליסתכל עם כתוב משו כמו "spare from hp" ואם כתוה ככה אז הביאו לי משו יד שנייה או פגום....ואכן כתוב שם ככה..רציתי לדעת אם זה נכון.... ומה אני צריך/יכול לעשות עם זה???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. התקלקל הHDD של WD 250GB 540RPM , החליפו לי ל- SEAGATE 320GB 7200RPM שניהם SATA ,זה שווה לי ? אני לא מבין בזה , תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by volan,

שלום המשפחה שלי מעוניינת לקנות נייד לבית עדיף חברה מוכרת עדיף מעבדi3 3 או 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך גרוע כי זה לא למשחקים כלומר כרטיס מסך מובנה ודיסק קשיח 320 או 500 גיגה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by Demp,

שלום, אני צריך לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, קירור למעבד וזכרונות יש לי מארז, HDD וכוננים יש לי את הספק הזה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PS-1000&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=337 הוא יספיק? אם לא אז תכללו חדש אפשר לסבול חריגה אם צריך חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ומעבד, וחשוב לי מעבד Quad תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

אם ארכוש מחשב נייד ( שמתי עיין על הטושיבה A210 19J) שמגיע עם ויסטה, יש מצב שאני בטוח מעביר ל-XP האם במקרה כזה אין לי יותר אחריות? ואם לא יודעים את מי שואלים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים , ודיסק קשיח שנקנה לאחרונה . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה - איזשהו כרטיס מסך ברמה בינונית + (עד עכשיו אני עם GeForce FX 5200 ) מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 . תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא ל htpc: (העלות היא ~ 4-4.5k לא כולל מעבד שאותו יש לי) שימושים: צפייה בסרטים 1080p, שימוש כ-pvr עם אופצייה למשחקים אבל לא צריך להיות מפלצת משחקים. להלן מפרט שאני הרכבתי: מעבד: E6700/E8400 (יש לי את שניהם אז אני רק צריך לבחור, אין טעם ב-over-kill) מארז: Thermaltake BACH Black HTPC VB8000BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=12155 קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15253 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20740 ספק כ…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by Dvirus89,

שלום לכם, 1. תקציב :אני מעוניין לקנות מחשב ב4000-6000 לא כולל מסך! 2. מטרות: מחשב למשחקים בינוניים-כבדים, מסמכים, מולטימדיה. 3. ציוד היקפי: אני צריך מקלדת, עכבר לייזר [אלחוטי/חוטי: לא עקרוני], רמקולים, אין צורך במסך! 4. דברים שאני לא צריך: כרטיס קול איכותי, [אין צורך במדפסת.] 5. העדפה לחברה: אין! 6. קירור שיהיה ברמה סבירה, לא משהו מיוחד לאוברקלוק. 7.מערכת הפעלה: אין לי צורך, רכשתי בעבר ואני אשתמש בה למחשב זה. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: רצוי. חשיבות בינונית אם יש השפעה גבוהה על מחיר. 10. OC: לא. 11.משחקים: לא משהו ספציפי.[חדישים ככל ההאפשר, וגם שהמשחקים שיצאו חדשים ירוצו ברמה טובה] רזולוזציה גבוהה ככל האפשר בתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. לפני כמה שבועות בנו לי פה מפרט אבל בגלל כמה בעיות עם התקציב והחנות שרציתי לקנות ממנה בסוף לא קניתי את המחשב . אני צריך שתבנו לי בבקשה מפרט חדש ב 2500 שקל מהחנות http://www.skypc.co.il/ ( להביא מפרט רק ממנה ) המחשב שאני רוצה הוא למשחקים בעיקר וגם לכל המטרות הרגילות והכלליות . ללא OC . אני לא צריך מחשב שלם אלא רק : מעבד , לוח אם , זיכרונות , כרטיס מסך וספק חדש ( שיכנס למארז סטנדרטי של HEC ) . אני מתכון לקנות את המחשב מחר כי כבר דחיתי את זה יותר מדי זמן אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי במהירות . עריכה : אני מבקש לא לחרוג מהתקציב אלא אפילו לרדת ממנו קצת כי אני לחוץ בכסף .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.