עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orenaz,

מיועד למשחקים בעיקר. העדפתי להשקיע ב RAID0 עוד 400+100 ש"ח (דיסק נוסף + הפרש עלות בלוח) כי אני לא אוהב להמתין הרבה בטעינות. את כל שאר הציוד היקפי (מסך, צורב וכו' כבר יש לי) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 689 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 118 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 42 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 423 2 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Burned,

אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Shnig0,

שלום! אח שלי יעבור בקרוב ניתוח בברך דבר שישאיר אותו משותק לזמן מה לכן עלה הרעיון לקנות לו מחשב חדש כיוון שהמחשב הנוכחי שלו לא סוחב(Pentium 4 1.8Ghz) שמחשב מיועד בעיקר לסרטים, אינטרנט והורדות המחשב יהיה בחדר שלו לכן חשוב שיהיה שקט ומחובר ל-LCD 32 אינצ'. להלן מה שחשבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤876 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤263 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGAB…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by shayw,

הועבר, sorry

5. אני מחפש מחשב למולטי טאסקינג שיעבוד בצורה חלקה ומהירה עם תוכנות גרפיקה כבדות ( פוטושופ, ריפ, תוכנות קולאז'ים, ) ללא מסך. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. שלום אשמח לקבל חוות דעת או אולי שיפורים לגבי מפרט מחשב שאמור לשמש להרבה אינטרנט,סרטים,משחקים חדשים,הרבה מאוד עבודה,המחשב פועל כמעט תמיד ללא הפסקה. אני משתמש במסך hp 19 אינץ. המפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUO Q6600 8M זיכרון:KINGSTON 1024mb x 2 DDRII 800 לוח אם: INTEL DG35EC EVA COVE DVI כונן קשיח: WD 320GB 16MB 7200RPM SATAII מארז: ATX EZCOOL 530WATT 120 MM FAN כונן אופטי: DVDRW LG DUAL LAYER כרטיס מסך:GEFORCE 9800gtx 512MB DDR3 כרטיס רשת:ONBOARD כרטיס קול : ONBOARD הרכבה ובדיקת חלקים במעבדה מחיר 3500 ש"ח בבקשה תנו לי חוות דעת כמה שיותר מהר צריך את המחשב לפני החג. תודה רבה שנה טוב וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אז ככה, נשרף הכרטיס מסך ואין הגיון להשקיע עכשיו 1000 שקל במחשב האנטיקה שלי, אז הוחלט על קניית מחשב חדש. הייתי רוצה מפרט למחשב שיחזיק משחקים ללא בעיה למשך כמה שנים טובות ברזולציה של 1280 שימושים נוספים לא מיוחדים (סרטים, אינטרנט..) ללא ציוד היקפי כלל העיקר שיפעיל משחקים ללא בעיה. יש העדפה ל INTEL ו GeForce. חוץ מזה, הכל אפשרי תודה ! בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר גם מארז שנראה טוב (צריך רק צורב DVD , תודה)

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by thebestof2005,

המפרט מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה לא יותר מזה...אם מישהו מעוניין להציע משהו אחר באותו גבול של מחיר שיש פה אז בבקשה.. דרך אגב, רצוי שיהיה מ KSP... מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM BTC 52x ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר 1447 ¤

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  11. שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.

12. אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by Marik.Sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2.השימוש היעודי של המחשב הוא גיימינג. אני מתכנן לשחק במשחקים כמו COD ASSASINS CREED C9 DIABLO3 Crysis Dirt ומשחקים חדשים שייצאו הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1920x1200 אני רוצה לשחק בדרישות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4.חוץ מציוד הקפי יש לכלול הכל 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט ברמה של 8 לפחות 6.לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול תוכנות כגון אופיס/ווינדוס 8. אמממ חנות טובה בבאר שבע 9. אין בקשות מיוחדות 10. אני לא מתכנן שידרוג מאסיבי עתידי. ערות: שיהיה מארז יפה D:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by LiorB,

2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by גוב,

במפרט "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 2500 ש"ח - ללא מסך" כתוב בתיאור שללוח "יציאות DVI ו SVIDEO ו HDMI". http://hwzone.co.il/specslist/view/81/#; נראה לי שכרטיס האם לא תומך ב-SVIDEO.... האומנם ? ביי-אורן

16. Started by roi.amitay,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שלום לכם! פעם ראשונה שלי פה בפורום, וראיתי שיש לכם כללים נורא נוקשים... אני מקווה שאני לא אשכח אחד מהם בטעות :-X ככה, מעבד יש לי את הQX9770 extreme edition (השגתי ב"קומבינות"... סתם, לא ;D אבל אני מקבל אותו בחינם) הרכבתי איזה מפרט, בעקרון הסתמכתי על מפרטים אחרים, והתייעצתי עם אנשים. אבל עדיין יש לי כמה ספקות. בעיקר לוח האם - מצד אחד, הבנתי שבאופן רישמי המעבד הנ"ל נתמך רק ע"י לוחות אם מבוססי צי'פ X48. מצד שני, הבנתי שגם לוחות עם צי'פ X38 או P35 עם BUS במהירות 1600MHz יעשו את העבודה. לא הצלחתי להבין אם יש או אין הבדל מבחינת הביצועים... במפרט שהרכבתי הלכתי על לוח מבוסס צי'פ X48, עם תמיכה בזכרונות DDR-3 - אני לא רוצה לקחת עכשיו לוח שתומך רק בזכרונות DDR-2 ושבעתיד אני אצטרך לה…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by gavoha,

אני מעוניין לקנות מחשב htpc שיהיה בסלון שלי ולכןחשוב שיראה יותר כמערכת סטריאו מאשר כמחשב ברשותי מסך סמסונג t 220 וייתכן שבעתיד ארצה לשדרג למסך 24 אני לא מעוניין בכרטיס מסך טלוויזיה. על המחשב להיות שקט מאוד, עם שלט רחוק, קירור למעבד ומיועד בעיקר לסרטים ,שמיעת מוסיקה וכן עם יכולת להריץ משחקים "קלים" ותוכנת qbase התקציב הינו עד 3200 ש" קיבלתי הצעה מאייבורי בסכום הנ"ל : מארז SX MEDIA LAB MOZART THERMALTAKE + שלט ספק כח 450W 12CMF REAL לוח אם G31 מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Nvidia GeForce 9400GT 1G HDMI דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון B.DRAGON DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ הא…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by vk,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤2091 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤527 [b ]מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤631 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤615 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤286 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤6445 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אוקיי מה אתם אומרים על המפרט הזה? עריכה: אופס טעות בפורום להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. http://tms.co.il/preview/spec/nj5f14br המחשב אצלי כבר.. רק חפל שה OC נהרס פתאום והוא חזר ל 2.4 מה אתם אומרים על הפרט ?

21. Started by rbeny10,

מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. אני צריך מפרט לאינטרנט משחקים וסרטים ב4000 שקל בערך, גמיש. אני לא איזה גיימר כבד, כרטיס מסך mid-end יספיק. HD של 250GB יהיה טוב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  23. http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by yochaitb,

אח שלי ביקש מפרט למשהו שנקרה "מתמטיק לאב", הבנתי שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך של 200-300 ש"ח. הוא ביקש: מעבד E6750, וכרטיס מסך: 8400GS. שאלות כלליות שלי: מה החשיבות של הספק פה? בגלל הכרטיס מסך אני לא רואה סיבה להביא מותג, יש חשיבות אם זה יהיה של JSP TECH? 2.הוא לא עושה אוברקלוקינג, או שימוש אחר במחשב.איזה לוח אם מומלץ ולמה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.