ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למפרט מצויין עם השקעה במסך זכירון הארדיסק קול ותצוגה (כרטיס מסך ) תודה! המחשב מיודע לסרטים, מוסיקה (מערכת סאונד מצויינת) ומשחקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפורום, מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים) עם מסך 13", משקל מתחת ל 2ק"ג שנמכר בארץ ומקבל תמיכה מלאה בארץ. באופן אידיאלי הייתי קונה ASUS UL30A, אבל הוא נופל בגלל שאינו משווק בארץ ואני לא רואה מתי הוא הולך להיות מיובא ונתמך באופן רשמי בארץ. כרגע קיימים בארץ HP Pavilion DM3-1100ej ו - Toshiba Satellite T130-10G שאני מתלבט בינהם אבל נוטה לכיוון ה HP. חשבתי גם על LENOVO U350 אבל הדגמים של הסדרה הזו שנמכרים בארץ חלשים משמעותית (מעבד/סוללה) מהשניים שהזכרתי למעלה. הייתי שמח לדעות לכאן או לכאן או אולי כיוון חדש (חייב להיות דגם שנמכר ונתמך בארץ, מחשב שנמכר עם WIN7 וניידות מנצחת כוח עיבוד).
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך להתאמץ לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? צריך להיות שינוי דרסטי כדי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, לימודים וקצת משחקים (dota וכל מיני משחקי indie) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare Workstation ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA2, לא משחקי A+++. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 או יותר ומידה וזה יביא ביצועים משמעותיים יותר טובים, בגבול הטעם הטוב אמנם, התקציב בכ"ז 4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק'ים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: C2,BF3,MW3,WT -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . 1920x1200 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שקניתי לפני מספר שנים. מצ"ב המפרט שלו. זה מחשב נייח שעיקר השימוש שלו הוא תלת מימד - בניה ורינדור בתוכנות סטודיו מקס וסולידוורקס. כמו כן משמש לתוכנות גרפיות. אני צריכה מחשב חזק ויציב. אני מתלבטת האם להשתדרג איפה שמומלץ ויהיה משמעותי או להשקיע ולקנות מחשב חדש. ההתלבטות היא בעיקרה כלכלית - תמיד אעדיף חדש :) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל , קצת משחקים כמו FIFA ואולי GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש בהרצאות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לעריכה גראפית. לא מדובר בעריכה גראפית בתוכנות תלת מימד אבל מה שכן מדובר בעריכה גראפית בעיקר בפוטושופ ופלאש. התקציב הינו 3500 ש"ח... ללא ציוד הקפי! ניתן לחרוג עד 4000 ש"ח ראיתי את המפרט הבא: השאלה עד כמה הוא עדכני נכון להיום? והאם המחירים ירדו השתנו וכד'? http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ בנוסף ראיתי שהם ציינו שמה 2 הארדיסקים אני חושב שזה מיותר. וגם עם המחיר של הזכרונות אפשרי לשנות אותו ליותר זול תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Code Model Chipset G965PDS4 GA-965P-DS4 Intel 965 CODE TYPE MODEL E6300T CORE 2 DUO E6300 Code Model Speed GD21G667 1Gb VALUE DDR2 667 כפול 2 .. Code Model Credit WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB Code Model PX79GT256 PX7900GT-TD256 Leadtek Code Model Credit H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK Code MODEL Credit VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN הזמנתי את זה כבר אבל אני יכול לשנות עד מחר כי הם שולחים רק ביום ראשון.. אז תעזרו לי אם משהו לא במקום..
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
HP Pavilion dv6t Quad Edition customizable Notebook PC • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit • 2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • No Additional Office Software • FREE Upgrade to Norton Internet Security 2011 - 15 Month Subscription (activation required) • 30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++ • 15.6" diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366x768) • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Supp…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במוצר הזה ברשת באג . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6402&perur=0 לכל החברה כאן שקנו מחשבים ניידים וגילו שהנייד שלהם מחזיק בקושי שעתיים (ואחרי חצי שנת שימוש בקושי שעה ), סוף סוף נימצא הפיתרון בדמות סוללה חיצונית . נכון שהפיתרון יקר ,אולם יתרונו הגדול הוא שהוא אוניברסלי ובעל חיבורים במתחים שונים שמאפשרים להמשיך להשתמש במכשירים אלקטרוניים שונים ,גם אם הסוללה המובנת התרוקנה וכמובן גם במקביל לטעון את הסוללה של המחשב הנייד וגם הרבה מכשירים אחרים כמו פלאפונים (3.7 וולט ) נגני mp4 \mp3 (מתח usb וולט 5.3 ). הדבר שימושי בין היתר לכל אלו שקנו את ה-wind באיבורי וגילו שהם קיבלו עם הנייד ,סוללת צעצוע שלא מספיקה לשום דבר . על פניו נראה אחלה פיתרון , אולם לא הצלחתי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, המחשב הקודם שלי הלך פייפן..סוף סוף אחרי 6 שנים. אני צריך מפרט למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת ורמקולים שישמש אותי לכמה שנים טובות. אני לא גיימר, אבל אשמח לשחק משחקי מחשב, חשוב לי המהירות גלישה והרצת תוכנות. מפעיל תוכנות צילום ותוכנות של עריכת מוזיקה. שקט..אם יהיה שקט אז גם טוב, אבל לא הכי קריטי. תודה מראש. שאלה: האם כדאי לי להשקיע רק 2000 שקל במחשב רק לגלישה ולתוכנות ועוד 2000 שקל במכונת משחקים? או שב4 וחצי אלף גג אני יכול לקבל תמורה טובה? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 696.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 314.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1345.51 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM MSI x 5…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-