עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. חברים אני נמצא עם המערכת הנל שנתיים בדיוק עדיין מחשב סבבה אבל לא שיא הטכנולגיה מתלבט אם לרכוש מערכת חדשה או שידרוג מה ההמלצות שלכם: צירפתי את שני המפרטים: האחד שברשותי והשני שאני פוזל אליו תקציב מקסימלי:6000 במקרה חריג אפשר להגיע ל-7000( לא כולל ציוק הקפי) מה הם השימושים הצפויים של המחשב:בעיקרון המחשב אמור להוות תחנת מסחר לבורסה בארץ וחול מה שאומר שלפחות8-10 תוכונות פועלות ברגע נתון,אם זה אתרי מסחר אתרי חדשות תוכנות לניתוח טכני וכו ב)המחשב מיועד גם למשחקים עם גרפיקה כבדה וגבוהה גודל המסך שברשותי הוא 24 של samsung שאליו ירכשו עוד 2 מסכים בגודל 19-17 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10:הייתי אומר בין 7-8 אבל בשום פנים ואופן לא מוכן שיהיה לי טרקטור בבית בדמות מחשב …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Stranger,

בשביל מה כרטיס רשת? המודם מתחבר לUSB. עוד שינויים ??...

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by shlomi295,

1.התקציב הוא כ-4000 ש"ח. 2.מטרת המחשב היא משחקים כבדים בעיקר עם צפייה בסרטים ואולי עריכת וידאו קלה ביותר. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב DVD(לא DL) וכונן DVD מהקודם אבל אולי אצטרך צורב DL נוסף. 5.יש לי העדפה ללוח אם של ASUS מעבד AMD וכרטיס מסך של ATI (עדיף חברה טובה כמו ASUS). 6.חשוב לי שהמארז יהיה איכותי כמו הסופרנו שלא יקר כ"כ (310 עם חלון) לגבי התאמה בין כוננים אופטיים לא משנה ובלי LED למינהם.לגבי הקירור הוא חשוב על מנת להריץ משחקים כבדים ושהמחשב לא יתפוצץ. 7.יש לי XP HOME חוקי (מספיק לי).לגבי הרכבת המחשב, עדיף שכן... 8.אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-CROSSFIRE להוספת כרטיס מסך בעתיד.לפחות 1 TB של HD לא משנה לי חברה (מוכרת).מעבד 4 ליבות .לוח אם עם חיבור HDMI (גם כרטיס ג…

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי חברה קיבלתי את המפרט הבא כהצעה : intel e7200 core 2 duo gigabyte ga-g31m-s2c ואני חושב להוסיף עוד 200 שח ולקחת את p43 במקום זיכרונות kingston ddr2 800mhz 2gbX2 מארז SETO 1000 דיסק קשיח SEAGATE 1TB צורב DVD SONY כרטיס מסך gtx 275 gygabyte gv-n275ud-896h ספק כוח thermaltake 500 w נקי אני קצר בכסף סכ"ה 4100 או 3900 תלוי בלוח אם מה אתם אומרים ? במיוחד בקשר לגודל המארז כפונקציה של קירור והאם הספק יספיק ? המוכר אומר שזה יספיק מעל ומעבר אני לא יודע ... תודה

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי. אני מחפש מחשב גיימינג עם כרטיס מסך GTX2080TI. תקציב 10,000 אבל אפשר לחרוג (אין משהו מוגדר אבל לא להגזים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא צריך לא HDD ולא SSD ולא מסך ולא שום ציוד הקפי אחר, וכמובן לא DVD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10 חשוב 9 (היה לי NH-D15 במחשב קודם והייתי מבסוט ממנו) 6. האם מתוכ…

10. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by htiram,

אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by cptariel,

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by hananmori12,

שלום, בעקבות הכתבה שראיתי https://hwzone.co.il/המדריך-להרכבת-המחשב-שיהרוג-את-הקונסול/ אני גר בלוס אנגלס ורוצה להרכיב מחשב שישמש למשחקים וצפיה בסרטים וכו' אפשר לקבל המלצות למארז מעבד לוח אם וכרטיס מסך מתאימים? תודה

17. שלום, אם אפשר בבקשה לקבל מכם עזרה קטנה אני אשמח, אני מחפש מחשב נייד ונפלתי בין הכיסאות מכל המבחר. חשוב לי שהנייד יהיה מחומרים איכותיים, שקט, ושלא יתחמם. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים (בסיסי), סרטי HD. גודל מסך: 15 אינצ' (סתם כבונוס אם תמצאו מחשב 13-14 אינצ' עם אותם נתונים זו גם אפשרות) זמן סוללה: 8 שעות יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA, USB3 x 2, USB2 x 2, קורא כרטיסים, אוזניות גודל: 1TB 7200RPM - HDD צורב: CD/DVD אחריות: שתהיה אחריות טובה ואמינה לתקופה גבוהה כולל מערכת הפעלה: כן העדפת חנויות: איזור אשקלון (אייבורי - מומלץ!, KSP, באג) תודה רבה לכם! יש לציין שזה הפוסט השני שלי. כבר בבחירת מחשב נייח עזרתם לי וקניתי בדיוק מה שאמרתם ועד עכשיו אני מרוצה...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. בוקר טוב לאחר 7 שנים המחשב שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים מאוד כך שהרכישה דחופה וצריכה להעשות בטווח המיידי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המבוקש נע סביב ה 4.5K, אשמח לזול יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי אשר כולל גלישה באינטרנט, הזרמת מדיה, שימושי אופיס וגיימינג בסיסי מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. …

20. אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by khali,

תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : מעבד Intel Core i7 4790K Tray בקניית מחשב חדש ₪ 1600 x 1 קירור למעבד: : Scythe Ninja 3 RevB SCNJ3100 ₪ 185 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ₪ 704 x 1 מארז: : מארז מחשב NZXT Phantom 410 ₪ 463 x 1 ספק כוח: : ספק כח Seasonic X-650 650W Modular ₪ 565 x 1 זיכרון: : Corsair 8GB (4Gx2) 1600MHz DDR3 CL9 Vengeance PRO CMY8GX3M2A1600C9 ₪ 480 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital RED 2000GB WD20EFRX ₪ 495 x 1 SSD: : Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW בקניית מחשב חדש ₪ 640 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire R9 290 4G DDR5 TRI-X PCI-E HDMI OC בקניית מחשב ח…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Second Edition,

היי לכולם , החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . אני מחפש מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . ייתכן שיהיה צריך להחליף אותו . חשבתי על המעבדה של HP ישראל , מה דעתכם ? תודה , ליאור .

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by efi89,

and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. לא מדובר על מחשב לבעל מקצוע, אלא לחובבן - תוכנות כגון Vegas ו Premier ו Photoshop. ניתן לחרוג בתקציב עד 250ש"ח המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי אין הרבה משמעות לרמת הרעש של הקירור הרכבתי את זה על סמך פשפוש בפורום ואשמח לחוות דעתכם: :] http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527ceb75c37f3 תודה לכולם וסופ"ש נעים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, סה"כ 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בעיקר גרפיקה, טיפה משחקים (סימס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, Maya, ZBrush, After Affects, Photoshop, Premiere, 3Dmax, V-Ray, Mental Wave - תדירות כבד (כרגע בלימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים