ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני לא ילד מחשבים ואני לא כל כך מבין בזה, אז אם רשמתי משהו לא נכון\לא הגיוני אז תגידו לי\תסבירו לי. תודה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?15-10 אלף ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - שיהיה הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש לכם 1400 דולר מיותרים ותיאבון למשחקים, זה המחשב בשבילכם. המפרט שלו: -מעבד quad-core Intel Core 2 Extreme QX9300 2.53GHz, 12MB cache -מערך CrossFireX עם שני כרטיסי מסך HD3870 -שני HDD של 500GB(לאחסון של 150 משחקים או 250 סרטים) -4GB של זיכרון DDR3 1066MHZ -מסך 17' -כונן Blu-ray כמובן. -כרטיס טלוויזיה מובנה -מערכת הפעלה ויסטה 64bit
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, במידה וקונים סוני ואיו מחו"ל, יש מצב שתהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ כי הוא לא מיובא בצורה סדירה? (כמו שהבנתי) תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יצרתי את המפרט הבא https://ksp.co.il/t/2EVyj8 - לקחתי מפרט קיים ושניתי/שפרתי כמה חלקים. תודה על העזרה שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא יודע מה ההבדל במחיר בין שקט לרועש, אשמח לשמוע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דודה שלי רוצה לקנות לעצמה מחשב שישמש אותה לשימושי משרד בסיסיים, סקייפ ושום דבר מיוחד אחר. כן חשובים לה נוחות המקלדת ומשקל נמוך - הוא ינוייד הרבה. בכונן אופטי אין צורך. חשבתי להמליץ לה על אחד מהCULV של החברות, אבלל אינני יודע איזה טוב ממשנהו. אשמח להמלצותיכם. תודה מראש, אור
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מח…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל מקס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הורדות ומשחקים קלים כרגע (minecraft roblox משחקים steam חינמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כרטיס מסך שאני מקווה שלא נשרף ביחד עם הלוח NVIDIA 1660 רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי את המפרט הבא כהצעה : intel e7200 core 2 duo gigabyte ga-g31m-s2c ואני חושב להוסיף עוד 200 שח ולקחת את p43 במקום זיכרונות kingston ddr2 800mhz 2gbX2 מארז SETO 1000 דיסק קשיח SEAGATE 1TB צורב DVD SONY כרטיס מסך gtx 275 gygabyte gv-n275ud-896h ספק כוח thermaltake 500 w נקי אני קצר בכסף סכ"ה 4100 או 3900 תלוי בלוח אם מה אתם אומרים ? במיוחד בקשר לגודל המארז כפונקציה של קירור והאם הספק יספיק ? המוכר אומר שזה יספיק מעל ומעבר אני לא יודע ... תודה
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובהתחשב בזה שאתחיל בקרוב מאוד לעבוד בתחום חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הלפטופ הישן והזקן שלי. אני מחפש לפטופ 13/14/15" (לא החלטתי עדיין כל כך), יחסית חזק, שיריץ כמו שצריך League of Legends וכמובן סרטי HD (גם ב FULLHD לחיבור ל TV כזו או אחרת) עם זאת השימושים העיקריים של המחשב יהיו לפיתוח בסביבת Visual Studio, מדי פעם פוטושופ וכו' לא קריטי יותר מדי משקל המחשב (זה כן חשוב, אבל לא בצורה בצורה מיוחדת)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרת המחשב: עבודה משרדית וצפיה בסרטים (ונשיאה יחסית יומיומית) * גודל המסך 13-14 אינץ' (אין דרישה מיוחדת מעבר לכך) * רזולוצית מסך - עדיפות לFHD אך אפשר גם HD * אמצעי קלט - אין עדיפות מיוחדת - שיהיה נוח * משקל רצוי - כמה שפחות? אני מניח שבין קילו לשתיים זה סביר (לא יודע מה המשקלים של האולטרבוקים אבל הרצון העיקרי הוא שיהיה קליל ונוח לנשיאה) * זמן סוללה - 6 שעות ומעלה יעשו את העבודה, מקווה לא להתפשר בחלק הזה (עדיפות למינימום 8 שעות) * יציאות מיוחדות - אין צורך מיוחד אבל אשמח מאד לHDMI * bluthooth - לא חובה * כונן - SSD של 120 ג'יגה ומעלה * כונן אופטי - אין צורך * תמיכה בתחנת עגינה - אין צורך אך יהיה יתרון * אחריות בינלאומית - אין צורך * רישיון למערכת הפעלה - אין…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בקרוב ואשמח לעזרתם - המבחר רב מדי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 2500. גג 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. כן חשוב לי לגלוש בהרבה טאבים (סרטונים ביוטיוב בעיקר) במקביל ללא האטה, אז לדעתי צריך RAM גדול ומעבד סבבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, כאמור, מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לאחי מחשב בקרוב ומאחר שיש משפחה שבאים לבקר מארה"ב אני כמובן קופץ על המציאה. אחי מתחיל ללמוד בקרוב ולכן צריך לפטופ (וגם שיעזוב את שלי ) דרישות: ניידות גבוהה - לכן אני חושב על אולטרבוק. מקלדת מוארת. זמן סוללה סביר (3-4 שעות) משחקים ברמה של פיפ"א. גלישה ותכנות קל. אחריות בינ"ל - יתרון. ראיתי את ה-Toshiba Portege Z835 והמחיר שלו נראה כמו מציאה, אותו מחיר של V131 בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214595 מה ההבדל בינו לבין ה-Z830 שנמכר בכ-300$ יותר?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור למשפחה של חבר לקנות את המחשב הראשון שלהם . הצרכים שלהם די בסיסיים, להעסיק את הילדים,אופיס ואולי קצת משחקים יותר "רציניים" לאבא (הוא לא הולך להיות גיימר או משהו אז לא צריך להסחף עם הדרישה הזאת) אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק עם כל האילוצים של המחיר והציוד ההיקפי שצריך להיות כלול, שיעבוד בלי מאמץ יתר ויחזיק לכמה שנים טובות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשפחה,סרטים בצפייה ישירה, שיריץ משחקים לילדים ( הכי גדולה בת 7, אין לי מוש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-