ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:רוב המשחקים שיש בשוק ובעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 נראה לי. המחשב נמצא ליד המיטה אז אני מעדיף שהוא יהיה שקט שהוא על סטאנדביי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המחשב הזה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143 המעבד בסדר ? (והאם הוא 2 ליבות?) אני רוצה מחשב אם מסך של 10 אינץ' עד 2500שקל ושהסוללה תהיה 6 תאים לפחות. ודיסק קשיח 80GB + זיכרון 1GB +
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר אבל עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/COD/FIFA/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, מעט Word ומדי פעם הוא ירצה לערוך סרטים שהוא מצלם במצלמת הוידאו (לא לעיתים קרובות מדי) הוצע לו המפרט הבא: * Intel Prescott P4 3.0 * לוח אם Intel Avalon 915 + כ. מסך וכ. קול על לוח האם. * זכרון 256*2 (Dual) סה"כ 512. * דיסק SATA 80G * וכל השאר... מה דעתכם? 1. האם לא מספיק ללכת על 256Mb זכרון? 2. האם ישנם תחליפים טובים יותר ללוח האם? 3. אני לא מרוצה מכך שכרטיס המסך הוא משולב ומעדיף בנפרד, מה דעתכם? האם ולמה כדאי לשדרג? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים. דגש על העובדה שאני לא צריך HDD גדול במיוחד (אולי אפשר לשדרג חלקים אחרים? ) תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
Code Model Chipset G965PDS4 GA-965P-DS4 Intel 965 CODE TYPE MODEL E6300T CORE 2 DUO E6300 Code Model Speed GD21G667 1Gb VALUE DDR2 667 כפול 2 .. Code Model Credit WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB Code Model PX79GT256 PX7900GT-TD256 Leadtek Code Model Credit H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK Code MODEL Credit VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN הזמנתי את זה כבר אבל אני יכול לשנות עד מחר כי הם שולחים רק ביום ראשון.. אז תעזרו לי אם משהו לא במקום..
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו במקרה משתמש במחשב הזה (או יצא לו להתנסות איתו) ? אשמח לביקורות\דעות עליו, בייחוד בהתייחסות לסוללה.. (אני יודע שקיימות ביקורות רבות באינטרנט, אשמח לשמוע דעות נוספות)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לכם 1400 דולר מיותרים ותיאבון למשחקים, זה המחשב בשבילכם. המפרט שלו: -מעבד quad-core Intel Core 2 Extreme QX9300 2.53GHz, 12MB cache -מערך CrossFireX עם שני כרטיסי מסך HD3870 -שני HDD של 500GB(לאחסון של 150 משחקים או 250 סרטים) -4GB של זיכרון DDR3 1066MHZ -מסך 17' -כונן Blu-ray כמובן. -כרטיס טלוויזיה מובנה -מערכת הפעלה ויסטה 64bit
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת האם חלקי המחשב שבחרתי בטווח ה6000 ש"ח היא מערכת מאוזנת? כמובן פתוח להצעות צרכי המחשב לרוב עריכה גרפית מוצרי אדובי פיתוח בפלוטר או אנדרואיד סטודיו וכמובן גיימינג(כמובן לא יושב יום שלם אבל אשמח אם יוכל להריץ משחק ב2K ברמה גבוה) 100-100000071BOX - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box במלאי - שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי 1 ₪ 1406 ₪ 1406 MPG-X570-GAMING-PLUS - MSI AMD X570 ATX gaming motherboard AM4 - 4x DDR4 up to 44…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב בגודל של 11.6 עד 12 אינץ לצורך אינטרנט סרטים באיכות רגילה ובעיקר עבודה מול אופיס ולכן אני רוצה מקלדת כמה שיותר נוחה! זה חשוב שמתי לב שיש ניידים להם יש מקלדת עם מקשים קטנים ולא נוחים וזה פקטור שצריך לקחת בחשבון אני מוכנה להשקיע עד 2500 עדיף פחות דוגמאות מקשים גדולים: http://img.zap.co.il/pics/3/2/5/9/34329523c.gif מקשים קטנים: http://img.zap.co.il/pics/5/2/6/8/33028625c.gif בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, אני צריך נייד 13" לסטודנט הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, חשוב לי שהוא יהיה קל, חשוב שיהיה כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים (משחקים של היום בהגדרות גבוהות/בינוניות), אני חושב על לקנות את המחשב מארה"ב, אז חשוב לי שגם תהיה לי אפשרות לאחריות בינ"ל, אפילו אם היא בתוספת תשלום לפי מה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש אנשים שממליצים על מחשב TABLET לסטודנטים מכיוון שהם נוחים לשרטוטים, האם יש בכלל חיה כזאת, מחשב TABLET עם הבקשות שלי ובמחיר שמתאים לי? חשוב לי לציין שהבקשות הראשונות שלי הרבה יותר חשובות לי מהTABLET, כלומר, אם יש מחשב שהוא לא TABLET אבל הרבה יותר חזק/משתלם ממחשב אחר שהוא כן, אזי אעדיף את המחשב היותר חזק/משתלם. תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כמו שחלק כאן יודע אני מעוניין לרכוש DELL 1525 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 שהו סביב 4000 לעומת זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2001&CatCode=315 אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין זה שעולה עוד 1500 ש"ח ההבדל היחידי שאני רואה הוא כרטיס מסך, השאלה היא האם זה ההפרש ? יש עוד משהו ?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב גיימינג עם כרטיס מסך GTX2080TI. תקציב 10,000 אבל אפשר לחרוג (אין משהו מוגדר אבל לא להגזים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא צריך לא HDD ולא SSD ולא מסך ולא שום ציוד הקפי אחר, וכמובן לא DVD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10 חשוב 9 (היה לי NH-D15 במחשב קודם והייתי מבסוט ממנו) 6. האם מתוכ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 המחשב דולק , אך לא מטעין.. כתוב למטה בשורה של ההתחל - plugged in , not charging שמתי windows 7 יכול ליהיות זה הבעיה ? אולי יש איזה דרייבר כלשהו שצריך להתקין שפיספסתי? מה שמוזר זה שגם המחשב מכובה הוא פשוט לא מטעין בגלל זה אני חושב שזה פחות הבעיה של הווינדוז.. אלה אולי של הסוללה.. זה בטוח הבעיה של הסוללה ? כי היא דיי חדשה.. המחשב לא היה דלוק איזה שבועיים יכול ליהיות שזה הסיבה? בבקשה מי שמכיר את התקלה הזאת או שיכול לעזור שיענה.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה מראש על העזרה. מזמן לא התעסקתי עם עולם החומרה-קניתי את המחשב הנוכחי שלי ב 2006- אגב גם בעזרתם האדימה של המקצוענים של האתר הזה! 1. מה התקציב המקסימלי? בעקרון אני מכוון ל 5500 אך התקציב הוא גמיש, זאת אומרת אני מוכן להוסיף כסף אם מדובר על שיפור משמעותי בעוצמה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-