ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
antec GX500 window corsair cx550m 80+bronze modular arctic cooling freezer 7 intel core i5 6500 3.2ghz 6mb lga1151 asus z170 pro gaming lga1151 crucial 8gb ddr4 2400 כפול 2 wd 2TB 64 MB SATA sandisk ssd 120gb gigabyte gtx 1060 6 gb g1 ddr5 יש לי קצת התלבטויות לגבי הספק...חוצמיזה סבבה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב נייד מאסוס למטרות גיימינג ואני מתלבט בין 2 מחשבים שעלותם זהה אך החומרה שונהאשמח לעזרתכם ולהסבר למה בחרתם דווקא אותוhttp://store.asus.com/us/item/201610AM190000006?_ga=1.135265139.337204591.1478093862http://store.asus.com/us/item/201612AM300001657?_ga=1.135066867.337204591.1478093862תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי תואר משולב מדעי המחשב ופיזיקה ואני רוצה לקנות מחשב נייד להקל עלי את הלימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושימוש שוטף לא ישמש למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: גלישה באינטרנט מאט עריכת מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לא מיועד למשחקים אלה לשימוש ביתי בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ FREESYNC. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה, בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר לא מעט זמן שאני מתכנן לקנות מחשב נייד , ונתקלתי במחשב הזה -https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18407 בעיקרון הוא עונה על כל צרכיי , המחיר קצת גבוה - רציתי לדעת מה דעתכם על דגם זה לשימושי גיימינג בינוני ? למישהו יש ניסיון איתו? בנוסף הבנתי שמעבדת cpm אשר היא מכסה את האחריות לדגם זה , לא משהו בשירות שלה. לדעתכם כדאי לדלג על לנובו ? ולהעדיף חברות אחרות? או שזה לא נורא כמו שזה נשמע? תודה רבה ושבת שלום Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, בניתי לעצמי מפרט מהידע הלא-רב שיש לי במחשבים (הרבה זמן לא התעסקתי עם זה). צריך את אישורכם אם יש התאמה בין כל החלקים, והאם יש צורך לשפר את המפרט במקומות מסויימים. השימוש במחשב: אינטרנט (בסביבות ה-15 טאבים פתוחים במקביל), משחקים קלים (פיפא, counter-strike) וסרטים פה ושם. הנה המפרט: מעבד: 1075 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4 זכרון: 239 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 610 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050 StormX 2GB D5 1354MHz-1455MHz דיסק קשיח: 229 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מא…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך 2000 שקל אני לא אתנגד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (1920X1080 וטלוויזית 42" (1280X720) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-