עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב חופשי בעיקרון לא ניראלי שיש יותר מדי מה לחרוג פה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים דרך הטלווזיה הרבה כרטיסיות אופיס ודברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ותכנות בקטנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חשוב שיריץ סרטי 4k לעתיד. האם צריך כרטיס מסך חיצוני? כי לא תכננתי על זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת אם מחשב כזה יחזיק לי מעמד 3-4 שנים? q6600 ‏8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 enermax 520w Zalman 9500+Led P4/SocketA/K8 ZM9500 דרך אגב הx1950 pro Hותר טוב מה gtx?!?! צריך לדעת כי ההפרשים במחירים שלהם גדולים ואני לא רוצה לבזבז סתם

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by Adi Ruben,

היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. קודם כל תודה רבה על העזרה ועל חוות הדעת המקצועית חשבתי כבר תאחלס מה אני עושה עם המחשב ועקב כך שקניתי את הטלוויזיה הזאת http://halalit.co.il/products/62843 ויש לי ps2 אז אמרתי אולי כבר נעשה את המחשב רק לאינטרנט והורדות אז מה שכן אני צריך מארז htpc שוכב עם כרטיס קול טוב (עם יציאה אופטית) זיכרון טוב 250 ג'ג'ה להורדות כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה OB אבל אני אצטרך יציאה לטלוויזיה אבל שיראו טוב אחרת אני יחשוב לשים כ.מסך יותר רציני אם זה תלוי בו שיראו טוב בטלוויזיה ראיתי את הכרטיס הזה Hauppauge WinTV-PVR-150 במפרטים המומלצים הוא לא מכביד על המעבד שמבצעים לכידה ? שהמחשב יהיה מספיק חזק לוויסטה צורב dvd יש לי כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר מבחינת תקציב אני אשמח לשמוע כמה אני אמור להשקי…

• 80 תגובות
    • 39.6k צפיות
  5. אני צריך עזרה בבחירת מפרט ב 5.5K ללא OC המחשב מיועד למשחקים ולשאר השימושים הרגילים. אני גם צריך מסך 19' מקלדת עכבר (יכול להסתפק בעכבר ומקלדת פשוטים). המחשב ייקנה לאחר ההורדת מחירים ב 22 לחודש במחיר צריך להיות כלול התקנה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום אני קונה מארז עם ספק ויש לי תקציב עד 100 דולר בארה"ב למה שאני רוצה אז אמרתי למה אני לא ילך על הארד דיסק החלטתי לקחת 160 ג'יגה אני צריך שתגידו איך זה נראה לכם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144203 וזה תומך 100 אחוז במחשב שלי? לא לקנות סתם עכשיו העניין לגבי המארז אני צריך מארז עם ספק נורמליים פשוטים עד 400 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2113 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441 חשבתי ללכת על הראשון עם הספק 400 וואט,הוא בדיוק כמו המארז השני רק עם ספק חזק יותר ? אחלה תודה אני מת כבר להזמין

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Greedo,

שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2900XT 512MB HDMI PCIe ¤2495 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 532 430W ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-532-SKR3 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6025¤ המפרט הורכב באת…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by tro.bizo,

קריטריונים: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים, גלישה באינטרנט, וירטואל פיסי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד-INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כלכך(סטנדרט). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כמו שאמרתי מצאתי מפרט מוכן ויש לי מע"ה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. -לא כבדים וקרוב לוודאי 22" גודל מסך ורזולוציה ס…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בניתי מפרט אחרי סקר והתייעצויות שונות עם חברים. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר. אני מתכוון לשדרג את המחשב הקיים שיש לי בצורה די מקיפהולהעביר לחדש רק כמה רכיבים בודדים כגון: 1) כרטיס מסך GFORCE 6600GT 2) הארד דיסק 150GB (כתוספת) 3) מארז עם 3 מאווררים 4) צורב DVD X16 ומה שאני חושב לקנות חדש זה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤439 כמות:1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 -------------------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  12. לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh עם 5870 6 ג'יגה ראם core i7 עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים? והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז? תודה מראש ליאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום,אחרי חיפוש מתיש,החלטתי לקנות את הdel E6400 אבל לא בארץ,הפרש המחירים הוא יותר מ2000 ש"ח!!! אז אחלטתי שאני מזמין מחול,מישהו קנה פעם כך?יש שירות כזה שנותנים לך כתובת בארהב,ואתה רוכש עם הכתובת הנ"ל והם שולחים לארץ, מישהו רכש כך פעם? או יש למישהו המלצות יותר פרקטיות?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. היי, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימוש משרדי בסיסי, גלישה באינטרנט וכד' - לא משהו כבד מדי. ספציפית, מאחר שהנייד לא מתוכנן לשנות מיקום יותר מדי (אבל עדיין צריך לשמור על אופצית הניוד ) הם מחפשים מחשב עם מסך גדול יחסית (15.6"). דרישה נוספת היא כונן SSD ועדיפות שיבוא עם אחת מגרסאות Windows 10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל עדיף שיהיה מחשב טוב שיחזיק מעמד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000-3,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אוקיי המחשב צריך להריץ תוכנות חלק אבל לא הרבה עבודות גרפיות... יותר מסמכים ומשחקים מהסוג הפשוט. נועד יותר בשביל לימודים אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ כמה משחקים לא כמו farcry אלא כמוlittle fighter 2 רק כדי להעביר את הזמן... אני יותר בכיוון של HP אבל אם יש יותר טוב אז תחליטו. אני גם מעדיף שיהיה ג'יגה זיכרון ומסך 15.4 אם אני רוצה לראות סרטים כלשהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤458 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1900 סה"כ: ¤5681 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מ…

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום חברים. יש באפשרותי לרכוש מחשב דרך העבודה במסגרת המתנות לחג. המחשב אמור לשמש ליישומי אופיס שוטפים ומשחקים עבור הילד בסגנון סימולטורים,מרוצי מכוניות, משחקי מלחמה וכ.. . מחיר החבילה המוצעת הוא 3240 ש"ח. להלן המפרט: מארז:מהודר עם USB קידמי ואחורי לוח אם: MSI CHIPSET INTEL 915 , זיכרון: 512 מ"ב מסוג dual ddr מעבד: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.0 GHZ 64 BIT HT 800 MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS ATI RADEON X600PRO-256MB DDR+DVI דיסק קשיח: S-ATA 120GB 7200RPM 8MB CACHE צורב DVD מהמקובלים בשוק. כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול שישה ערוצים ( 5.1) - לא יודע האם מדובר ב- O.B או לא אבל זה לא ממש משנה לי. ציוד היקפי: עכבר גלילה ורמקולים. כמו שציינתי המחיר הוא 3240 ש"ח בקיזוז התלושים שאני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FeedMe,

אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מדי פעם מתעסק בפוטושופ, ואני אוהב להפעיל המון תוכניות במקביל... תודה!

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  20. Started by OrBen91,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי כמה הצעות למפרטים מכל מיני מקומות. הצרכים שלי זה בד"כ מולטיטסקינג והרצה של מספר תוכנות כבדות בו"ז(פוטושופ פלאש 3DSMAX ). כמו כן גם מידי פעם איזה משחק וכמובן סרטים ב HD. יש לי t220p להלן המפרט שאני מתכנן להזמין אחרי כל הלבטים - רק רציתי את דעתכם הסופית לוודא שהכל פיקס מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1546 לוח אם: [..] DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ¤1194 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 7-7-7-20 - PLATINUM EDITION : OCZ3P1333LV6GK ¤560 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 מחיר סופי: ¤…

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by iTripleE,

האסוס: http://ksp.co.il/?uin=17341 הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=18136 המחשב ישמש אותי לקצת גיימינג, גלישה, תכנות ואולי גם קצת פוטושופ. אני רוב הזמן אהיה באיזור עם חשמל. ללנובו כרטיס מסך טוב הרבה יותר, ולאסוס מסך טוב הרבה יותר, מכאן באה ההתלבטות שלי, מה אתם הייתם לוקחים? בנוסף, אם יש לכם רעיון למחשב אחר קצת יותר יקר שייתן לי תמורה טובה למחיר, אתם מוזמנים לשתף, חשבתי גם על n56vz אבל בדומה לvj, גם הכרטיס מסך שלו לא מתקרב לביצועים של הלנובו, והוא עדיין עולה הרבה יותר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nondos,

שלום, הגיע אלי מחשב ThinkPad X200 שהתקלקל לו הלוח אם ללא אחריות. בעל המחשב שלח אותו למעבדת IBM לאחר שנשפך על המחשב קפה מעבדת IBM מצאה שצריך להחליף את הלוח אם. הסכום שנדרש על התיקון גבוהה מאוד והיה עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש בסכום הזה ולכן רכשנו X200 חדש. בכל זאת אנחנו רוצים לנסות להציל משהו מהמחשב. המחשב כרגע מפורק לחלוטין אני מחפש מעבדה בארץ שתחליף לי לוח אם ותרכיב את המחשב מחדש עם עדיפות לאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב שמטרתו העיקרית היא שימוש משרדי (מעבד תמלילים, פאוור-פוינט וגלישה). כמו"כ חשוב שיהיה מסוגל לעבוד מהר ולבצע אוברקלוקינג. דבר נוסף חשוב, הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. המחשב אינו מיועד בעיקרון למשחקים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מפוצץ. אין צורך ברכיבים הבאים: מסך, עכבר, מקלדת, צורב. לסיכום, מה יתן את יחס אוברקלוקינג/מחיר הטוב ביותר. המחשב צריך בעקרון להספיק לשנה הקרובה, כך שאין בהכרח צורך בבצוע UPGRADE תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.