ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה... מארז - Sonata II w/ 450watts לוח אם - DFI LANParty UT NF4 ULTRA-D מעבד - AMD Athlon 64 X2 3800+ או AMD Athlon 64 3800+ תלוי במחירים אחרי יציאת CONROE זכרון - Samsung PC3200 512MB X2 דיסק קשיח - Western Digital 250GB HDD כרטיס מסך - EVGA E-GEFORCE 7600 GT KO צורב NEC ND-3550A - DVD מסך - Samsung 740N 17IN LCD תודה!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש: מעבד E6700 זכרונות 2GB HD 300GB צריך: לוח אם - אין צורך בדברים מיוחדים כמו RAID ,SLI וכו' רצוי צ'יפסט P35. קירור מעבד -אולי AC7 ?לא מתוכנן OC. מארז+ ספק -שום דבר מפואר או מיוחד. שיחזיק את המערכת ולא יהיה רועש מדי. מקלדת+עכבר כל סט פשוט ונורמלי (אין צורך באלחוטי) אולי של MICROSOFT כרטיס מסך שיחזיק משחקים בצורה נורמלית 30+ FPS על מסך ברזולוציה של 1920x1080 . (משחקי יריות ,אסטרטגיה וכו') תודה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מ-ksp (אם תציעו לי חנות אחרת בת"א, אני אשמח) מחשב בתקציב 5,000-5,500 למשחקים. אני רוצה לכלול ציוד היקפי (בלי מסך) בשווי 200 ש"ח וויסטה הום פרימיום, ככה שתורידו סביב 800 ש"ח וקיבלנו 4200-4700, שהנטייה היא להתקרב כמה שיותר לאזור של ה-4200. אני פאן בוי של אינטל, אבל כנראה בשל האילוצים אני יצתרך לקחת amd... :-[ אני לא מתכנן oc אולי בעוד כמה שנים שתפוג האחריות אבל זה לא שיקול במפרט... אידזה מבין המפרטים עדיף בביצועים? האינטל או ה-amd? קחו בחשבון שאני לוקח את המחיר בתשלום אחד (התחתון) ומוריד ממנו את המבצעים בת"א. האינטל יוצא 4650 ש"ח. ה-amd יוצא 4450 ש"ח. אם יש הבדל בביצועים לאינטל עדיין כדאי לקחת amd בגלל החיסכון במחיר, או שההבדל משמעותי? לבגי …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה. אני משתמש במחשב עם ליבה אחת של AMD ומתחיל להרגיש שהוא לא עומד בסטנדרטים של היום אני מבקש מפרט עבור הנתונים האלה: תקציב מקסימלי 2.5 אלף אני עובד הרבה עם תוכנות משרדיות (אופיס אקרובט אקספלורר) ותוכנות כמו visual studio, eclipse,,, מעוניין גם לשחק במשחקים החדשים (דוגמת סטרקרפט 2 ו Battlefield 3 הבא עלינו לטובה) וחשוב לי שהוא יריץ סרטי Full HD על מסך הטלווזיה שלי לצד המחשב (משמע יכולת צפיה בשני מסכים במקביל) אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 עם מסך 22" (וטלוויזיה FullHD) לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד. אין צורך בהרד דיסק או בציוד היקפי. מסוגל להרכיב אותו בעצמי אני מתגורר בכפר סבא. בתודה , איתי.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מפרט שדי הרבה נותנים פה.. אני צריך משהו שיתאים לי למשחקים לפעמים ולרוב פשוט צריך שהמחשב יעבוד הרבה ומהר להרצת סרטים בHD. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤1030 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב LG GSA-GH20L X…
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, גר באזור המרכז ומחפש מחשב לשימושים ביתיים, תקציב עד 2.5K כולל מסך 21-22 אינץ', עכבר ומקלדת, כרטיס רשת אלחוטי(אין שקע טלפון בחדר) ורמקולים. עדיפות ל-I3, 500GB HARDDISK, 4GB MEMORY מעבד. מעוניין להריץ על מחשב זה סרטי HD אז חיבור HDMI ONBOARD יעזור מאוד. לא ישמש למשחקים בעיקר לגלישה ואופיס. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב עד 3500 ש"ח כולל מסך דק המחשב ישמש לצפייה בסרטים עבודה משרדית והרדות מהאינטרנט אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב למשחקים ואני מבקש את דעתכם. האם כל החלקים תואמים אחד את השני כמו כן האם כדאי להחליף חלקים מסוימים. מעבד: intel i5 2500K 3.3Ghz לוח אם: ASUS p8h67-m pro זכרון: GSKILL NT 8192MB DDR 1333 CL9 כונן קשיח: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E גוף קירור: SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ספק כוח: Seasonic S12II 430W מארז: Spacecraft VF-I Middle Tower Series Black Case צורב: LG GH22NS את המעבד לא ניתן להחליף כי כבר יש לי את הצ'יפ בבית. האם כרטיס המסך שבחרתי הוא מספיק חזק למשחקים COD3, BF3 וכדומה(יש לי מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680X1050)? אולי יש חלופות עדיפות (גם אם הן מעט יקרות יותר) האם הס…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
המחשב משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט ועבדוה אבל אני לא רוצה לחסום לגמרי את האופצייה למשחקים אני רוצה מחשב חזק שיריץ אז אני לא רוצה לקנות איזה מחשב ב 2000 שקל יש לי תקציב של 4000 בערך אני לא צריך מסך ולא שום ציוד הקיפי ואני צריך שיהיו במחשב שני הארד דיסקים תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ 1. בזיכרון רשום PC5300 - מה הנתון הזה? וCL-5-5-5 זה לא הכי גרוע? או שזה לא חשוב? 2. לא עדיף שהזיכרון יהיה ב-2 סטיקים? 3. במפרט השני בלינק הזה במעבד רשום *manila* ובחיפוש באינטרנט לא מצאתי מה זה. אשמח אם תעזרו לי להבין. 4. אחרי שינוי הזיכרון ל-2 סטיקים, שינוי ההארדיסק ל-160GB, הוספת מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה ועלות הרכבה של הכל יצא לי 2500 בערך. לא כולל מסך עדיין. נראה לי קצת יותר מדי בשביל מחשב שכמעט כל ייעודו יהיה לעבודה משרדית, לא? יש משהו שאני יכול לקצץ בו? (הארדיסק של 160 שמתי בשביל להכניס סרטים ומוזיקה. וגם ככה זה רק הבדל של 40-50 אז זה לא מטורף)
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם ASUS - P5NT WS Quad-core, nForce Dual SLIx16, DDRII 800, 3xPCI-E זכרונות x2 DDR II 800 - 1GB Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך ASUS - 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E ארדיסק Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאווררים Zalman - Zalman CNPS9500 AT מארז Thermaltake - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק Spire - Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W מסך CHIMEI - 946D 19'' LCD 2ms DVI תגידו לי מה אתה חושבים איפה לשפר תודה רבה מראש חוקו
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם התקציב שהבאתי פה מספיק בשביל הדרישות שלי או שכדאי לי להשקיע במחשב רק בשביל אינטרנט וכולי..? לא ממש מבין במחשבים ואני לא יודע אם התקציב הזה יספק לי מחשב לתקופה ארוכה בגלל שאני רואה פה שהמחירים יותר גבוהים. בשורה התחתונה האם התקציב יאפשר לי לקנות מחשב שיספיק לי לאורך זמן? תודה רבה אנשים ושיהיה לכם חג שמח! *עוד דבר חשוב שמחשב יהיה יחסית שקט אני לא יכול עם רעש חח
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי ראשית או שנית, אני מתנצל על כפל ההודעות שלי, פשוט לא הייתה לי תגובה וממש חשובה לי הדעה דווקא שלכם. אם זה נוגד את התקנון אז סליחה מראש. עכשיו ככה, אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) ועכשיו ללוח אם ולמארז בלוח אם האפשריות הן: GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX …
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-