עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי מה אתם אומרים ? אני מתעקש על הלוח והכרטיס מסך ד"א. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Asus P7P55D I5 Intel P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1189 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 v1.5, יחידות 1 ¤490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=488 GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB 216 Stream Processors, יחידות 1 ¤1064 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=234 WD 1TB 32MB Sata2 Black WD1001FALS, יחידות 1 ¤524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=783 ANTEC NSK4480 Black , יחידות 1 ¤476 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. המפרט שהציעו לי הוא כזה: מארז FLY 7004 450W שחור לוח GA-945GCM-S2L אינטל E7200 BOX דיסק WD250 16MB זיכרון קינגסטוןX2 1GB DDR2 800 צורב ASUS DRW-1814BLBLK המחשב הוא למטרות שימוש בסיסיות כגון גלישה באינרנט ועבודה עם אופיס. רק שאלה קטנה בגלל שאין כרטיס מסך חיצוני והשימוש יהיה עם הכרטיס ONBORD זה יגרום להאטה של המחשב?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש דנדש ולהחליף את מה שיש לי כבר 5 שנים... אני לא גיימר ולא מכור למחשבים אבל אני רוצה מחשב שיכול להריץ משחקים בצורה טובה ושיתאים גם למוסיקה ברמה גבוהה. לגבי המוסיקה... האם באמת צריך לקנות כרטיס קול? או שמה שיש על הלוח אם מספיק? לגבי הרמקולים אני חושב שאני יקח creative T6100 או logitech pc x530. בין היתר אני צריך גם מסך טוב. התקציב שלי זה 3500-4000 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by gal,

בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by IdanS,

שלום לכולם! קראתי בחלק מהדיונים כאן על כל מיני מפרטים, ואני מודה שאני די מבולבל, ולכן אני מבקש את עזרתם של אלו שנמצאים כאן, ובטוח מביני יותר טוב ממני. אני רוצה להרכיב מפרט מחשב טוב ומאוזן, בעל יעדי שימוש רב-תכליתיים (הרצת משחקים, תוכנות גראפיות, עבודה עם כמה יישומים במקביל, אינטרנט, אופיס וכל השאר). התקציב: עד 4500 ש"ח, ללא ציוד היקפי ומערכת הפעלה. צירפתי כאן מפרט, אך חסרים בו כמה דברים. אני צריך את עזרתכם המלצתכם ודעתכם לגבי : ההתאמה בין המעבד, ללוח האם והזכרונות, המלצה על כרטיס מסך חזק וטוב (עדיפות לnVida), בחירת מארז, ספק כח ופתרונות קירור למעבד. כמובן ששינויים, תוספות וכל המלצה אחרת יתקבלו בברכה: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX 1003 ₪ לוח אם: INTEL W…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by talnisim,

אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום קהילה יקרה. אני מכיר המון חברות גיימינג להם מסכי גיימינג, אסוס, לנובו וכדומה. האם חברה איכותית באזור המסכים אך לא מוכרת באזור הגיימינג מומלצת לרכישה? אני מדבר על מסך הגיימינג שלהם אודיסיי 5 https://www.pcgalaxy.co.il/samsung-odyssey-g5-gaming-monitor-review/ אשמח להתייעץ עם המבינים כאן, שווה את הכסף? יש לי מחשב עם כרטיס מסך 2080 ואני רוצה להפיק ממנו את המירב טווח המחירים עד 2000 שקל יש לי רמקולים בנפרד מהמסך. רגע עם מסך AOC ישן! מעפן עם 60 הרץ

8. Started by idogel,

אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 3500 ¤ ללא מסך , רמקולים , עכבר , מקלדת וצורב יש לי צורב אנ'לא צריך עוד אחד תודה :-) ראיתי את מה שיש פה במפרטים באתר ואני לא מהמבינים הגדולים ואמרתי אולי יש לכם עוד הצעות שאני אשמח לשמוע. לא אעשה OC כמו שכבר אני מנחש שהבנתם כשאמרתי שאנ'לא מהמבינים הגדולים..ולא נעול על שום דבר..אולי על 2 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by OuTsIDe,

טוב אז ככה קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 BE-2350 DualCore Box BE2350 ¤ 506 1 לוחות אם Asus M2A-VM HDMI ¤ 480 1 מארזים Mustiff 6221 Black 370W 2x Sata 6221CA ¤ 168 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 118 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 162 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 289 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 161 1 ציוד היקפי Leadtek WinFast TV2000 XP +Remote + FM Global TV2000XP ¤ 209 1 מסכים Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI ¤ 1968 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 4061 המחשב הוא אפשר להגיד ל HTPC רק א…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לעריכת וידאו HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח לשם ולשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid, Adobe Premiere. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by clutchless,

בעזרתכם הגעתי למפרט שרציתי אך כשהגעתי לחנות מסתבר שאין במלאי כמה וכמה מוצרים ורק אחרי החגים יגיעו (בתקווה). אז ערכתי כמה שינויים (גם חרגתי מעט מהתקציב), אם אפשר חוות דעת על המפרט החדש. תזכורת קטנה.. המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט, משמש גם כמערכת קולנוע בייתי ואני לא גיימר אבל מדי פעם משחקים. רוצה מארז+ספק+לוח טובים ועל כל היתר אפשר להתפשר כי אותם קל יותר לשדרג בהמשך. מחר בבוקר אני הולך לקנות כך שזו ההזדמנות האחרונה שלי לערוך שינויים במפרט. מעבד- INTEL CORE DUO II E7200 לוח (שדרוג קטן מהמפרט הקודם, האם השינוי מה-43 מצדיק את העליה במחיר) Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון- KINGSTONE 1GB 800MHZ X 2 קשיח- WD 3200GB SATA2 צורב- LG DVDRW GH20NS30 X22 sata (האם יש יתרון לפיוניר על פניו …

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום, קודם תודה על העבודה המבורכת שלכם... אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כונני דיסקים המטרה: משחקי מחשב שיעבדו בצורה סבירה לשנתיים הקרובות. לא חשוב השקט של המחשב, מצידי שיהיה רועש כמו אופנוע. תודה , יוגי.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, כמה דברים חשובים: מעבד אינטל, ללא מוצרים נילויים כמו מסך (יש לי מסך דק 19" סמסונג), רמקולים וכו' התקציב נקבע על ידיכם ז"א -יש להכניס את החלקים שהיחס מחיר/ביצועים הוא הכי כדאי... אני לא קונה מחשב כל יום כך שיש להתחשב בכך שהמחשב צריך להיות טוב לפחות לשנתיים-שלוש הבאות תודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by sharkon,

שמעו אני רק רוצה מאבד ממש חזק למשחקים שיצאו ויחזיק הרבה זמן 4 ליבות או משו .. תודה רבה ;]

16. שלום. אני צריך מפרט תקציב 2500-3000 ש"ח ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף צריך כ. רשת אלחוטי. המחשב מיועד לילדה בת 10-11 שרוצה להתנסות בפוטושופ אך ייתכן שבעתיד הלא רחוק ישמש גם לדברים אחרים. עקב הגיל הצעיר ברור לכם שאני לא צריך משהו רצחני אבל אני עדיין רוצה שיריץ את זה בגאווה. האם צריך להריץ גם ויסטה? שאלה יפה לטעמי לא, אבל אם אפשרי לתת מפרט שיוכל להריץ זאת בעתיד (בכל זאת אין מה לעשות ומתי שהוא כולנו נצטרך להריץ ויסטה) זה יהיה מצויין.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. כן, אני יודע שהכותרת נשמעת קצת אירונית- ההכלאה בין המילים T61 ומשחקים.. בזמן האחרון החלטתי לנסות לאתגר את המחשב שברשותי עם משחקים, קצת כבדים האמת. גיליתי, למרות כרטיס המסך הסטנדטי ומטה שלו, שהוא עומד בזה לא רע, ודי נהניתי מהשימוש הזה בו. אמנם, גיליתי שבעקבות השימוש הזה הוא מתחמם ממש, בין 15 ל20 טמפ' מעבר לנורמה- הוא נוסק ל70 מעלות ואף קצת יותר. שאלתי היא, האם עליי להפסיק עם העניין, שכן המחשב לא יועד לפונקציה הזאת, או שכל עוד שהוא רץ ו"שורד", אין מה להתרגש..? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by phouri,

שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by 0noname1,

אוקי אז ככה אני מחכה ליקנות מחשב כבר הרבה זמן (בשביל הורדת המחירים) ושם דבר רציני לא קורה אז השאלה שלי היא עם שווה ליקנות מחשב עכשיו (בשבוע הקרוב) או לחקות עד אפריל עם אתם חושבים שליקנות עכשיו אז אני מאוד אשמח למיפרט מ חנות באז\ור המרכז ועם אתם חושבים שכדי לי לחקות אז תסבירו למה זה שווה לי תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  23. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Vaknir,

אני צריך מחשב שיהיו בו את הדברים הבאים: מקום איחסון גדול. שיוכל להריץ אוטוקאד. עבודה עם עריכת מוזיקה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. בוקר טוב! הרכבתי מפרט למחשב למשחקים באזור ה5.5k. האם נראה לכם שכדאי להחליף פה משהו במפרט? בנוסף, החנות הכי זולה שמצאתי היא IQPC שדי רחוקה לי (תל אביב) האם כדאי להוסיף עוד כסף בשביל שזאת תהיה חנות קרובה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1453 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤405 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤364 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤364 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: CO…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים