ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום ! אני מבקש המלצה למפרט עבור שימושיים כלליים ומשחקים . התקציב שלי הוא 4500 , המפרט עם מסך , ואם אפשר להתבסס על החנות OMC. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן איזה מהמפרטים הבאים טוב יותר? בתודה מראש!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 550 1 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 490 1 490 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 265 2 530 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 1 390 Total price 1960 ¤ או מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 710 1 710 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 670 1 670 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 225 2 450 דיסקים קשיחים? Samsung Price…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741761 אני לא מבין גדול אבל את המחשב הזה הציעו לי ב-3000 שח ולאחר סקרים מרובים הוא נראה ונשמע אחלה גם מבחינת מחיר ותמורה. יודע שיש את המחשב ביותר זול אבל מעדיף את החנות שהייתי בה. צריך מחשב קל אבל יותר חזק וגדול מה-10 אינץ' למיניהם (גם המסך קטן לי) הטושיבה הוא 11.6 אינץ' מקלדת ומסך נוחים 3 GB מעבד pentium dual core 1.3 ghz סוללה 6 תאים (המוכר אמר שבגדרה הוא 8 שעות אבל תכלס הוא יעבוד 6) מסך full hd 1920*1080 השימושים שלי הם בעיקר לנסיעות לחו"ל, מולטימדיה (סרטים בעיקר-העלאה והורדה) וכתיבה לאוניברסיטה האחריות היא לשנה, ביטוח לשנתיים אם יש המלצות נוספות על משהו דומה אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
או של ASUS ????? תודה על תשובתיכם.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למפרט מחשב שהייעוד שלו הוא עריכת וידיאו ( פרמייר 6 ) בעיקר . המחשב צריך לכלול 1ג'יגה זיכרון לפחות ושטח דיסק גדול . כמו כן אני מחפש כרטיס ללכידת וידיאו ( אנולוגי ) בחיבור pci או firewire שייתמך ע"י פרמייר 6 . ללא מסך 4.5 - 6 אלף ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לשימושי סרטי HD ומשחק הPES8. קיבלתי את ההצעה הבאה. מה דעתכם? מארז HTPC SILVERSTONE LS17C ספק כח ZUMAX X2 400W לוח אם INTEL DP35DPM 1333 MHZ כ. מסך GEFORCE 8600GT 512 MB PCI-E HD MIDDR3 צורב SAMSUNG SATA DVDR-W זכרון SAMSUNG DDR2/800.1 GB דיסק קשיח SAATA 2 500GB 7200 מקלדת ועכבר אלחוטיים INTEL KB5000 מעבד INTEL CORE2DOU E8400 3.0GHZ כרטיס רשת EDIMAX PCI כרטיס טלוויזיה + שלט LEADTEK PVR3000 DELUXE שלט אלחוטי MICROSOFT MEDIA CENTER תודה חיים
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אז אני קונה עוד כמה ימים מחשב ואני רוצה מפרט למשחקים. התקציב הוא 7k,אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג. המפרט הוא מהחנות skypc.co.il:
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את המחשב Toshiba Satellite 5205-s505, הכונן שלו מת ואני מעוניין לקנות לו כונן חדש, יש לי שתי שאלות: 1. האם ה-BIOS יזהה כונן USB עם דיסק Bootable? 2. אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא, אני אמשח להמלצה על מבדה או חנות באיזור המרכז כדי לקנות כונן פנימי. תודה רבה! איאן טראוט
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 3500 ושיהיה ממרדנית, משם אני מתכוון לקנות, אז אם אפשר להרכיב את המפרט אך ורק משם, תודה המפרט יהיה בעיקר לשימוש שותף... תוכנות, אינטרנט, וטיפל'ה משחקים(משחקים חלשים בד"כ...) רציתי לראות גם מפרט של אינטל מול AMD לראות את ההבדל והאם אני ארגיש בהבדלים, תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
סה"כ מדובר במחשב לגלישה,וורד,וכו'...,לא יות ר מזה,מה שחשוב גם אמינות של הרכיבים האם הלוח אם נחשב אמין ? נתקלתי במפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= לקוח מאתר של אייבורי,אם לא מקובל תגידו ואני ייעלה את המפרט ידני.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. הוא רצה בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח אמרתי לו שעדיף שיבנה מחשב אז הוא אמר לי שאני יוכל לעשות פוסט בשמו ושהוא יחשוב על זה (ואם אתם אומרים שהמחשב של זד לא משתלם אז להביא גם נימוקים שהוא יבין גם למה לא) תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מבקש הצעות/מפרט למחשב משרדי בבית לטובת: - גלישה מהירה ובטוחה באינטרנט (לרבות מסחר בבורסה כאן ובארה"ב). - עבודה ב- OFFICE הפקת דו"חות ומצגות. - מקלט רדיו להאזנה במקביל, אין צורך בטלויזיה. - חיבור 3 HD ישנים SATA למחשב החדש. נא להוסיף מסך מומלץ, מדפסת, פקס וכל העולה על דעתכם. התקציב לכל זה 5000 שקל. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-