עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ProcessorAMD Phenom X4 Quad-Core 9950 "1200 ‏M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2, 2xPCI-E 1.0, 1394a -לוח אם 1150 ‏2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ זכרונות לא משנה עכשיו החברה המחיר כזה בערךך 900 9800GX2 כרטיס מסךך 3000 ככה ModelX-Fi Xtreme Audio PCI-E 245 ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ שקל 244 ‏DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ צורבב 116 ‏Thermaltake Kandalf VA9000BWS‎ מארזז 850 ספק כח טרמלטאק 700 W שקלל ככה 600 וכל זה בערף 7000-8000 שח איך המפרט ואם אפשר לשפר לא צריך מסך וציוד הקפיי ולא חובה להשתמש בכל הכסף

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,000 ש"ח. להלן השאלון: *מטרות המחשב: עבודות משרדיות, אינטרנט, תכנות (R, Python וקצת C++ לעבודה עם ארדואינו), עיבוד תמונה ® ועבודה על תכנות ממ"ג (GIS, בעיקר Q,Grass, gdal). * גודל המסך: 14'' או 15.6'' * רזולוציית המסך: מעדיף FHD 1920X1080. אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אני מניח שכ-3 שעות בעבודה עם תוכנות עיבוד נתונים (R, QGIS), תכנות רקע ואינטרנט יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB - 5400rpm. אני מוותר כרגע על SSD נפרד בשל העלות (חושש להרכיב אותו לבד במקום הצורב בשלב זה). אשמח לחוות דעת בנוג…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ranranran,

המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by FlameThrow,

שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הי חברים. דגש על העובדה שאני לא צריך HDD גדול במיוחד (אולי אפשר לשדרג חלקים אחרים? ) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי כבר המון זמן שלא הייתי פעיל ואין לי מושג מה הולך בשוק כרגע. המחשב הנוכחי שלי כבר לא שווה כלום בשוק של היום ואני מעוניין לקנות אחד חדש. עכשיו, הצרכים הם בעיקרון מחשב חזק שיחזיק תקופה, שמשחקים חדשים יפעלו עליו ברמה טובה. שהעבודה איתו תהיה חלקה ויהיה לו הרבה מקום. שאני לא אצטרך להחליף או לשדרג בשנתיים הקרובות. אני לא עושה אוברקלוק, לא מרנדר ולא שום דבר, אני משתמש פשוט. 1) 4,000, ניתן לחרוג אבל רצוי שלא. 2) השימושים העיקריים הם פשוט עבודה שוטפת, שלא ייתקע. שאוכל לראות HD ומשחקים יפעלו בצורה טובה. הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1280*1024. ורצוי שהמשחקים יהיו בהגדרות גבוהות. 3) אין צורך. אם בא לכם להמליץ על משהו מגניב בנפרד אז בכיף. 4) ----- 5) ----- 6) 7. 7) שלילי. 8) מער…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by the kli,

CPU : Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1732.88 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1142.24 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit [ ¤ 1467.78 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 259.6 ] 1 Hard Discs : Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 1098.63 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.99 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכל מי שנכנס תודה דבר ראשון אז הנה המחשב ואני יגד לכם גם מחיר תגידו לי אם זה בערך שווה אני צריך אותו למשחקים קצת וגם לאינטרנט אבל שמשחקים יעבדו טוב לא כמו שהם רצים ב GEFORCE 4 MX טוב הנה המפרט: לוח: ASUS P4P800 4ddr channels 8x לא יודע עוד פרטים עליו :-\ מעבד: pentium 4 2800 800mhz 865pe זכרון: 512ddr dualddr 400mhz של micron דיסק קשיח: MAXTOR 120GB 7200 8MB BUFFER כרטיס מסך: asus 5200fx v9520 128mb כרטיס קול וכרטיס רשת יש על הלוח של 3COM 1GBIT ולא יודע איזה כרטיס קול צורב: ASUS 52x DVD : של ASUS 16x מארז רגיל לא משהו מיוחד וזהו המחיר שהביא לי אחד מבת-ים זה 4900 שקל רציתי מאוד לדעת אם זה שווה את המחיר ואם יש לשנות פה משהו תודה רבה לכולם

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

17. Started by dolevb,

היי, אני מחפש לפטופ ללימודים בעיקר, בתקציב של עד 4000 שקל, מקנייה בארץ. * מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית, לימודים. * גודל המסך? 13 או 14 אינץ, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שה-touchpad יהיה טוב, לא משהו מיוחד * משקל רצוי? 1.5-2, כמה שיותר קל עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן,10 שעות קצת קשה לי להגדיר, אבל לא הגדרה קשיחה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי, מעבר לזה אין צורך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSHD, אם לא אז לפחות 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1299 לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME ¤1850 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3250620NS ¤433 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT ¤511 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER ¤643 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤655 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMATE - 32 BIT - ENG/HEB ¤1044 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤648 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 …

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. דרוש מחשב לעריכת וידאו מקצועית- 8000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000-8000ש"ח. לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת סרטים מקצועית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא נחוץ. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Amd Athlon xp 1800+ - 560 Gigabyte 7VRXP + SB + LAN + RAID133 + USB 2.0 - 570 256MB DDR333 Kingstone - 450 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 470 GigaByte Readon 9700PRO - 2250 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Tsunami Virgo 350W - 230 SYSTEM ASSEMBLY 165 Amd Athlon xp 2000+ - 700 Epox 8K5A2 (+) + SB + LAN + ATA133 + USB 2.0 630 512MB DDR333 Kingstone - 885 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 475 Leadtek Geforce 4 TI4200 128MB + VIVO - 1150 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + window + Enermax 350w psu- 970 SYSTEM ASSEMBLY 165 מה לקחת? (את המסך אני בכוונה לא שם במפרטים, כי אני יודע שהרוב יגידו שזה זבל, אבל אני ראיתי כבר הרבה מסכים שלהם והם מצויינים).

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by locdog,

שלום שלום אממ הרכבתי מפרט הייתי רוצה לשמוע תגובות/הצעות שלכם Q6600 - לפני כמה ימים התייעצתי עם המוכר בחנות שאני עומד לקנות ממנה (פנדס) והוא אמר שזה מגיע כ G0 אבל זה לא מה שכתוב אצלהם באתר PNY 8800GT G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ CL4 WD 320 16BUFFER SATA II AAKS NZXT APOLLO ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו בעיניין של לוח אם וספק אני לא סגור (אני לא מתכוון לעשות OC) אני לא יודע אם כדאי לי לקחת לוח עם תמיכה בDDR3, מה אתם אומרים? בהתחלה חשבתי על GA-P35C-DS3R, הוא קצת יקר ואני לא יודע אם אני באמת צריך אותו, אולי ללכת על P35-DS3L? אני לא ממש מבין בזה, הייתי שמח לשמוע הצעות והסברים וספק, המליצו לי על CORSAIR HX 520W, "הוא מודולרי וכל החרא הזה בלה בלה.." לא מבין בזה. חשב…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעיקר לגיימינג, רציתי לדעת אם שווה לשנות משהו במפרט, אשמח לשמוע חוות דעת עליו. שאלה על הלוח אם- לא מצאתי לוח עם כל התכונות שאני רוצה עם צ'יפסט H170 אז לקחתי Z170 ואני לא מתכנן OC. האם זה בסדר? האם כדאי להחליף או האם קיים כזה ולא מצאתי? (כל מה שאני צריך בסעיף 10). אשמח גם לקבל הצעות מחיר מנציגי חנויות בהודעה פרטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500-6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. חשוב שהמחשב יהיה חזק גם באופן כללי ויחזיק מעמד כמה שנים טובות. -אילו משחקים…

25. אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר... השימושים שלו יהיו סרטים,מוזיקה ומשחקים... (איכות הסאונד נורא חשובה לי כי הוא ישמש במקום מערכת קולנוע ביתית לחדר). בניתי לי כאן מפרט והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב? ואיך אפשר להוריד במחיר מבלי לפגוע בביצועים(לדוגמא: למצוא לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה , מכיוון שאני קונה כרטיס בנפרד...) כמו כן, המחשב לא כולל מסך וזאת בגלל שהמחשב שלי יהיה מחובר לטלוויזית 26 אינץ' LCD בחדר.. שאלות נוספות שעולות הן: האם הכרטיס מסך הזה מאפשר חיבור לטלוויזיה כמו שצריך? האם החיבור לטלוויזיה יפגע ברזולוציה? האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל ההארד דיסק של המחשב? האם צריך ספק כח חזק יותר? האם צריך קירור כלשהו? אני צריך רמקולים 5.1 שאני אוכל לפזר ברחבי החדר... א…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים