עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום מצאתי את המחשב הבא באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17164 (כן אין לי ברירה אני חייב לקנות באייבורי) השאלה שלי איזה מן התוספות אני צריך להוסיף שהמחשב הזה יהיה ברמה גבוהה עד 4K לילד בן 10 שהמטרה שיחזיק לו עד גיל 15 לפחות עם משחקים חדשים וטובים. קודם כל רציתי להוסיף : - דיסק נוסף פלאש SSD Kingston UV400 240GB - שידרוג ללוח Asus דגם H110M-A/M.2 DDR4 הכולל HDMI - Sapphire AMD Radeon R7 250 2GB כולל יציאות DVI / VGA / HDMI - כרטיס רשת אלחוטי TP-Link TL-WN725N Nano 150Mbps USB תקן N עם התוספות האלו המחיר הוא 3,570 והוא סבבה לגמרי איך זה נשמע?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shai769,

התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rt T,

היי! אני בקרוב מתכונן לקנות מחשב ואני מתלבט עם לקנות את הI7 6700K או את הI7 7700K תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את הGeforce gtx 1080 או לחכות לכרטיס מסך של amd vega?

6. Started by ggilon,

שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Aviv Gutman,

היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oferalpha,

אני מחפש נייד 15 לתוכנות כמו סולידוורקס וריינו. אני מעדיף להתפשר אם צריך על כמות הזכרון וגודל הדיסק לטובת מפרט עדכני יותר ומתאים יותר עם פוטנציאל תאימות לאורך יותר זמן. תקרת התקציב היא בסביבות ה 5.5K אבל כמובן שאשמח לפחות. חשוב לי מסך IPS אבל לא גיימינג ואין צורך ברזולוציית 4K. כן חשוב שיהיה חיבור למסך חיצוני לנוחות העבודה בבית. ניידות חשובה אבל בכל מקרה נראה לי שבמסגרת המחיר שהקצבתי לא ישקול יותר מ 2.5 ק"ג. איזה רעיונות יש לכם?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-Microsoft Surface pro 4, לשימוש בפוטושופ ואילוסטרייטור במצבים ניידים, בעיקר ברכבת דברים כאלה. אשמח לשמוע את דעתכם אם יש לכם ניסיון עם המחשב הזה, השימוש בעט שלו וכד'.

10. שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Kobi Mor,

תקציב:5000 שח אפשרי חריגה עד 6000 שימושים:משחקים ו הגדרות משחק מקסימליות מיועד לטלוויזיה 32 אינץ רזולוציה 1080fhd אין צורך בציוד היקפי מרכיבים: מחשב קומפלט צריך בלי ציוד נלווה רק כונן ותכולתו אוברקלוק: כרגע לא מתוכנן אין צורך בוינדוס או תוכנות למיניהם קנייה בקרוב תלוי כמה מהר אקבל תגובה אופק שדרוג וכו לא קריטי אבל שיהיה במידת האפשר(עדיפות לביצועים מאשר לאופק שדרוג)

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

13. אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייד שיריץ טוב את התוכנות הבאות: Photoshop Illustrator After Effects הכי חשוב לי שהמסך יהיה ברמה הכי גבוהה שאפשר בתקציב ולפחות 256 SSD מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר לנצל הכל כמובן מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית בעיקר האם יש צורך בציוד הקפי ? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? לא משנה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? עדיף עם אבל בסדר גם אם אין האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גרה באזור גוש דן במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר האם חשוב לשמור על או…

15. Started by wraithLord,

Ivy Bridge היה מעולה. אבל עד כמה לעומת Sandy Bridge? בצריכת חשמל זהה אנחנו מקבלים 2.7/3.7 ב3740QM לעומת ה2630QM, שמגיע עם 2.0/2.9. אבל חוץ מכח עיבוד, מה עוד מסתתר פה? עד כמה הקפיצת מדרגה מ32 נ"מ ל22 נ"מ אכן משפיעה? 5% עדיפות clock per clock אומרים, אבל אילו עוד טכנולוגיות מסתתרות מאחורי Ivy Bridge? תמיכה בDDR3L לא ממש רלוונטי כי הלוח אם לא ממש יתמוך בזה. DDR3 בתדר 1666 הולך להוות קפיצת מדרגה משמעותית מ1333 mhz? ספק בליבי. אבל כן יהיה נחמד להתחדש במעבד חדש (כן, כן, חדש מהניילון. שמור באיזה חור במחסן במלזיה או משהו בסגנון). מבחינת כוח עיבוד אין מה להשוות, אנחנו מדברים על סטוק ב3740QM שהוא כמעט הטורבו של ה2630QM, וטורבו שלא נשמע כמוהו בניידים בזמנו. חוץ מזה - יש ע…

16. בניתי את המפרט הבא: https://pcpartpicker.com/list/CPtLbj PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Pentium G4620 3.7GHz Dual-Core Processor ($108.75 @ B&H) Motherboard: Asus PRIME B250M-PLUS Micro ATX LGA1151 Motherboard ($95.00 @ B&H) Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory ($115.00 @ B&H) Storage: Western Digital Blue 4TB 3.5" 5400RPM Hybrid Internal Hard Drive ($169.99 @ B&H) Case: Antec P50 MicroATX Mini Tower Case ($64.99 @ B&H) Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($79.89 @ B&H) Optical Drive: LG WH14NS40 Blu-Ray/DVD/CD Wr…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bingoo,

antec GX500 window corsair cx550m 80+bronze modular arctic cooling freezer 7 intel core i5 6500 3.2ghz 6mb lga1151 asus z170 pro gaming lga1151 crucial 8gb ddr4 2400 כפול 2 wd 2TB 64 MB SATA sandisk ssd 120gb gigabyte gtx 1060 6 gb g1 ddr5 יש לי קצת התלבטויות לגבי הספק...חוצמיזה סבבה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.

21. Started by Ariel Zeevi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by עדן כהן,

הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by Nadav Cohen,

אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, החלטתי לקנות מחשב נייד מאסוס למטרות גיימינג ואני מתלבט בין 2 מחשבים שעלותם זהה אך החומרה שונהאשמח לעזרתכם ולהסבר למה בחרתם דווקא אותוhttp://store.asus.com/us/item/201610AM190000006?_ga=1.135265139.337204591.1478093862http://store.asus.com/us/item/201612AM300001657?_ga=1.135066867.337204591.1478093862תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים