ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤404 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤442 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 Total Price : ¤3348 המעבד צריך להיות למשחקים בבקשה מי של…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב עומד על 3500 ש"ח (בלי מסך רק המחשב) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!! -דגש אחד הוא שהכרטיס מסך יהיה יחסית טוב אבל שלא יפגע תקציבית בשאר רכיבי המחשב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB דיסק קשיח LG GSA-H62N X18 DVD צורב G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרון GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe - כרטיס מסך - לא סגור HEC 6A19B - מארז - לא סגור Zalman Case Fan ZM-F3 120mm קירור למארז Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 קירור למעבד Enermax Liberty 400W ספק כח אני הכי לא סגור על הכרטיס מסך והמארז.. פשוט ה- 8800GTS 640 יקר.. ובקרוב יוצא 8800GTS 512, אולי זה יהיה שווה.. ומארז קצת יותר מעניין ונוח.. אממ בינתיים הפרט הזה 5250 ש"ח.. אני מעדיף לא לנצל את כל ה-5500 אבל אם ברירה, אז אין ברירה..
-
- 9 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט לעריכת וידאו רצוי מעבד quad וחובה כרטיס מסך nvidia quadro fx 1500 צריך בעיקר המלצות לגבי לוח אם ,מארז,קירור אם למישהו יש מפרט מלא שמתאים אשמח מאוד ואולי גם הפנייה לספק במחירים הוגנים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב דרך אתר ושחבר יביא אותו לארץ מדובר על המחשבים הבאים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9164012&type=product&id=1218040478391 ויש גם את זה: http://micro-center.com/single_product_results.phtml?product_id=0306846 הייתי מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני המחשבים(חוץ מRAM והארד דיסק) ואיזה מהם לדעתכם יותר מומלץ. ואולי אם יש לכם המלצה אחרת לגבי מחשב באותו סדר גודל של מחיר(600$), מאחד האתרים הנ"ל. כמובן שהמחשב צריך להיות עם אחריות בארץ גם. המחשב מיועד לסטודנט אך ברצוני שיוכל להפעיל משחקים "רציניים" בצורה סבירה. תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב רציני להפעלת משחקים חדשים כמו COD5,Far Cry 2,Crysis רד אלרט 3 וכו... בהגדרות גבוהות. יש לי כבר מסך שטוח רגיל 17 אינץ', וכל הציוד ההיקפי הנוסף לא מחייב כרטיס קול איכותי, תלוי במחיר התקציב הוא עד 4000 ש"ח בעיקרון.. אם יהיה שווה לעשות אוברקלוקינג קטן, אני לא אתנגד מישהו יכול לעזור לי לבנות משהו רציני? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני ככל הנראה מזמין מחר מחשב. רציתי לשאול את דעתכם על איזה מבין 2 המפרטים הבאים עדיף ומומלץ אתם מוזמנים לשנות רכיבים כאוות נפשכם, התקציב הוא עד 2000-2400 ש"ח. תודה מפרט מעבד: intel Core 2 Duo E7300, לוח אם: ASUS P5QL זכרונות : OCZ/CORSAIR 2x1G DDR2 800MHZ כרטיס מסך : MSI 9800gt 512mb או גירסא זולה יותר של אותו הכרטיס מארז : ANTEC/THERMALTAKE/JSPTECH /מארז כלשהו ספק כוח: THERMALTAKE/JSPTECH/ANTEC/COOLERMASTER/HEC 400W אין צורך בכונן קשיח או בכוונני CD/DVD מפרט 2 מעבד: AMD ATHLON 64BIT AM2 5000 DUAL CORE קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 ספק כוח: THERMALTAKE/JSPTECH/ANTEC/COOLERMASTER/HEC 400W מארז : ANTEC/THERMALTAKE/JSPTECH /מארז כ…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך המפרט הבא עבור משרד/ספריה עד 1500? מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח: MSI P43 Neo דיסק קשיח: ווסטרן דיגיטל - 250GB זיכרון: Kingston 2GB DDR II 800MHz צורב DVD LG X 22 מארז MIDI ATX ספק: EZ COOL 450W קירור: Alpine 7 Pro אנטי וירוס - (כנראה נורטון) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1484
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני אשמח אם תעזרו לי ... אני רוצה מחשב לאינטרנט(הכוונה פיסבוק מסנג'ר וכו') צפייה בסרטים, והכנת קליפים.[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:03 אהה כן ויש לי כבר מסך רמקולים מקלדת עכבר ...אני צריך רק את המחשב[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:58 ובלי שדרוגים!!!
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כמו כן מחפש לוח אם עם שני סלוטים מינימום בpc exp 2.0 לCF עשיתי סקר שוק קטן ומצאתי את הדברים הללו מה דעתכם? Gigabyte GAEP45UD3 לוח אם Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719726> 670 ¤ TRG Intel Core 2 Duo E8500 Box מעבד Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691038> 988 ¤ Intel Core 2 Quad Q9550 Box Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697372> 1424 ¤ G.Skill F2-7200CL4D-4GBPI-B זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717260> 280 x2 G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&DB135136=310189> 367 x2 Wes…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הלוח היה DFI NF4-ULTRA מעבד XP 3800 זיכרונות 2 גיגה DDR1 שני דיסקים קשיחים SATA 2 500G כרטיס מסך PCI EXPRESS יחסית פשוט ספק EZCOOL 500W REAL המחשב מריץ ויסטה יחסית בסדר גמור (באינטרנט קצת איטי ) המחשב משמש בעיקר לאינטרנט אפשרות 1 : ראיתי מישהו מוכר לוח של גיגה בייט דגם GA-K8NMF-9 קישור לסוג הלוח : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1911 ב 200 ש"ח כולל מעבד הרבה יותר חלש משלי למרות שאני לא צריך מעבד כבר יש לי שתיים הבעיה אני לא יודע אם הבחור ישר או לא אולי הלוח לא תקין או אפשרות 2 : מוכן ןלהשקיע עד 900 ש"ח לקנות לוח חדש + זיכרון 4 גיגה +מעבד אם אתם ממליצים על אפשרות שניה אנא לפרט מה לקנות וקישור לחנות אם אפשר תודה לע…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
באיזה חנות אפשר לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 המטרה היא שימוש משרדי בסיס אינטרנט WORD ,סרטים ותמונות . לטווח ארוך (3,4 ) האם הוא יתאים או ששווה להשקיע קצת יותר . תודה ,
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, אני מחפשת מחשב נייד סטנדרטי בטווח של עד 2500 שח. הקאצ' - לפעמים יש לי פרויקט עריכת סרטים, ובנוסף לתוכנות הגדולות שאני נדרשת להוריד, כמות הסרטים שאני מעבירה מהמחשב למצלמה מפילה את המחשב הנוכחי שלי. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים במשקל כבד * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? בר הרמה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי USB3 ו-HDMI * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה, מעדיפה שיהיה הרבה מקום אחסון * כונן CD/DVD? צורב? DVD כן, צורב לא בהכרח * כונן Bluray? לא יודעת מה זה... אז כנראה שלא * האם נדרשת אחריות…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-