ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
מי שרוצה לקנות 17 אינץ חברה ENT מי שרוצה לראות תמונה שיוסיף אותי לאיסיקיו המסך הוא לא שטוח אבל לא עגול במיוחד ואני מוכר ב 150-180 והאיסיקיו שלי 1244263 והפלאפון שלי 0528024024
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הנ'ל : http://hwzone.co.il/specslist/view/127/ אני צריך בגדול שהמחשב יהיה מהיר ! שהחלקים החשובים (המעבד,לוח אם,וזכרון פנימי=יהיו חזקים)! ומה שניראה לי במפרט שהמעבד והזיכרון טובים רק הלוח אם אולי כדאי יותר איכותי וטוב! שיהיה מחשב לאורך טווח. ולגבי כרטיס מסך אני רוצה כרטיס מסך שיהיה מתאים להפעיל משחקים אבל אין צורך ברמה גבוהה (אבל גם לא פשוט מידי) התקציב הוא 4K +- ! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעבד של אינטל בלבד 2גי'גה זיכרון מינמום כל השאר יד חופשית אשמח לתגובות תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל, הוא נקרא גם novatech b750. חידשתי למחשב סוללה (הסוללה בסדר לפי החברה , הם בדקו אותה שוב) אך היא כנראה לא נטענת, אני מנסה למצוא את השרטוט של המחשב או מטען למחשב הנ"ל (המטען שלי הוא עבר שיפוץ ולכן אני גם לא בטוח בו). המחשב עובד ללא הסוללה אך הוא נטען לאחר הרבה זמן. תודה לכל מי שעוזר ..
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק יש לי מארז מעולה, הארדיסק חדש, מסך וכנל צורב. מדובר במחשב שנקנה לפני כ 3 שנים ואז הייתי יותר חסיד של amd אבל לא יודע מה כדאי יותר בימינו בעידן ה 4 ליבות. לגבי צרכים, אני עושה תלת מימד(ממדל), פוטושופ,צופה בסרטים(בטלויזיה 32 LCD) ונהנה לשחק מידי פעם במשחקים חדשים אבל אי אפשר להגיד שאני גיימר מומלץ להצמד לרף התחתון של התקציב למרות שאם יהיה משהו משמעותי שיהיה שווה לעלות מעבר לזה אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כמה דברים שלמרות שאני שואל, במקום שאנשים יענו לי על השאלות, הם ממשיכים להציע מפרטים שונים... אני לא לומד מזה כלום. אז ככה, אשמח אם תענו: (תצאו מנקודת הנחה שאני רוצה להשקיע 4-5 אלף). 1. למה ברוב במפרטים שהוצעו בפורום הלוח אם לא ממש יקר, אלא 600 700 800.. חשבתי שהוא מרכיב מאוד חשוב ושהוא צריך להיות בסביבות ה-1400.. מה החשיבות שלו? 2. כרטיס מסך (אני רוצה שהגרפיקה תהיה מדהימה ומותאמת למשחקים הכי כבדי גרפיקה), מה אתם ממליצים (שאלה נקודתית), וכמה זמן הם יחזיקו לי? חשבתי שהם אמורים להחזיק 5-6 שנים לפחות ושמעתי ששנה שנתיים רק. 3. ספק.. מה זה ואיזה תקציב אתם מציעים להקציב לו? 4. המעבד- הוא לא צריך להיות החלק הכי משמעותי? מה שבעצם מחזיק את המחשב, המנוע??? אם אני רו…
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב למשחקים ואני מבקש את דעתכם. האם כל החלקים תואמים אחד את השני כמו כן האם כדאי להחליף חלקים מסוימים. מעבד: intel i5 2500K 3.3Ghz לוח אם: ASUS p8h67-m pro זכרון: GSKILL NT 8192MB DDR 1333 CL9 כונן קשיח: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E גוף קירור: SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ספק כוח: Seasonic S12II 430W מארז: Spacecraft VF-I Middle Tower Series Black Case צורב: LG GH22NS את המעבד לא ניתן להחליף כי כבר יש לי את הצ'יפ בבית. האם כרטיס המסך שבחרתי הוא מספיק חזק למשחקים COD3, BF3 וכדומה(יש לי מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680X1050)? אולי יש חלופות עדיפות (גם אם הן מעט יקרות יותר) האם הס…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מיועד גם לגרפיקה (דו מימדית בעיקר) וגם למשחקים. התקציב הוא כ3K (אפשר לסבול חריגות קטנות) פרטים: לא מתוכנן OC רזולוציית המסך שאני עובד בה היא 1280x960 אני מעוניין ביציאה לטלויזיה (S-Video) אני לא צריך נפח אחסון מטורף (200GB בהחלט יספיקו), אך RAM מצד שני, חשוב לי מאוד (מינימום 2GB) לא מעניין אותי מארז מעוצב או שקט, ואני לא צריך ציוד הקפי אני מתכוון להמשיך לעבוד על XP יש לי העדפה אישית לאינטל, ואם זה חשוב, אז המחשב מיועד להחזיק כמה שנים לפחות (עם שדרוגים מינימליים) אשמח להצעה שתענה על כמה שיותר מהדרישות תודה!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי, רוצה לקנות מחשב, עם ציוד היקפי מלא. - התקציב - 5500 ש"ח. - הייעוד - משחקים כבדים. (הוא לא גיימר, אבל הוא יירצה לשחק DOOM3,BF2,NBA2006 וכדו'). - בקשות מיוחדות: המחשב יהיה מבוסס על פלטפורמת AMD. ג'יגה זיכרון. 160 ג'יגה בייט. כ.מסך...X800GT?. - ציוד היקפי: *רמקולים: לא צריך עם סווב וואפר או משהו כזה, כי הוא מחבר אותם למערכת. *מקלדת ועכבר: הוא ממש לא צריך את הטופ שבטופ, לא MX510 ולא מקלדת שמדברת...הכל פשוט. **מסך דק - אין לי כל כך מה לפרט, לי אישית יש את ה - LiteOn והוא מעולה.. תודה רבה!:}
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאחי נוסע באוגוסט לווגאס חשבתי לקנות לאפטופ . עכשיו יש לי כמה שאלות (וכן - קראתי את הנעוצים פה) מכיוון שאנחנו עכשיו מתכננים את התקציב רציתי לדעת מה הם המחירים בערך למחשב נייד חזק,שימוש עיקרי אינטרנט סרטים מוזיקה קבצי אופיס (וורד PDF) ומידי פעם משחקים (לפחות שיריץ ראד אלרט 2 ווראקראפט וכו' - זה מינימום) והאם אפשר להעלים את זה מהמכס ?כמו כן אשמח לעצות של אנשים בעלי ניסיון! לילה טוב ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום ! אני מבקש המלצה למפרט עבור שימושיים כלליים ומשחקים . התקציב שלי הוא 4500 , המפרט עם מסך , ואם אפשר להתבסס על החנות OMC. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רציתי שתציעו לי מה לשדרג המפרט הוא : מעבד: פנטים 4 3.0 כרטיס מסך :1950 pro זיכרון :512*2 לוח אם :gigabye 8i915p ספק:hec 400 art
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ולחבר אליו כרטיס DVR (וידאו) הבנתי שאני צריך מינימום של פנטיום 3 ו 256 מגה ראם האם מישהו יודע אחרת? וכמה עולה מחשב כזה? המחשב לצורך אבטחה - חיבור של מצלמות אליו
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחר שלמדתי לעומק כל מה שחברים חכמים אמרו בפורומים השונים , הנה מה שאני עומד לקנות Intel Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-8I965P-DS3 GeIL 1GB (2x512MB) DDR2 667Mhz Sapphire Radeon X1300 512MB VIVO Western Digital 250GB 16MB SATA-II מסך LG 1970HR מארז סילברסטון 17 שחור קירור - ביג טייפון ספק - אנרמקס ליברטי 400W מה אומרים החברים ? יש אישור? נ.ב כרטיס המסך לא משהוא אבל אם VIVO כיוון שהמחשב לא מיועד למשחקים בעיקר לעיבוד וידאו וגרפיקה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Proccesor: ש"ח 795 Core 2 duo E8400 1333Mhz, s775, 6m Mother-Bord : 404 ש"ח GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E Memory: 190 ש"ח KINGSTON DDR II 800 Mhz VALUE 1GB X 2 Graphic Card: 714 ש"ח Asus 9600GT 512 GDDR3 DX10 HDTV 2XDVI PCI-E Hard Disk: 390 ש"ח Western Digital 320GB 72000RPM, 8MB צורב DVD: 105 ש"ח DVD RW GH20NS X20 BLACK SATA Cooling: 120 ש"ח Artic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארז : 235 ש"ח Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX BLACK 500W Keybord and mouse: 70 ש"ח Logitech Deluxe 250 Keyboard Black עכבר אופטי PS/2 total price : 3023 בניתי את המפרט הזה בקי אס פי, אני צריך לשנות משהו?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הלאפטופ מגיע עם ווינדוס חוקי, המדבקה עם הרישיון והכל נמצא בתחתית שלו. אבל לא קבלתי איתו דיסק, גם לא OEM.. איך אני יכול לעשות פורמט \ למה הקוד נחוץ לי עם כך בכלל ??
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כאמור המחשב משפחתי צורך בסיסי/מינימלי בגיימינג וגרפיקה, הכוונה לשימוש לטווח לשנים הבאות בשביל זה העדיפות לכרטיסים לא OnBoard בשביל אפשרות שידרוג בעתיד. זה המפרט שבניתי לאחר עיון בכל מיני מפרטים שראיתי כאן, לא ממש הייתי בעניינים בזמן האחרון ככה שאשמח לעצות ושיפורים (הסכום המכוון הוא בערך כמו הסכום במפרט הבא-) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪624[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪65[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס מבוסס אינטל עם מסך LCD ומדפסת... כולל ציוד הקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מה צריך לשפר או אם יש בעיות כלשהן? 1. lg dvdrw gsah44nb 2. kingstone 1024 mb 667mhz כפול 4 (סה"כ 4 גיגה) 3. leadtek quadro fx550 128mb pci-e 4. foxconn tla002 no psu pro - האם כדאי לשדרג למארז יקר יותר? 5. wd 500gb sata 16mb 160g platters 6. ezcool 500w 120mm fan 7. asus p5k 775 8. samsung 226bw black כרטיס מסך כדאי להחליף ל8800gt?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-