עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by igal_nazar,

יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל

2. Started by tomer yaul,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג. כסף יש ואני אוהב להתלהב. אבל אני קצת עצלן ואין לי כח להרכיב את הכל בעצמי. המפרט יהיה משהו בסגנון של i7 דור שביעי, gtx 1080 או titan x pascal (או 1080ti אם אני אקנה בזמן שהוא יצא לשוק). ולא משנה איזה סוג, זה יהיה 2 ב-SLI מארז מפואר, ספק כח של 1000+ וכמובן מערכת קירור נוזלית. תוסיפו מקלדת ועכבר מפוארים ואולי אפילו יכולת bluetooth בכרטיס נוסף סתם כי בא לי. מסך 4k g-sync כבר יש. (ace predator) אני פה לשאול המלצות לגבי מקומות אמינים שיודעים להרכיב מחשב ולא רק למכור אותם. KSP אני לא כל כך סומך ומאיבורי אני בורח כמו ממגפה (אולי תאור קצת מוגזם אבל יש לי את הסיבות שלי) חשבתי אולי במקום לפנות למקומות שמוכרים מחשבים …

• 9 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, הרכבתי בעזרת הפורום מפרט למחשב שאני סגור עליו. התחלתי לברר רכיב רכיב איפה כדי לי לקנות.... אותו מפרט בדיוק עולה כמעט 1500 ש"ח פחות ב .KSP... אני שונא את החנות הזאת אבל בכזה הבדל משמעותי והעובדה שאני קונה חלקים ומרכיב לבד..... הפחד הכי גדול שלי זה לקבל חומרה לא תקינה ואז שבאים להחליף הם אומרים שאני הרסתי את החומרה כי אני לא יודע להתקין או משהו בסגנון. מה שלא נראה לי... האם כדי? :-\

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by rmindel,

היי, מצאתי מישהו שיחזיר לי נייד מקנדה מה המקום הכי טוב להזמין ממנו? מצאתי מחשב שאני רוצה באמזון אבל: 1. אנשים אמרו לי שזה כמו לקנות מחשב בסופר,חח 2. המחשב הספציפי שרציתי לא נשלח לקנדה מאיפה הכי מומלץ לקנות? (ששולח לקנדה?)

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by dashayan,

אני כבר סגור על מפרט שבניתי. כעת מחפש חנות אמינה וטובה גם מבחינת אחראיות/מחירים/שירות יש לי כמה אופציות: אייבורי, KSP, למיר, נועה, זיגזג2000 ... אני נוטה יותר לקנות ב-KSP (נתניה) , לעומת חנויות אחריות יש להם את כל הרכיבים שאני רוצה מאותם יצרנים. מה אתם חושבים על החנויות האלה ? ואולי יש עוד חנויות שאתם ממליצים ? ובכלל מה אתן חושבים על KSP ? יאללה חבר'ה תעזרו לי - אני בשלב אחרון לקניית מחשב תודה מראש להלן המפרט שבניתי: ?Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver? ENERMAX Liberty Power Supply Liberty ELT 400 AWT Active PFC 400Watt INTEL, Core 2 Duo E6600 Conroe 2.400 GHZ FSB 1066 Cache 4 MB GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 SEAGATE ST3320620AS Sata 2, 7200 RPM…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב משרדי לעסק, דומה לספציפי שמופיע ברשימות המפרטים באתר זה. איך אני מוצא חנויות שניתן להזמין בהן לפי חלקים עם שירות טוב? http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ כפי שמופיע שם. אין צורך במסך אין צורך גם בעכבר ומקלדת תודה,

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by mirileh,

אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by z999,

שלום, יש לי מחשב נייד די ישן (Core 2) של לנובו ששבק חיים, הוא לא עולה אחרי הספלאש סקרין של הביוס ולא מגיע לPOST. נראה כמו בעיית חומרה, ניסיתי לאפס את הביוס וזה לא עזר. איפה באיזור המרכז יש מעבדה אמינה ואיכותית שמתקנת לנובו? תודה, זיו

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. איפה מוצאים דריברים של מחשב נייד למשל של HP באתר של HP?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by RoniStyle,

קיבלתי מחשב נייד דיי ישן(סדרת IBM) ,אבל הוא נחמד. הבעיה:הלוח אם שלו הלך לעולמו,(סדרה R50e) השאלה: 1.מישהו יכול למצוא לי לינק של אתר שבו אני יכול לקנות את הלוח אם הספציפי הזה? 2.אפשר להכניס למחשב הזה לוח אם אחר? תודה לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  15. Started by omrij,

נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by ccc,

חנות ששולחת לארץ, ושיהיה במחיר האמיתי של HP ולא מחירים מוזרים כמו 750$ שיש באיביי של כמה גנבים.... מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? יש המון דיבורים על זה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון מתאים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. שלום לכולם, האם מישהו מכיר מקום אמין בארץ, שאפשר להשיג בו חלקי חילוף לניידים? ספציפית פאנל מסך לנייד של סוני sony PCG-7133L. תודה מראש למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by אובה בובה,

אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה

20. Started by MeDuZa,

3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by orengore2,

היי יש לי מחשב LG LE50 ואתמול פתחתי מאחורה היכן שנמצא הזיכרון ומסתבר שיש לי רק מקום פנוי אחד שם, זאת אומרת שהזיכרון השני נמצא בתוך המחשב עצמו. אולי מישהו יודע היכן ואיך אני מגיע אליו על מנת להחליף אותו? תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. אני יודע שאין אנטנה פיזית שיוצאת מהמחשב אבל עדין יש אנטנה פנימית איך אני מוצא אותה? המחשב הוא GIGABYTE N566 תודה נ.ב מישהו יודע דרך להגביר את הטווח של הרשת האל חוטית בצורה זולה?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שני מחשבים זהים מלבד: האחד עם כרטיס מסך RTX 3070 8GB עם זיכרון 16 RAM והשני עם כרטיס מסך RTX 3060 6GB אך עם זכרון פי שניים - 32 ראם. אגב הראשון עולה 1400 ש"ח פחות אבל זו לא הנקודה. (השימוש הוא לעריכת וידאו מקצועית) תודה

• 1 תגובה
    • 355 צפיות
  25. Started by fryifta,

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22931909 2300 ש"ח ב36 תשלומים נשמע טו גוד טו בי טרו מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.