עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by taiber,

אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח טוב בואו נתחיל: קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש 1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה? 2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים בחו"ל. אני מוכן לשלם 5000, אפילו 6000 אם זה ממש מומלץ, אבל כמובן אשמח אם מחשב ב 4000 יענה על מספיק מהצרכים שלי. אני צריך אותו לאינטרנט, לימודים (אני חושב שתוכנות סטטיסטיקה פעם ב יהיו השימוש הכבד ביותר שלו) ולמוזיקה וסרטים. לפי סדר חשיבות: - אמינות. הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שהחומרה שלו תתקלקל כשאני ביבשת אחרת מנותן האחריות. מה מומלץ? - גודל HDD. אני רואה שהרוב באים עם 120 או 160. משתלם לדחוף לשם 250 או אפילו 500 (יש?) או שאתפשר על כונן חיצוני? - משקל נמוך. פחות מ 2.5 נראה לי חשוב. ברוב האתרים שבהם לא רשום "כולל סוללה" אני אמור להניח שהמשקל במפרט זה בלי סוללה? - אורך חיי סוללה. איך אני יודע מה הזמן עבודה הראלי של דגם מחשב מסוים? יש סו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kyo,

היי, אני חדש פה... ואמרו לי שזהו פורום טוב מאוד להצעות ומחירים וכל הדברים הכלולים במחשבים ומפרטים... אז, החלטתי לבקש פה עזרה... אני לא יודע עוד איך הדיונים אצלכם עובדים אבל אני מבקש משהו אחד... אל תריבו על מה המפרט יותר טוב... אני רוצה לבנות לי מחשב למשחקים - לא כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים... בתקציב של 4400 שקל... יש לי מפרט ראשוני שבניתי בKSP והייתי רוצה דעה עליו... Athlon 64 3000+ (S-754)- מעבד GIGABYTE K8NS (s754)- לוח אם DDR 400 512MB A-DATA - זכרון RAM Hitachi(IBM) 80GB SATA - דיסק קשיח PINE XFX FX5900XT 128MB - כרטיס מסך - יש לי פה קצת בעיה ואני מתלבט בין רדאון 9600 256 מגה FLOPPY Teac/SONY 1.44 - צריך הסבר ? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 - …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by barce,

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק. השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה. רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח. המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ראשית שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ממש לא מחשב למשחקים (אלא אם דיוק ניוקם או wolf3d נכנסים כאן בקטגוריית המשחקים למחשבי גיימרים ;D) אני אתחיל ממה שאני יודע שאני רוצה ואמשיך לגבי מה שאני לא סגור עליו.. הארד דיסק ענק - 250 GB ומעלה במידה וקיים יחס אמינות-מחיר הגיוני, לא של WD- ניסיון רע מאוד עם מספר קוויארים שקרסו. זיכרון- 1 או 2 ג'יגה לדעתי של קינגסטון (שבטי או לא שבטי?) ראיתי שהמחירים היום לסטיק של 1 ג'יגה קינגסטון ddr667mhz הם 180 ש"ח כרטיס קול- אני משתמש כרגע ברמקולים מאוד פשוטים אבל מתכנן לקנות מערכת רמקולים פשוטה בכ-100$ כנראה אלטק לנסינג(סאב+2) או חברה אחרת(סאב+4) - כיום אני מחזיק בsound blaster live! ct4760שקניתי לפני כ-6 שנים ועובד עד…

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by Noam Ganz,

אהלן לכולם יש לי מחשב נייד גיימינג בסיסי ביותר (i5h; gtx 1050; 8 gb ram) חשבתי לעבור למחשב נייח הבעיה שאני לא מסתדר עם חומרה לא מבין בזה ולא יודע להתעסק בזה כל הנושא של דרייברים משחות טרמיות מעקב, מעקב אחרי טמפרטורה, חלוקת ליבות במעבד ועוד כל מיני מונחים שראיתי והלחיצו אותי גורמים לי להתרחק מהרעיון המחשב נייד ברשותי כמעט שנתיים וחוץ מלעדכן דרייברים לכרטיס מסך לא עשיתי כלום ואני מרוצה מאוד אני מניח שבזמן הקרוב לאחר הקניה הכל ירוץ חלק, אבל כשיהיו בעיות במחשב או ידרשו עדכונים זה אומר להתחיל להתעסק בחומרה ונראה שזה סיפור רציני למי שלא בקיא בתחום מה דעתכם על זה? סתם נסחפתי או שזה באמת מדריש הבנה יותר עמוקה? דבר נוסף - מה לדעתכם תקציב ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by assafy1000,

אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש למחשב נייד שמגיע אליי בקרוב (EEE 1005HA) נטסטיק. אני עובר למרכז רחקו יחסית מהמשפחה, ובכלל נמצא בלא מעט נסיעות, וגם בלימודים עצמם זה יעזור לי. כהמ שאלות: 1. סלקום הם היחידים בארץ שמוכרים חבילה בי הגבל גלישה. בדקתי בפלאפון, ובתור לקוח עסקי שלהם אני אמנם זכאי להנחה נחמדה, אבל זה עד 10 ג'יגה בחודש. אני צריך הרבה יותר מזה, ובסלקום אני מוסיף ממש קצת (10 ש"ח בחודש) כדי לקבל גלישה והורדה בלי הגבלה. מה אתם אורמים על המודמים שלהם, ומה כדאי? http://www.cellcom.co.il/new/TALKMAN/modem/Pages/default.aspx 2. עד כמה זה יבזבז לי את הסוללה לעומת ה-WIFI? 3. יש עוד משהו שכדאי לי לדעת? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 9.1k צפיות
  8. קרה לי משהו הזוי,פיקסל שרוף נעלם לי מהמחשב נייד HP,איך זה קרה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי לכולם ובייחוד לכל מי שברשותו הנייד שבכותרת. יעזור מאוד לדעת מהו זמן הסוללה הטיפוסי בשימוש "סטודנטיאלי" שאתם מצליחים לסחוט מהנייד. תודה רבה למגיבים !

10. Started by benyben,

שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. Started by com,

שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by guyby,

Fujitsu Amilo Pro 2000 ישן מאוד כ-6 שנים, עם מע' הפ' XP הוא קורס (מסך כחול וRESET כל הזמן). מה שמוזר זה שהוא קורס רק בחדר שרחוק מהאינטרנט ז"א מהראוטר. בסלון זה לא קורס ומתחבר לרשת האלחוטית. הרשת האלחוטית עם אות חלש מאוד באותו חדר וזה על התחברות אוטומאטית. האם יש קשר של הנסיון להתחברות מהחדר הבעייתי לכך שהמחשב קורס? עדכון: בחדר הבעייתי כאשר ניתקנו את ההתחברות האוטומאטית לאינטרנט, המחשב לא קורס... מאוד מוזר!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by koko0,

אני בעניין של המחשב הזה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DellIns1012&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם למישהו יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. המחשב בעיקר לאינטרנט וסרטים כי אין לי ממש תקציב למשהו יותר חזק שיהיה גם לכמה משחקים, נגיד סטארקראפט 2 שאני יודע שלא ירוץ.... הקריסטאל HD הזה לא עוזר במשחקים בכלל נכון? וגם הוא לא יעזור לאובונטו נכון? מה צריך להוריד חוץ מדרייברים לדבר הזה? מה זה בכלל נחשב?...כרטיס מסך? אחרי שאני מוריד דרייברים זה יריץ לי HD על כל תוכנת סרטים או רק WMP 11 ? סליחה על כ"כ הרבה שאלות...אבל הן קצרות יחסית

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by Etus1,

שלום לכולם, קניתי לפני כחצי שנה מחשב נייד Lenovo U410 מחו"ל שאני מאוד מרוצה ממנו. לפני מספר ימים הדיסק הקשיח קרס ואיבדתי את כל המידע, וכרגע המחשב בדרך לתיקון תחת אחריות. חצי שנה לקריסת דיסק קשיח זה זמן מאוד קצר, ורציתי לדעת האם יש לכם טיפים לעתיד למנוע מצב כזה. אני לא יודע אם זה היה מקרי, אבל הניחוש שלי אולי שזה קשור לחום העבודה של המחשב (הוא אף פעם לא התחמם יותר מדי - לפחות ככה זה הרגיש - אבל עבדתי איתו גם בחוץ, והקיץ הישראלי כידוע הוא מאוד חם). זה יכול להיות החום? יש לכם טיפים נוספים? תודה יובל

15. תקציה 3.5 אלף 3.7 אלף לא יותר...אפשר להגיע ל3.7 ואז ישולם במזומן וזה ירד בארך ל3.6 אלף! מחשב לאינטרנט אימיול ומישחקים לא על רזולוצייה גבוהה. האיש רוצה רק אינטל..אז תנו לו אינטל בקשה! כמובן ללא שום ציוד הקפי הצעה שלי: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 799 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 654 ש"ח XFX GeForce 6600GT 256MB DDR3 PCI-E 709 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 415 ש"ח Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 355 ש"ח Thermaltake Mambo VC2000BNS Black 430 Watt 598 ש"ח הוא גם מעדיף…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

18. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=7C5568C2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  20. היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  22. ראיתי פה מפרט שאהבתי ומחיר סבבה לגמרי ועכשיו איך בדיוק אני קונה אותו?? מאיפה בדיוק?? כל הפרטים תעזרו לי בקשה אני חדש פה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  23. GMA 4500M Intel GL 40 GeForce 8200 1) מי יראה גרפיקה הכי טוב? 2) האם יש לפסול את GeForce 8200 עקב חימום יתר? 3) האם בנייד שיש בו את Intel GL 40 ניתן להריץ את המשחק סימס 3 בצורה חלקה? תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. טוב צריך בניית מפרט..קודם כל דרישות: מורכב מtms . 5000,לא שקל יותר,גם ככה אני בחריגה מטורפת. צריך בלוח אם יציאת spdif צורב light scribe [יש לי כבר במילא 62n אצלי...] מארז יפה [חשוב מאוד!!] דיסק קשיח 500gb כרטיס מסך בעיקר לסרטים,במיוחד hd מקלדת ועכבר אלחוטיים. בינתיים זה יהיה עם xp ,אז נראה לי זיכרון 1gb יספיק. אה כן ,שיהיה שקט [חשוב מאוד,אני ישן בחדר] לא חושב כרגע על oc ....אבל נישאר עם ראש פתוח שימושים: גלישה,קצת משחקים [לא קרייסיס או משהו כבד כזה] , סרטי hd . מה אתם חושבים על המפרט שבניתי? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים NZXT Le…

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  25. מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.