ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל ללמוד ועל הדרך החום שרף לי את המעבד בנייח אז אני צריך מחשב חזק יחסית. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים ומשחקים בינוניים ( ברנאוט פרדיס, דירט 3, lol ) * גודל המסך? בין 14-15.6 מעדיף עם מגע * רזולוציית המסך? חשוב לי 1080p לימודי מהנדס* * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה מחבר pci-e בחלק התחתון של המחשב ולא מיתחת למקלדת. * Bluetooth? אם אפשר להכניס בתקציב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם כלול ( ל…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים של עיצוב גרפי. התקציב הוא עד 7000 ש"ח. לומד עיצוב גרפי בתלת מימד עם התוכנות הבאות - 3d max by autodesk Rhino 64 bit Autocad by autodesk Adobe photoshop, illustrator, indesign, after effects, premiere. לא צריך מסך מגע, עדיפות למשקל קל עד 1.8. חשבתי על המחשב הבא- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=951292 אשמח לתגובה,
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש בין היתר גם למשחקים כמו סימולטורי טיסה. העדפות שלי הן: מעבד I3 או I5 4 GB 500GB כרטיס מסך עם 1GB ואם אפשר גם להשאיר את התקציב סביב ה 800$. תודה לעוזרים שרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש עזרה בבחירת נייד קומפקטי ובעל יציאת סאונד דיגיטלית. חשוב לי שהוא יהיה עד 15.4 אינטש, ויהיו לו יציאות סאונד דיגיטלט-אופטי או קוגסיאלי כדי לשמוע באיכות דרך מגבר. אני לא מצאתי , אפשר להמליץ גם על דגמים שנמצאים בארה"ב. תודה מוטי
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום שמי נתנאל . אני רוצה לקנות מחשב חדש והמפרט שהכנתי תסתכלו עליו ותגידו של מה אני אוכל לשנות אני לא גיימר אני צריך רק למשחקים לא עד כדי כך חזקים אבל שיהיה משהו טוב.ובבקשה הם מישהו יכול להגיד לי כמה כסף בערך המחשב יוכל לעלות כי עדין לא שאלתי תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:200 GB כרטיס מסך:GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME של חברת XFX צורב:DVDRW+CD-ROM מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft ספק כוח:550 w מצלמה:מצלמה שנתפסת על המסך לא מובנת ועם פנסים על המצלמה מיקרופון:מיקרופון בנפרד מהמצלמה קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה מארז …
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני בן 13מחפש מחשב למשחקים שיחזיק הרבה שנים. שיהיה אם הרבה זכרון ושהמסך יהיה בעל גרפיקה גובוה למשחקים ושיהיה שקט וקר ושלא יהיה בעיות אם האיטרנט. יש לי תקציב של 4000 ש"ח עד 4300 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות סוללה למחשב נישא (x61). מישהו יכול להמליץ על אתרים לקניה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הנ"ל,למחשב מבוסס AMD 3200/VENICE. כ.מסך 6600/GT/PCX לוח GB K8NXP/SLI. התלבטות:עם הוספת הקירור תהיה לי בעיה בהוספת כרטיס נוסף למערך ה-SLI,אני אומר ושואל. אהבתי את קירור המעבד של ASETEK,ולא ראיתי פה בפורום המלצות בכלל,למה? מה ההבדל המהותי של רכישת צורב,מה ההבדל בין החברות,אני צורב הרבה מאוד,ופשוט זקוק ל צורב DVD במחשב החדש.לכן חשבתי על ה-NEC אבל לא הבנתי מה ההבדל 4550VS 3550.או של LG. אני מצרף פעם ראשונה קישורים,מקווה שיצא לי טוב ושלא תרדו עלי.. [ ]]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 ]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , הזמנתי מNEWEGG קומבו - אשמח לעזרה בהרכבת שאר המפרט , (כמו כן אם הלוח אם לא מתאים אני אמכור אותו ואקנה אחד אחר) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-5000 , אפשר פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מסך 1080P אני אקנה מסך 144h חדש בהמשך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה בכלל , יותר חשוב שלא יתחמם 6. האם ישנה הגב…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. יש לו וינדוס 7 אבל לא קיבלתי שום דיסקים עם המחשב.. האם הייתי אמור לקבל? יש לו רק כונן c אם אני רוצה לעשות כונן c וd זה סיבוך? יש בזה סיכון או שזה פשוט? ועוד משהו עם העבודה שלי הרוב היא בבית על חשמל אבל הסוללה עדין בתוך המחשב האם עדיף לי להוציא אותה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הגיע בלי מערכת הפעלה. אחרי שאני אתקין XP, אני צריך להתקין דרייברים כלשהם? ואם כן, אלה לא דרייברים רגילים (נראה לי), מאיפה אני משיג אותם ואיזה צריך להתקין..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Color Onyx Memory 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Hard drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Personalization Webcam + Fingerprint Reader Keyboard HP Color Matching Keyboard Networking Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Primary DVD/CD drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary battery 6 Cell Lithium Ion Battery המחשב כולל משלוח יצא לי …
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לפני זמן קצר קניתי את המחשב HP Pavillion G6-1040EJ ב-2535 מ-KSP מעבד: Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון : 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB דיסק קשיח: 320GB מסך: 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display 1366 x 768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000, up to 1240 MB total available graphics memory 1 HDMI port 1 VGA port 1 stereo headphone-out 1 microphone-in 3 USB 2.0 ports 1 RJ45 ethernet port בא עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרמיום 62 ביט. מצלמה ומיקרופון מובנים VGA הוא יבוא עם תיק,ראוטר,ועכבר מתנה. אני יקבל אותו רק ביום רביעי אז רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע למחשב הזה והא…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהW500 מחליף את הT61P והמפרט שלו יותר חזק. קיבלתי את המחשב מ- נייד נייד תוך יומיים למרות שזה מחשב של 13אלף שקל ועם מפרט מדהים, מעבד T9400, דיסק 200 7200 ו4 גיגה זיכרון 1066 במחשב הזה ניתן להוסיף דיסק קשיח נוסף עם מגירה מיוחדת שניתן לקנות שנכנסת במקום הצורב "נייד נייד" אומרים שאין להשיג כרגע את המגירה ניסיתי בעוד מקומות חוץ מ- נייד נייד כמו אייבורי וKSP וגם להם אין את המגירה הזאת(דיסק קשיח לא בעיה להשיג) האם מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא מגירה כזאת? (מלבד נייד נייד אייבורי וKSP שאיתם כבר בדקתי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361708.0 קיבלתי את T400 שקניתי- P8400 160GB(7200) 2GB - 7417-TRU בינתיים אני מרוצה וממליץ
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הטבלט המדהים הזה של fujitsu ורציתי לדעת אם יש תוכנה או תוסף לווינדוס 7 שמאפשר זיהוי כתב יד בעיברית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שילמתי 5600 ש"ח (מחיר התחלתי 4999) לפני פחות מחודש, עכשיו הוא מוצא למכירה במחיר התחלתי של 3144 ש"ח. כמו כן זמן הסוללה הוא רק שעה וחצי. באתר כתוב: "זמן סוללה - אין נתונים". למישהו יש דעה בנושא? :'(
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-