עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tkcg2k,

ברצוני לקנות מסך ואני לא ממש יודע איזה נתונים צריכים להיות בו. כגון הניגודיות צריכה להיות גדולה או נמוכה, זוויות צפיה, ועוד כמה שאפשר להסביר לי יהיה יותר טוב. הייתי רוצה לקנות מסך 22 INC אז אולי גם לציא איזשהו דגם ולמה אותו. עד 2000שקל בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  2. אהלן ... החלטתי אחרי הרבה זמן לשדרג את המחשב התקציב הוא 2200-2500 השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג וכרגע המעבד מהווה צוואר בקבוק בשבילי המערכת שלי היא Q6600 3.4 GIGABYTE GA-43 CROSAIR 550W HD6870 אלו הדברים החשובים בערך ... חוץ מהכרטיס מסך שיש לו שנה +- שאר הרכיבים בני 5 שנים +- אז הספק דיי מפחיד אותי האם אני יוכל להשאר איתו ללא OC ? חשבתי משהו באיזור מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX - זמין במלאי ₪1173 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 ₪694 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 - זמין במלאי ₪340 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מעבד+לוח אם+זיכרונות+כ.מסך והתקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. שימוש של מחשב למשחקים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. *מקווה שזה הפורום המתאים* *מצטער על האורך* קיבלתי אחריות על שיפוץ טוטאלי של חדר מחשבים, והייתי שמח לקבל קצת עזרה מאנשים מקצועיים בנושא; מחפש מפרט ל 25 מחשבים נייחים או לחילופין פחות מחשבים שיריצו כמה עמדות בו זמנית. השאיפה היא לקבל מספר (שלוש בערך) אופציות שונות לבניית מערך כזה, ברמות תקציב שונות של 25 אלף שקל, 35, ו 45. המערך צריך להכיל : 25 מסכי מחשב ( HD יכול להספיק). 25 מחשבים שיריצו אופיס ותוכנות פשוטות בעיקר אבל גם משחקים פשוטים מדי פעם, ככה שאין צורך בכרטיס מסך מעבר ל 'כרטיס מסך' שמגיע ביחד עם המעבד. חשבתי על מפרט (לתקציב הגבוה יותר) בסגנון: DDR3 - 4GB ram Intel I5-4460. ספק כח בסיסי כלשהוא, לא באמת קריטי אבל אשמח להמלצה גם בנושא הזה. לוח אם מינימלי בעלות נמוכ…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ofir667,

שלום, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים לשאלה.. מה אתם אומרים על לקנות את רכיבי המחשב בנפרד בחו"ל? מישהו אמר לי שיכולה להיות בעיה והם לא יפעלו יחד בצורה המקסימלית ויכולות להיווצר בעיות.. חוץ מזה, מה אתם אומרים על לקנות מחשב שלם בhp או dell זה שווה את זה? ובכלל לגבי האחריות? תודה..

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, תוכנות עריכה תלת מימד ועיצוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש נרחב בפוטושופ, פרמייר וטיפה Cinema 4d. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק עכשווי שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920×1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by VerdineR,

שלום לכולם, לאחר בירור ולא מעט היתעניינות נוכחתי לדעת שהחברות: Tms, Rsm, Ksp בעקבות העבודה שאני קונה שבוע הבא מחשב +מסך אשמח להמלצות מכם על חנות איכותית בפרמטרים הבאים: חברות מומלצת בעל שם, אמינות, אחריות לאחר קניה, מוצר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן. אשמח לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש- עמית.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by dagasex,

אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכת סרטים במובי מייקר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 15 אינץ' * רזולוציית המסך?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הולך להיות בעיקר בבית (לא להסתובב איתו ללימודים או לעבודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by galcg9,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש

13. שלום, מתעניין בנייד שהוא שילוב בין קלות כמו של מיני אבל בכל זאת נותן ביצועים טובים, ויכול לסחוב windows 7 עם כמה תוכנות office פתוחות בו זמנית. בעבר הציעו לי בפורום את DELL INSPIRON 14Z. אשמח לכמה שיותר הצעות וחוות דעת על המחשב הנ"ל גם כן. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום לכולם! רציתי לדעת האם יותר שווה לקנות מחשב נייד בארה"ב ובכלל מה אני צריך לדעת לפני קניית מחשב נייד שם... אני רוצה מחשב חזק עם מצלמה מובנת... כרגע עוד אין טווח מחירים מפני שאני לא יודע מה עלות מחשב נייד שם... אשמח לקבל לינקים לחנויות באזור פלורידה (פורט לוטרדל) ובכלל לינקים למחשבים משתלמים... זה ממש דחוף לי הטיסה בקרוב... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה - אני מריץ כלים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse, IDA, VMWare. לפחות 4 (רצוי 8) ג'יגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN 7. מסך לפחות "15. אני כמעט לא משחק (אבל כן רואה סרטים) אז כרטיס מסך יכול להיות פשוט וזול. יציאת HDMI נחמד, אבל לא חובה. אין צורך בכונן אופטי. התקציב הוא $1200, פלוס מינוס עשרה אחוזים... אשמח לשמוע דעתכם (בעיקר מניסיון אישי), תודה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by PAH,

היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה-2,500 שקל בארץ. השימושים: גלישה באינטרנט, לשמוע מוזיקה, עבודות על מסמכים (בי"ס וכד'), לראות סרטים, לצפות בתמונות. שומדבר כבד. יש לי כמה דרישות מהמחשב: שלא יהיה כבד מדי. אני הולך להסתובב איתו הרבה מהיום. 3 קילו זה עוד סבבה, אבל לא יותר מזה (אין לי שום כוונה לקנות מחשב אולטרה-נייד, אגב). שלא יתחמם יותר מדי בחלק העליון שלו, כלומר איפה שמניחים את הידיים. ד"א, בלוטות' גם דבר חשוב שיהיה בו. אני חשבתי בכיוון של לנובו 3000 N500 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725950 תגובות\הצעות?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by yamamoto,

אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הי לכולם, אני חושב לקנות נייד בדיוטי פרי הערב, מישהו עשה את זה? מה דעתכם? האם זה כדאי? מענה מהיר יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  20. Started by Sheffer24,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות בחודש הקרוב נייד בהונג קונג ואני אשמח לעזרה. בעקרון המחשב נועד ללימודים אבל אני ארצה להשתמש בו גם למשחקים אז אני אצטרך מעבד וכרטיס מסך חזקים. אחותי הביאה לפני יותר מחצי שנה (גם מהונג קונג) את ה- Sony VAIO E Series VPCEA36FG בעקרון לפי מה שבדקתי הנייד עומד בדרישות שלי פשוט הייתי רוצה נייד מעבד i7. המשקל לא חשוב לי המסך הייתי רוצה מ15 אינץ ומעלה. לגבי התקציב זה משתנה מכיוון שהקניה תתבצע בהונג קונג. אשמח לכל דעה או עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by ben_re0,

היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף? כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי / משרדי סטנדרטי, וגם קצת עריכת ווידאו בסיסית ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כשלא יהיה מחוץ לבית, יחובר לשני מסכים סטנרדטיים 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yonir,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל אמא שלי. אני מבין בעקרון במחשבים אבל לא מתמצא בניידים (בעיקר מבחינת מה יש היום בשוק) אז אני אשמח להסברים (גם טכניים) לגבי מה עדיף. הפרטים הדרושים... : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון רק עבודות משרדיות, לא משהו כבד בכלל. למרות שאם כבר קונים מחשב נייד כדאי שיוכל להקרין גם סרטים כמו שצריך ויהיה אפשר להשתמש גם בסלון כ-HTPC * גודל המסך? רצוי 15.4-15.6 אבל אם המשקל יגביל לפחות אז אפשר לרדת ל-14 * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל, עד בערך 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by orig123,

שלום ותודה מראש על העזרה! בן משפחה מבוגר כבן 60 ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב נייד בתקציב של כ-2500 עם אפשרות לחרוג עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לקנות לו את המחשב מאחת החנויות בארץ, עדיפות לאיזור המרכז, אבל אם יש משלוח כמו ברוב החנויות אז זה לא קריטי. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. אני מניח שרוב העבודה שתעשה עם המחשב הזה היא גלישה ומקסימום הורדת מצגות שמועברות במייל והצגתם, פלוס סרטונים ואולי גם סרטים באורך מלא. רצוי מאד למרות מסגרת הגבלת התקציב והעובדה שזה מחשב נייד פשוט יחסית שיהיה לנייד ספיקר יחסית איכותי, כי לדעתי הוא מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה דרך הרמקול הזה. אני יודע שזאת דרישה מעט בעייתית. גודל המסך - לדעתי לא מהקטנים ביותר כי בכל זאת מדובר באדם מב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nov321,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.