עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsyCollector,

בס"ד מה קורה אמיג'וס ? שלום שלום לכולם צריך עזרה בבקשה... חיפשתי בפורום ומצאתי כמעט את כל השאלות - קבלו חח ענק האתר הזה פשוט מצויין אבל יש לי בכל אופן כמה שאלות... אם אני מזמין מחשב נייד מחו"ל (ALIENWARE) אבל לא מארה"ב כי הם לא מוכנים לעשות משלוח אם שום חברה כמו MUSTOP או USADDRESS (לא מכיר עוד חברה אם אחרת , אם קיימת בבקשה תציינו) אז אני רוצה להזמין מאנגליה ששם יש להם בסיס =) המשלוח מתבצע ע"י DHL כולל משלוח ומיסים שם עד הארץ עכשיו שאלתי. דיברתי אם הנציג והוא אמר לי שפה בארץ אני יצטרך לשלם מע"מ איפה אני יכול לברר כמה אני צריך לשלם והאם זה רק מע"מ של 15.5 % או שצריך גם מכס ועניינים אחרים שיכולים להעלות את הקנייה בצורה משמעותית ? שאלה נוספת DELL העולמית בעצם …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rogichr,

יש לי מספר שאלות בנושא. אודה לכם על עזרתכם. 1. מה הם האתרים יחסית זולים ומהמנים לקנייה אשר מבצעים משלוח לארץ ? 2.האם זה לא כאב ראש גדול בלהוציא את המחשב ממכס? ( לדוגמא טלפון סלולארי- אישורי משרד התקשורת וכו'..) 3. האם כל מה שאני אהיה חייב להוסיף בקבלת מחשב זה 15.5% מע"מ? (האם יש דרך להימנע מכך? אשמח גם לטיפיס נוספים. תודה.

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. דרוש מחשב בעיקר לעבודה ולמולטימדיה, אין צורך במשחקים. אני מניח שארצה להרחיב אחריות לשלוש שנים, אבל לא מצאתי חברה שאני בטוח שתכסה אותי גם בארץ (אמרתם משהו על דל, אבל באתר שלהם ישראל לא מופיעה ברשימה, ובאימייל ששלחתי לנציגות הישראלית שלה בנושא קיבלתי תשובה מבולבלת שממנה משמע שאצטרך לשלם על תיקונים כאלו בארץ). אשמח לשמוע הצעות, אבל אם תוכלו רק להיות בטוחים במידע שאתם אומרים לי שזה יהיה בטוח אחריות בינלאומית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by clown,

:s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק לרינדורים מאסיביים בעזרת cuda. מצאתי שני מתמודדים וקצת קשה להחליט בינהם: MSI GT70 http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nd204us-eta-june-p-4498.html Clevo P170EM / Sager NG9170 http://www.xoticpc.com/sager-np9170-clevo-p170em-p-4342.html מה שהכי חשוב לי זה כמות הזיכרון בכרטיס המסך, אני לא מוכן לרדת פחות מ-4gb. ב-msi אפשר להגיע לכמות הזו עם כרטיס ה-gtx 675m ובסאגר אפשר רק עם כרטיס 680m שהוא מטורף אבל לא בטוח שיביא שיפור בנוגע ל-CUDA (לפחות לפי הניסיון המעשי של החבר׳ה ב-Blender) בכל אופן ל-msi ישנה בעיה לפעמים עם המקלדת, היא לא ממש עובדת טוב לפחות לפי הפרסומים בפורומים אך הסאונד מצד שני מעולה לגבי הסאגר יש לי עוד הרבה שיעורי בית... אבל המפרט…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by tembo,

שלום, באתר BUY4LESS ישנם מחשבים מחודשים שמקבלים עליהם אחריות לשנה מהאתר BUY4LESS ולא מדובר במחשבים ישנים שחודשו אלא במחשבים חדשים למעשה מבחינת הטכנולוגיה אך שעברו חידוש. מנסיוני אני יודע שלא רק מחשבים שמתו לגמרי נקראים מחודשים אלא כל פגש שגרם להחזרתם למפעל. האם שווה לשקול קניה של מחשב כזה שבדרכ זול 20-30 אחוזים ממחירו המלא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים . אני רוצה לקנות מחשב נייד מאמזון דגם asus rog strix gl703vd 17" https://www.amazon.com/gp/product/B0753PV7PH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 הוא נמכר 1364 דולר כולל כל המיסים שזה הפרש מטורף מארץ מדובר בחיסכון של 1700 שקל . 2 דברים שאני חייב לדעת במאה אחוז לפני שאני מזמין לגבי האחראיות . ספציפית למוצר הזה האחריות היא מול היצרן זתמורת אני מתנהל מול ASUS ישראל אז האחריות היא בישראל הבנתי נכון? השאלה השניה ויותר קריטית לי . מה אני עושה לגבי מקלדת בעברית . הבנתי שאין מה לדבר על חריטת ליייזר למקלדת מוארת RGB ולגבי מדבקות זה פתרון לא איכותי ומכער בקיצור לא אופציה בשבילי גם . אני רוצה לקנות מקלדת עברית שמתאימה בדיוק למח…

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. Started by SaintSoul,

שלום, ביום ראשון אני צריך למסור למישהו את המחשב שאני רוצה לקנות מחול. מצאתי מחשב שאמרו לי שהוא ממש טוב ויכול להחזיק את המשחקים החדשים ראיתי REVIEW והכל. אבל רציתי לשאול עוד ליתר ביטחון אז המחשב הוא זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 מה אתם אומרים עליו? אפשר הסברים עליו? יש מחשב אחר יותר טוב במחיר הזה? זה דיי דחוף תודה רבה לכם יום טוב http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~nf518||24393030202d202431313939&list=y&nrp=15&sc=abComputerSP&…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. אהלן, בתור סטודנט חדש לסמסטר הקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי. מפאת חוסר תקציב אני פונה לעולם היד השנייה בחיפושים עבור מחשב טוב (אני יודע שאפשר למצוא זולים אבל אני מחפש מחשב חזק) ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק שאני קונה מחשב מיד שנייה. זה הסיפור ואני ישמח לשמוע אותכם.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אז ככה יש לי מפרט כזה תגידו האם הוא שווה אתה מחיר: Pentium 1 74MB ram 2 GB HD סידירום וכונן דיסקטים חיצוני מודם המחשב במצב טוב הוא של חבר שלי אז הוא הביא אותו כמה פעמים לבית ספר וראיתי אותו הוא במצב טוב. המחיר שהוא רוצה עליו זה 130 ש"ח. האם המחשב שווה את המחיר?!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. אני צריך מחשב נייד מקצועי וחזק שיכול לעבוד קשה בין אם זה תוכנות כבדות ומשחקים. יש לי התלבטות בין שניי מחשבים ניידים dell ו-hp . http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957951 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3522&products_id=31429 הדל כרגע לא זמין אבל האם שווה לחכות או לקנות את hp ? שמעתי שהשירות של דל גרוע מאד והאחריות היא לא ממש אחריות ... האם יש בזה משהו ? יש לי תקציב ואני רוצה מחשב אמין אין לי כח וזמן לתקלות ריצות ותירוצים מנותני אחריות למניהם (יש לי מספיק נסיון מאייבורי אבל זה לא קשור לעניין .) התקציב הוא מקסימום 7000. אם יש לכם מחשב טוב יותר אשמח לשמוע עליו. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. * מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by חובב,

[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by eshedv,

יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by proview10,

1)תקציב:2500 * מטרות המחשב:מחשב לגלישה באינטרנט וכתיבת עבודות אולי קצת לראות סדרות ומשחקים קלים * גודל המסך? -15-14 * רזולוציית המסך? (לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל צריך לקחת לבית ספר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה ממוצע זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל 500 גיגה * כונן אופטי?רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע מחשב לבן חשוב תודה לכל העונים מהר זה מחשב מתנה ליום הולדת אז אם אפשר מהר הציעו לי את המחשבים הבאים http://www…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DotC,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by sagisi,

* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yuval26,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של הסביבו. 3000-3500 ש"ח עיקר המטרות הן: אופיס, אקסל, אינטרנט, הורדת סרטי HD וצפייתם דרך טלוויזייה (חיבור HDMI) משקל- עד 3 ק"ג סוללה- כמה שיותר (למרות שיהיה מחובר רוב הזמן) יציאות- esata, hdmi צורב DVD כונן קשיח לפחות 500 GB המחישב ייקנה בארץ- אחריות- 3 שנים הייתי היום במקרה באופיסב דיפו והציעו לי את נייד של HP HP Pavilion g6-1340ej A8W72EA כולל win 7 אופיס 2010 ב- 3200 אנא עזרתכם תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Nir Monhiet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, PDF, טיפה יוטיוב וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים