עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פעולה ספורט ואסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ והרזולוצייה 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 62 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by Norm4nde,

יש לי משחק של מיפרט #2 סתקלו בצד... עכשיו אותו אני נותן לאח שלי ותוקח ממנו את הכרטיס מסך וה H.D אבל במחשב החדש אני צריך שתרשמו גם H.D 80+- וכרטיס מסך חמוד... ואז אני יחליף בינהם...(אני יודע שלא שווה להחליף מחשבים אבל אני רוצה לעשות OC לאינטל...) כמובן שאני גם רוצה לעשות מוגינג אז שהמארז יהייה שווה את זה כמו הטרנספורמר. תמליצו לי על משהו בבקשה כדי שאני יוכל להשיג את המקס במחיר הזה...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by koobanos,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by torrent,

- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by guysfa,

שלום. רציתי לדעת האם יש הבדל רציני בין שני המשחבים לצורך משחקים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&_DARGS=/site/en_US/catalog/fragments/product/olscompareproductcenterwell.jsp ולמה רשום בכרטיס מסך DDR3 באחד, ובשני GDDR3 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by גל11,

שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by גל11,

שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amiro,

שלום לכולם אני מחפש מחשב תותח למשחקים, אני מוכן להשקיע במחשב הזה עד 10,000 ש"ח אם אפשר לעזור לי במפרט טכני טוב מאד לקניית מחשב איזה(מעבד, לוח אם, כרטיס מסך,זיכרון......)??? ומה כדי לקנות עכשיו?? רב תודות מראש. Amir

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by shlidor,

שלום לכולם אני לא מבין כמעט כלום במחשבים ואני צריך לקנות מחשב טוב לצרכים משרדיים, אינטרנט, תוכנות אופיס ו- SPSS , לשמור קבי קול ותמונות. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב מפורט מא' ועד ת' כדי שאוכל ללכת איתו לחנות ולדעת שקניתי מחשב טוב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…

14. Started by guyby,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לאחי שהצרכים שלו ממחשב הם די מינימאלים ז"א אינטרנט, צפיה בסרטים, משחק קומפי לילדים וזהו. עכשיו קיבלתי מפרט מKSP בעלות לא גבוהה יחסית אך אני מעוניין בדעתכם: אציין רק שאין לי מושג מה זה OC או אובר קלוקיננג ואני לא חושב שאני או הוא צריכים את זה. מעבד אינטל conroe E2180 לוח אם GIGABYTE 945GCM זיכרון 1GB KINGSTON DDRII 667MHZ דיסק קשיח WD 160GB 8MB SATAII כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 8400GS 256MB DVI צורב DVD PIONEER DVR-212DBK SATA מארז HJA-6000 כולל ספק 450W מסך CHIMEI 938D 19'' 5MS DVI כל זה ב-2400 ש"ח,האם זה יספיק לצרכים שלו? האם זה טוב לשידרוג עתידי? כרטיס מסך הוא UPTO 512MB האם זה לוקח מזיכרון RAM של המחשב? האם הוא יוכל להריץ משחק כגון פרו…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב 64 ביט מה עדיף של AMD או אינטל?... ואיזה חברות עדיפות...של הלוח אם וכרטיס המסך תעזרו לי בבקשה ותבנו לי מחשב. תותח!!! התקציב עד 5 אלף עדיף 4 וחצי מעבד קירור טוב לוח אם זיכרון ג'יגה כרטיס מסך למשחקים, שיהיה תותח למשחקים מקלדת עכבר צורב דיוידי דיסק קשיח 80 ג'יגה מארז + ספק כח איכותי מסך שטוח עכבר ומקלדת תודה רבה מראש... יוסי!! :s07]

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  16. המחשב מיועד לבחור שמכור לסימולטורים של מטוסים ומטוסים אזרחיים. ניתן לחרוג קצת מהתקציב סתומרת לא חייב להיות 4000 עגול תודה לעוזרים g0vner_x3

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי 250-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO אני בעתיד אלמד עוד ואעבוד איתה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD ASS MINECRAFT ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך דיי גדול 24 אינצ אולי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו טוב, אם תראו…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by 22junky,

אני מחפש מחשב חזק לצורכי אינטרנט ומסמכים אשמח אם תעזרו לי פה יש לי הצעה של מחשב דל מה אומרים? לשפר להוריד דברים להוסיף ומה? תודה רבה Dell OptiPlex 755 Mini Tower Base Intel® CoreTM 2Duo Processor E6550(2.33GHz 1333MHz FSB 4MB L2 cache)ASF 2.0 System Mngt Microsoft Operating System Genuine Windows XP-Professional Memory 2.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Hard Drive 250GB (7,200rpm) SATA 3.0Gb/s Hard Drive Mouse Dell 5 Button Premium USB Optical Black Mouse Keyboard Enhanced Quietkey USB Spacesaver Black keyboard - UK/Irish (QWERTY layout) Optical Devices 16X DVD +/-RW - (XP & Vista) Network Cards Intel® 82566DM Gigabit5 LAN 10/100/1000 Video Card In…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by LiorAms,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000₪ (500₪ במידת הצורך לחריגה) **הקנייה מתבצעת באילת** 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD / DOTA /CS GO (איכות הכי גבוהה) קבצי WORD, תוכנת SOLID EDGE וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 : 8. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם. המטען של המחשב הנייד שלי הלך לעולמו. מדובר על מטען 19V ו 3.42A (אני מניח שזה אומר 65W אבל לא כתוב). בחברה (פוג'יטסו סימנס) מציעים לי מטען חדש "מקורי" סביב ה 400 שח. וזה נשמע לי לא מעט, בהתחשב בכך שיש לי גם נסיון רע איתו. בחנויות מצד שני ראיתי שזה סביב ה 250 שקל, למטען אוניברסלי, אבל עם פרמטרים שונים המתח הוא אותו מתח (ואני מניח שזה מה שחשוב) אבל הוא על 90W וזה אומר 4.74A רציתי לדעת אם זה מסוכן למחשב והוא חייב להיטען רק עם מטענים זהים, או שזה רק אומר שהוא יטען יותר מהר, או... לא יודע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by wooper,

הי העלימו לי את המטען לנייד איפה אפשר לרכוש מטען כזה בזול? גם מאתרים מחו"ל אפשרות

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מסך IPS בישראל. ידוע לי (מהאינטרנט בעיקר) שקניית מסך IPS זה סוג של הימור, כי הוא עלול להגיע עם הרבה IPS glow ובעיות מהסוג הזה. השאלה שלי האם חברות כמו KSP לדוג׳, לא עושות בעיות כשמבקשים החלפה מסיבות כאלה. האם יתנו לי לנסות כמה פעמים עד שאמצא פאנל נקי מפגמים?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by mj23,

משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ

24. Started by elia_lan,

שלום יש לי מחשב נייד Dell inspiron n5040 והמסך שלי ככל הנראה נשבר מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסך חדש באינטרנט במחיר סביר??

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.