ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס והשנת שירות, ההורים קונים לי מתנת גיוס, מחשב נייד. הצרכים שלי הם גיימינג וגרפיקה. מה שאומר: *לפחות 4GB ראם *כרטיס גרפי איכותי *מעבד i5 או i7 *500 ג'יגה איחסון *מסך רחב, בהיר ולא מבריק עם צבעים מדוייקים וחדות(נוטה לכיוון HD ואם אפשר גם LED) *מסך 15' בערך *עדיפות לDELL, לא מקובע *מקלדת נוחה מאוד *זמן סוללה ארוך כמה שאפשר. *לא מתחמם *שקט *שיוכל להפעיל TF2, Portal 2 ומשחקים קלים-כבדים. *שיעבוד טוב עם פוטושופ ופלאש. *אחריות טובה *איכות בניה טובה, שתחזיק לכמה שנים טובות (חשוב) אני אשמח למחשב שעונה לרוב הציפיות, אני מודע לכך שאולי זה לא נכנס בתקציב. אני מוכן לחרוג ב500 ש"ח (4,500 ש"ח). תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני צריך ייעוץ ברכישת מחשב נייד לחייל המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט,מסנג'ר,ומשחקים לא לשכוח שאני חייל ולכן שלא יעלה המון המון כסף דרך אגב:אני גם מתכנן ללמוד באוניברסיטה עוד כחצי שנה,אז שהמחשב יהיה גם לעבודות משרדיות תודה לגבי משחקים אני מדבר על משחקים חזקים שירוצו על המחשב כמו COD החדש וכו'
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס מוזיקה וסרטים) * גודל המסך?"15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 ג'יגה אולי 750? * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה חברת עם אמינות אין תקציב מוגדר, פשוט מחשב נייד שיתאים לדרישות ירוץ חלק ולא יתקע ובמחיר המינימלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב ולשם כך אני אצטרך לקנות מחשב נייד רציתי לדעת מה דעתכם על macbook pro (התקציב הוא פחות הבעיה) האם כדאי לקנות אותו כבר עכשיו או שכדאי להמתין עוד קצת עד לתחילת הלימודים (אולי צריכה לצאת גרסא חדישה יותר עד אוקטובר) איזה גודל של מחשב עדיף "15 או "13? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד חדש ללימודים. יש אפשרות שאקנה את המחשב בישראל, בריטניה או ארה"ב, אז אם תוכלו לציין אופציות בהתאם זה יהיה מצוין * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי באזור 14, כדי שיהיה נוח לקרוא בו * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל ונוח, 1.5-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 4 שעות ללא טעינה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר למסך חיצוני, לא נראה לי שזה דורש חיבור מיוחד * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות למהירות על-פני גודל, מאמין שאוכל להסתדר גם עם 128 * כונן אופטי? לא * האם ד…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. אני מחפש לפטופ שישרת אותי למשך מספר שנים (מתחיל לימודי רפואה) התקציב הוא 3,000 ש"ח פלוס מינוס. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים (לא מעוניין במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 נראה לי ללימודים עדיף מאט.. תקנו אותי אם אני טועה. * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עם שימוש מתון אני מצפה שהוא יחזיק מעמד ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA,HDMI, קורא כרטיסים * Bluetooth? לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מצלמה מובנית, שיהיה אמין מצאתי 2 רלוונטים: מחשב מסך 14 אינצ׳ מסך מגע http://www.htzone.co.il/item/18706/%D7%…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר של אחותי מתחיל ללמוד בסוף החודש. הוא צריך לעבוד עם התוכנה solidwork, יש מחשב בתקציב של 2-2.5k שיכול להתאים לו? תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אחותי צריכה מחשב ללימודים, לומדת תקשרות ואנימציה, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? בעיקרון ללימודים, הפעלת תוכנות כמו פוטושופ, מאיה וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל של 13-14 אינץ', לא חשוב. * רזולוציית המסך? לא משנה, אני לא ממש יודע עד כמה זה קריטי לעריכה, אשמח להצעות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות, בכל זאת לסחוב אותו ללימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל יציאת HD תהיה נחמדה (בכל זאת גם אני צריך להנות ממנו). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ג'יגה 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבינה במחשבים בלשון המענה ולכן אזדקק לעזרתכם. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד ללימודים. מה אתם חושבים על מחשב של dell, ארבע עשרה אינץ' (המליצו לי על הגודל הזה ללימודים), עם מעבד 4 ליבות i5 דיסק קשיח, זכרון 8 gb, אינטל 1TB? מחירו- 2889. ללכת על זה? חושב לי מאוד שיהיה המון זכרון. יש אפשרות למחשב עם תכונות דומות בצבע לבן/ורוד? אשמח מאוד לעזרה! אני ממש לא מבינה בתחום. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני אשמח לעזרה בקניית מחשב לאחותי למטרות עבודה משרדית ואינטרנט (ללא משחקים) חשוב שהיא תוכל להנות מצפייה בוידאו ביוטיוב ואם ובמידה יש DVD אז שיפעל טוב. הקנייה יכולה להתבצע היום או מחר באילת (12-13.12.2013) מה שאמור לאפשר יותר אפשרויות בתקציב, אבל לא חובה. אשמח למחשב הכי חזק בגדר התקציב בבקשה. הנה הפרטים: * תקציב: 2,000ש"ח * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * מעבד: בתקווה שאפשר i5, אם לא אז i3 * גודל המסך: 15.6 או 14 * מסך מבריק או מאט: עדיף מאט אני חושב, שיהיה LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף עם מקלדת הכוללת numpad * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB, לא מבין בסוגים * כונן אופטי: לא חובה אבל עדיף אם אפשרי * מערכת הפעלה: WI…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיקרון יש לי מחשב נייח מעולה שעובד בו הכל על ההגדרות הכי גבוהות בלי בניה אבל בגלל שאני הרבה פעמים לא נמצא בבית והמחשב הנייד שיש לי עכשיו מקרטע חשבתי לקנות מחשב חדש תקציב : באיזור ה5 אלף משחקים שהוא יריץ : csgo, valorant ועדיפות גם למחשב שיריץ cod-warzone עוד שאלה מאוד חשובה ומשמעותית מסך 144hz קיים למחשבים ניידים או שצריך בנפרד? אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים חלק אחרת זה הורס הכל ואין לי טעם לקנות
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עקב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית היא להפעיל משחקים כבדים וסרטי HD ולכן מנוע גרפי, מעבד וזיכרון משחקים פה תפקיד חשוב. שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה גבוהה מאוד/סרטים באיכות גבוהה גודל רצוי : לא משנה לי, מה שאופטימלי עבור משחקים משקל : לא קריטי לי זמן סוללה : חשוב שיפעל זמן רב ללא סוללה יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : שיהיה מהיר ו1TB כונן DVD/צורב : למה לא... אחריות : חשוב שתהיה מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל. ]העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה. ]כמו כן חשוב לי מאוד : [/]התקציב לנייד זה : כ-5,000ש"ח. ניתן לחרוג עד 1000ש"ח. אני יודע שהבקשה שלי ה…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב נייד למשחקים והרצת סרטי HD, התקציב הוא עד 3200 ש״ח ללא חריגות. מכיוון שאני דיי חדש בכל תחום הניידים אם אפשר לקבל פירוט על סדרות המעבדים (בעיקר i5), סדרות כרטיסי המסך של ati / nvidia ואיזה כרטיסים משתווים בין השתיים. יש עוד משהו קריטי שצריך לדעת בקניית מחשב נייד? לאחר סריקה באתר זאפ, ראיתי מספר מחשבים: Msi fx620 Hp pavilion 1050sj Lenovo G570 מה דעתכם? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעקרון זה הדגם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 השאלה היא האם יש אחריות פה בארץ על מחשבים של Gateway ? ואם לא האם כדאי לקחת נייד אחר / עד תוספת של 200$ על מנת שתהיה לו אחריות בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
חשוב שתהיה אחריות , לכן כרגע אני די ממוקד ב ASUS אבל הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... האם הלפטופ הזה משתלם ? (או שיש עוד אופציות אחרות ?) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…
-
- 15 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מחשב נייד למשרד. עיקר השימוש בו יהיו יישומי אינטרנו ואופיס, וכמו כן פוטושופ. מסך 15 חובה. חיי סוללה לא ממש עקרוניים עקב שימוש תמידי בחיבור לחשמל. חשבתי על המחשב הנ"ל של FUJITSU : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1574 אשמח לקבלל את חוות דעתכם לנקודות הבאות: 1. המעבד המדובר הינו T3200, מעבד אשר מידע עליו באתר INTEL לא מצאתי כלל - כאילו אינו קיים. אינני מבין אם הוא משתייך לקטגוריית ה-DUAL CORE או לסדרות החדשות יותר. 2. האם מחשב זה יענה על צרכי? 3. לא התנסיתי מעולם עם המותג הנ"ל. מה רמת האמינות של המוצרים שלהם? 4. האם לדעתכם ישנו מחשב טוב (גם מותגים אחרים באים בחשבון כמובן) יותר שיענה על צרכי- (גם אם מדובר ביבוא מארה"ב -…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-