עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gal763,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שיוכל גם להריץ תוכנות כבדות (למקרה הצורך), שיהיה מהיר ושיוכל לשמש לכל שימוש בעצם.. * גודל המסך? 14 +- * רזולוציית המסך? שיהיה איכותי (לא מבין במספרים). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בסביבות ה2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי שיחזיק הרבה זמן..(איזור ה4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי מעדיף SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע שחור, נוח לשימוש, מקלדת נוחה ו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי כתיבת קוד תוכנה ואופיס וכו'. אני לא מעוניין בנטבוקים. אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן, כלומר שיעבוד בצורה טובה למשהו כמו 4-5 שנים. האם אני יכול להסתפק במעבדי Intel T4400/T4500 או שעדיף לי מעבדי Intel Core i3/i5? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים עם מעבדים טובים אז בשמחה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שלום, אני סטודנט למדעי-המחשב, ואני נוסע לאילת שבוע הבא אני מעוניין לקנות שם מחשב נייד, שיישמש בעיקר לעבודה משרדית - תכנות - קצת וירטואליזציה ויהווה "שלוחה" של המחשב הנייח כשאצטרך לעבוד מרחוק בעיקר שיהיה חזק בעיבוד ומהיר כמה שאפשר בתקציב. אני יודע שרשמתי סטודנט, אבל אל תייחסו בבקשה לניידות משקל. יותר חשוב לי פונקציונליות ויחס ביצועים גבוה. אני אישית חשבתי לקנות את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=25557 ולשדרג אותו עם SSD הבא http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=23931 ועוד 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/?uin=15673 ולקנות CADDY להוציא את הסורק ולשים שם את הכונן של ה-500 שבא עם המחשב. השאלון: תקציב - 2000 - 2500 ניתן לחרוג במידת הצורך * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by Transfer,

היי חברים! צריכה את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אז אשמח אם יעזרו לי כאן. אני רוצה מחשב נייד שיריץ יוטיוב בצורה חלקה ומהירה, מוזיקה, אייטונס.... והכי הכי הכי חשוב לי וקריטי לי - שיריץ משחקים כמו מייפל סטורי (נוו אל תצחקו עליי).וכל מיני בגלל הדודים עכשיו אמרו לי או יותר נכון.. ייעצו לי לשים לב שזה בא עם מעבד i7 שהזיכרון הפנימי יהיה 8 ג'יגה ומעלה, דיסק קשיח עם 7200 rpmובעיקרון כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 17.5 (שזה הכי גדול, לא?). איזה מחשב עונה על הקריטריונים האלה? ואיפה הכי כדאי לקנות ושל איזו חברה? מוכנה להשקיע עד 5-6 אלף. תודה רבה! מור.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by freetalk 2012,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5000 שקל. המטרה של המחשב היא לצורך שימוש בתוכנות פיתוח וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וחזק לטווח הארוך. אני מעוניין במפרט הבא בגדול: מעבד: i7 דור 8 או 9. זיכרון: 16GB. גודל מסך: 14 או 15.6. מערכת הפעלה: windows 10. משקל: עד 2.5 קילו. תודה לעוזרים.

7. Started by Adar Tzivion,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by maxl4me,

שלום לכל הנמצאים ! אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ? הרבה תודה מראש על עזרתכם !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by PriorTak,

הי. אני מעוניין במחשב נייד חדש בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/544342-האם-כדאי-להחליף-לפטופ?p=4887213 המחשב אמור להרכש דרך האינטרנט, רצוי בחו"ל משום שהמחירים שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית קלה, משחקים קלים בלבד, סרטים באבחנת FHD (חשוב שירוצו חלק כי במחשב הנוכחי שלי הם מקרטעים ורק 720P רץ חלק), עריכה גרפית בפוטושופ, מאיה ופוסר, גלישה כבדה מאוד ברשת (בסביבות ה200 לשוניות פתוחות במקביל בפיירפוקס), מכונות וירטואליות כבדות (ווינדוס, שרתים, לינוקס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך יכול ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NIR_K,

אהלן כולם, אני חדש כאן, ונרשמתי לפורום אחר שוטטות רבה באינטרנט, וחיפוש קהילה באמת מקצועית בכל התחום הזה. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. אני לפי קניית מחשב נייד חדש בתקציב של כ5500 שקל - אני קונה אותו מחול עם אדם שנוסע לשם : זאת אומרת שאין תשלום משלוח וכל זה והתקציב הוא כ1500 דולר. המחשב ישמש אותי לגיימינג (די כבד..קריסיס לדוגמא ואססין קריד), לעריכה ושימוש בפוטושופ וללימודים וסרטים. זאת אומרת שהוא צריך להיות חזק מאוד, בעל מסך איכותי מאוד (בנתיים 15.6) FHD והכי חשוב מהיר מאוד. התקציב של 1500 דולר בקניה מחול נראה לי מספיק בהחלט לקניית מחשב מאוד חזק. אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע. כמה פרמטרים אחרים- חייב USB3 , לפחות 1. לא מפריע לי שלא יהיה בלו ריי, אבל אם אפשר אז למה …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by touch.of.red,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים אחותי התייעצה כאן לגבי קניית מחשב חדש לעבודה בתוכנות גראפיות.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540538.msg4611671#msg4611671 החלטנו ללכת על מחשב של אסוס, אחותי כרגע בסין לשבועיים. מכיוון שהבנו שיש בעיה כלשהי עם זיופים בסין ואי אפשר להיכנס לכל חנות אלקטרוניקה ולבקש את הדגם הספציפי. אשמח לקבל המלצה על חנות בבייג'ינג שמוכרת מחשבים מקוריים של ASUS . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאמא שלי. 1. תקציב היעד הוא עד 3,000 ש"ח, רצוי לחסוך. 2. לעבודות משרדיות (אינטרנט, סוליטר וטיפה אופיס). 3. גדול מסך בין 15-17 אינצ' 4. נדרש צורב DVD המחשב מתוכנן להיות נייח כך שמשקל וחיי סוללה לא קריטיים. לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד טושיבה בארה"ב, אז הוא עשה כמה בירורים ואולי שווה לשתף גם כאן. בכללי, בהתחלה נאמר לו בשרות לקוחות של מפעיל שכל מחשב עם אחריות בינ"ל מטופל בארץ. הוא התקשר לשירות של טושיבה, ושם נאמר לו שלדגם שלו, למרות שלא כתוב בשום מקום באתר International, האחריות היא בינ"ל. הוא לא סמך על זה וחזר "להציק" למפעיל וקיבל את המייל: אני אמשיך לעדכן. תמר - אולי שווה לעדכן את הסטיקי...

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by godis,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כתיבת עבודות, צפיה בסרטונים(באתרים כדוגמת גול), מדי פעם סרטים(באיכות טובה), קצת אינטרנט ולעיתים יתכן שימוש בתוכנות כגון SPSS או VISUAL STUDIO. יש באפשרותי לקנות את המחשב הזה יד שניה : Dell Inspiron 3521 IN-RD09-7468 מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=869080 תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by haimiko84,

חבר'ה שלום, הגיעו מים עד נפש ואני מוכרח לקנות לאבא מחשב כדי שיעזוב את שלי לנפשי. הצרכים בסיסים למדי, אין צורך במחשב מפוצץ. רוב השימוש יהיה לאינטרנט בלבד. אודה לכם על המלצה. תודה רבה, חיים.

21. Started by ytyt02,

היי חברים,אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד אשמח לעזרתכם!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה,כנראה לא יזוז. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד לאחותי (מחנות בארץ) הפרטים: מעבר לפרטים שרשומים למטה, הכי חשוב שהמחשב יהיה קל ואם אפשר בצבע לבן או ורוד (עדיפות לאינטל)! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 13-14 אינצ' * משקל רצוי: פחות מ- 2KG, רצוי שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * כונן CD/DVD צורב: כן (צורב) * כונן Bluray: ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by gregos1990,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני יודע שמחשב נייד לגיימינג הוא יקר הרבה יותר ממחשב נייח למשחקים אז בואו נדלג על הקטע הזה, אני גם לא בטוח בכלל אם פתחתי את הנושא בפורום הנכון כי בפורום של "מפרטים" הם מדברים רק על משחבים נייחים וזה לא מה שמעניין אותי. בכל זאת ולמרות הכל זה פורום של מחשבים וחומרה אז בבקשה לא לסגור לי את הנושא אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג כבד, אני אוהב לשחק במשחב עם רזולוציה הכי גבוה שניתן לסחוט מהמחשב ובאותו הזמן שיעבוד חלק, בלי תקיעות, בלי שגיאות שנובעות מכרטיס מסך ( נתקלתי בכמה משחקים שלא עבדו טוב או לא עבדו בכלל דוקא בגלל אי התאמה לכרטיס מסך מסויים) איזה מפרט אתם יכולים ליעץ לי ? המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע זה 8000 ש"ח קיבלתי הצעות מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Noamhen55,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב לגיימינג עד 4000 שקל ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה תודה

• 2 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.