ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מופיע בעמוד הבא...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , כותב בפעם הראשונה , לא מחפש להשקיע הרבה במחשב כרגע . 1) מה התקציב המקסימאלי ? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך ? לנצל את הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן יהיה לחרוג מהתקציב ? בעוד 300-500 2) מה שימושי המחשב ( לדוגמא : משחקים , עריכה גרפית , עבודה משרדית , תכני hd וכדומה ) גיימינג ותכני full hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות , יש לרשום אותן ואופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . כל החדשים , ac3 , hitman ab. , cod black ops 2 - מהי הרזולוציה הטבעית ( מקיסמלית ) של המסך שיחובר למחשב . מסך 37 אינץ' טלוויזיה 1920 על 1080 full hd - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי מחשב נייד של LENOVO G560 והמסך שלו נשבר(כתוצאה מנפילה- יש סדק). פתחתי אותו כדי לבדוק אם אוכל לפתוח אותו ולהחליף את המסך, כשסגרתי אותו המסך נהיה לבן (לפני שפתחתי אותו המסך היה שבור אבל חלק ממנו הראה את מה שהוא אמור להראות- כל הוינדוס והעיניים, חוץ מהחלק שהוא שבור). לאחר פתיחת המסך כל המסך לבן. קניתי מסך חדש באיביי בכל זאת, החלפתי אותו ועדיין המסך לבן. בדקתי באינטרנט וקראתי בפורומים וראיתי שיכול להיות שזה הכבל שמחבר בין הלוח M למסך המחשב. הזמנתי את הכבל הזה גם כן באיביי והחלפתי אותו, עדיין כל המסך לבן (המסך והכבל חדשים ועדיין המסך לבן). מה יכולות להיות הסיבות? מה אתם ממליצים לי לעשות? ואיך אני יכול לדעת אם המסך או הכבל שהזמנתי באינטרנט תקינים או פגומים? תודה…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם קפיצת המדרגה איכותית, לא אחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GENERALS, GTA V כשייצא, גלשיה באינטרנט וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V כשייצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ווינדוס עליו מדיסקאוןקי, מופיע לי רק כונן אחד במחשב שלי שרשום שיש בו 226 ריק מתוך 244, וזה אמור לרשום מתוך 500 לא 244, מישו יודע איך אני מוסיף את הכונן החסר ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה למי שיוכל לשפר את המפרט שלי, התקציב הוא 5000 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, autoCAD , פוטושופ וכד' (לא משחקים) עיקר הבעיות: מה דעתכם על הזכרון? כרטיס גרפי? (נ.ב. אני אוסיף גם כרטיס קול של TERRATEC ) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.66 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Value Dual Channel Memory Kit [ ¤ 604.37 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 253.13 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום היום קיבלתי אותה, והיא סוסה. ה-AMD רץ פה בשקט על 38 מעלות תחת עומס של פוטושופ, אינטרנט, מוזיקה וכו'. קצת חסרים לי ה-256 מגה ראם הנוספים שאמורים להיות, אבל עם הזמן גם זה יהיה. המארז זול, אבל מלא בפתחי איוורור כולל תעלת אוויר מיוחדת למעבד, שתי מקומות למאווררים 80מ"מ מאחורה, שתי מקומות לשני מאווררים 80ממ על הדלת הצדדית למטה (או 1 של 12ממ) סה"כ אחלה מארז (שוב... זול, אבל מה אכפת לי) המפרט הוא ככה: AMD Athlon 64 3000+ NewCastle Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250 256mb A-DATA Seagate 80GB s-ATA DVD-ROM x 16 (LG) SONY CD-RW 48x48x52 (מהמחשב הקודם) Inno3D GeForce MX4000 128mb (מהמחשב הקודם) ו... זהו היא טסה יפה, מאוד מרוצה ממנה. [attachment deleted by admin - 90…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אפתח בכך שאומר שקראתי את המדריך המצוין הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/438961-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)#.VADt9Pk0EdQ הדף הזה עזר גם להדיוט כמוני להבין מספר דברים, אך אני עדיין חושש לרכוש מחשב מבלי להתייעץ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אדרבה, אם זה כדאי והתועלת ביחס העלות טובה אפשר גם להרחיב ל-4K. יחד עם זאת, לחסוך זה תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כפי שכתבתי לעיל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סדרות, מייל ודברים פשוטים ברוב הזמן. המחשב הוא אול-ראונדר בבית. השימוש ה"כבד" היחיד הוא גיימינג. ב) במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבזק נותנים הנחה די משמעותית. אני מחפש לקנות נטבוק די מזמן. הסוללה של הנייד שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן, יש לי בעיות עם המקלדת והוא די גדול לצרכים שלי היום. כמו כן אני קצר בתקציב. לכן אני חושב ללכת על זה. מה דעתכם? איך המחשב הזה? שווה משהו? זמן סוללה? איכות מסך וכאלה? הכי חשוב - האם ניתן להוסיף לו זיכרון בכמות משמעותית? 1גיגה זה לא לעניין.. ועוד משהו - ראיתי שיש צמד מתכנתים שהתאים את אנדרואיד לרוץ על eeepc כולל דרייברים להכל. איפה אני יכול להוריד את הגירסא הזו של אנדרואיד? במידה ואני מוצא אותה להורדה אני אקנה את הeeepc. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD Athalon 64 3000 CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 [ ¤ 156.9 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 667.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-RO…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב htpc זול, שעדיין יאלץ להתמודד עם תוכן HD (אבל לא הקלטות ודברים כאלה). התקציב מבחינתי הוא באיזור ה-2,000 ש"ח. ראיתי את המחשב הזה באיבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471&CatCode=142 הוא מבוסס AMD 780G שאמור להיות אחלה צ'יפסט למיטב הבנתי, ומעבד AM2 5200X2 Dual Core 64BIT המחיר שלו הוא 1,590 ש"ח, שיצא אפילו פחות כי אני יכול להוריד ממנו את הכונן הקשיח המיותר. הבעיה שלי היא שלוח האם הכלול שם מכיל אומנם יציאות VGA/DVI/HDMI, אבל הוא לא כולל יציאת s-video פשוטה.. ואני חייב כרגע גם אחת כזאת. יש לזה פיתרון? אולי עדיף לבסס את המחשב על צ'יפסט אחר (אין לי בעיה גם לעבור לאינטל) ולהוסיף כרטיס מסך חיצוני, שכולל גם s-video ? יש כאלה בכלל, בשוק…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה באשכול הקודם שפתחתי לא עזרו לי אמרתי שאני קונה ב30K מחשב וכולם בלבלו תשכל במקום לעזור אז עכשיו מה שאני רוצה זה שתרכיבו לי מחשב מהחלקים הטובים ביותר ושאני אומר החלקים אז אני מתכוון המעבד הטוב ביותר היום - זה קונרו 6800 או הFX62 או מה? זכרון רם 2GB איכותי אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שיש היום אבל גם שיהיה משתלם, כלומר אם הכרטיס GX2 לא משתלם למשל אז אל תביאו לי אותו אבל אם הוא משתלם אז תכניסו אותו למפרט אני רוצה לוח אם איכותי הרד דיסק 120GB מה עוד מה עוד?? אהה כן קירור איכותי ספק כוח חזק בקיצור התקציב הוא לא 30K אבל תקציב גבוה שאני לא בוחר יעני כמה שיצא יצא אבל תשתדלו כמה שיותר להביא דברים משתלמים אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה המלצה למסך LCD 19' משתלם במחיר …
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-