עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mj23,

משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ

2. השימוש - בעיקר משחקים. forza, פורטנייט וכו'. אשמח לחוו"ד על המפרט ואם יש overshooting איפה שהוא. (הורכב ב TMS) בנוסף, אשמח להמלצה על מסך, עד 2000 ש"ח. [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105129]AMD Ryzen 7 5800X AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1209 …

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל מקס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הורדות ומשחקים קלים כרגע (minecraft roblox משחקים steam חינמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כרטיס מסך שאני מקווה שלא נשרף ביחד עם הלוח NVIDIA 1660 רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Connorslayer1,

היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה

5. השימושים: סטודנטית לפסיכולוגיה - מסמכים, אינטרנט, לא יותר מדי. משרדי בסך הכל. תקציב: עד 2500 ש"ח. חשוב שיהיה קל משקל (סביבות ה1.7ק"ג) ועם סוללה של יותר מ6 שעות. תודה רבה רבה, בשם הבלונדינית.

6. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nir-z,

שלום לכולם המפרט מיועד בעיקר לעיצוב גרפי 2D בפוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין אבל גם למשחקים. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC עדין כנראה בחנות, אבל זה פחות חשוב. בעניין המעבד אני נוטה לכוון E8400/8500 אלא אם כן יש יתרון לארבע ליבות בעבודה על כמה תוכנות פתוחות במקביל, אשמח להארות בנושא.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Oddo,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-6,500 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה. המחשב ישמש למשחקים עתירי גרפיקה ברובם. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט באופן סביר, בלי לפגוע בביצועים אם ניתן. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. (מחשב המשחקים הנוכחי שלי נקנה ע"י מפרט שהוכן בפורום הזה, ומחזיק בכבוד כבר יותר מחמש שנים) שאלות: - האם ישנה טכנולוגיה חדשה שעומדת לצאת וכדאי לחכות לה? - האם כדאי להשקיע ב-SSD בנוסף ל-HDD, או במקומו? - באיזו חנות כדאי לקנות? אין עוד אף ח…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ShuBy,

מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Albetron,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים, בעיקר שימוש של תוכנות כגון Blue J. התקציב הוא עד 3500 ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by maorwtf,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בקרוב ואשמח לעזרתם - המבחר רב מדי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 2500. גג 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. כן חשוב לי לגלוש בהרבה טאבים (סרטונים ביוטיוב בעיקר) במקביל ללא האטה, אז לדעתי צריך RAM גדול ומעבד סבבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, כאמור, מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מבקש המלצה למחשב נייד שירכש בארהב. אבקש המלצה. חשבתי על הדגם החדש של HP DV5 1000US. זה מחשב בעל מפרט טוב וגם יש אחריות בין לאומית. אודה לכם אם תביעו דעתכם בנושא, וכן אם תגידו לי איך מתנהל העניין עם המכס בארץ. תודה מראש!!

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864 אני חושב שאני מוותר על הווסטרו ועל הinpiron לטובת מחשב נייד של gigabyte, למה? אחרי קצת חיפושים בזאפ הגעתי לחנות בשם "שניידר"(אם יש לכם פידבק על החנות תביעו את דעתכם בבקשה כי שמתי לב שנותן האחריות שם הוא "Mor Levi Technologies" - מוכר? ) ומצאתי שם את ה גיגהבייט 14.1" 250gb-5400RPM 2gb T7250 והכי חשוב הכרטיס מסך : 8400M GS המפרט הזה מגיע עם תג מחיר של 4,689₪ כך שנראה לי שזאת העסקה הכי משתלמת שאני אוכל לקחת לא? *שימושים: סרטים, אינטרנט וקצת משחקים פה ושם ( פיפא CS PES) די זול לא? ולמה אני לא יכול למצוא ביקורות על שום נייד של gigabyte? מה אתם אומרים? אני צריך את האישור שלכם! עריכה: מצטער על התגובה הכפולה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי בניתי מחשב עבור ריצה של מכונות וירטואליות + עבודה עם פוטושופ . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה- LINUX שרת ORACLE , עבודה עם פוטושופ ביום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ו- כמעט ולא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן יש לי כבל טעינה שלא מתחבר לשקע בארץ וצריך שנאי ועכשיו השנאי לא טוב ואני מחפש את הכבל הזה בארץ וכל מקום שאני מחפש הוא מראה לי ביחד עם המטען מה שאני לא רוצה אני רוצה רק את הכבל שמתחבר למטען עצמו עם תקע רגיל המחשב הוא מחשב נייד של טושיבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by FlameThrow,

שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג במאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, OCULUS LINK, תוכנות תכן מכאני כדוגמת SOLIDWORKS/ CATIA ודומיהן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות גבוהה למארז בגודל MIDI ATX. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

25. Started by 0xIDE,

שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.