ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אז כחה אני רציתי לקנות את הכרטיס מסך GTX460 וואני עדיין רוצה אבל אמרו שהמעבד שלי מאוד חלש אז עכשיו החלטתי לקנות את הכרטיס ואם הזמן לשרג למעבד אז התקציב שלי בערב 650 שקל לא יותר הלוח אם שלי : g31tm-p35 הספק כוח שלי ( שאני יקנה ) SS 500 WATT הכרטיס מסך שלי ( ש אני יקנה ) GTX460 עכשיו יש לי 2 גיגה ראם DDR 2 וחשבתי להוסיף עוד 1 עדיף להוסיף 2 ? אם כן אני ירגיש תהבדל ? ועכשיו לסיום מעבד , אני שבתי לבנתיים על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray המעבד הזה מספיק טוב לכרטיס מסך הזה? אם לא אז מה אתם אומרים שווה להחליף ?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תנו חוות דעת על המפרט הנ"ל. עדיפויות שלי הן (בסדר מהכי חשוב לפחות חשוב): * חייב להיות מאוד שקט. יעבוד 24x7 בחדר שישנים שם. * חייב להיות אמין ולספק את כל צרכי למשך לפחות 5-7 שנים (מקסימום שאני אסכים להחליף בעתיד זה כרטיס גרפי). * חייב להריץ באופן סביר משחקים, לדוגמה: NewerWinter Nights 2 או Heroes of Might and Magic 5. * מארז חייב להיות די יפה מבחינה חיצונית. * ככל הנראה OC יהיה די קטן (אם בכלל). * ממש לא מזיז לי שאני לוקח רכיבים אולי קצת מיושנים ולא "את הדבר החם ההוא, שהגיע רק אתמול לישראל". המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER 120MM זכרון: OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD Athalon 64 3000 CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 [ ¤ 156.9 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 667.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-RO…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא, אני לא מתכוון לקנות אותו. אני רק מנסה לשכנע חבר שאפשר לקנות מפרט הרבה יותר טוב במחיר שלהם. המפרט שלהם: http://www.hot.net.il/mivza.html יוצא 2880 ש"ח לפי המחיר שלהם. ניסיתי להרכיב איזה מפרט, אבל לא יצא לי משמעותית יותר טוב מהמפרט שם, ובמחיר של 100 שקל יותר. שימו לב לכלול את כל מה שיש שם, המפרט ההוא גם כולל רמקולים "איכותיים" (ניחוש שלי: רמקולים ג'נריים ב40 שקל) ועכבר "גלגלת" (ניחוש שלי: אפילו לא אופטי).
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-7.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ללא ציוד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מאמין שבקרוב אעשה אבל לא בהתחלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנרא…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני התחלתי ללמוד השנה הנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב נייד לתקופת התואר. הדרישות שלי מהמחשב הן: מעבד i5 (יהיה יתרון למעבד m לעומת u לשימושים שלי?) זיכרון לפחות 8 ג'יגה (אפשרות הרחבה ל 16 יתרון!) כרטיס מסך אני ארחיב בהמשך מסך בין 13 ל 15 אינץ' fhd (ציפוי מט יתרון!) מסך מגע לא היה לי ופה אני שואל אותכם האם זה נחוץ או גימיק בלבד? ssd כמובן של 256 ומעלה. משקל לא יותר מ 2 קילוגרם. לגביי יציאות- usb 3 חובה. usb type c יהיה יתרון לעתיד אני מאמין אז אם יש אפשרות זה יתקבל בברכה. בנוסף צריך שהוא יתחבר למסך שיש לי בבית dell p2414h. התקציב הוא 5 במקרה שהמחשב לא יכלול כרטיס מסך. אם המחשב יכלול כרטיס שמאפשר להריץ משחקים כמו 960m אז ניתן לעלות בעוד 2k כי אז אוכל למכור …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר מחקר מעמיק, הגעתי לשני הדגמים האלה: [h=1]Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21248[/h][h=1]Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21418 מצד אחד , הדו- שימושיות של היוגה מוכרת ונראת סופר נוחה, השאלה עד כמה הציר הזה יהיה עמיד עם השנים. ואיך תוכנות ואפליקציות מתמודדות עם רזולוציה כזו גדולה וחריגה. יש למישהו נסיון עם היוגה כדי להביא את דעתו? [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, סה"כ 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בעיקר גרפיקה, טיפה משחקים (סימס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, Maya, ZBrush, After Affects, Photoshop, Premiere, 3Dmax, V-Ray, Mental Wave - תדירות כבד (כרגע בלימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד. המחשב ישמש לשימוש כללי בבית במקום מחשב נייח. מטרות המחשב? שימוש ביתי כללי - סרטים, מוסיקה, משרד. * גודל המסך?מסך 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? - הכרחי כונן פנימי *מסך מגע - נחמד אבל לא הכרחי אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, אבל אשמח לאלטרנטיבות אחרות. הדגמים הם: ASUS N550JK-CM062H Lenovo Flex 2 (15 inch) Touch Screen 5942-6631 http://ksp.co.il/?list_compare=.22517..23438. הasus בעל מפרט יותר מרשים, אבל למשל אין לו רכיב ssd. אני לא יכול להוסיף לו רכיב כי אני צריך את הכונן האופטי. גם לגבי השירות, יש באזז שלילי לגבי asus בזמן האחרון. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המחשבים, ואולי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעת הצורך 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי , ועריכת דו מימד בפוטושופ + לייטרום . (עבודה גם עם פנורמה + HDRׂ בפוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחביב . צילום . אני גם עורך תמונות ומוכר אותם אח"כ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא , אולי אשחק בקטנה אבל לא להתאים את המחשב לזה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) #price:790nis NF8 (S-754) Nforce3 250 #price:530nis 512MB A-DATA /VT #price:320nis? RADEON 9550 128MB #price:370nis 80GB SATA #price:360nis LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 #price:230nis LG X16 #price:150nis MS Internet + MS Mouse Optical #price:120nis HEC Compucase CI-6A19 #price:390nis TFT Yusmart 17'' #price:1390nis סה"כ 4650 1 Maxtor 80GB 7200RPM 393 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 183 ש"ח 1 Asus DVD x 16 195 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 AOC 17 LCD LM720A 1,560 ש"ח 1 HEC 300ART WATT PSU 160 ש"ח 1 ASUS 52X32X52 CDRW Retail 180 ש"ח 1 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 129 ש"ח 1 Microsoft®…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי הבתלבטויות רבות החלטתי בסופו של דבר ללכת על מפרט מבוסס קונרו,זהו המפרט שכנראה יוזמן מחר : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 780 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 360 ש"ח סה"כ 4,052 ש"ח עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט: 1- האם כדאי לחסוך כ100 שקל על הלוח אם ולקחת לוח של אסרוק שמגיע עם שנה פחות אחריות? 2-האם הכרטיס מסך של XpertVision עדיף על הלידטק? גירסת האקסטרים עולה 20 שקל פחות והגירסה הרגילה עולה 55 שקל פחות,על כולם…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר 7 שנים המחשב שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים מאוד כך שהרכישה דחופה וצריכה להעשות בטווח המיידי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המבוקש נע סביב ה 4.5K, אשמח לזול יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי אשר כולל גלישה באינטרנט, הזרמת מדיה, שימושי אופיס וגיימינג בסיסי מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-