עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomi295,

1.התקציב הוא כ-4000 ש"ח. 2.מטרת המחשב היא משחקים כבדים בעיקר עם צפייה בסרטים ואולי עריכת וידאו קלה ביותר. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב DVD(לא DL) וכונן DVD מהקודם אבל אולי אצטרך צורב DL נוסף. 5.יש לי העדפה ללוח אם של ASUS מעבד AMD וכרטיס מסך של ATI (עדיף חברה טובה כמו ASUS). 6.חשוב לי שהמארז יהיה איכותי כמו הסופרנו שלא יקר כ"כ (310 עם חלון) לגבי התאמה בין כוננים אופטיים לא משנה ובלי LED למינהם.לגבי הקירור הוא חשוב על מנת להריץ משחקים כבדים ושהמחשב לא יתפוצץ. 7.יש לי XP HOME חוקי (מספיק לי).לגבי הרכבת המחשב, עדיף שכן... 8.אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-CROSSFIRE להוספת כרטיס מסך בעתיד.לפחות 1 TB של HD לא משנה לי חברה (מוכרת).מעבד 4 ליבות .לוח אם עם חיבור HDMI (גם כרטיס ג…

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by haveri,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…

3. לא, אני לא מתכוון לקנות אותו. אני רק מנסה לשכנע חבר שאפשר לקנות מפרט הרבה יותר טוב במחיר שלהם. המפרט שלהם: http://www.hot.net.il/mivza.html יוצא 2880 ש"ח לפי המחיר שלהם. ניסיתי להרכיב איזה מפרט, אבל לא יצא לי משמעותית יותר טוב מהמפרט שם, ובמחיר של 100 שקל יותר. שימו לב לכלול את כל מה שיש שם, המפרט ההוא גם כולל רמקולים "איכותיים" (ניחוש שלי: רמקולים ג'נריים ב40 שקל) ועכבר "גלגלת" (ניחוש שלי: אפילו לא אופטי).

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

Athlon 64 3000+ (S-754) #price:790nis NF8 (S-754) Nforce3 250 #price:530nis 512MB A-DATA /VT #price:320nis? RADEON 9550 128MB #price:370nis 80GB SATA #price:360nis LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 #price:230nis LG X16 #price:150nis MS Internet + MS Mouse Optical #price:120nis HEC Compucase CI-6A19 #price:390nis TFT Yusmart 17'' #price:1390nis סה"כ 4650 1 Maxtor 80GB 7200RPM 393 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 183 ש"ח 1 Asus DVD x 16 195 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 AOC 17 LCD LM720A 1,560 ש"ח 1 HEC 300ART WATT PSU 160 ש"ח 1 ASUS 52X32X52 CDRW Retail 180 ש"ח 1 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 129 ש"ח 1 Microsoft®…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Deddy,

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה המחשב הוא של סמסונג דגם NP700Z5C-S03ca, דיברתי עם היבואן של סמסונג והם אומרים שהם לא יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב אז אין להם חלקי חילוף. מאיפה אפשר לקנות מסף להחלפה? אני מפחד לקנות משהו לא מקורי שלא יגיע לי מסך באיכות זוועתית, ראיתי בEBAY כמה מסכים, על כולם כתוב שהם A+ וכו' אבל לא שהם מקוריים... יש סיבה להתעקש לחפש משהו מקורי? ואם כן אני אמצע, זה יעלה הרבה יותר? בנוסף, יש באיביי מכירות של כל החלק של המסך - כולל הפלסטיקים וכל ה"חצי" העליון של המחשב, ויש מכירות של רק המסך הפנימי עצמו, כשהייתי במעבדה של היבואן הבן אדם שם אמר שאי אפשר להחליף רק את המסך וצריך להחליף הכל אז אין להם ושאני אזמין באינטרנט ואביא להם והם יתקינו, אבל ה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Gnome,

יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by xxxlr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

8. היי , בתור מתנת שחרור מהצבא לעצמי :yelclap: רציתי לקנות מחשב. בעיקרון התקציב המקסימלי שלי הוא 10K ולא שקל יותר :} (כי גם ככה אני הולך לעשות את זה בכמה תשלומים , ואז זה יצא יותר מעשר אלף. אבל לא משנה) קיצר , יש איזה סיכוי שתצליחו לבנות לי מארז עם החומרה הזאת? amd 64 3500 939 לוח אם , אין לי מושג , בחירה שלכם. 512X2 memory כרגע יש לי סטיק של קורסייר 512 מגה 3200 XMS CL2 שעולה 800 שקל. חשבתי לשמור אותו ולקנות עוד סטיק אחד ... אבל זכרון במהירות של 3200 יספיק? (אני כנראה ירצה לעשות אובר קלוק קטן , בכל מקרה , נתון לשכולכם) כרטיס מסך : מתלבט בין ה X800XT \ 6800U או שכדאי לחכות עם זה ולהשאר בינתיים עם ה R9700pro שלי? עוד משהו לשכולכם. מסך : LG19 אינץ…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 23avri,

אנני כנראה אזמין מארה"ב מהאתר של לנובו לגבי מפרט החלטתי לבחור מסך 14.1 ולא 15.4 מעבד T8100 , שלוש שנים אחריות ,בטריה 6 תאים ,2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה XP המחיר הנוכחי הנחה + קופון כולל מס בארה"ב עולה 885 דולר שהם פחות מ- 3100ש"ח על זה צריך להוסיף מע"מ ודמי משלוח לארץ אם יש עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום ותודה מראש לעוזרים. מחפש מחשב לאדם מבוגר ,בעיקר לאינטרנט ,קצת וורד ומשחקי אונליין (פקמן וכו...) כרטיס מסך לא ממש חשוב ציוד הקפי קיים מהמחשב הישן. (המחשב הישן פשוט לא זז כבר) ללא מערכת הפעלה (יותקן ווינדוס) התקציב עד 2000 שח אבל אשמח אם יהיה גם הרבה פחות. תודה רבה!

12. סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by WalkOnFire,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? :אינטרנט סרטים ומשחקים, רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כולל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מבין בזה,מאמין שלא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. 2.8G PRESCOTT 1M HT 800MHz MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA 512MB 400MHz Samsung GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT MAG . SAMSUNG,AOC,LG 17 52X32X52 LG 7200RPM 120G \ 80G S-ATA - Western Digital מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 1.44 TEAC 128 6.1 CMI 2 front speakers *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי *מקלדת PS2 מקצועית :אחריות שנה.3 שנים למסך וללוח אם. לכל החיים למעבד ולזכרון

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מופיע בעמוד הבא...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by irina20,

אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by neogod,

אחרי הבתלבטויות רבות החלטתי בסופו של דבר ללכת על מפרט מבוסס קונרו,זהו המפרט שכנראה יוזמן מחר : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 780 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 360 ש"ח סה"כ 4,052 ש"ח עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט: 1- האם כדאי לחסוך כ100 שקל על הלוח אם ולקחת לוח של אסרוק שמגיע עם שנה פחות אחריות? 2-האם הכרטיס מסך של XpertVision עדיף על הלידטק? גירסת האקסטרים עולה 20 שקל פחות והגירסה הרגילה עולה 55 שקל פחות,על כולם…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. המחשב המפלצתי של הזדקן (כבר בן 5), עדיין מריץ כמעט הכל בצורה מכובדת אבל אני כבר מרגיש צורך עז להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 (מוכן להעלות את התקציב אם זה יתן יתרון משמעותי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות גרפיות ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual studio,Maya,Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2, diablo 3,skyrim,Crysis2 וכו' (גם משחקים חדשים יותר מן הסתם) …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני בתהליכים של רכישת מחשב נייד ורציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין מעבדי הi5 לבין מעבדי הi7 ?

24. אני רוצה שהמחשב יתאים לי למשחקים כמו קול אוף דיוטי האחרון GTA IV אממ סימס 3 ותוספות .. ועוד .. מעבד:intel core I-5 750 2.66 ght 8m 1333fsb לוח אם : gigabayt 55 1333mhz DDR3 זכרון פנימי: 4g DDR3 1333Mhz כרטיס מסך:nvida ge force 9600GT DDR3 1G דיסק קשיח: 500G 7200rpm sata3 16M צורב דוידי:double layer DVD-RW SATA כרטיס קול:FULL 6 CHANNELS AC97 [O.B מארז: מארז לגיימרים ? כ.רשת: 10\100\1000 (O.B) איזה מסך מומלץ לי ? כדאי לי אופיס וWIN7 מקורי ?! או להביא טכנאי שיתקין לי ? וכדאי אנטי וירוס נורטון 2010 עם רשיון ב99 שח ? כדאי לשנות משו ותמליצו לי על שם של מארז תותח אני יכול מחשב עד 5600 כולל מסך !! חייב עזרה דחוף ![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 12:06:48 זה דחוףףףףףףףףף בבקשה כ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום! אשמח לעזרה כי אני כבר שבועיים מנסה לבחור ומסתובב בין אלפי חנויות בלי התקדמות... *מטרות המחשב: לימודי הנדסה-מטלאב,סולידוורקס,תקלוט-TRAKTOR * גודל המסך: רצוי 14. אם המצב קשה אפשר להתפשר על 13.3. רצוי מסך מט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא רלוונטי * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא רלוונטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים