ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאשתי, השימושים הסטודנטיאליים הפשוטים- אופיס ואינטרנט. רצוי שזה יהיה Lenovo מסדרה עסקית, עם 3 שנים אחריות. גודל מסך רצוי- ''13 (לא נראה לי שקיימים מחשב כאלה עם מסך ריבועי, אבל אם יש אני חושב שעדיף בגלל תצוגת הword). רצוי מסך מט, ומסוג שיעייף כמה שפחות את העיניים (אולי מסך Led יותר טוב לפונקציה הזאת, אני לא מבין בזה). כונן אופטי לא קריטי (אני לא בטוח בכלל שזה אפשרי בגודל כזה של מסך). צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן מבחינת הסוללה (אולי בגלל זה עדיף כרטיס מסך ששואב כמה שפחות חשמל). כשכתבתי בכותרת "תקציב לא קריטי", התכוונתי לכך שאנו מקבלים את המחשב בצורה מסובסדת, ולא קונים אותו דרך חנות פרטית. לכן, יש לנו את הפריבילגיה לבחור מחשב שימלא את הפונקציות לעיל בצורה טו…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות מחשב לסטודיו פילאטיס שנפתח בקרוב. דרישות המחשב הן שיעבוד כמו שצריך(לא איטי), שיריץ אינטרנט ואת התוכנה של הסטודיו. בנוסף לכך, במהלך כל השיעורים אפעיל מוזיקה במחשב... כך שבגדול הוא אמור להריץ את תוכנת הסטודיו, אינטרנט ומוזיקה. אלה הדרישות העיקריות וחוץ מזה לא יעשה שום שימוש במחשב. לגבי המחיר- בגדול אין טווח מחירים.. הכי זול שאפשר ושיהיה מחשב לצרכים האלה. שיחזיק לתקופה. המקסימום הוא 3000 אבל לדעתי זה אמור להיות פחות. מה עדיף? מחשב נייד או נייח??? אין בעיה של מקום, והמחשב לא יצא מהסטודיו גם ככה. הנייחים יותר חזקים לא? וזולים יותר? אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב שיחזיק לשנים הקרובות לצרכים הבסיסיים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עוזר לידידה עם מחשב נייד עד 3000 שקל, הדרישות הן שיהיה מעבד I5 לפחות, 8 גיגה זכרון, SSD, ועדיפות לדל או לנובו, קיבלתי המלצה למחשב הזה http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4652 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? היא רוצה 17 אבל עדיף 15 מבחינת המבחר * רזולוציית המסך? לא משהו שמשנה לה כל כך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים עבודה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף FreeDos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לDELL אם לא לנובו תודה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מחשב טוב לסרטים וקצת משחקים בסביבות 5500 ש"ח כולל מסך שיהיה טוב למספר שנים. יש לי מפרט והייתי מעוניין שתתנו חוות דעת ואם כדאי לשדרג את המסמך ל22 אינץ במחיר של 1500 של VIEWSONIC והאם הכרטיס מסמך מספיק טוב או האם זה קריטי שצריך GTS במקום GT.והאם שאר הדברים בסדר.תודה רבה. המפרט: SAMSUNG מסכי SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN ENERMAX ספקי כוח ENERMAX EG365AX-VD 350W ACTIVE PFC RETAIL ENERMAX מארזי מחשב ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK G.SKILL G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965G-DS3 REV 3.3 INTEL 965G HD AUDIO GBL SATA II INTEL CORE 2 DUO INTEL CO…
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה (תכנות), סרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD * כונ…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן בפורום ואני צריך מחשב נייד לעריכת וידאו במחיר של עד 5000 אלף שקל ומשהו הכי טוב שאפשר כמובן במחיר הזה :) בישראל או באמריקה שתי האופציות פתוחות אני יכול לקנות גם שם וגם פה אשמח לעזרה ואופציות ממי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך. עדיף לנצל עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה שוטפת של תכני FHD וגם לעיתים(ובעתיד יותר) 4K. בעיקר יצירת סרטים עלילתיים (פרוייקטים באורך שעה- שעתיים מרובי שכבות ואפקטים.) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרמייר, אפטר אפקטס, מוקה, אילוסטרייטור. בעתיד גם תוכנות תלת מימד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 110 תגובות
- 13k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אני מפתחת אנדרואיד ורוצה לקנות מחשב שיעמוד בהרצת android studio כולל סימולטור. אני מחפשת מחשב דק וקל כלומר בין 1.5-2.5 ק"ג. מבחינת תקציב עד ל5,000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל. חשבתי על המפרט הבא RAM - 8Gb i7 דור 4 128/256GB SSD מסך - 14' אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, עד היום הייתי יותר בתחום של המחשבים הנייחים אולם עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש אינטרנט ולא משחקים כבדים- כי יש לי נייח שמריץ הכל בעיקרון הדרישות שלי הן : מסך גדול 15.6" ולא מיני- עדיף שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. מערכת הפעלה- windows 7. כרטיס מסך- לא כל כך קריטי אבל עדיך משהו טוב יחסית. כרטיס רשת אלחוטי-wifi. אודה גם על מקום שנותן אחריות מלאה- השקעה טובה. זכרונות-מינ' 2 GB ו-250 GB על ההרדיסק. מעבד אינטל- core 2+ ולא סלרון. התקציב בעיקרון עד 4000 ש"ח. אודה להמלצות ולעצות
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חדש. אני מעונין לקנות את המסך 24" של דל 2407WFP. מחשב עם 2GB זיכרון לפחות. המחשב אמר להחזיק מעמד 3-4 שנים. המחשב הוא לשימוכ כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, תיכנות וזהו בגדול. אני לא משחק משחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. אין צורך בצורב DVD (יש לי את של ASUS BLT1814) דיסקים קשיחים יש לי 2 של 160GB. יש לי את המארז Antec Sonata 380W, האם יש צורך בשדרוג הספק?. אז הרכיבים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק (אם צריך להחליף) תקציב כולל המסך 10,000 ש"ח. עודף יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד חדש, בעקבות השולחני שהלך לעולמו, ואני די אבוד בים הפרטים והמפרטים, כך שאני זקוק לעזרתכם במציאת המחשב שיענה על הדרישות הבאות: שימושים - גלישה, מוזיקה, סרטים, ועבודה משרדית כבדה (מצגות כבדות, גליונות נתונים גדולים וכו') רצוי שיוכל להריץ AUTOCAD אבל לא מחייב. דרישות בסיסיות: מסך - 15.6", HD, LED, ציפוי מט. מארז - מסיבי עד כמה שאפשר (ראיתי כאלה מתכתיים. נראה לי נחמד מאוד אבל לא מחייב), עם יציאת HDMI ולפחות 3 כניסות USB. מקלדת - שוב, מסיבית, מלאה (חובה!), עם כפתורים מרווחים. משטח מגע עם תמיכה בMULTITOUCH (זה כבר סטנדרט?). תקשורת - רצוי BLUETOOTH, רצוי NETSTICK פנימי. בנוגע למפרט הטכני אני ממש לא מבין בזה, ואין לי מושג מה אני צריך.... כמובן שכמה ש…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-