עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקיי, אז חיפשתי וחיפשתי, והגעתי למפרט הבא אצל אייבורי: מארז SOPRANO THERMALTAKE שחור לוח ג'יגהבייט GA-M55SLI-S4 AM2 מעבד ATH'64 3800X2 D.C AM2 AMD זכרון 512MB DDR-2 667MHZ x 2 דיסק קשיח 80G 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI GF NX7300GT 256M PCIE צורב NEC 5170A DVDX18 DLAYERשחור ספק כח REAL 400W אלומ' 12CM FAN מקלדת מולטימדיה ואינטרנט שחורה עכבר אופטי 5 לחצנים שחור מסך 1400:1 DVI 4MS 1932TQ LG ב - 5390 ש"ח הבעיה שאני שומע הרבה דברים רעים עליהם, אז השאלה שלי היא האם ללכת על זה, או שלמישהו פה יש רעיון לחברה אחרת שתתן לי מפרט דומה באותו המחיר בערך? הבנאדם שאני מזמין לו את זה מוגבל בתקציב של 5400ש"ח, והוא מתעקש על מסך LCD 19 וגם צריך מקלדת ועכבר... הוא חושב להזמין כבר מחר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4 מתחילת שנת 2004 לוח אם bluemountain 512 מגה RAM של התקופה כרטיס מסך NVIDIA 6800NU (לא מהתקופה, הוא קנה אחר כך) 2 הארד דיסקים בנפח כולל של 180 או 200 גיגה המחשב שמור לא עבר התעללויות מה שווי מחשב יד שניה שכזה?

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by moshemaman25,

יש לי שאלה פשוטה מכיוון שאני רוצ הלרכוש מחשב מחול איך בדיוק אני יכול להוסיף אותיות בעברת למקלדת אח"כ <

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. המטרה לקנות לאמא שלי מחשבה הראשון. שאלתי קצת מוזרה והיא מורכבת משתי נושאים: 1. האם מסוכן להכנס לקשר עם אחריות של חברת DELL? האם כל מחשבי DELL נחשבים ללא אמינים? 2. שמתי עיין על הדגם V13 במידה שהתשובה ל1 היא לא, אז האם יש המלצה אחרת על פי הדרישות. -------------------------------------------------------------- 1. לדוד שלי יש מחשב מסוג DELL והוא צלא כרימון בחוויות נוראות בתקלות תכניות ויחס רע משירות הלקוחות שלהם במספר מקרים ובמספר מישורים. רציתי לדעת אם זה עקב דגם לא מוצלח שבחר או אולי סתם מקרה פרטי. אשמח לשמוע מהמבינים בדבר. אולי עדיף להמנע במגע עם חברה זאת. אני אישית מעוד מעוד מבסוט מהיחס של חברת HP העיסקי במחשב שלי. 2. במידה וDELL V130איננו מוצלח אשמח לשמוע על דגם אחר …

7. Started by מנדי שטרן,

שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by smoking,

שלום, חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את חלקי המחשב שלו שיש לו כבר שנה וחצי בערך בשווי 1000 שקל, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות ממנו את חלקי המחשב, הנה החלקים: מעבד - Intel Pentium 4 1.5 Ghz לוח אם - Asus P4T533 כרטיס מסך ATI Radeon 9500pro זכרונות - rdram 512mb מסוג סמסונג כרטיס קול - Creative Audigy 4.1 בנוסף הוא מוסיף לי את החלקים הבאים אך איני יודע את פרטיהם: את המארז, ספק כח, ומאוורר למעבד. את הארד דיסק וסידי רום אני כבר ייקנה לבד. תכלס, אני לא מחפש מחשב הכי יקר ומשחקים אני משחק מידי פעם והמחשב לאנטרנט יותר ואני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה, אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את החלקים הללו. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה של מחשב. המפרט הנ"ל יספיק לי זה בטוח. השאלה היחידה היא אם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, כמה שווה מחשב עם מפרט שכזה? מעבד Intel Core2 Quad Q6600 בתדר 2.4GHz זיכרון 8 ג"ב G-Skill DDR2 800 לוח אם P45 דיסק 500 ג"ב של Western Digital כרטיס מסך GeForce 8800GT 1024MB צורב DVD+_RW מארז ThermalTake איכותי (שחור) ספק 400W לא יודע אם זה חשוב אבל ה-OS שמורכבת עליו כרגע זה ה-RC של חלונות 7 בגרסת 64 ביט. הערה למודרים: עיינתי בחוקי הפורום וניסיתי להיצמד אליהם. אם חסר משהו או שצריך לעדכן, אנא הודיעו לי. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 922 צפיות
  10. שלום, האם מישהו יודע \התנסה אם כדאי לקנות מחשב יד שניה מאופיס דיפו ובמיוחד את המחשב הבא: Dell, Latitude D420-משומש/יד שנייה – מחשב שהיה בשימוש של לקוח קודם, נבדק והושמש תפעולית במעבדות P.Y.COM יתכנו שריטות קלות בחלקים החיצוניים ניתן להחזיר את המחשב תוך 14 ימי עסקים ולבטל בהודעה בכתב את העסקה מעבד Intel Dual Core U2500 1.2GHZ ULV צג "12.1 רחב WXGA ברזולוציה עד 1280X800 פיקסלים זכרון פנימי מובנה 1GB סוללה 6 תאים לזמן עבודה ארוך מערכת הפעלה Microsoft® Windows® XP PRO אחריות 6 חודשים ע"י P.Y.COM האם ניתן להגדיל את הזיכרון (הן הפנימי והן ההרד דיסק)? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Blizzarder,

<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. איזה מפרט אצטרך לדבר כזה והאם המחשב HP G6-1160SJ שהוסף לו 4 ג'יגה ראם מתאים?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. Started by callmeshay,

שלום, מחפש מחשב נייד שעיקרו יהיה מונח בבית מחובר לחשמל. לא רוצה נייח אני אוהב שיש אפשרות של התניידות תמיד כי לפעמים מעביר לחדר ומחבר לטלויזייה וצופה בסרטים סדרות וכו.. חשוב לי שיהיה מחשב מהיר (I7 או I5 מעדיף I7 כי הוא חדיש יותר וטוב יותר אבל משאיר את ההחלטה לכם) חייב להיות בו SSD קטן שמערכת ההפעלה תהיה מותקנת עליו, ועוד לפחות 500GB רגילים. 15.6 מסך 16 GB RAM וכרטיס מסך נחמד (לא מה שבא עם המערכת) כי אני לפעמים משחק משחקים קלים בינוניים לא צריך משהו היסטרי. תקשציב 4000 שקל אשמח להצעות אם החריגה משדרגת קיצונית ניתן להגיע ל 4,200 עיקר השימושים הם סרטים,סדרות, חיבור לטלויזיות HDMI. תכנות עם המחשב תמיד יהיה מחובר למסך מחשב שיהיה בעמדה הרגילה. פעם ב.. 15% משחק משח…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by Cel Fi,

אני סטודנטית שרוצה לקנות מחשב נייד זול וטוב שיוכל לשרת אותי בתקופת התואר שלי ולאחרי. מה מומלץ? התקציב הוא עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by Dormos,

שלום רב, החלפתי כרגע אינטרנט לסיבים אופטיים. המהירות שאני מקבל בווי פיי היא סביב ה 280 שזה מטורף. הבעיה היא במחשב הנייד שנמצא אצלי. יש לי מחשב טושיבה שכנראה כרטיס הרשת שלו הוא של עד 100 מגה בייט[לא ידעתי שיש דבר כזה] והמהירות שאני מקבל היא של כ 40 מגה בייט. במחשב נייד של העבודה אני מקבל את המהירות הרצוייה של כ 300 מגה בייט בוופיאי. אחרי כל החפירה, אני מעוניין להחליף מחשב לDELL, איך אני יכול לבדוק האם המחשב החדש שאני קונה, כרטיס הרשת שלו תומך במהירות הזאת[המחשב של העבודה הוא של לנובו, והוא לא מהטובים שלהם]. והאם יש דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו סביב ה 3000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by ארי גייגר,

שלום אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי, שהוא אדם מבוגר שמשתמש רק לאינטרנט ולפעמים קצת וורד. הוא לא צריך עוצמה של מעבד או גרפיקה או דברים כאלה. משהו ממש פשוט. מה שחשוב לו זה מסך גדול ומחשב אמין - שמחזיק הרבה בלי להתקלקל (לדעתי לנובו הם כאלה). ומחיר טוב. על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. Started by גיאy,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרת אינטרנט ואלבום תמונות ומסמכים. זה המחשב מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית HD, מעבד AMD A6-9225 2.6GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 4GB, כונן קשיח בנפח 500GB וללא מערכת הפעלה המחשב הזה יכול לסחוב? נא עזרתכם תודה

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by Asaf Schneiderman,

שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!

20. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Reut Gollan,

היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד עבור לימודים באוניברסיטה. חשוב לי שהמחשב לא יהיה גדול מידי ויהיה בערך עד גודל 13 אינץ, ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים במיוחד. התקציב שלי הוא עד 3,500 אבל אפשר גם להגיע לאזור ה4,000. אשמח להמלצות

22. Started by duby,

חברים שלום מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודים. הדרישות בעיקר סטנדרטיות וההיצע רחב. אילו נתונים אמורים להיות חשובים מבחינתי? ועל מה לא מתפשרים? אשמח אם מישהו יוכל למקד אותי על 4-5 אופציות בטווח מחירים של 3-5K. תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by luna100,

שלום, אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לצרכים הרגילים של גלישה באינרטנט, אופיס, שמיעת מוסיקה, פוטושופ אבל גם לצורך עבודה ולימודים (טלסמינרים שאני לומד בצפייה בזמן אמת דרך האינטרנט), וצפייה בסרטים. אני חושב שאני צריך מסך של 15.6 אינטש... הוא צריך להיות מתאים לנסיעות לחו"ל לא מבין גדול במחשבים אז אולי יש דברים שלא ציינתי... והתקציב עד 4500 עם עדיפות לפחות... אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים וגם המלצות כלליות לקניה יתקבלו בתודה גדולה!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by azure,

שלום לכולם!!! אשמח אם תוכלו לעזור לי משום שאני מבולבל ומרוב עצים אני לא רואה את היער. קיבלתי משימה לרכוש מחשב נייד עם הנתונים הבאים: למצוא איזון בין שימושי משרד להתניידות בשטח. חשוב לבחור מחשב עם מעבד חזק ומהיר וכמו כן לוודא זיכרון רחב ומהיר (בהקשר הזה חשוב לבדוק לגבי התחממות) זמן בטריה - לא פחות חשוב. יש ימים שאני יום שלם בשטח עם המחשב. החברה יושבת בחו"ל אז אני אצטרך להתחבר לשרת חיצוני (כך שאצטרך Windows 7 proffesional) אם יש אפשרות להסתכל על המסך באור שמש זה מעניין. המחשב נקנה ע"י החברה כך שהתקציב הוא לא מינימאלי. השימוש במחשב יהיה מצגות. יתכן מורכבות, סרטונים מיילים אופיס בטח גם תוכנות מכירות. חשוב שהתוכנות ירוצו בקצב טוב. אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by danielda,

שלום! אני נמצאת כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא בטוחה במפרט שעלי לחפש. אני מוכנה להעמיד תקציב של עד 1300$. המחשב צריך לשמש אותי ללימודים באוניברסיטה ככה שאני אצטרך לסחוב אותו אבל מצד שני הוא צריך להיות חזק כי אני מתכננת ללמוד מדעי המחשב.... תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.