ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לקנות מחשב טוב לסרטים וקצת משחקים בסביבות 5500 ש"ח כולל מסך שיהיה טוב למספר שנים. יש לי מפרט והייתי מעוניין שתתנו חוות דעת ואם כדאי לשדרג את המסמך ל22 אינץ במחיר של 1500 של VIEWSONIC והאם הכרטיס מסמך מספיק טוב או האם זה קריטי שצריך GTS במקום GT.והאם שאר הדברים בסדר.תודה רבה. המפרט: SAMSUNG מסכי SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN ENERMAX ספקי כוח ENERMAX EG365AX-VD 350W ACTIVE PFC RETAIL ENERMAX מארזי מחשב ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK G.SKILL G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965G-DS3 REV 3.3 INTEL 965G HD AUDIO GBL SATA II INTEL CORE 2 DUO INTEL CO…
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה (תכנות), סרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD * כונ…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן בפורום ואני צריך מחשב נייד לעריכת וידאו במחיר של עד 5000 אלף שקל ומשהו הכי טוב שאפשר כמובן במחיר הזה :) בישראל או באמריקה שתי האופציות פתוחות אני יכול לקנות גם שם וגם פה אשמח לעזרה ואופציות ממי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך. עדיף לנצל עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה שוטפת של תכני FHD וגם לעיתים(ובעתיד יותר) 4K. בעיקר יצירת סרטים עלילתיים (פרוייקטים באורך שעה- שעתיים מרובי שכבות ואפקטים.) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרמייר, אפטר אפקטס, מוקה, אילוסטרייטור. בעתיד גם תוכנות תלת מימד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 110 תגובות
- 12.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מפתחת אנדרואיד ורוצה לקנות מחשב שיעמוד בהרצת android studio כולל סימולטור. אני מחפשת מחשב דק וקל כלומר בין 1.5-2.5 ק"ג. מבחינת תקציב עד ל5,000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל. חשבתי על המפרט הבא RAM - 8Gb i7 דור 4 128/256GB SSD מסך - 14' אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, עד היום הייתי יותר בתחום של המחשבים הנייחים אולם עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש אינטרנט ולא משחקים כבדים- כי יש לי נייח שמריץ הכל בעיקרון הדרישות שלי הן : מסך גדול 15.6" ולא מיני- עדיף שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. מערכת הפעלה- windows 7. כרטיס מסך- לא כל כך קריטי אבל עדיך משהו טוב יחסית. כרטיס רשת אלחוטי-wifi. אודה גם על מקום שנותן אחריות מלאה- השקעה טובה. זכרונות-מינ' 2 GB ו-250 GB על ההרדיסק. מעבד אינטל- core 2+ ולא סלרון. התקציב בעיקרון עד 4000 ש"ח. אודה להמלצות ולעצות
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חדש. אני מעונין לקנות את המסך 24" של דל 2407WFP. מחשב עם 2GB זיכרון לפחות. המחשב אמר להחזיק מעמד 3-4 שנים. המחשב הוא לשימוכ כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, תיכנות וזהו בגדול. אני לא משחק משחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. אין צורך בצורב DVD (יש לי את של ASUS BLT1814) דיסקים קשיחים יש לי 2 של 160GB. יש לי את המארז Antec Sonata 380W, האם יש צורך בשדרוג הספק?. אז הרכיבים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק (אם צריך להחליף) תקציב כולל המסך 10,000 ש"ח. עודף יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד חדש, בעקבות השולחני שהלך לעולמו, ואני די אבוד בים הפרטים והמפרטים, כך שאני זקוק לעזרתכם במציאת המחשב שיענה על הדרישות הבאות: שימושים - גלישה, מוזיקה, סרטים, ועבודה משרדית כבדה (מצגות כבדות, גליונות נתונים גדולים וכו') רצוי שיוכל להריץ AUTOCAD אבל לא מחייב. דרישות בסיסיות: מסך - 15.6", HD, LED, ציפוי מט. מארז - מסיבי עד כמה שאפשר (ראיתי כאלה מתכתיים. נראה לי נחמד מאוד אבל לא מחייב), עם יציאת HDMI ולפחות 3 כניסות USB. מקלדת - שוב, מסיבית, מלאה (חובה!), עם כפתורים מרווחים. משטח מגע עם תמיכה בMULTITOUCH (זה כבר סטנדרט?). תקשורת - רצוי BLUETOOTH, רצוי NETSTICK פנימי. בנוגע למפרט הטכני אני ממש לא מבין בזה, ואין לי מושג מה אני צריך.... כמובן שכמה ש…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אבקש עזרתכם בקניית מחשב, על פי הפרטים הבאים: 1. התקציב הוא 3,000 ש"ח. אין צורך לנצל את כולו, אפשרי לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מיועד לתכנות (Visual Studio וכד'), ומעט משחקים. בזירת המשחקים, אני רוצה חווית משחק סבירה ב-SimCity הבא. המסך שלי הוא בגודל 22", תיתכן הגדלה עתידית בכמה אינצ'ים או הוספת מסך בגודל דומה. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כונן אופטי. 5. כונן SSD SATA 3 128 GB (ומעלה) עם לוח אם תואם - חובה. 5.1. ללא כוננים קשיחים נוספים (יש כמה ברשותי). 6. השקט חשוב, וכל המשתיק הרי זה משובח. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין העדפת חנות ספציפית (אשמח להמלצות). 9. ללא מערכת הפעלה ותוכנות. רוב תודות למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תקציב של עד 3,5000, חריגה בשביל הוספת ssd, ram, אחריות 300. * מטרות המחשב? תכנות Eclipse visual Studio שיריץ Virtual Machine, גיימינג ברמה נמוכה, שיכול להזרים סרטים באיכויות גבוהות למסכים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט(המחשב שלי עד כה היה מבריק. * רזולוציית המסך? HD - FHD - אני ממגדילי הפונטים של המחשב/דפדפן. אז לא יותר FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? עד .2 הולך להתנייד איתו פעמים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם מה אתם חושבים על רכישת מחשב מ - delloutlet ראיתי שמבחינת מחירים יוצא זול יותר השאלה היא אם זה באמת שווה את זה..
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט), משחקים (FIFA 2015) ואולי עוד כמה קצת יותר כבדים(באטל פיילד וכאלה)צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה וכנראה שיהיה גם ללימודים כי אני משתחרר עוד חודשיים. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. מה שעדיף * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? כשאלמד איתו כנראה שאסתובב איתו לא מעט כל עוד הוא לא כבד מדיי זה בסדר אבל לא בהגזמה.. עדיף שיהיה קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ככ משנה. * כונן אופטי? לא ככ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב ב4000 שקל פחות או יותר בארה"ב, אני מתכנן לקנות את המחשב בNewegg כנראה. עקרונית אני לא כל כך משחק משחקים ואפילו אם אני משחק אני לא פריק של גרפיקה. אני רוצה שהמחשב יוכל לפעול חלק כאשר תוכנות שונות פועלות [לא גרפיקה...] אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולהקליט ממנו תכנים, ולהפעיל את המחשב על הטלוויזיה. אני אשמח לקבלאת המפרטים מNewegg. תודה רבה בנוסף אני מתכנן לקנות מסך בארץ LCD 19" מה מומלץ? חשוב שלא יהיו מריחות התקציב בשבילו הוא בערך 1500 ש"ח [סביר?]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקי לאחר לבטים רבים והחלטות קשות זה המפרט הסופי (הערות יתקבלו בברכה) : Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory 64$ Gigabyte GA-P35-DSL 93$ Thermaltake Big Typhoon 40$ Intel Core 2 Quad Q6600 Go Stepping 276$ EverCool 120mm Case Fan 8$ Corsair HX Series 520W 71$ PNY GeForce 8800GTX PCI-E Video Card 470$ WD Caviar SE16 3.5" 320GB SATAII Hard Drive, 7200 RPM, 16MB Cache 72$ Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ מארז שיקנה בארץ Nzxt Apollo רמקולים (עוד לא סגור) אבל כנראה AltecLansing VS-2321 סה"כ מחיר באזור 5250 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-